Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
reni-90 wrote:do kad se mozemo vozati ovim starim kartama?
Ja sma jutros pitala u grasu
S obzirom da se valjda studentski parlament zalio na cijene karata, ove vaze do daljnjeg, tj dok se ne donese konacna odluka o tome koliko ce kostati nove karte i kada ce se poceti izdavati
S obzirom da se valjda studentski parlament zalio na cijene karata, ove vaze do daljnjeg, tj dok se ne donese konacna odluka o tome koliko ce kostati nove karte i kada ce se poceti izdavati
napokon nesto pametno, nisam im dzaba dao petaka pri upisu
napokon nesto pametno, nisam im dzaba dao petaka pri upisu
Znaci i sutra sa ovim ''dvomjesecnim'' lagano i sigurno.....
Po meni bi realno bilo staviti ovu polugodisnju po cijeni 50-60KM, jer sigurno je da nece biti na gubitku, kad su mogli GODISNJU za 50KM prodavati onda sigurno je da nece biti donji ni sa 50KM za pola godine! A da su pametni to bi i uradili, jer bolje im je da im raja kupi i da 50Km za pola godine nego da minimalan broj studenata kupi ovu od 100KM kartu, siguran sam da ooogromna vecina raje nece ovu kartu kupiti sem kome nije prijeka potreba, 100KM za pola godine - ne pada mi napamet!
neo7 wrote:Danas mi revizor na otoci rece ovako:
"Treba ti potvrda da si redovan student, nesto iz opstine, ne znam ja sta, raspitaj se po fakultetu"
U da ih jebem, pa ko ce mi dati sada potrvrdu
Za šta potvrda? Jel ti uvažio ovu sada kartu? Možda ni on nema pojma
Karta ova dvomjesecna vazi do daljnjeg... A treba ti podvrda iz Vlade Kantona i mozes je preuzeti na njihovj stranici http://ms.ks.gov.ba/preuzimanja/zahtjevi_obrasci A za fax prije septembra nemoze..
Vozajmo se sa ovim dvomjescnim do daljnjeg...ne moramo se binuti dok ne izadje zvanicno obavjestenje sta treba od dokumenata. Ne znam sto se zamarate bezveze
Ove karte važe, a za šta će mi potvrda? Mislim, kome da nosim i zašto
Fakat, dajte malo da se pojasni, ako imamo dvomjesecnu koji Q ce nam neke potvrde????
Ne treba potvrda vec prijava za subvenciju prijevoza, sta koji qrc komplikujete k'o da je nuklearna fizika. Treba slika, i index da je ovjeren semestar ili potvrda da si redovan student na fakultetu.
A ako to ne uspiju rijesiti do sljedece sedmice, kasno ce im biti, jer je univerzitetski godisnji odmor 15. 07.
Za izdavanje polugodišnje karte za prevoz studenti su obavezni dostaviti: potvrdu o statusu redovnog studenta izdatu od visokoškolske ustanove u kojoj je redovan student upisan u tom statusu