Dres reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Koja marka za novi BH dress????

Poll ended at 31/07/2009 23:13

Umbro
17
9%
Le qoc sportif
17
9%
Hummel
4
2%
Nike
46
24%
Adidas
59
30%
Puma
26
13%
Kappa
12
6%
Lotto
2
1%
Legea
6
3%
Reebok
5
3%

Total votes: 194

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1451 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

jel ima đe ova majica uzeti bez bijele ćize? mlogo mi na River Plate vuče :D
todd_smith

#1452 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by todd_smith »

JoseMujica wrote:jel ima đe ova majica uzeti bez bijele ćize? mlogo mi na River Plate vuče :D
pitaj ove sto reklamiraju ovu sa bijelom cizom :mrgreen:
cindrlimindrli

#1453 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by cindrlimindrli »

tm-maglaj wrote:u utorak na lijevom rukavu Superman sa tri ruke..provjerena info..
Mene uopste ne bi iznenadilo, cak sta vise, ocekujem da jednog dana reprezentacija istrci na teren a Sandokan
priheftan na prsa.
aveos

#1454 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by aveos »

JoseMujica wrote:jel ima đe ova majica uzeti bez bijele ćize? mlogo mi na River Plate vuče :D
Il Zrinjski :D
JoseMujica

#1455 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

starija je ova majica od Zrinjskog
deer_hunter

#1456 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by deer_hunter »

JoseMujica wrote:starija je ova majica od Zrinjskog
nije valjda da Mirza nosi tako stare majice??? jadnik :sad: daj da organizujemo neku humanitarnu akciju za njega :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1457 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by -LIBERO- »

@Jose, eto ti na PP nacin kako da dodjes do ove majice ;-) . Ako jos neko hoce neka se obrati na PP da ne trolamo ovdje temu.
karanana

#1458 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by karanana »

BKC
ganjeta

#1459 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

rumeni
sumirprimus

#1460 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by sumirprimus »

deer_hunter wrote:
JoseMujica wrote:starija je ova majica od Zrinjskog
nije valjda da Mirza nosi tako stare majice??? jadnik :sad: daj da organizujemo neku humanitarnu akciju za njega :D
to kompleks neki ,od ljiljana haa
agent_zero

#1461 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by agent_zero »

Ovaj protiv grčke nam je dosad najbolji od legee.
irac300

#1462 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by irac300 »

agent_zero wrote:Ovaj protiv grčke nam je dosad najbolji od legee.
To im je ova zadnja linija dresova koju su skoro izbacili. O tome sam i ranije pisao, ako već ne možemo raskinuti ugovor s njima, neka ih natjeraju da nam daju moderne garniture dresova. Protiv ovih dresova nemam nikakvih zamjerki, eto jedino što neki spominju imena igrača još fale, ali i na to se može uticati, samo treba neko iz Saveza urigirati.
Chuckie

#1463 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Chuckie »

irac300 wrote:
To im je ova zadnja linija dresova koju su skoro izbacili. O tome sam i ranije pisao, ako već ne možemo raskinuti ugovor s njima, neka ih natjeraju da nam daju moderne garniture dresova. Protiv ovih dresova nemam nikakvih zamjerki, eto jedino što neki spominju imena igrača još fale, ali i na to se može uticati, samo treba neko iz Saveza urigirati.
Kakva zadnja linija, otvori Legea katalog pa ćeš vidjeti kakvih sve uzoraka oni nude. Vrlo lako se može desiti da je ovaj model nosila neka ekipa u Seriji C prije 3 godine.
Mustang1

#1464 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Pa najnoviji model koji je dosao u nasu repku :D :oops:
irac300

#1465 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by irac300 »

Chuckie wrote:
irac300 wrote:
Kakva zadnja linija, otvori Legea katalog pa ćeš vidjeti kakvih sve uzoraka oni nude. Vrlo lako se može desiti da je ovaj model nosila neka ekipa u Seriji C prije 3 godine.
Pa normalno da nude više uzoraka, ali poenta je da su ovi zadnje što smo nosili novija generacija.
denimb

#1466 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by denimb »

poznanik wrote:
drug profi wrote:Bilo bi najljepse nesto da mi imamo neku svoju fabriku sportske opreme i da urade eksluzivu za reprezentaciju. Nesto sto bi bilo vrijedno reprezentacije...

...Onda bi se moglo pricati sa proizvodjacima o takvim dresovima, pa ti tad vise niej vazno ko ih sije, bice razlika samo u logou proizvodjaca, a materijale sad svakako svi imaju sa vrha kvaliteta.

