Mislim da je to Brit u pitanju.motorola01 wrote:Ne znam ni ja koji jecitroen wrote:Ne znam na koji mislish,ali ja koristim Burberry Brit i fakat ubija kako mirishe,meni je odlican.motorola01 wrote:Koristi li neko burberry(muski)?Ubija majke mi,odoh se okupati ne bi li se rijesio ovog smrada...Prejak miris
Tester je u pitanju u onoj crno-bijeloj kartonskoj kutiji(kartonskom pakovanju)100ml..Na njemu pise samo burberry,tester for men i nista vise.Jedino sto pise na bocici sa druge strane woody-aromatic i sastav..Kupio ga ima par mjeseci i nije mi bio los na prvi njuh
i stavio sam ga samo par puta..Danas ugledam kutiju i hajd rekoh malo da stavim i nisam mogao izdrzati par minuta i odmah tusiranje.Ali dzabe sve,opet se osjeti
koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- citroen
#1451 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
-
Spajz
#1452 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Koji vam je najbolji ljetni miris koji je moguce kupiti kod nas i duze se osjeti na kozi?
(Vlasnik sam Armani Code-a i Carolina Herera 212 Sexy )
-
motorola01
#1453 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja imam CK summer i meni sa bas svidjaSpajz wrote:Koji vam je najbolji ljetni miris koji je moguce kupiti kod nas i duze se osjeti na kozi?
Imam jedno pitanje za znalce.Ovi sto prodaju preko pika,konkretno iz BL ima neka pik radnja u kojoj ima kupiti onaj set od cool water-a(parfem,gel za tusiranje i after shave).Sta mislite da li su to kopije ili originali???Cijena je 75KM i kazu da su milion posto originali
- citroen
#1454 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ove koje posjedujes su klasicni zimski parfemi,a za ljeto ti preporucujem Carolina herera 212,Armani Mania,Armani Diamonds,JooP Thrill,Nikos Sculpture,paco rabane XS,D&G Light bLue,Spajz wrote:Koji vam je najbolji ljetni miris koji je moguce kupiti kod nas i duze se osjeti na kozi?
- Ma.Le.Na
#1455 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
postavit cu pitanje i ovdje..dok ne nadjem onu temu o internet kupovini
odakle narucujete parfeme?
znam za ovu stranicu...ali nema ono sto ja trazim..
http://www.fragrancex.com/
znam za ovu stranicu...ali nema ono sto ja trazim..
http://www.fragrancex.com/
- Mannequin
#1456 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Armani Code i Naomagic
meni dva najbolja i vec dugo ih koristim
-
suspect_zero
#1457 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Dobila ga prije dva-tri dana i nikako mi ne štima
....nema komponentu trajnosti, preblag....gotovo nikako se ne osjeti
....obratila sam pažnju na sve cake da nije dupljak i ništa ne vuče na to.....dobro pakovanje, kodovi, poklopac, težina bočice i sve ostale zafrkancije
....jeli ga neko koristio i kako se vama čini?....ja volim jače mirise, i sve što ne ''obara sa nogu'' gotovo i ne pikam....moguće da je do toga

