junkers wrote:pakica_ wrote:junkers wrote:da ne otvaram novu temu,kupiranje ušiju dobermanu u sarajevu?što bezbolnije,kvalitetnije?može i pp.
haris custovic i samo haris custovic.. On je radio mom doberu i usi i rep..
samo ako ti je peso stariji od 3 mjeseca, onda ne vjerujem da ce biti ista od toga

sretno

puno mlađi

,hvala pakice
jeeeeeeej, mali slatki brljavac

kako su mi shega stenad dobera sa onim dugim nogama, a oni malehni haha

k'o bambi

i btw, ako mu nisi uradio rep, gledaj da ti ga uradi na prvom prsljenu, puno je ljepsi, nego kad ima kusur od 2-3 prsljena hehe.. i dobro mu onda pazi uhe kad ih custa "otkine" i vidi da mu uzmes dodatne d kapi i kalcij i tako te zaj..ncije da sto prije "ustanu" (doduse, haris ce te u sve uputit.. imas mu br. nadam se hehe)
@cupo_mo, ako se dobro zagledas, patrljak mog pese veselo mlatara kad dodjem kuci i uhe su zabacene

masa raje misli da one non stop stoje nategnute, sto je van pameti

a shega mi je vidjet dobermana nekupiranog, bas bas

isto k'o da je neki drugi pas hehe

daleko od toga da nije lijep, ali djaba, meni je ljepsi 'nako podrezan
i btw, manje su sanse za upale usiju kad su usi kupirane

@maxuz_svratila, koliko ja znam, dakle, neka me ispravi neko ako grijesim, 2009. je donesen zakon o tome da se ne smiju IZLAGATI kupirani psi.. to da li ces ti psa kupirati ili ne je stvar izbora, ali bajagi na izlozbe ne smije ako nije full prirodan.. mada se uredno dovode kupirani psi na izlozbe.. moj je svakako 2008. godiste, pa je njega svakako ta zabrana mashila haha
@zengi, nemoj da si mi barn'o mog druga terija, iscupat cu ti zengiju onaj slatki cupavi krivi rep ako ga samo ruzno pogledas