Drug vidi se da ne gledas auto. Asa auto, odes na stranicu, ukucas Golf 6, imaju jednog jedinog, bijedni Trendline. Odes na stranicu Kramara, imas 15 Golfova sestica (sad ih prebrojao).
Dakle, nije sve kako se na prvi pogled cini.
Kramar ima jako velik izbor, auta koja su stara 5-7 godina, cijelo vrijeme odrzavana u ovlastenom servisu, i s tacnom kilometrazom. I cijenom koja je povoljnija nego da ides sam traziti takvo isto auto vani. Mozes pobrojati 3 kuce u BiH koje imaju sve to, ako i toliko.
Ono sto mnogi zaboravljaju, Kramar je trgovac i on ce ti uvaliti muda pod bubrege ako ikako moze. Ne opravdavam, ali jedno je kad je to nekom biznis, a drugo je kad neko prodaje privatno auto za 3 hiljade pa mu nisu bitne 2 stoje.
Ove sve price, amortizeri i slicno, povlace se od pocetka teme. Ljudi kao da ocekuju od Kramara da im da polovno auto koje ima garanciju novog auta. A jbt ne mogu da razumijem kako neko moze uplatiti auto i da mu tek tako propisaju amortizeri. Pa u sta je gledo Bog mu dao.
Ti ides tamo da kupis auto, ne ides da nekog kuci vodis. Gledas da prodjes sto bolje, isto kao sto i on gleda da prodje sto bolje. To je biznis. Mi Bosanci smo inace famozni u tom ponosu i qrcevitosti i dizanju glave, jarane niko te ne tjera. Dodji, vidi, okreni se nadji bolje ako mozes. Fazon je sto 90% ljudi sto po forumu pricaju "ja bih ovo, ja bih ono", na kraju predju preko 1000 stvari jer znaju da moraju napraviti kompromis. Jedan ce te zajebati, ali drugi te moze zajebati 3x gore. I naravno da su na kraju pare najbitnije.