Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sinkaspud
#1451 Re: Arsenal F.C.
Najjace je bilo ono "Messi, ovom covjeku je nemoguce uzeti loptu a u istom momentu Koscielni mu je uzima kaze a evo ipak se to sada dogodilo" 
-
radiostar
- ratata
#1454 Re: Arsenal F.C.
nisam stigao da cestitam na vrijeme al moze i sad.....pobjeda za 
-
Bordolini
#1455 Re: Arsenal F.C.
FA CUP: Leyton Orient- Arsenal 1:1
Jebo mater ako ovaj Wenger namjerno ne fura ove nerjesene Kup tekme (ako se igraju u gostima) samo da bi bila uzvratna i da bi se mogla cvaknuti lova od ulaznica na Emiratesu. Arsenal ima najskuplje ulaznice u Engleskoj, kapacitet Emirata je 61k gledalaca, plus cuga i brza hrana= profit od oko 4 miliona. Dobro, to je bruto ali nek ostane 2 miliona poslije svega-udar nogom u guzove.
Mozda ja previse mrzim frajera pa mi svasta pada na pamet
ali sta vi mislite?
Jebo mater ako ovaj Wenger namjerno ne fura ove nerjesene Kup tekme (ako se igraju u gostima) samo da bi bila uzvratna i da bi se mogla cvaknuti lova od ulaznica na Emiratesu. Arsenal ima najskuplje ulaznice u Engleskoj, kapacitet Emirata je 61k gledalaca, plus cuga i brza hrana= profit od oko 4 miliona. Dobro, to je bruto ali nek ostane 2 miliona poslije svega-udar nogom u guzove.
Mozda ja previse mrzim frajera pa mi svasta pada na pamet
- ultima_palabra
#1456 Re: Arsenal F.C.
Po pravilima FA Cupa pola prihoda od tekme ide gostujućoj ekipi kojoj je to godišnji budžet... e jedino da se Arsene nije utalio sa OrijentovcimaBordolini wrote:FA CUP: Leyton Orient- Arsenal 1:1
Mozda ja previse mrzim frajera pa mi svasta pada na pametali sta vi mislite?
-
Bordolini
#1457 Re: Arsenal F.C.
Pa nije ni to iskljuceno.
A ni pola nije lose kad skontas da od profita iz 2 takve tekme mozes kupiti golmana.
A ni pola nije lose kad skontas da od profita iz 2 takve tekme mozes kupiti golmana.
-
sinkaspud
#1458 Re: Arsenal F.C.
I ja sam pomislio na to, jer juce Arsenal razvaljuje one amatere i sa rezervama i mladim igracima daju jedan gol pa nesto kruze bez ikakve zelje da dotuku protivnika i onda gol ni iz cega, sut po sredini gola Almunia prima i eto nam revansa a igracima Orienta vlasnik kluba obecao put u Las Vegas ako izbore odlazak na Emirates.
- Šibicar
#1459 Re: Arsenal F.C.
Zar nije nepisano pravilo i tradicija da se klubovi iz premijer lige odriču svog dijela "kolača" u korist ovih siromašnijih klubova iz nižeg ranga,jer je jedino Liverpool ispao šupački prije koju godinu kad nije htio da prepusti svoj dio nekom trećeligašu.ultima_palabra wrote:Po pravilima FA Cupa pola prihoda od tekme ide gostujućoj ekipi kojoj je to godišnji budžet... e jedino da se Arsene nije utalio sa OrijentovcimaBordolini wrote:FA CUP: Leyton Orient- Arsenal 1:1
Mozda ja previse mrzim frajera pa mi svasta pada na pametali sta vi mislite?
-
extraordinary
#1460 Re: Arsenal F.C.
Čini mi se da je u pitanju bio Lincoln City Šibico, koji je u to vrijeme bio u jako teškoj finansijskoj situaciji.
- Šibicar
#1461 Re: Arsenal F.C.
Moguće,ne mogu se sjetiti koji je klub bio,ali znam da su slavili k'o da su uzeli FA kup kad su izborili remi na svom terenu i uspjeli otići na Anfield i uzeti im pola para.extraordinary wrote:Čini mi se da je u pitanju bio Lincoln City Šibico, koji je u to vrijeme bio u jako teškoj finansijskoj situaciji.
-
extraordinary
#1462 Re: Arsenal F.C.
Nešto sam se zainatio da nađem, nije bio Lincoln nego Luton Town, odigrali su 1-1 kod kuće protiv Liverpoola, Liverpool ih je stuk'o na Anfieldu, ali ovi su uzeli pola para 
- Šibicar
#1463 Re: Arsenal F.C.
