Vukašin B. @ Eurosong 2010
Moderator: _BataZiv_0809
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1451 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
vala trebalo je malo više drmanja sa CiCama i gHuzovima....kad je dernek nek i hala gori šHo jes,yes

- alibaba_i_30_godina
#1452 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Nur unsinn, hab ich da 'bischen eifersucht entdeckt?!sheilak wrote:Pa. zar je die unerträgliche Lena zaista pobjedila?!![]()
Djevojka je toliko iritantna i jos uz to mediengeil da je to za nepovjerovati. Pjesma je WTFKad sam je prvi put cula, nisam isprva skontala na kojem je jeziku. Ipak drago mi je zbog Njemacke, ali samo da je neko drugi pjevao.
Inace, Turci su trebali pobijediti (nisam znala da ima i normalnih Turaka) ili Belgija. Ili Izrael, ako se mene pita
![]()
Ostale pjesme su bile bez veze.
Ali, zasto ja ovo uopste komentiram?
Lena je bila najbolja i bilo bi nepravda da ona nije pobijedila. Zar je trebala pobijediti ona maloljetnica (koliko znam za to postoji Eurovision Junior) ili ona sta zacas sazadi kajsiju i ono jos brze izraste?!
- fatality
#1453 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
i vise nego zasluzena pobjeda, daleko najjaca pjesma eurosonga ( sto sam i ranije rekao i drago mi je sto sam bio upravu
)
elem svaka joj cast a boga mi i stefan raab-u, covjek jednostavno sve sto radi, radi savrseno
elem svaka joj cast a boga mi i stefan raab-u, covjek jednostavno sve sto radi, radi savrseno
- fatality
#1454 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
pa dobro , cilj evorovizije nije bas da dijaspora jedne drzave izglasa pobjednika (tj da ona drzava sa najvecom dijasporom pobjedi), mislim da to nisi dobro uhvavizao/lateleskop wrote:Lena je slatka,preslatka.Ali ništa više od toga.Barem 15 pjesama iz finala je bilo bolje od pobjedničke,
Ali,ništa se ne dogadja slučajno,pa ni na Evroviziji.
Vukašin i cijela ekipa su bili odlični.Mjesto toliko i nije važno,pogotovo kad dijaspora odluči da ne glasa.
Kuda ide Evrovizija?
- alibaba_i_30_godina
#1455 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Jedva cekam sutra TV Total da vidim sta ce sve reci.fatality wrote:i vise nego zasluzena pobjeda, daleko najjaca pjesma eurosonga ( sto sam i ranije rekao i drago mi je sto sam bio upravu)
BTW. danas sam pratio na bild.de sta se desava tamo, ljudi joj napravili docek veci nego sto bi napravili za Angelu Merkel (koja joj je usput takodjer cestitala i prenijela pozdrave preko ministra).
A Lena sva slatka, u svom fazonu, zgrabila megafon od policajca, popela se na krov auta i skakala ko luda.
- Cholina_Lokica
#1456 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
navijala za njemacku, i pobjedili su, krivo mi je samo sto se nisam kladila 
-
drake_987
#1457 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Losa pjesma, ali najbolja od ponudjenih. A i Lena je bas simpa, kao i njen nastup. Jednostavan, odmjeren bez nekakvih robota, krila, čudovišta i sta ti ja znam...Jedina zamjerka je sto je pjevala na engleskom, njemački identitet se rapidno izgubio zadnjih 20 godina, sve vise lice na Amerikance. Zato cestitam Srbiji, Portugalu i ostalim koji stalno pjevaju na maternjem, jer tako Euroviziija samo i ima smisla.
A povodom ovih komentara kao ko to jos gleda, sranje itd... dovoljno je reci da sam sinoc, penjajuci se stepenicama na svoj 8 sprat da skinem koju kilu
, na svakom spratu cuo po barem 2-3 stana iz kojih dopire milozvucni Dejanov glasic...
Toliko... Eurovizija nikad nije ni bila kvalitetan show, vec 2-3 sata zabave,parade i kića, pjedinstvena prilika da se upozna muzika drugih zemalja i da se porodica okupi ili piredi kakav organizovani prijenos... Kome se slusaju opere i kvalitetna muzika eno pozorista pa izvolte.
