Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ako nista, drago mi je zbog henrya. zaluzio je covjek trofej LP-a, valjda je zato i pobjego tamo.
nema sta, barca je bila bolja, cestitke
Kao sto rekoh , Milan igro u finalu nekog evrospkog takmicenja vise puta nego svi englezi zajedno
Za informaciju Real je reko da im igrac kakav je Ronaldo netreba Veceras je pokazao da je prosjecan igrac i da Mesiju Totiju , Ronaldinju i ostalim vrhunskim majstorima moze samo prati dresove i vezat kopacke
Licno ja uopce nisam ni sumnjo da ce Barcelona osvojiti prvo mjesto jos jesenas . Pa ovo sta su veceras radili i uradili englezima jos nisam vidio u nekom finalu . Igrali su se sa njima , takoreci sekali se
ako nista, drago mi je zbog henrya. zaluzio je covjek trofej LP-a, valjda je zato i pobjego tamo.
nema sta, barca je bila bolja, cestitke
Kao sto rekoh , Milan igro u finalu nekog evrospkog takmicenja vise puta nego svi englezi zajedno
Za informaciju Real je reko da im igrac kakav je Ronaldo netreba Veceras je pokazao da je prosjecan igrac i da Mesiju Totiju , Ronaldinju i ostalim vrhunskim majstorima moze samo prati dresove i vezat kopacke
Licno ja uopce nisam ni sumnjo da ce Barcelona osvojiti prvo mjesto jos jesenas . Pa ovo sta su veceras radili i uradili englezima jos nisam vidio u nekom finalu . Igrali su se sa njima , takoreci sekali se
Osjecam potrebu da se javno ogradim od komentara koji se ostavljaju iza clanaka u moje ime da ne bi doslo do
zabune jer su ljudi i tu pocinjali komunikaciju sa mojim simpatizerima.
Svim ljudima koji mi se zele obratiti,predlazem da to urade preko foruma,a ne preko onih komentara.
TheMule je obicni ljubomorni forumas.
rado_vidjen wrote:
hehe, idiotarija. nego, koliko ono titula imaju zabarski timovi, a koliko engleski?
a sta je sa, konkretno, romom? arsenowa djeca ih pojebase , ko izbaci juve, ko izbaci inter?
nego, produzi ti pajdo dalje, s tim vjecitim luzerom iz nicka realno
provokacija je plicak
Totti se maksimalno trudi da provocira,medutim,zaboravlja da za to treba poznavati vjestinu fudbalske igre
i potrebna je zavidna inteligencija.
Arsenal Romu moze dobiti sa 8 igraca.
Toliko o snazi te ekipe,a vec Chievo je druga prica.To je prava ekipa.
rado_vidjen wrote:jest, ali onom milanu od prije par godina
ovaj f.tuta je spominjo nekakvu dominaciju u korist zabara...kad ono, corak
uostalom, englezi ih redovno izbacuju, naveo sam primjer iz ove god. (romica, juve, inter spusili od engleza)
NEKAKVU dominaciju nad pešovanima/rumenim/pjegavim/grobovima?
da pocnemo u titulama lige prvaka u zadnjih 20 godina? 6-3. uefa kupova u istom periodu? 4-1. ...
Daj ba Nele.
Budi ozbiljan!
Pa Talijani ne mogu Englezima,u ovih par zadnjih utakmica,parirati.
Najbolji primjer propadanja Serije A jeste cinjenica da su igraci Rome umirali protiv Arsenala,tj. nisu mogli hodati,dok
su se Topnici laganini igrali sa njima.
Ovo o propadanju Serije A nisam ja izmislio,to su rijeci Cruyffa.