Ispade Hare opet u pravu.
- silent_BoB
#1451 Re: Ispade Hare opet u pravu.
nije to stranka ZA BIH vec NE ZA BIH 
- peace
#1452 Re: Ispade Hare opet u pravu.
kakao ste vi samo optereceni politikom...mogli bi i stranku osnovati evo vam odmah naziv:
POS BiH-Politicki Opterecena Stranka Bosne i Hercegovine
POS BiH-Politicki Opterecena Stranka Bosne i Hercegovine
-
za Bosnu!
#1453 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Da odgovorim ovom Banja Luka posto vidim da je crveni covjek iz SDP
Pa ko to osim stranke za BiH ima kadrove ? KO???? nije to covjece ni stranka prava nego pravi front za odbranu BiH.U ostalim strankama je raspad i korupcija svak dere na svoju stranu. Razlika izmadju SBiH i ostalih je nebo i zemlja. Ako to ne vidis ja ti nemogu pomoc. u SBiH zna se ko je ko ne mlatise prazna slama, zna se kod koga zakucati, koga pitati kako se orga izirati, znaju se rezultati. Zna se sve a sta se zna kod Lagumdjije zalizanog i Tihica celavog? Nista se nezna ja ti kazem danas jedno sutra drugo a usvari nikad nista KONKRETNO za BiH
Pa ko to osim stranke za BiH ima kadrove ? KO???? nije to covjece ni stranka prava nego pravi front za odbranu BiH.U ostalim strankama je raspad i korupcija svak dere na svoju stranu. Razlika izmadju SBiH i ostalih je nebo i zemlja. Ako to ne vidis ja ti nemogu pomoc. u SBiH zna se ko je ko ne mlatise prazna slama, zna se kod koga zakucati, koga pitati kako se orga izirati, znaju se rezultati. Zna se sve a sta se zna kod Lagumdjije zalizanog i Tihica celavog? Nista se nezna ja ti kazem danas jedno sutra drugo a usvari nikad nista KONKRETNO za BiH
- jeza u ledja
#1454 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Koji 'nas' forum?bermiin wrote: a zasto to ne smije reci svoj stav o Harisu
Jeli to ovdje dozvoljeno samo hvaliti Zlatka i SDP?
Jel to vas forum?
Boli me neka stvar za Zlatkom.
Nije u pitanju samo stav o Silajdzicu vec i njegov stav prema onima koji su protiv Silajdzica?
Cuj 'nece nam se halaliti'?
Ko nam nece halaliti?
- don vito
#1455 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ooooo, citam ovo i ne znam da li bi se smijao ili plakao. Smijao se ovom kralju sa nikom "za Bosnu !" ili plakao sto ljudi ne vide da se frajer vrhunski zayebaye. Pa, to je dosada skontala i Katarina Kosaca i ne oglasava se. Jeza, pa zar i ti sine?

Dok on radi za Bih drugi rade za sebe, dok on otvara radna mjesta drugi to neznaju. I jos ispituju otkud mu kuca u Turskoj. Pa sta vise rec!
Ako je Silajdjicu najgore sto je uradio to sto ima kucu u Turskoj onda bolje da se svi ubijemo !
Haris je djak libijski, doktor nauka iz Bengazija (hamdulillah), Inace te libijske skole su nadaleko poznate po izuzetnom kvalitetu obrazovanja !
A i sama Bosna Oil je cudo u tehnoloskom smislu, kadrovi su odavde i kombinirano sa lokalnom radnom snagom - takav kontraktor ne postoji u libiji ko oni
Koc Holding i Sabanci Holding zajedno mu skidaju kapu, a zet Nazarbajeva mu je obeco poslove u prenosnoj mrezi Kazahstana. Jedino nas je shebalo to sto mu je zet uhapsen. Da nije toga bilo sad bismo drukcije pricali !
Nego, da ne skrecem s teme, rugate se gigantu diplomacije i biznisa, covjeka koji BiH moze izvuci iz ponora
Da ga nije bilo trebalo bi ga izmisliti, od odbrane za vrjeme agresije, preko naoruzavanja i organiziranja, privrede poslije rata, poslova u stranim zmljama. I najbitnije DIPLOMACIJE
Sta ako ima kuce u Turskoj a nije prijavio? Bar nije gologuzija ko vecina vas !