-
zamzija
#1458 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Joj, ja ne pamtim kad sam sebi kupila parfem, obično ih dobijam kao poklone za rođendane ili za nove godine...A raja i porodica mi znaju koje volim pa mi kupuju, nekad mi se neki novi svidi, pa im šapnem pa mi kupe,Ma.Le.Na wrote:postavit cu pitanje i ovdje..dok ne nadjem onu temu o internet kupovini![]()
Mene interesuje da li vama smeta parfem po vrućini ljeti, mnoge od nas koriste "ljetni" i "zimski" parfem...Meni više ljeti godi onaj osvježivač mirisni što se na tijelo prska, zna li ko ima li to kod nas kupiti ili vani
"Refreshing body mist" i to nosim u torbi i prskam....ali ne znam ima li toga kod nas...
Michun bi to možda mogla znati
-
snowflake_
#1459 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
nedavno dobila the one d&g...fantastican 
od ostalih kako kad mijenjam givenchy play, ange ou demon, burberry brit, armani code, jean paul gultier madame, black xs rose
ne razlikujem ja to ljeti i zimi...vise mi je ono po cejfu
od ostalih kako kad mijenjam givenchy play, ange ou demon, burberry brit, armani code, jean paul gultier madame, black xs rose
ne razlikujem ja to ljeti i zimi...vise mi je ono po cejfu
- Michun
#1460 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ljetne i zimske dakako! Ljetni: d&g light blue, cerutti 1881, jadore golden edition, escada. Zimski: code, very irresistable, lou lou cacharel, armani she. I dva za sva god doba: balenciaga paris i midnight rain.
Sto se tice body splash...ja to iz victorie narucim, oni imaju divne. Kod nas nemas ovih normalne cijene pa da se prsces kolko hoces. Treba virnuti u lush, oni garant imaju.
Sto se tice body splash...ja to iz victorie narucim, oni imaju divne. Kod nas nemas ovih normalne cijene pa da se prsces kolko hoces. Treba virnuti u lush, oni garant imaju.
-
zamzija
#1461 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
mmmm jadore, uvijek mi je taj miris bio pre pre dobar i elegantan !:)Michun wrote: jadore golden edition...
Joj dobro si za lush, vidjecu imaju li taj "body splash" ili "reffreshing body mist" - možda ima u loccitane-u ( valjda se ovako piše ) ...I ja sam ta svoja dva koja imam dobila izvana i samo ih ljeti koristim ...
Ako neko sazna gdje ima tih mirisnih prskalica za ljeto javite - znam da je nekad bilo u Avonovim katalozima ali mi se nisu svidjeli
- citroen
#1462 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Nabavljen nakon duge potrage,
vrhunski parfem,idealan sad za ljeto. 

- citroen
#1463 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
jaci,sladji,blazi ???semlaca wrote:Jučer švrljam po DM, prođe dečko pored mene miriše mi nekako poznato... podsjeti me na djetinjstvo... Odem do polica sa parfemima i nađoh odmah razlog.. Pino Silvestre.. Tata mi je godinama tako mirisao.. Svatih da nije važno koliko neki parfem košta, nego kako ga mi osjećamo.
Isto tako me Gabriela Sabatini (ona prva, prava) podsjeća na mamu.
Treba mi preporuka za muški parfem, za jednog dečka koji ima 23,24 godine nisam sigurna..
- avantgarde
- citroen
#1465 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
semlaca wrote:Bitno da nije sladak, ostalo nije važno. Onako neki ne pretežak, osvježavajući.
Hugo Boss motion in white

- citroen
#1466 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Nema na cemu,tu smo da pomognemo.semlaca wrote:Citroen hvala, upravo je to parfem koji sam gledala, ali nisam mogla da se odlučim, ipak mi je trebalo muško mišljenje.
-
Moljito
#1467 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Chanel Alure Sport
- cordial
#1468 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Neko je na prethodnim stranicama spomenuo internet kupovinu parfema. Mozete li mi reci nesto vise o tome? Moze li mi neko preporuciti koji Coco parfem da uzmem (nisam nijedan iz ove linije uzimala)?
- Michun
#1469 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
coco madmoisele je nesto sto se svidja vecini mladjih osoba. inace coco su stari parfemi i imaju ti starinsku notu...slabo da kome mladjem stoje. nego ti probaj u bbi imaju sve pa odluci.cordial wrote:Neko je na prethodnim stranicama spomenuo internet kupovinu parfema. Mozete li mi reci nesto vise o tome? Moze li mi neko preporuciti koji Coco parfem da uzmem (nisam nijedan iz ove linije uzimala)?
moyes naci na ebay, strawberry i na jos par str koje dostavljau kod nas. ako se pak odlucis za neke parfeme koji se mogu naci lakse, imas i na fb (ukucaj parfemi prodaja) i pik.ba prodaju. donose ljudi iz punionica...jeftinije za nekih 20ak, 30 KM.
- Curve
#1470 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
preporucujem..semlaca wrote:Bitno da nije sladak, ostalo nije važno. Onako neki ne pretežak, osvježavajući.

- citroen
#1471 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Danas se pocastio

-
BJB
- RIZVA
- citroen
#1474 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Uh,ovaj je predobar,ali za hladnije vrijeme.RIZVA wrote:
- swirl
#1475 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
koristim sad ovaj, extra je