ALTA Centar

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
hana_montana

#1451 Re: ALTA Centar

Post by hana_montana »

ja vala odoh sutra na terapiju :D
babyline wrote:lemon grass chicken something 6,50 za one sto vole slatko-ljute perverzije
gdje cu to jesti bejbi daj koordinate :-D
*mima*

#1452 Re: ALTA Centar

Post by *mima* »

because_of_you wrote:Meni je ljepši od BBI, osim food courta koji nema ništa povoljno (pored skupljih jela), kao spomenuta konkurencija :D

A i što bi za neki hamburger insan davao 6-7 km, kad se u Dundee fast foodu može uzeti extra pileći burger+ porcija pomfrija+ Coca cola gratis izađe oko 4- 5 km? :roll:

Po cemu je ljepsi?
duboka_misao

#1453 Re: ALTA Centar

Post by duboka_misao »

*mima* wrote:
because_of_you wrote:Meni je ljepši od BBI, osim food courta koji nema ništa povoljno (pored skupljih jela), kao spomenuta konkurencija :D

A i što bi za neki hamburger insan davao 6-7 km, kad se u Dundee fast foodu može uzeti extra pileći burger+ porcija pomfrija+ Coca cola gratis izađe oko 4- 5 km? :roll:

Po cemu je ljepsi?
morebit ima onaj karakter ...
*mima*

#1454 Re: ALTA Centar

Post by *mima* »

Ili radi jelke
duboka_misao

#1455 Re: ALTA Centar

Post by duboka_misao »

*mima* wrote:Ili radi jelke
ili antipozarni aparat?
*mima*

#1456 Re: ALTA Centar

Post by *mima* »

duboka_misao wrote:
ili antipozarni aparat?

:lol:
ocaj

#1457 Re: ALTA Centar

Post by ocaj »

I meni je ljepsi, puno svijetliji nego bbi. Kad udjem u bbi odmah mi se pocne mantati od onog sivila. A sada kvalitet ponude je vec i bolji u bbi. Jbg, nikad dva dobra sastaviti kod nas! :skoljka:
ocaj

#1458 Re: ALTA Centar

Post by ocaj »

Jelka nula bodova, suhopadna naka... :roll:
*mima*

#1459 Re: ALTA Centar

Post by *mima* »

ocaj wrote:I meni je ljepsi, puno svijetliji nego bbi. Kad udjem u bbi odmah mi se pocne mantati od onog sivila. A sada kvalitet ponude je vec i bolji u bbi. Jbg, nikad dva dobra sastaviti kod nas! :skoljka:

Naravno da je ponuda bolja u BBI.......ali svega.......a sto se tice svjetla.....prajako je u Alti........
Last edited by *mima* on 21/12/2010 21:44, edited 1 time in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1460 Re: ALTA Centar

Post by -LIBERO- »

Ideopoklonstvo trznim centrima.... :shock: :roll:

Kraj civilizacije (civilizacije u punom smislu te rijeci) se blizi,a i vakat nam je kada se trznim centrima klanjamo.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1461 Re: ALTA Centar

Post by Admir_1984 »

vala bash :thumbup:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1462 Re: ALTA Centar

Post by ladyblue18 »

:-)
because_of_you

#1463 Re: ALTA Centar

Post by because_of_you »

*mima* wrote:

Po cemu je ljepsi?

Svjetlije, preglednije, pokretne stepenice su bolje organizirane/postavljene, to na prvi obilazak, nakon drugog, bit će još razloga :)
respo

#1464 Re: ALTA Centar

Post by respo »

komi wrote:wc je odličan
ja inace kakim kod damira al mozda ubuduce budem kakio u alti ako je odlican
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1465 Re: ALTA Centar

Post by -LIBERO- »

respo wrote:
komi wrote:wc je odličan
ja inace kakim kod damira al mozda ubuduce budem kakio u alti ako je odlican
Jel' to ima i u ALTA ona mirisna ,neodoljiva,spravica?

(yes...yes..yes.....svi kakiti u alta :dance: )
Havarija!