Ganic & Silajdjic giganti BiH ! Da hi nije bilo BiH nikad nebi postigla ekonomske uspjehe !
Nece vamse halaliti ovo so ste kontra Silajdjica, upamtite to !
stranka za BiH ima najbolj kadrove zemlje Bosne i normalno je da vodi zemlju !
Ja vam ponovo kazem, bez Silajdjica smo niko i nista, sa strankom za BiH sve.
-
za Bosnu!
#1456 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Don Vito aferim,
Da sam clan SBiH ponudio bih ti da budes clan (ko sto je meni ponudio ovaj bermiin) al' jbga
eto sta znam, nista ne znam, a dje da znaaaaaam !
Da sam clan SBiH ponudio bih ti da budes clan (ko sto je meni ponudio ovaj bermiin) al' jbga
-
ibizza
#1457 Re: Ispade Hare opet u pravu.
ko ti je ponudio???za Bosnu! wrote:Don Vito aferim,![]()
- lazni penzioner
#1458 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Kad vec trollate, trollajte suptilnije, ugledajte se na starijeg (i nesto zelenijeg u dusi) kolegu. 
-
za Bosnu!
#1459 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Od: bermiin
Za: za Bosnu!
vidim da si glasac SBiH...konacno neko javno da to kaze,usamljen sam bio do sada
Inace,jesi li clan SBiH?

vidim da si glasac SBiH...konacno neko javno da to kaze,usamljen sam bio do sada
Inace,jesi li clan SBiH?
-
zonbirile
#1461 Re: Ispade Hare opet u pravu.
joj glume sinoć u 60 minuta,pa lepom Hariju mal ne ispade proteza,koliko se prenemaže.
-
bicebolje
#1462 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Svo Harisovo umjeće i sposobnost se može isčitati iz dvije parole:
2006. – 100% BiH
2010. (sinoć) – očuvaćemo BiH
I još se čudi kako to RS lobira u interes RS iz budžeta RS a ne radi u korist BiH.
Neko je tu lud i izgubljen.
2006. – 100% BiH
2010. (sinoć) – očuvaćemo BiH
I još se čudi kako to RS lobira u interes RS iz budžeta RS a ne radi u korist BiH.
Neko je tu lud i izgubljen.
-
ibizza
#1463 Re: Ispade Hare opet u pravu.
i gdje ovdje pise da ti nudim clanstvo u SBiH??za Bosnu! wrote:Od: bermiin
Inace,jesi li clan SBiH?
![]()
- spreca
#1464 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Na iducim izborima obavezno glasam za Silajdzica jer koliko ga napadate znaci ima nesto u njemu odnosno moze da uradi vise zato ga i napadate jer ocekujete vise dok od drugih ne ocekujete nista jer znate da od njih nije realno ocekivati nesto.
- jeza u ledja
#1465 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Kako si uspio sastaviti ovu recenicu ziv bio?spreca wrote:Na iducim izborima obavezno glasam za Silajdzica jer koliko ga napadate znaci ima nesto u njemu odnosno moze da uradi vise zato ga i napadate jer ocekujete vise dok od drugih ne ocekujete nista jer znate da od njih nije realno ocekivati nesto.
- spreca
#1466 Re: Ispade Hare opet u pravu.
jeza u ledja wrote:Kako si uspio sastaviti ovu recenicu ziv bio?spreca wrote:Na iducim izborima obavezno glasam za Silajdzica jer koliko ga napadate znaci ima nesto u njemu odnosno moze da uradi vise zato ga i napadate jer ocekujete vise dok od drugih ne ocekujete nista jer znate da od njih nije realno ocekivati nesto.
pola dana sam se mucio
- jeza u ledja
#1467 Re: Ispade Hare opet u pravu.
spreca wrote:jeza u ledja wrote:Kako si uspio sastaviti ovu recenicu ziv bio?spreca wrote:Na iducim izborima obavezno glasam za Silajdzica jer koliko ga napadate znaci ima nesto u njemu odnosno moze da uradi vise zato ga i napadate jer ocekujete vise dok od drugih ne ocekujete nista jer znate da od njih nije realno ocekivati nesto.
pola dana sam se mucio
-
hercegovac_pravi
#1468 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Predsjednik Srbije Boris Tadić primiće 25. maja u Beogradu bošnjačkog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Harisa Silajdžića.
