60 MINUTA - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
NightSkyWalker

#1451 Re: 60 MINUTA - All about

Post by NightSkyWalker »

Adriatic wrote: Bakir ipak ima dozu neke profesionalnosti.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Adriatic

#1452 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

plemba wrote:
Adriatic wrote:
plemba wrote:adriatic, kad prestanes mijesati babe (javnu, drzavnu televiziju) i zabe (privatnu televiziju) mozda i shvatis o cemu se radi.

shvati, ftv je moja koliko i tvoja, i sdpeova, i sdaova i szabihova i svih mogucih ljudi u fbih, te zato nebi trebala da bude neciji stranacki servis.

kada bakir bude imao privatnu televiziju neka sa svojim vrlim novinarima radi sta god hoce, boli me k.... sta ce objavljivati, al dok je na drzavnoj, mojoj i tvojoj televiziji i te kako me zanima sta radi jer ga ja placam
Kada ti budeš argumentovao(la) zašto je to SDP-ov servis, onda možemo dalje.
Ali neki misle da 1000 puta ponovljena laž postaje istina.
Ipak je u pitanju mržnja prema SDP-u a ne briga za javni servis.
argumentovacu sa cinjenicom da je u dugom nizu godina kako je taj magazin poceo sa radom napadnuto na sdp jednom, ali ono otvoreno, zapravo ne na sdp, nego na Hamdiju Lipovacu.

ako je u dugom nizu godina bilo jos napada bili su sporadicni i usputni bez ikakvog "nagona" da se napadaju kao svi ostali.

eh sad, ako je sdp jedina stranka u bih koja nema oraha u dzepovima (slucaj Hadzic to demantuje) ja im cestitam i skidam kapu, ali nije tako.

stoga, ja se brinem za javni servis, a protiv sdp-a licno nemam nista. ako ces bas tako. ni koristi ni problema, bas ono hladan na spomen sdp-a
SDP je opoziciona partija i to je pravi razlog zašto se ne bave njome.
Druga je stvar što su ovi vladajući krimosi stvorili utisak da je vladavina alijanse najgore što se desilo ovoj zemlji :-)
Sjeti se samo priloga u ovoj emisiji koji se nigdje drugo ne bi smjeli objaviti (pedofilija u IZ, gradnja Reisovih dvora, snimke o Mladiću, Razvojna Banka.....)
Gledajmo pozitivne stvari u ovoj emisiji i korist od iste.
A ne to kakav je Avdo seljačina, je li Kaletović jednako opalio po svima itd.
Adriatic

#1453 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

NightSkyWalker wrote:
Adriatic wrote: Bakir ipak ima dozu neke profesionalnosti.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vidim da ti staloženost nije jača strana.
Džaba smajliji, imaš li šta drugo?
Ili i ti imaš svoje favorite među novinarima?
Hajde navedi pa da se smijemo ali bez smajlija.
Corto Maltese

#1454 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Corto Maltese »

Adriatic wrote:
Corto Maltese wrote:
Adriatic wrote:Ne znam šta u Srbiji kažu, ti to bolje znaš :)
Naravno da znam, to je stvar obrazovanja i kućnog odgoja. Ne znam kako tvoj, ali mene bi se moj Babo odrekao kad bi mi vas dunjaluk bila moja avlija.
Tvoj problem i jeste što više gledaš u tuđu avliju nego u svoju i što tamo tražiš uzore.
Ode ti i na kućni odgoj :-)
Nisam ti babo, ali uzeću slobodu da ti dam taj dobronamjeran i jako važan savjet: Ne dozvoli da ti tvoja avlija bude sav dunjaluk!
plemba

#1455 Re: 60 MINUTA - All about

Post by plemba »

Adriatic wrote:
plemba wrote:
argumentovacu sa cinjenicom da je u dugom nizu godina kako je taj magazin poceo sa radom napadnuto na sdp jednom, ali ono otvoreno, zapravo ne na sdp, nego na Hamdiju Lipovacu.

ako je u dugom nizu godina bilo jos napada bili su sporadicni i usputni bez ikakvog "nagona" da se napadaju kao svi ostali.

