Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Altsa
#1451 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
miske nije bio nas najlosiji igrac protiv grcke...za to su bili zaduzeni dzeko, vranjes, lulic, medunjanin itd.
-
NEMOHOES
#1452 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
ipak bih rekao da su Medunjanin i Zahirovic bili nasi najlosiji igraci
- Infaze Studio
#1453 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Evo Miske izgleda cuo da sam zabrinut njegovom ozbiljnoscu, pa napravio skupa sa Vedom dobru foru na pressici..
- burekodsira
#1454 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
kakvuInfaze Studio wrote:Evo Miske izgleda cuo da sam zabrinut njegovom ozbiljnoscu, pa napravio skupa sa Vedom dobru foru na pressici..
- Infaze Studio
#1455 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Stali medju novinare i snimaju Seju i Asmira mobitelima i smiju im se kako pricaju nas
Atmosfera super izgleda...Ima video na scsport.ba
Atmosfera super izgleda...Ima video na scsport.ba
- Logovan
- DonVito
#1457 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Misimovic će igrati za rep. u prvih 11 dok god bude imao snage da hoda i istovremeno žvače žvakaću.
Da se hoće vratiti u Njemačku, a u Njemačkoj bi se ubrzo doveo u red.
Da se hoće vratiti u Njemačku, a u Njemačkoj bi se ubrzo doveo u red.
- Creasy
#1458 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Zasad ništa od prelaska Misimovića u Crvenu zvezdu
Transfer reprezentativca BiH Zvjezdana Misimovića u beogradsku Crvenu zvezdu, za sada su samo medijski navodi, izjavio je portparol FK Crvena zvezda Marko Nikolovski.
Srbijanski mediji pisali su proteklih dana o mogućem transferu bosanskohercegovačkog reprezentativca Zvjezdana Misimovića iz moskovskog Dinama u srbijansku Crvenu Zvezdu.
Portparol FK Crvena zvezda Marko Nikolovski izjavio je za agenciju Anadolija kako su ovo ipak samo "navodi medija".
"Uvek u prelaznom roku mediji se trude biti korak ispred kluba. Do razgovora o tom transferu još uvek nije došlo. Dakle, to su samo navodi medija, a videćemo da li će biti tačni ili ne", rekao je Nikolovski.
Srbijanski mediji navodili su da bi u ovaj transfer trebao biti uključen i fudbaler Crvene Zvezde Darko Lazović, kojeg bi Zvezda dala Moskovljanima u zamjenu za Misimovića.
Bh. reprezentativac trenutno igra u Dinamu u Moskvi, a do sada je nastupao u dresovima Bayerna, Bochuma, Wolfsburga, Nurnberga i Galatasaraya.
Transfer reprezentativca BiH Zvjezdana Misimovića u beogradsku Crvenu zvezdu, za sada su samo medijski navodi, izjavio je portparol FK Crvena zvezda Marko Nikolovski.
Srbijanski mediji pisali su proteklih dana o mogućem transferu bosanskohercegovačkog reprezentativca Zvjezdana Misimovića iz moskovskog Dinama u srbijansku Crvenu Zvezdu.
Portparol FK Crvena zvezda Marko Nikolovski izjavio je za agenciju Anadolija kako su ovo ipak samo "navodi medija".
"Uvek u prelaznom roku mediji se trude biti korak ispred kluba. Do razgovora o tom transferu još uvek nije došlo. Dakle, to su samo navodi medija, a videćemo da li će biti tačni ili ne", rekao je Nikolovski.
Srbijanski mediji navodili su da bi u ovaj transfer trebao biti uključen i fudbaler Crvene Zvezde Darko Lazović, kojeg bi Zvezda dala Moskovljanima u zamjenu za Misimovića.
Bh. reprezentativac trenutno igra u Dinamu u Moskvi, a do sada je nastupao u dresovima Bayerna, Bochuma, Wolfsburga, Nurnberga i Galatasaraya.
- Muhamed Đakmić
#1459 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Kako je ovaj čovjek propao 
- Herr Flick
#1460 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ako je istina ovo sto pisu nase novine da je Miske na korak potpisivanja za Besiktas,napravio bi pravi potez,nego da ode u Metalist,svi znamo da je Turska liga odmah iza liga petice
,jest da je bio jedno vrijeme u Galati,kad je onaj mazlum hadzi bio trener,Besiktas je odlicna ekipa i siguran sam da bi uklopio i da akobgda procvjeta

- Platformas
#1461 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
aminHerr Flick wrote:Ako je istina ovo sto pisu nase novine da je Miske na korak potpisivanja za Besiktas,napravio bi pravi potez,nego da ode u Metalist,svi znamo da je Turska liga odmah iza liga petice![]()
,jest da je bio jedno vrijeme u Galati,kad je onaj mazlum hadzi bio trener,Besiktas je odlicna ekipa i siguran sam da bi uklopio i da akobgda procvjeta
![]()
- Point.