Ovo za Press RS tvrde odlično obaviješteni izvori, ističući da je Ministarstvo vanjskih poslova Srbije pozvalo samo Silajdžića, koji će u Beograd ići sam.
Savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Đorđe Latinović potvrdio je za "Press RS" da je kabinet Nebojše Radmanovića obaviješten o tome da je Silajdžić pozvan da sam dođe u Beograd 25. maja.
"Takođe, obaviješteni smo i o dopuni dnevnog reda sjednice Predsjedništva BiH, koja će biti održana u četvrtak 20. maja, što podrazumijeva da će članovi Predsjedništva, vjerovatno, raspravljati o tom pozivu. Nakon te sjednice, srpski član bi trebalo da iznese svoj stav o ovoj situaciji", kaže Latinović.
Dok zvaničnici RS šute, ne želeći da reaguju ni na prekjučerašnju tvrdnju Silajdžića da su on i Boris Tadić u Istanbulu dogovorili da Srbija sa BiH ubuduće komunicira samo preko Sarajeva, opozicija i politički analitičari tvrde da srpski član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović mora da reaguje i zaustavi procese, koji se, prema njihovim tvrdnjama, odvijaju na štetu Republike Srpske (RS).
Lider novoformiranog Saveza za demokratsku Srpsku Dragan Kalinić upozorava da u ovom slučaju Srbija dovodi u pitanje ustavnu poziciju člana Predsjedništva BiH iz RS, koji bi, prema njegovom mišljenju, trebalo oštro da reaguje i u Sarajevu, ali i da uputi protest Beogradu.
"Prema Ustavu BiH, Predsjedništvo kao kolektivni organ vodi vanjsku politiku zemlje i nijedan potez ne može da se povuče bez konsenzusa sva tri člana Predsjedništva BiH. Na to bi Radmanović svakako trebalo da upozori zvanični Beograd, koji je garant Dejtonskog sporazuma", ističe Kalinić.
On dodaje da razumije poziciju vlasti u Srbiji, koje pokušavaju da unaprijede odnose sa Zagrebom i Sarajevom radi bržeg puta zemlje u EU, ali i da utiču na povoljniju odluku Međunarodnog suda u Hagu u vezi sa statusom Kosova.
"Beograd ima svoje interese, ali ti interesi nikako ne mogu da se brane na štetu RS, odnosno direktnom podrškom predizbornoj kampanji Harisa Silajdžića. Obaveza vlasti u RS jeste da nađe način da to što prije saopšti vlastima u Beogradu", poručuje Kalinić.
Član GO SDS-a Nenad Stevandić kaže da je prijem Silajdžića u Beogradu očigledan dokaz da su odnosi RS i Srbije u potpunom rasulu. On tvrdi da je za to odgovorna osovina SNSD-Demokratska stranka.
"Očigledno je da su specijalne i paralelne veze ostale samo mrtvo slovo na papiru. Po svemu sudeći, to nisu bile paralelne veze RS i Srbije, već SNSD-a i DS-a. Te veze služe samo za njihovu partijsku promociju. Poziv da u Beograd ide samo Silajdžić je neviđen i ponižavajući presedan. Pošto je RS zabio nož u leđa u Istanbulu, RS je od predsjednika Srbije sada dobila šamarčinu. I dok Silajdžić preuzima sve konce u svoje ruke, Radmanović vodi politiku nezamijeranja i pokazuje da nema ni hrabrosti, ni umjeća da mu se suprotstavi", ocjenjuje Stevandić.
