maximilijana wrote:moj se Cale ocito prebacio na neku vremensku zonu koja nije nasa..ugl od 1 ujutro (po danu spava)pocinje ludlo po stanu..nedavno je oko pola3 oborio veliku policu sa CDovima..ja kontala granata..pa je kasnije nasao toalet papir..pretpostavljam da znate kak je sve to izgledalo..jutros oko 4 je kesu za smece razderao..dusha draga..et i ves mi skloni sa stendera..jeste da bude po podu da ga ne slozi al i to ce sa vremenom nauciti
ugl nadam se da ce ga proci jos je mali oko 6-7 mjeseci...inace se necu nikada naspavati..
@cHarsHija_aT_nigTH ja isprva mislila neko udavio macku pa jos i stavio na forum kontam koji fckin bolesnik :/ :S
a crne sapice su preslatkeeeeeeeeeeeee .love
mene je Masha doslovno izludjivala sve donedavno s tim "nakon ponoci" ludovanjem. od ponoci do 3-pola 4 ujutro... sad je oko 22h probudim mazenjem, pa se ona malo gnijezdi... pa joj dam nesto da gricne i onda je izazovem najdrazom igrackom da je razbudim. e onda je pustim nekih pola sata da se sama igra... a nakon toga uzmem jednu perku na stapicu za kojom je mahnita do daske i masem joj ispred nosa, "bjezim", ne dam da je uhvati... ona skace, trci, trci, skace, trci... 15-20 min je izmorim americki i kad legne isplazenog jezicica i ne moze maknut', dam joj da k'o fol uhvati, malo ga iscejfi i... zaspi k'o kladica.
(perka na stapicu je improvizovana igracka i ne moze je zamijeniti niti jedna kupovna, namjenska za macke. obicni plasticni stapic, na vrhu selotejpom zalijepljeno par perkica od pernatog praska praskovica.