Ne vjerujem da Legea ima opremu i industrijske strojeve za proizvodnju tkanina od kojih se kasnije kroji i šije sportska oprema, niti da ima preradu kože ili skaja i sličnih materijala. I Legea kupuje repromaterijal i uz pomoć dizajnera, kasnije kroji i šije sportsku opremu.

Vjerujem da bi se jedna takva firma za proizvodnju sportske opreme, ne samo dresova za utakmice, mogla formirati, ako ne isključivo na prostoru BiH, onda sigurno na prostoru bivše YU države, obzirom da postoje svi potrebni kapaciteti i resursi. Nekad je Slovenija proizvodila Yassa opremu, koja je bila u usponu, do rata...

Mi u BiH vec imamo firmu koja radi dresove za Romu, bajkerske kozne jakne i odijela za BMW...nije da ne znamo napraviti kvalitetno, samo fali podrske potrosaca, bolji je strani fus nego bosanki proizvod makar bio i kvalitetniji :)
drug profi

#1467 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by drug profi »

Koja je to?
Bosanski_kralj

#1468 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Bosanski_kralj »

drug profi wrote:Koja je to?
Ne smije reći, zabranjeno je reklamiranje :mrgreen:
denimb

#1469 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by denimb »

Ma nije toliko ni poznata kod nas, jer 99% proizvoda izvozi na Italijansko i Njemacko trziste...za nas to nije markirana roba :D

No nije to tema danasnje emisije, ovi dresovi Lega-e i nisu toliko losi samo mi smetaju oni brojevi na leđima (ne moraju biti bas onoliki) i cinjenica da je istu ovu granituru mozda vec nosio neki trecerazredni klub prije 2-3 godine...to je ipak malo neozbiljno za reprezentaciju naseg ranga.
drug profi

#1470 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by drug profi »

Kappa radi opremu za Romu. Ako nije kakav loan posao u BiH za njih, nepoznato mi je koja je to marka. Ako su takvi, da imaju kvalitetan menadzment, sigurno je da bi uocili kolosalnu poslovnu priliku da dobiju ekskluzivu za opremanje BiH izabranih selekcija. Ako mogu ponuditi kvalitetne materijale i solidan dizajn, nema prepreke da se proda nekih milion komada sirom BiH i svijeta, a da ne kazem da je dres reprezentacije najcesci muski suvenir sa putovanja po stranim zemljama. Kod nas ga nemas gdje kupiti, a i nisi bas voljan da kupujes ruzan dres..
JoseMujica

#1471 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

drug profi wrote:Kappa radi opremu za Romu. Ako nije kakav loan posao u BiH za njih, nepoznato mi je koja je to marka. Ako su takvi, da imaju kvalitetan menadzment, sigurno je da bi uocili kolosalnu poslovnu priliku da dobiju ekskluzivu za opremanje BiH izabranih selekcija. Ako mogu ponuditi kvalitetne materijale i solidan dizajn, nema prepreke da se proda nekih milion komada sirom BiH i svijeta, a da ne kazem da je dres reprezentacije najcesci muski suvenir sa putovanja po stranim zemljama. Kod nas ga nemas gdje kupiti, a i nisi bas voljan da kupujes ruzan dres..
ima i to...ja bi uvijek prijateljima izvana, posebno za djecu, poklonio dres naše repke, al đe ću...stid me kupiti onaj pijačarski na čaršiji što je peglom dodato Džeko :(
drug profi

#1472 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by drug profi »

Nisu losi veceras. Begin je odlican. Velicine konacno odgovarajuce, cak i Pjanic ima svoj broj.
Chuckie

#1473 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Chuckie »

Odlicni dresovi, zbavljam ovaj plavi cim prije.
burekodsira

#1474 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by burekodsira »

meni je zesce sranje sto su sad poceli da igraju na domacem terenu plavu garnituru. do nedavno je to bila bijela koja je po meni prava bosanska.

a i inace sam za to da igramo uvjek u jednoj (glavnoj) garnituri dok god se bojama ne podudaramo sa protivnikom (i u gostima)
Astrix

#1475 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Astrix »

burekodsira wrote:meni je zesce sranje sto su sad poceli da igraju na domacem terenu plavu garnituru. do nedavno je to bila bijela koja je po meni prava bosanska.

a i inace sam za to da igramo uvjek u jednoj (glavnoj) garnituri dok god se bojama ne podudaramo sa protivnikom (i u gostima)
slazem se u potpunosti, inace vecina ekipa tako igra sve dok se ne podudaraju sa gostima onda se igra u gostujucim dresovima, moj glas za bijele dresove :thumbup:
Post Reply