fortaleza wrote:Home tv Eroneta ubacio Pink paket kanala s dugim zakašnjenjem, s tim da kanali nisu u osnovnoj ponudi već kao poseban paket od 6,90 KM + PDV. Samo u najskupljem Trio paketu uključeni pinkovi. NiĐe veze, i dalje je Telemach puno bolji s ponudom kao i ostali veći operateri.
Ostala dva glavna telekoma (ali i većina kablovaca) imaju sve ili skoro sve pinkove kanale u osnovnoj ponudi.
ma dok drze monopol, nema napretka. Imam Pink kanale sada ali istice ugovor za 2 mjeseca. 99% cu se prebaciti na manji paket (onaj od 43) ili ako neki drugi operater dode i ponudi nesto bolje. Ali od toga nista. Jos me prije par dana poceo zezati internet. Gasi se pocesto. Nekad izdrzi i po 8-9 sati a nekad ni 5 minuta, dok je prije radio 24h i nije se gasio.
Dali onih 400 minuta i onih 50 prema ino zemljama, od toga potrosim mozda 10minuta od ovih 400. Snimalicu ne koristim, tako da je ovaj manji paket za mene. Pink svakako ne gledam niti cu gledati.
Vidim da su smanjili cijenu najma drugog STB tako da cu njega uzeti, jer je prije bila 6KM a sad 1KM na 24 mjeseca ugovora.
Kamo srece da se Telemach prosiri i na ostatak BiH.