A povodom ovih komentara kao ko to jos gleda, sranje itd... dovoljno je reci da sam sinoc, penjajuci se stepenicama na svoj 8 sprat da skinem koju kilu
Last edited by drake_987 on 30/05/2010 23:15, edited 1 time in total.
- alibaba_i_30_godina
#1458 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Moj jaran se kladio, sreckovic dobio preko 300 KM. Al' isto kladio se na Azerbejdzan, naravno tu je izgubio.Dile wrote:navijala za njemacku, i pobjedili su, krivo mi je samo sto se nisam kladila
@ drake_987
Zasto je losa pjesma? Po meni je dosta bolja i kvalitetnija od mnogih prethodnih pobjednickih pjesama. Naravno, tu je Lena dosta doprinijela svojom interpretacijom i interesantnim glasom. Mada je ona vecinu ljudi osvojila svojom spontanoscu i karizmom.
-
ja71
#1459 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Bravo, zbog toga ESC i ima smisla, bez obzira sto na njemu bilo 2/3 kichadrake_987 wrote:... pjedinstvena prilika da se upozna muzika drugih zemalja i ....
Ima li sta slicno ? Ne osim sporta ali tu mi sportasi nisu nescini zajedno nego vise svako za sebe.
-
drake_987
#1460 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2
Pa ne moras biti muzicki obrazovan da vidis da je pjesma poprilično nekvalitetna... ALi kazem, ko trazi kvalitet na Euroviziji nece ga naći... Tu pobjedjuju pjesmuljici, lagane pjesme koje se slusaju 2-3 jeseca, budu ljetni hitovi i bye bye (ima , naravno, i izuzetaka ali uglavnom je tako)
- Zlata M.
#1461 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
NeyDan wrote:Jedva cekam sutra TV Total da vidim sta ce sve reci.fatality wrote:i vise nego zasluzena pobjeda, daleko najjaca pjesma eurosonga ( sto sam i ranije rekao i drago mi je sto sam bio upravu)
BTW. danas sam pratio na bild.de sta se desava tamo, ljudi joj napravili docek veci nego sto bi napravili za Angelu Merkel (koja joj je usput takodjer cestitala i prenijela pozdrave preko ministra).![]()
A Lena sva slatka, u svom fazonu, zgrabila megafon od policajca, popela se na krov auta i skakala ko luda.
Stefan je lud, k'o i uvijek...samo, po prvi put sam ga vidjela i cula bez traga onog njegovog sarkazma.
Drago mi je za Njemacku uopste... koliko su samo puta imali super pjesme, al' ne bi sanse ni za kakvo dobro mjesto, jer dok bratija izglasa - svako za svoga
- BSn
#1462 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Cuj Lena iritantna.sheilak wrote:Pa. zar je die unerträgliche Lena zaista pobjedila?!![]()
Djevojka je toliko iritantna i jos uz to mediengeil da je to za nepovjerovati. Pjesma je WTFKad sam je prvi put cula, nisam isprva skontala na kojem je jeziku. Ipak drago mi je zbog Njemacke, ali samo da je neko drugi pjevao.
Inace, Turci su trebali pobijediti (nisam znala da ima i normalnih Turaka) ili Belgija. Ili Izrael, ako se mene pita
![]()
Ostale pjesme su bile bez veze.
Ali, zasto ja ovo uopste komentiram?
Cura je nenormalno opustena i normalna, simpaticna...
Belgija je gora od uspavanke (sto bi rekla komentatorica sa RTS-a, neke pjesme ce cine kao da traju mnogo duze od tri minute).