eh sad, ako je sdp jedina stranka u bih koja nema oraha u dzepovima (slucaj Hadzic to demantuje) ja im cestitam i skidam kapu, ali nije tako.

stoga, ja se brinem za javni servis, a protiv sdp-a licno nemam nista. ako ces bas tako. ni koristi ni problema, bas ono hladan na spomen sdp-a
Druga je stvar što su ovi vladajući krimosi stvorili utisak da je vladavina alijanse najgore što se desilo ovoj zemlji :-)
Sjeti se samo priloga u ovoj emisiji koji se nigdje drugo ne bi smjeli objaviti (pedofilija u IZ, gradnja Reisovih dvora, snimke o Mladiću, Razvojna Banka.....)
pa nebi bas rekao
budimo krajnje korektni i priznajmo da sdp bas i nije opozicija u klasicnom smislu rijeci. ipak oni su na vlasti u tuzli, sarajevu (grad sarajevo) i bihacu, kao i drugim manjim opstinama, tako da i nisu bas opozicija.

a jako dobro znamo da se lokalne sredine, odnosno lokalni nivo vlasti najplodonosnije tlo za mamlverzacije i korupciju. a kad drzis toliki broj opstina, ne mozes da ih ne stavis u kos sa ostalima.

da se razumijemo, ne kazem ja i ne napadam na cijeli njihov rad. napadam na sinocni prilog i napadam zbog toga sto neki imaju privilegovan polozaj da ih se zaobilazi u svim mogucim pricama (negativnim)

budi realan pa priznaj

ovo sto si nabrojao da su uradili svaka im cast za to, ali znaju da preĆeraju na jednoj strani, a drugu da ne dirnu
Cyrax

#1456 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Cyrax »

NightSkyWalker wrote:Ovo zaista postaje odvratno, smijesno, bezobrazno, monotono, degutantno itd...

Nakon onog bijednog priloga o Silajdzicu i Dudakovicu, sad sam jos vise siguran da Bakir i co imaju zajedicnog sa novinarstvom koliko je imao i Risto Djogo.

...i sve to za nase pare. :sad: :x
I ti ga pretjera,smiri se malo ;-)
Adriatic

#1457 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

plemba wrote:
Adriatic wrote:
plemba wrote:

pa nebi bas rekao
budimo krajnje korektni i priznajmo da sdp bas i nije opozicija u klasicnom smislu rijeci. ipak oni su na vlasti u tuzli, sarajevu (grad sarajevo) i bihacu, kao i drugim manjim opstinama, tako da i nisu bas opozicija.

a jako dobro znamo da se lokalne sredine, odnosno lokalni nivo vlasti najplodonosnije tlo za mamlverzacije i korupciju. a kad drzis toliki broj opstina, ne mozes da ih ne stavis u kos sa ostalima.

da se razumijemo, ne kazem ja i ne napadam na cijeli njihov rad. napadam na sinocni prilog i napadam zbog toga sto neki imaju privilegovan polozaj da ih se zaobilazi u svim mogucim pricama (negativnim)

budi realan pa priznaj

ovo sto si nabrojao da su uradili svaka im cast za to, ali znaju da preĆeraju na jednoj strani, a drugu da ne dirnu
Pa kad sam rekao da ne znaju pretjerati i da su idealni?
A što se tiče odnosa Opština-Kanton, to se moglo vidjeti u TV debati Lagumdžija-Tihić
Opštinski načelnici nemaju nikakvu moć (nemaju ni 1% sredstava) Sva moć je u Kantonima.
Adriatic

#1458 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

Corto Maltese wrote:
Adriatic wrote: Tvoj problem i jeste što više gledaš u tuđu avliju nego u svoju i što tamo tražiš uzore.
Nisam ti babo, ali uzeću slobodu da ti dam taj dobronamjeran i jako važan savjet: Ne dozvoli da ti tvoja avlija bude sav dunjaluk!
Kako li samo dođe to tog zaključka :-)
Suština je da ti u Srbiji ne treba da tražiš uzor.
Bez obzira koliko ti Bosna izgledala mala i jadna, u njoj živiš (da li?) i ona za tebe treba da bude na prvom mjestu.
I kad tražiš inspiraciju u izrekama, ima ih dovoljno i sa ovih prostora.
luckylaka