#1462 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Gdje ste ovo procitali za Besiktas?
- Herr Flick
#1463 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ma pisalo je na svim turskim portalima da je to gotova stvar,tacnije 22.dec,a sportsport prenio danasPoint. wrote:Gdje ste ovo procitali za Besiktas?
- Point.
#1464 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Bolje i Besiktas onda nego crna zvezda.
- splend
#1465 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
beskitas i jeste realna opcija za njega. nije malo 5 miliona KM koje on trazi godisnje. sreca pa su turci ludaci, pa ce ga ispostovati 
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1466 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Izgleda da ipak u Kinu kod Musklimovica 
- Mali_Vuk
#1467 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Miske kao jedan od najtalentovanijih i najlucidnijih igrača sa ovih naših prostora nije zaslužio da okonča u tamo nekim nižerazrednim ekipama tipa Zvezda, Kina i to. Osim ako to nije njegova želja. U tom slučaju ok. Želim mu puno sreće.
- JThomas
#1468 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
jeste zaslužio, niko osim njega mu nije kriv što neradom i tersanjem upropaštava svoj talenat.
- Mali_Vuk
#1469 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ma ne znam JT, pratio sam ga zadnje vrijeme u Dinamu i ono što je bilo evidentno da ga trener ne gotivi. Igra dobro, nosi ekipu, dijeli im lopte ko na tasni, i onda u po frke lik ga zamjeni. I tako X puta. Znam šta pričam. A da Miske ima tu neku dozu ljenguženja u karakteru, ima. I opet mislim da i sa svim svojim manama zaslužuje puno bolje od Zvezde.
- JThomas
#1470 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
pa neće u zvezdu, sto posto. ali kad te treneri nigdje ne gotive, možda je malo i do tebe. mizerno je na šta se srozao od prvog asistenta bundes lige.
- Mali_Vuk
#1471 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
On ne može više igrati na tom nivou, istina. Ono što je radio sa Magathom kao trenerom sigurno više nikad neće ponoviti. Kao i Edin uostalom. To su neki njihovi plafoni u karijeri. Al jebiga, i Tores je nekad dok je harao u Atleticu nosio nadimak El nino a danas mu baš ne priliči. I baš bi bilo tužno vidjeti ga u Veležu ili Širokom recimo, da ne uzimamo vazda Zvezdu u ustaJThomas wrote:pa neće u zvezdu, sto posto. ali kad te treneri nigdje ne gotive, možda je malo i do tebe. mizerno je na šta se srozao od prvog asistenta bundes lige.
- BHF_Manijak
#1472 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Poredis Edina koji pred sobom jos uvijek ima dosta godina igranja fudbala sa Zvjezdanom koji je blizi zalasku karijere nego li procvatu! Cuj plafoni u karijeri...Mali_Vuk wrote:On ne može više igrati na tom nivou, istina. Ono što je radio sa Magathom kao trenerom sigurno više nikad neće ponoviti. Kao i Edin uostalom. To su neki njihovi plafoni u karijeri. Al jebiga, i Tores je nekad dok je harao u Atleticu nosio nadimak El nino a danas mu baš ne priliči. I baš bi bilo tužno vidjeti ga u Veležu ili Širokom recimo, da ne uzimamo vazda Zvezdu u ustaJThomas wrote:pa neće u zvezdu, sto posto. ali kad te treneri nigdje ne gotive, možda je malo i do tebe. mizerno je na šta se srozao od prvog asistenta bundes lige.
- Mali_Vuk
#1473 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Daj bože da si ti u pravu a da ja griješim. I ne podcjenjuj ono što je Edin radio u Wolfsburgu, to uopšte nije sitnica niti je lako na onakav način zadiviti nogometnu Evropu. I znaš da nema potrebe Edina braniti od mene, ne pokušavam umanjiti ništa. Po meni je fudbalsko savršenstvo ono što je radio u Wolfsburgu i mislim da se ne može nadmašiti.BHF_Manijak wrote:
Poredis Edina koji pred sobom jos uvijek ima dosta godina igranja fudbala sa Zvjezdanom koji je blizi zalasku karijere nego li procvatu! Cuj plafoni u karijeri...![]()
- BHF_Manijak
#1474 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Hajd dobro. Ja mislim da bi mogo uz kvalitetnog trenera i jak kolektiv...Bitna je promjena ili u Cityu ili da ide iz njega.
- Artest
#1475 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
to bi vjerovatno bio oprostaj misketa...posto vjerujem da ce selektor ostati dosljedan, i nece pozivat igarce koji igraju u kini...ili se moze talit sa zlajom za prevoz