Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Altsa

#1451 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Altsa »

miske nije bio nas najlosiji igrac protiv grcke...za to su bili zaduzeni dzeko, vranjes, lulic, medunjanin itd.
NEMOHOES

#1452 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by NEMOHOES »

ipak bih rekao da su Medunjanin i Zahirovic bili nasi najlosiji igraci
Infaze Studio

#1453 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Infaze Studio »

Evo Miske izgleda cuo da sam zabrinut njegovom ozbiljnoscu, pa napravio skupa sa Vedom dobru foru na pressici..
burekodsira

#1454 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by burekodsira »

Infaze Studio wrote:Evo Miske izgleda cuo da sam zabrinut njegovom ozbiljnoscu, pa napravio skupa sa Vedom dobru foru na pressici..
kakvu :?:
Infaze Studio

#1455 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Infaze Studio »

Stali medju novinare i snimaju Seju i Asmira mobitelima i smiju im se kako pricaju nas :lol: :lol:
Atmosfera super izgleda...Ima video na scsport.ba
Logovan

#1456 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Logovan »

Moguć odlazak u Metalist...

http://scsport.ba/vijest/45820
DonVito

#1457 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by DonVito »

Misimovic će igrati za rep. u prvih 11 dok god bude imao snage da hoda i istovremeno žvače žvakaću.

Da se hoće vratiti u Njemačku, a u Njemačkoj bi se ubrzo doveo u red.
Creasy

#1458 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Creasy »

Zasad ništa od prelaska Misimovića u Crvenu zvezdu

Transfer reprezentativca BiH Zvjezdana Misimovića u beogradsku Crvenu zvezdu, za sada su samo medijski navodi, izjavio je portparol FK Crvena zvezda Marko Nikolovski.

Srbijanski mediji pisali su proteklih dana o mogućem transferu bosanskohercegovačkog reprezentativca Zvjezdana Misimovića iz moskovskog Dinama u srbijansku Crvenu Zvezdu.

Portparol FK Crvena zvezda Marko Nikolovski izjavio je za agenciju Anadolija kako su ovo ipak samo "navodi medija".

"Uvek u prelaznom roku mediji se trude biti korak ispred kluba. Do razgovora o tom transferu još uvek nije došlo. Dakle, to su samo navodi medija, a videćemo da li će biti tačni ili ne", rekao je Nikolovski.

Srbijanski mediji navodili su da bi u ovaj transfer trebao biti uključen i fudbaler Crvene Zvezde Darko Lazović, kojeg bi Zvezda dala Moskovljanima u zamjenu za Misimovića.

Bh. reprezentativac trenutno igra u Dinamu u Moskvi, a do sada je nastupao u dresovima Bayerna, Bochuma, Wolfsburga, Nurnberga i Galatasaraya.
Muhamed Đakmić

#1459 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Muhamed Đakmić »

Kako je ovaj čovjek propao :(
Herr Flick

#1460 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Herr Flick »

Ako je istina ovo sto pisu nase novine da je Miske na korak potpisivanja za Besiktas,napravio bi pravi potez,nego da ode u Metalist,svi znamo da je Turska liga odmah iza liga petice :D :D ,jest da je bio jedno vrijeme u Galati,kad je onaj mazlum hadzi bio trener,Besiktas je odlicna ekipa i siguran sam da bi uklopio i da akobgda procvjeta 8) 8)
Platformas

#1461 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Platformas »

Herr Flick wrote:Ako je istina ovo sto pisu nase novine da je Miske na korak potpisivanja za Besiktas,napravio bi pravi potez,nego da ode u Metalist,svi znamo da je Turska liga odmah iza liga petice :D :D ,jest da je bio jedno vrijeme u Galati,kad je onaj mazlum hadzi bio trener,Besiktas je odlicna ekipa i siguran sam da bi uklopio i da akobgda procvjeta 8) 8)
amin
Point.

#1462 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Point. »

Gdje ste ovo procitali za Besiktas?
Herr Flick

#1463 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Herr Flick »

Point. wrote:Gdje ste ovo procitali za Besiktas?
Ma pisalo je na svim turskim portalima da je to gotova stvar,tacnije 22.dec,a sportsport prenio danas :-) :-)
Point.