- alibaba_i_30_godina
#1463 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2
Pa hajd' iznesi svoje argumente na osnovu kojih to tvrdis? Zasto, tj. na osnovu cega je pjesma poprilicno nekvalitetna? Sta ti to znaci?drake_987 wrote:Pa ne moras biti muzicki obrazovan da vidis da je pjesma poprilično nekvalitetna... ALi kazem, ko trazi kvalitet na Euroviziji nece ga naći... Tu pobjedjuju pjesmuljici, lagane pjesme koje se slusaju 2-3 jeseca, budu ljetni hitovi i bye bye (ima , naravno, i izuzetaka ali uglavnom je tako)
- alibaba_i_30_godina
#1464 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Kada govorim o Njemackoj ne mogu da budem objektivan zbog veoma poznatih razloga.Zlata M. wrote:NeyDan wrote:Jedva cekam sutra TV Total da vidim sta ce sve reci.fatality wrote:i vise nego zasluzena pobjeda, daleko najjaca pjesma eurosonga ( sto sam i ranije rekao i drago mi je sto sam bio upravu)
BTW. danas sam pratio na bild.de sta se desava tamo, ljudi joj napravili docek veci nego sto bi napravili za Angelu Merkel (koja joj je usput takodjer cestitala i prenijela pozdrave preko ministra).![]()
A Lena sva slatka, u svom fazonu, zgrabila megafon od policajca, popela se na krov auta i skakala ko luda.gledala danas prenos doceka u Hannoveru... sve mi je draze da je Njemacka napokon pobijedila, i da je bas Lena donijela tu pobjedu. Cura je fantasticna ! ... tako herrlich normal, da covjek ne povjeruje ; tako prirodna, jednostavna, vesela. Odlican uzor za one veoma mlade ...
Stefan je lud, k'o i uvijek...samo, po prvi put sam ga vidjela i cula bez traga onog njegovog sarkazma.
Drago mi je za Njemacku uopste... koliko su samo puta imali super pjesme, al' ne bi sanse ni za kakvo dobro mjesto, jer dok bratija izglasa - svako za svoga![]()
![]()
Ja sam uvijek volio Stefanov sarkazam, covjek je veliki egoista ali kad malo bolje razmislis onda i shvatis da je covjek u pravu. Nevjerovatno je pametan i sposoban prije svega. Redovno pratim njegovu emisiju, cesto pogledam i Schlag den Raab - pravi je entertainer.
Bilo mi je smijesno kad sam danas procitao da je Lena sinoc na press konferencije rekla da ne zeli pricati o svom privatnom zivotu jer to ne radi ni u NJemackoj. Ovo joj je sigurno savjetovao Stefan, jer niko veze nema sta on radi privatno. Znam samo da ima zenu i kcerkice.
- bez_ideje
#1465 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Kome se to svidja Belgija.....ono je krepanije od Portugala
Lena bezze......
Na drugo slusanje Ukrajina,Rusija,Spanija su se iskristalisale
Lena bezze......
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1466 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
ti si bezze. ja bih Lenu ženiobez_ideje wrote:Kome se to svidja Belgija.....ono je krepanije od Portugala![]()
Lena bezze......
-
ja71
#1467 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
zbog papira ili ?Chmoljo wrote: ... ja bih Lenu ženio
- alibaba_i_30_godina
#1468 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Ne provaljuj se.bez_ideje wrote:Kome se to svidja Belgija.....ono je krepanije od Portugala![]()
Lena bezze......
Ukrainka ima odlican glas i dobre glasovne mogucnosti. Pjesma mi nije bas nesto posebno.
- alibaba_i_30_godina
#1469 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Da ste obojica stali u red iza mene.ja71 wrote:zbog papira ili ?Chmoljo wrote: ... ja bih Lenu ženio
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1470 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
ilija71 wrote:zbog papira ili ?Chmoljo wrote: ... ja bih Lenu ženio
-
ja71
#1471 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
ne sEkiraj se, ja sam ozenjenNeyDan wrote: Da ste obojica stali u red iza mene.![]()
-
ja71
#1472 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
ili ... zbog tankog struka (cini mi se)Chmoljo wrote:ilija71 wrote:zbog papira ili ?Chmoljo wrote: ... ja bih Lenu ženio
- bez_ideje
#1473 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
ZastoNeyDan wrote:Ne provaljuj se.bez_ideje wrote:Kome se to svidja Belgija.....ono je krepanije od Portugala![]()
Lena bezze......
Na drugo slusanje Ukrajina,Rusija,Spanija su se iskristalisale![]()
![]()
Ukrainka ima odlican glas i dobre glasovne mogucnosti. Pjesma mi nije bas nesto posebno.
-
ja71
#1474 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
odoh spavat, nemojte zamjeriti, valja sutra na poso (do 10h stici tamo
) a umorila ova e-vizija
- bez_ideje
#1475 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Chmoljo,nije Lena bezze ...nego pjesma