#1459 Re: 60 MINUTA - All about

Post by luckylaka »

Vidim neki pokusavaju u istu ravan staviti Bakira H i Senada H. :lol: :lol: To je otprilike kao kad bi u istu ravan stavili Barcelonu i Olimpik.Jedan novinar obrazova svjetski potkovan ,drugi cisto lokaljni kojem je cini mi se najvaci domet od svjetski lidera intervju sa Z.Lagundzijom,ovaj drugi po zeljama gledalaca .Hos Clintona,Siraka,Mesica...Ocita je razlika .Alis vak svome.Dok je lokalcu domet G.Bukovica i Laktasi drugi Rim,Pariz,Washington..Razlika je drasticna.Premda bi se i od Bakira dao otesati dobar novinar samo da stane na svoje noge
Richard Peti

#1460 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Richard Peti »

Barcelona - Olimpic :-) Zeljo - Olimpic prije,
ni jedan nije svjetske klase, ni jedan ne bi mogo radit na HRT-u a ne negdje vani :wink:

p.s. dovest coe'ka na intervju je smijesna referenca
Corto Maltese

#1461 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Corto Maltese »

Adriatic wrote:
Corto Maltese wrote:
Adriatic wrote: Tvoj problem i jeste što više gledaš u tuđu avliju nego u svoju i što tamo tražiš uzore.
Bez obzira koliko ti Bosna izgledala mala i jadna, u njoj živiš (da li?) i ona za tebe treba da bude na prvom mjestu.
Ova izreka je iz Sarača. ali čini se da su i Sarači daleko od tvog dunjalučkog dometa. Već sam ti jednom napisao- skupi svoje umotvorine sa ovog foruma i otiđi da se njima pohvališ u najbližem opštinskom komitetu stranke koju simpatišeš. Neko će se već naći da ti objasni i gdje si, i šta si, i zašto nisi. Tada ćeš osjetiti suštinu.
Corto Maltese

#1462 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Corto Maltese »

luckylaka wrote:Vidim neki pokusavaju u istu ravan staviti Bakira H i Senada H. :lol: :lol: To je otprilike kao kad bi u istu ravan stavili Barcelonu i Olimpik.Jedan novinar obrazova svjetski potkovan ,drugi cisto lokaljni kojem je cini mi se najvaci domet od svjetski lidera intervju sa Z.Lagundzijom,ovaj drugi po zeljama gledalaca .Hos Clintona,Siraka,Mesica...Ocita je razlika .Alis vak svome.Dok je lokalcu domet G.Bukovica i Laktasi drugi Rim,Pariz,Washington..Razlika je drasticna.Premda bi se i od Bakira dao otesati dobar novinar samo da stane na svoje noge
Senad H.? To je onaj što u studio dovodi bjelosvjetske pogančere tipa Bono Vox-a, Morgana Freemena, Christiane Amanpour, i telemostovima komunicira sa kojekavim svjetskim državnicima direktno iz sjedišta UN-a i sličnih hoštaplerskih organizacija? Š'a će oni pričat, pa oni uopšte nisu iz naše avlije!? I koliku, zna li iko, nosivost ima taj most- telemost?
luckylaka

#1463 Re: 60 MINUTA - All about

Post by luckylaka »