Bravo,to je to,ali mi je baš bilo drago kad su uspjeli remi kući izvući,a borili su se ko lavovi,šta znači inat.extraordinary wrote:Nešto sam se zainatio da nađem, nije bio Lincoln nego Luton Town, odigrali su 1-1 kod kuće protiv Liverpoola, Liverpool ih je stuk'o na Anfieldu, ali ovi su uzeli pola para
- translater
#1464 Re: Arsenal F.C.
pogrjeshio sam!!!extraordinary wrote:Čini mi se da je u pitanju bio Lincoln City Šibico, koji je u to vrijeme bio u jako teškoj finansijskoj situaciji.
dakle...nije Lincoln nego Luton...i bio je prenos ako se ne varam na nashem nekom kanalu
-
Bordolini
#1465 Re: Arsenal F.C.
dakle, slozili smo se, wenger je nasao jos jedan nacin da pljacka navijace...i ujedno im kida zivce i bruka klub utakmicama kao sto je bila ova...klosar francuski

EDIT:
Evo nadjoh informaciju
..dakle, da je Arsenal pobjedio i prosao dalje, klub bi morao vratiti 2.4 miliona funti za navijace sa sezonskim kartama. Posto je bilo nerjeseno (Almunia, skupi noge slijedeci put nane ti, preofiran si), igra se jos jedna koju ce Arsenal bez problema dobiti a pare ostaju Arsenu.

EDIT:
Evo nadjoh informaciju
- Obuca9
#1466 Re: Arsenal F.C.
Ma zar je moguće da su namjestili utakmicu? Ma niej to moguće, ma nema šanse, pa to je klub iz najjače lige na svijetu, tamo se ne namještaju utakmice, nije to Italija. Ma to ste se vi nešto zajebali.
- Baron_Samedi
#1467 Re: Arsenal F.C.
Kome se moze obit o glavu pregust rapored i zamajavanje sa tamo nekim nizeligasima?
Wengeru. Zato nema teorije da bi zbog sice rizikovao prvenstvo i LP. Da ne spominjem tradicionalno postenje Engleskih klubova.
Ko bude najmanje iscrpljen, ima vise sansi za titulu. Zato je ovaj remi - idealan za United. Jos je bolje sto ce dobit uzvratnu. A iz istih razloga, odlicno bi bilo i da prodju Barcelonu.
Wengeru. Zato nema teorije da bi zbog sice rizikovao prvenstvo i LP. Da ne spominjem tradicionalno postenje Engleskih klubova.
Ko bude najmanje iscrpljen, ima vise sansi za titulu. Zato je ovaj remi - idealan za United. Jos je bolje sto ce dobit uzvratnu. A iz istih razloga, odlicno bi bilo i da prodju Barcelonu.
-
Bordolini
#1468 Re: Arsenal F.C.
Pa ne moze se bas reci da su namjestili jer im za ovo nije ni bio potreban Leyton Orient, sami su im pustili gol jer im tako odgovara. Znaci namjestili sami sebi. To bas i nije klasicna namjestaljka.hz__semir wrote:Ma zar je moguće da su namjestili utakmicu? Ma niej to moguće, ma nema šanse, pa to je klub iz najjače lige na svijetu, tamo se ne namještaju utakmice, nije to Italija. Ma to ste se vi nešto zajebali.
- hary
#1469 Re: Arsenal F.C.
Jos ako su i koju funticu bacili na x
Izgleda da Leotar nije jedini u svijetu namjestanja
Popustite ba.
Izgleda da Leotar nije jedini u svijetu namjestanja
Popustite ba.
- Obuca9
#1470 Re: Arsenal F.C.
A ja sve dosad mislio da kad ekipa namjerno slabo igra kako bi izgubila, te da se usput ubode neka 2 na kladionici, da je to namještaljka, kad ono jokBordolini wrote:Pa ne moze se bas reci da su namjestili jer im za ovo nije ni bio potreban Leyton Orient, sami su im pustili gol jer im tako odgovara. Znaci namjestili sami sebi. To bas i nije klasicna namjestaljka.hz__semir wrote:Ma zar je moguće da su namjestili utakmicu? Ma niej to moguće, ma nema šanse, pa to je klub iz najjače lige na svijetu, tamo se ne namještaju utakmice, nije to Italija. Ma to ste se vi nešto zajebali.
-
Bordolini
#1471 Re: Arsenal F.C.
pa vidis da nisi bio u pravu, drago mi je da sam ti oci otvorio.
Ne zajebaji, s talijanima niko ne moze.
- Obuca9
#1472 Re: Arsenal F.C.
Pogledaj rezultate engleskih klubova u zadnjih mjesec dana, pa ponovo odgovori.Bordolini wrote:pa vidis da nisi bio u pravu, drago mi je da sam ti oci otvorio.![]()
-
Bordolini
#1473 Re: Arsenal F.C.
Otici ce topik u pm ali hajde zivo me interesuje jel imas neke konkretne dokaze kao sto svi imamo u slucaju Juventusa, Milana, Fiorentine i Lazia?
- fosil
#1474 Re: Arsenal F.C.
Danas sam cuo da FA radi na ukidanju ovog ponavljanja kup utakmica.
-
Bordolini
#1475 Re: Arsenal F.C.
wenger ce na tu odluku uloziti veto