Politički analitičar Gostimir Popović tvrdi da je nakon poziva vrha Srbije Silajdžiću da posjeti Beograd krajnje vrijeme da srpski član Predsjedništva Nebojša Radmanović potegne veto i stavi tačku na nanošenje štete RS.
"Poziv Silajdžiću upućen iz Beograda nije u skladu sa utvrđenim diplomatskim pravilima ponašanja. Međutim, za takav razvoj situacije najodgovorniji su srpski predstavnici u zajedničkim institucijama. Silajdžić je pokazao da je ovladao takvom situacijom i sada se vješto nameće kao predsjednik države, a tome se niko od srpskih predstavnika vlasti u BiH ne suprotstavlja. Dakle, moramo da se zapitamo ko tu sada narušava vitalni interes srpskog naroda u BiH - Silajdžić, Tadić ili pasivna politika vlasti u RS i srpskih predstavnika u zajedničkim institucijama", ističe Popović.
Sa druge strane, Milica Marković, zamjenica predsjedavajućeg Komisije za vanjsku politiku Predstavničkog vijeća Parlamenta BiH i poslanik SNSD-a, tvrdi da RS sa Srbijom i dalje ima bratske odnose, u skladu sa Sporazumom o specijalnim i paralelnim vezama.
"Od posjete Silajdžića Beogradu ne treba očekivati ništa korisno i dobro za građane i narode u BiH. Svima je jasno da je sve što on radi farsa i da on u Beograd ne ide radi uspostavljanja dobrosusjedskih odnosa dvije zemlje, već da u svjetlu Deklaracije o osudi zločina u Srebrenici ponovo od Srbije zatraži da prizna da su u ratu u BiH žrtve bili samo Bošnjaci", kaže Markovićeva za Press RS.
- drndalo
#1469 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Na cemu si ti ? Daj i meni malo, da se oraspolozim, ovakve ruzicaste slonove ne vidjoh 20 godina, otkad sam se zadnji put nagutao LSD-a...za Bosnu! wrote:Pa ko to osim stranke za BiH ima kadrove ? KO???? U ostalim strankama je raspad i korupcija svak dere na svoju stranu. u SBiH zna se ko je ko ne mlatise prazna slama, zna se kod koga zakucati, koga pitati kako se orga izirati, znaju se rezultati.
- silent_BoB
#1470 Re: Ispade Hare opet u pravu.
zonbirile wrote:joj glume sinoć u 60 minuta,pa lepom Hariju mal ne ispade proteza,koliko se prenemaže.
-
ibizza
#1471 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Parlament Litvanije (Seimas) usvojio je jučer, 20.5.2010. godine, Rezoluciju o genocidu u Srebrenici. Prvi paragraf ove Rezolucije precizira da je genocid, u kom je ubijeno preko 8.000 civila, počinila "Vojska Republike Srpske predvođena generalom Ratkom Mladićem“.
Naš portal je u posjedu opsežne e-mail komunikacije između predstavnika Parlamentarne skupštine BiH i litvanskog Seimasa koja pokazuje da je ova Rezolucija direktan rezultat aktivnog rada i napora poslanika Adema Huskića jos od aprila prošle godine. Poslanik Huskić je dao veliki doprinos prilikom usvajanja slične Rezolucije u hrvatskom Saboru, ali je litvanska rezolucija rezultat isključivo njegovog lobiranja direktno prema nekolicini litvanskih kolega. Nakon što im je inicijativu uputio 26. aprila prošle godine, Adem Huskić je gotovo jedanput mjesečno podsjećao litvanske parlamentarce na tu inicijativu i interesovao se o napretku iste. nače poslanik Huskić, kako doznajemo, istu je inicijativu pokrenuo pred 12 parlamenata u evropskim zemljama. Čestitke Ademu Huskiću na uspostavljanju primjera kako bh. parlamentarci trebaju raditi.
-
VjecitiStudent
#1472 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Bravo SBiH, hocu da se uclanim, smjesta!!!

-
ibizza
#1473 Re: Ispade Hare opet u pravu.
ne mozeVjecitiStudent wrote:Bravo SBiH, hocu da se uclanim, smjesta!!!![]()
- drndalo