Corto Maltese wrote:
luckylaka wrote:Vidim neki pokusavaju u istu ravan staviti Bakira H i Senada H. :lol: :lol: To je otprilike kao kad bi u istu ravan stavili Barcelonu i Olimpik.Jedan novinar obrazova svjetski potkovan ,drugi cisto lokaljni kojem je cini mi se najvaci domet od svjetski lidera intervju sa Z.Lagundzijom,ovaj drugi po zeljama gledalaca .Hos Clintona,Siraka,Mesica...Ocita je razlika .Alis vak svome.Dok je lokalcu domet G.Bukovica i Laktasi drugi Rim,Pariz,Washington..Razlika je drasticna.Premda bi se i od Bakira dao otesati dobar novinar samo da stane na svoje noge
Senad H.? To je onaj što u studio dovodi bjelosvjetske pogančere tipa Bono Vox-a, Morgana Freemena, Christiane Amanpour, i telemostovima komunicira sa kojekavim svjetskim državnicima direktno iz sjedišta UN-a i sličnih hoštaplerskih organizacija? Š'a će on pričat, pa oni uopšte nisu iz naše avlije? I I koliku, zna li ko, nosivost ima taj most- telemost?
Ma nema nikakvu nosivost.Ipak je lakse uspostaviti telemost Sarajevo-Gluha Bukovica nego Sa-UN.Al nije ni svacije zvati se novinar.Neko mora biti i potrcko novinarcic.Lakse je to.
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#1464 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Toto »

samo malo wrote:I kakva mu je ono prica o formiranju federalne vlade bez podrske HDZ-a, HDZ ce nominovati vecinu hrvatskih zastupnika u Dom naroda, koji mora aminovati mandatara federalne vlade.

Ne kontam tog covjeka nikako, on dobro zna da bez HDZ-a i SDA ne moze formirati vlast nigdje osim u nekim kantonima. A i tamo mora koalirati sa recimo Radoncicem, u SA kantonu naprimjer.

Znam, kontam da nije ni njima (SDP-u) lako, sa nekim se mora koalirati ako hoces u vlast (da se nesto promijeni, moras doci na vlast, prosta logika). Ali cekaj malo, ne mozes danas pljuvati nekoga, sa kim sutra hoces graditi drzavu. Ili u politici sve moze?
U politici sve moze. Svi biraci, svih stranaka ce biti razocarani, kakve ce se sve koalicije stvoriti.
Zbog koalicija SDP-a sa svim i svacim Bakir ce -ko stari roker- morati da se sa turbofolka vrati bar na pop rock. Ako se zanese: Zlatko ce mu organizovati opismenjavanje.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1465 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Chmoljo »

Corto Maltese wrote:
Na primjer Duška Jurišić, Mufid Memija, Mladen Marić, Senad Hadžifejzović, Aleksandar Trifunović, Suzana Stanbol... U susjednoj avliju, Mislav Bago, Branimir Bilić, Denis Latin, Aleksandar Stanković...
ova Duška?
„Kreševska šestorka se raspala, stranke nisu izašle sa jedinstvenim kandidatom, a kada vidimo sjajan uspjeh Željka Komšića, onda je sasvim izvjesno da to nadmašuje i broj glasača hrvatske nacionalnosti. Međutim, hrvatske stranke manipuliraju pokušavajući pojasniti da pravi Hrvat nije došao na čelo države, ili da Komšić nema legitimitet. Riješenje tog problema je u korjenitoj izmjeni izbornog zakona BiH, koji će omogućiti svim građanima BiH da biraju i budu birani u svakom njenom dijelu. No, na taj korak nisu spremne nacionalne stranke jer znaju da bi njihovi kandidati bili poraženi”.
jesi siguran da nije na platnom spisku Lagumdžije?
Corto Maltese

#1466 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Corto Maltese »

Chmoljo wrote:
Corto Maltese wrote:
Na primjer Duška Jurišić, Mufid Memija, Mladen Marić, Senad Hadžifejzović, Aleksandar Trifunović, Suzana Stanbol... U susjednoj avliju, Mislav Bago, Branimir Bilić, Denis Latin, Aleksandar Stanković...
ova Duška?
„Kreševska šestorka se raspala, stranke nisu izašle sa jedinstvenim kandidatom, a kada vidimo sjajan uspjeh Željka Komšića, onda je sasvim izvjesno da to nadmašuje i broj glasača hrvatske nacionalnosti. Međutim, hrvatske stranke manipuliraju pokušavajući pojasniti da pravi Hrvat nije došao na čelo države, ili da Komšić nema legitimitet. Riješenje tog problema je u korjenitoj izmjeni izbornog zakona BiH, koji će omogućiti svim građanima BiH da biraju i budu birani u svakom njenom dijelu. No, na taj korak nisu spremne nacionalne stranke jer znaju da bi njihovi kandidati bili poraženi”.
jesi siguran da nije na platnom spisku Lagumdžije?
Čmoljo, čudi me da ti, kao moderator, ne pratiš temu. U ovom konkretnom slučaju nije bilo pitanje ko je na čijem platnom spisku, nego ima li iđe boljeg novinara od Avde A. i Damira K. Pa ja, eto, uzeh slobodu da ih nabrojim nekoliko koji su po mom mišljenju, da prostiš, bolji.
Adriatic