#1464 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Point. »

Bolje i Besiktas onda nego crna zvezda.
splend

#1465 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by splend »

beskitas i jeste realna opcija za njega. nije malo 5 miliona KM koje on trazi godisnje. sreca pa su turci ludaci, pa ce ga ispostovati :-D
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#1466 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Slo Burner »

Izgleda da ipak u Kinu kod Musklimovica :(
Mali_Vuk

#1467 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Miske kao jedan od najtalentovanijih i najlucidnijih igrača sa ovih naših prostora nije zaslužio da okonča u tamo nekim nižerazrednim ekipama tipa Zvezda, Kina i to. Osim ako to nije njegova želja. U tom slučaju ok. Želim mu puno sreće.
JThomas

#1468 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by JThomas »

jeste zaslužio, niko osim njega mu nije kriv što neradom i tersanjem upropaštava svoj talenat.
Mali_Vuk

#1469 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Ma ne znam JT, pratio sam ga zadnje vrijeme u Dinamu i ono što je bilo evidentno da ga trener ne gotivi. Igra dobro, nosi ekipu, dijeli im lopte ko na tasni, i onda u po frke lik ga zamjeni. I tako X puta. Znam šta pričam. A da Miske ima tu neku dozu ljenguženja u karakteru, ima. I opet mislim da i sa svim svojim manama zaslužuje puno bolje od Zvezde.
JThomas

#1470 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by JThomas »

pa neće u zvezdu, sto posto. ali kad te treneri nigdje ne gotive, možda je malo i do tebe. mizerno je na šta se srozao od prvog asistenta bundes lige.
Mali_Vuk

#1471 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

JThomas wrote:pa neće u zvezdu, sto posto. ali kad te treneri nigdje ne gotive, možda je malo i do tebe. mizerno je na šta se srozao od prvog asistenta bundes lige.
On ne može više igrati na tom nivou, istina. Ono što je radio sa Magathom kao trenerom sigurno više nikad neće ponoviti. Kao i Edin uostalom. To su neki njihovi plafoni u karijeri. Al jebiga, i Tores je nekad dok je harao u Atleticu nosio nadimak El nino a danas mu baš ne priliči. I baš bi bilo tužno vidjeti ga u Veležu ili Širokom recimo, da ne uzimamo vazda Zvezdu u usta :D
BHF_Manijak

#1472 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by BHF_Manijak »

Mali_Vuk wrote:
JThomas wrote:pa neće u zvezdu, sto posto. ali kad te treneri nigdje ne gotive, možda je malo i do tebe. mizerno je na šta se srozao od prvog asistenta bundes lige.
On ne može više igrati na tom nivou, istina. Ono što je radio sa Magathom kao trenerom sigurno više nikad neće ponoviti. Kao i Edin uostalom. To su neki njihovi plafoni u karijeri. Al jebiga, i Tores je nekad dok je harao u Atleticu nosio nadimak El nino a danas mu baš ne priliči. I baš bi bilo tužno vidjeti ga u Veležu ili Širokom recimo, da ne uzimamo vazda Zvezdu u usta :D
Poredis Edina koji pred sobom jos uvijek ima dosta godina igranja fudbala sa Zvjezdanom koji je blizi zalasku karijere nego li procvatu! Cuj plafoni u karijeri... :roll: :roll:
Mali_Vuk

#1473 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

BHF_Manijak wrote:
Poredis Edina koji pred sobom jos uvijek ima dosta godina igranja fudbala sa Zvjezdanom koji je blizi zalasku karijere nego li procvatu! Cuj plafoni u karijeri... :roll: :roll:
Daj bože da si ti u pravu a da ja griješim. I ne podcjenjuj ono što je Edin radio u Wolfsburgu, to uopšte nije sitnica niti je lako na onakav način zadiviti nogometnu Evropu. I znaš da nema potrebe Edina braniti od mene, ne pokušavam umanjiti ništa. Po meni je fudbalsko savršenstvo ono što je radio u Wolfsburgu i mislim da se ne može nadmašiti.
BHF_Manijak

#1474 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by BHF_Manijak »

Hajd dobro. Ja mislim da bi mogo uz kvalitetnog trenera i jak kolektiv...Bitna je promjena ili u Cityu ili da ide iz njega.
Artest

#1475 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Artest »

to bi vjerovatno bio oprostaj misketa...posto vjerujem da ce selektor ostati dosljedan, i nece pozivat igarce koji igraju u kini...ili se moze talit sa zlajom za prevoz
Post Reply