#1466 Re: ALTA Centar

Post by Havarija! »

sarajevsko_pivo wrote: U Holandija glasi slogan: ''Klein bedrag pinnen mag''
Kendžo andžo bonike riboke bu džu boni fju?
therrarrius

#1467 Re: ALTA Centar

Post by therrarrius »

Vala baš, ovome je gradu falilo mjesta na kojima se čojk more pošteno posrat. ALTA-naše ćenife za faše guze.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#1468 Re: ALTA Centar

Post by Entropio »

Mama, mama, idemo svi kakiti u Altu! Nećemo više kod Damira.
innovision

#1469 Re: ALTA Centar

Post by innovision »

60 str o alti jel dosta
*mima*

#1470 Re: ALTA Centar

Post by *mima* »

:lol:
missko

#1471 Re: ALTA Centar

Post by missko »

Jo kaje gluposti kad neki kontaju ispast duhoviti s ovim sranjima i komentarima kakav je wc ono imam gdje kakit ne moram kuci smrdit, ma nije duhovito vise sekunde.
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#1472 Re: ALTA Centar

Post by Dado dijasporitus »

sjever76 wrote:lc waikiki=arizona. bofl roba-blato-jad što bi rekli u jednoj pjesmi. doduše ne sumnjam da će ubijati od posla sa onim cjenama. dvije kase na onoliku radnju :roll: jadnice na kasama pogiboše pod naletom svjetine koji stvari od 6,90 km plaćaju karticom. stisli se turci sa radnicima iako su mogli predpostaviti kakva će im gužva biti prvih 15 dana.
dva mala lifta koji od -3 do T (ovo valjda znači terasa ili šta???? ) voze 15 minuta. možda ima još liftova ali ih ja ne viđoh. kumpir od 5 km realno vrijedi jedno 1,20 km i poprilično sam ubjeđen da će ga malo ljudi probati više od jednput.
graraža poprilično loša. parkirah na -3 (iako sam se spustio 2 sprata :? ) i dok sam izašao morao sam kilometarske krugove praviti. o uključenju na parking kod holiday-a da i ne govorimo. ako im je ono saobraćajno rješenje onda su dobro uprskali. istini za volju garaža se još ne plaća pa je to malo ublažilo gorak okus.
nisam nikakav ljubitelj bbi ali je on las vegas za altu.
Za parkiranje si u pravu ali Alta je centar urbanog tipa koji ce vise ovisiti o pjesackom saobracaju. Garaza je tu vise radi forme. Sto se tice prikljucka kod holiday-a mislim da su stalne guzve jer je garaza gotovo uvijek puna. U to ulazi i cinjenica da je trenutno i besplatna. Kad se pocne naplacivati bice manje i guzve.

Inace produzetak te ulice ce se potpuno mjenjati. Isti amerikanac ulaze u izgradnju velike poslovne zgrade na poljani pored unitica i holiday-a sa jos jednom podzemnom parking garazom. U to ulazi i reorganizacija te dijagonale koja je trenutno u potpunom saobracajnom rasulu. Radovi bi trebali poceti sredinom iduce godine mada kakva je ekonomija ko zna kad ce realno poceti
chejf

#1473 Re: ALTA Centar

Post by chejf »

vala baš Alta nevalja
sad tek vidimo kako nam je rodjo slao kvalitet p i prico o najboljem izboru
nama nemoze niko da ugodi hos jeftino a dobro to ima samo na zapafu
jer djbalesku je orginalno i skupo a do juce su nam slsli robu i pricali o skupoci a sad kad imas jeftinjak i to dobar to za njih je smece
a nasa rqja i u tom smecu izgleda ko gospoda
a vanjskim oruzanim snagama djaba i ferari kad iga vidis vidis da je fukara u glavi
neka p centara da parim oci ioako nema love za kupnju samo da mi ovi iz vana ne seru tamo je skupo i tamo je kvalitett
a kad dodju vamo ko biva u goste poglodjase sve ko skakavci
nek onn
i imaju orginale a ja cu uzivati u kopijama
samo nek manje seru
cent4i otvaraju oci namqa a zatvaraju njima :lol: :-)
BiH-x

#1474 Re: ALTA Centar

Post by BiH-x »

Dado dijasporitus wrote:Inace produzetak te ulice ce se potpuno mjenjati. Isti amerikanac ulaze u izgradnju velike poslovne zgrade na poljani pored unitica i holiday-a sa jos jednom podzemnom parking garazom. U to ulazi i reorganizacija te dijagonale koja je trenutno u potpunom saobracajnom rasulu. Radovi bi trebali poceti sredinom iduce godine mada kakva je ekonomija ko zna kad ce realno poceti
Da nemas neke rendere kako bi sve to trebalo izgledati? Super zvuci...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1475 Re: ALTA Centar

Post by Truba »

missko wrote:Jo kaje gluposti kad neki kontaju ispast duhoviti s ovim sranjima i komentarima kakav je wc ono imam gdje kakit ne moram kuci smrdit, ma nije duhovito vise sekunde.
ne bi se ti smijao da imaš problema :cry: :cry: :cry: :cry:
Post Reply