#1467 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

Corto Maltese wrote:
Adriatic wrote:
Ova izreka je iz Sarača. ali čini se da su i Sarači daleko od tvog dunjalučkog dometa. Već sam ti jednom napisao- skupi svoje umotvorine sa ovog foruma i otiđi da se njima pohvališ u najbližem opštinskom komitetu stranke koju simpatišeš. Neko će se već naći da ti objasni i gdje si, i šta si, i zašto nisi. Tada ćeš osjetiti suštinu.
Ti reče da je izreka iz Srbije :-)
Valjda ne čitaš svoje postove. Pametno.
A o ličnim dometima nećemo jer to već prelazi u uvredu, a tu si ti majstor.
Ja ne simpatišem ni jednu stranku, samo biram manju štetu.
A ako ti hodaš po opštinskim odborima, do tebe je.
Ne prebacuj drugome.
Corto Maltese

#1468 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Corto Maltese »

Adriatic wrote:
Corto Maltese wrote:
Adriatic wrote:
Ne prebacuj drugome.
Prva je iz Srbije, druga je sa Čaršije, ali to nije važno. Važno je da im je značenje univerzalno. Ne znam šta bih ti još rekao osim da je pametnom i išaret dovoljan.
Adriatic

#1469 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

Corto Maltese wrote:
Adriatic wrote:
Ne prebacuj drugome.
Prva je iz Srbije, druga je sa Čaršije, ali to nije važno. Važno je da im je značenje univerzalno. Ne znam šta bih ti još rekao osim da je pametnom i išaret dovoljan.[/quote]

Ti baš lupaš ko Maksim po diviziji.
Kakva prva i druga?
Kad nemaš kud, ti ko malo dijete.
Riječ je o samo jednoj izreci "lud i brašno " (da te podsjetim), i mojne mi tih dječijih fazona.
A o tome ko je ovdje pametan a ko glup, ne bih jer, ....već sam ti rekao, taj nivo ostavi za nekog drugog.
DiplomataSaSela

#1470 Re: 60 MINUTA - All about

Post by DiplomataSaSela »

Nikad nisam bio za Harisa a nisam ni sad...ali onaj prilog avde avdica seljacica je dno dna ...fuj...bez obzira na sve haris ono nije zasluzio ali ga je barem sa onim "sretan ti ostanak"spustio kolko bilo...
Corto Maltese

#1471 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Corto Maltese »

Znao sam da se teško sa nepismenim dopisivat', ali da može biti ovako zabavno, to nisam znao.
nosara

#1472 Re: 60 MINUTA - All about

Post by nosara »

Corto Maltese wrote:Znao sam da se teško sa nepismenim dopisivat', ali da može biti ovako zabavno, to nisam znao.
Dosadnjakovicu, odmori malo... :-)
Corto Maltese

#1473 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Corto Maltese »

nosara wrote:
Corto Maltese wrote:Znao sam da se teško sa nepismenim dopisivat', ali da može biti ovako zabavno, to nisam znao.
Dosadnjakovicu, odmori malo... :-)
Nije bilo tebi namijenjeno, ali ko se prepozn'o, prepozn'o!
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1474 Re: 60 MINUTA - All about

Post by ladyblue18 »

Nazad na temu...
HAVANA

#1475 Re: 60 MINUTA - All about

Post by HAVANA »

ladyblue18 wrote:Nazad na temu...

Bila jedna muha i kaže bakir muhi:iššššš...Image
Locked