Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
gost iz ZG

#1451 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by gost iz ZG »

amrica wrote: Vidjecemo sta ce biti danas u Splitu.
:D
isto, ali malo drukčije
Jučer u Zg prosvjedi, Jadranka u Splitu
danas u Splitu prosvjedi, Jadranka u Zg
usput rečeno, Hajduk doma loše odigrao, mogla bi i Torcida neš slično ko BBB jučer
..................

inače većina gornjih komentara su OK. ali ima i debilnih
amrica

#1452 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by amrica »

Ma u Splitu drugacije, HVIDRA, specijalci.... nece doci jer je organizator Strize, lik sa policijskim dosijeom, debljim, nasilnik, rigidan "domoljub" :roll:
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#1453 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by emillio estevez »

barbar wrote:
Pera Trta wrote:Jebo ti demokratsku državu u kojoj pred stotinama ljudi i pred kamerama državne televizije možeš izvjaviti: "Nisam ni sanjao da će u mojoj hrvatskoj državi da mi sudi Srbin!" i da to prođe bez komentara televizijskog urednika, bez čak i javne osude, o zakonskoj da ne govorimo.
Fašizam,šta te to čudi.
fasizam ????????? :lol: :lol:
mozda je trebao reci , da mu sude agresori koji dodju iz drzave koja nije njegova.
isto ga dodje .......
trebao bi pogledati vase komenatre na sudjenje onim osoboma iz kotor varosi sto ih
se sudi u baJna luci ...........
e to jamacno nije izljev fasizma :lol:
puna su usta fasizma svima ,samo ne onima kojima je to jasno sto to znaci :lol: :run:
amrica

#1454 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by amrica »

u splitu nista, par stotina ljudi i puno patetike :roll:

uzivo

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/prit ... -rivi.html
zemo_online

#1455 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zemo_online »

japijem wrote:
Pera Trta wrote:Jebo ti demokratsku državu u kojoj pred stotinama ljudi i pred kamerama državne televizije možeš izvjaviti: "Nisam ni sanjao da će u mojoj hrvatskoj državi da mi sudi Srbin!" i da to prođe bez komentara televizijskog urednika, bez čak i javne osude, o zakonskoj da ne govorimo.
Čovjek je vjerovatno mislio na to što ga u hrvatskoj saslušavaju tužitelji iz srbije, vidi se na njemu da je politički neiskusan, malo ga upreglo, kontaktiram sa rajom iz sesveta, gdje mi živi sestra, kažu da iza svega stoji hsp, koji hoće uzeti hdz-u dio njihovog biračkog tijela, i za sada im izgleda uspješno ide.

zar predsjednik hsp nije srbin tj. izjasnjava se kao veliki hrvat?
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#1456 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by emillio estevez »

test01 wrote:
japijem wrote:
Čovjek je vjerovatno mislio na to što ga u hrvatskoj saslušavaju tužitelji iz srbije, vidi se na njemu da je politički neiskusan, malo ga upreglo, kontaktiram sa rajom iz sesveta, gdje mi živi sestra, kažu da iza svega stoji hsp, koji hoće uzeti hdz-u dio njihovog biračkog tijela, i za sada im izgleda uspješno ide.

zar predsjednik hsp nije srbin tj. izjasnjava se kao veliki hrvat?
je u pravu klice se SRB ............ :lol:
i nije bas nesto veliki jedno 1.79 m............
BiH-x

#1457 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by BiH-x »

bailaor wrote:Lik je samo iskren...jer su ti isti Srbi rusili njegovu zemlju, i sta sad treba se praviti licemjer?
x1000
amrica

#1458 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by amrica »

"Skup branitelja, koji je počeo u 12 sati, prekinut je nakon što je jednom muškarcu pozlilo. Po njega je došla Hitna pomoć, a organizatori su pozvali prosvjednike da završe skup u znak solidarnosti prema prosvjedniku kojem je pozlilo, ali i u znak osude ministru Darku Milinoviću zbog čekanja Hitne."

:(

rip
glade

#1459 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by glade »

ČikaJosip wrote:
Certificirali smo ga. Hrvat je. Samo nije baš neka ljudina.

al su zato jure, boban i ante raja (ili ti ga skvadra) kakve nema
Mihaelj

#1460 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Mihaelj »

japijem wrote:Mislim da nije , bio je nedavno na tv prilog o tom liku i nekom horvatu iz sdss-a, ovaj srb hrvat, a onaj horvat srbin, nešto kao što ćeš više naći hrvata koji se prezivaju bošnjak, nego bošnjaka, kao što ćeš daleko više bošnjaka naći koji se prezivaju hrvat, nego hrvata, mislim čak da prezime hrvat u hrvata i ne postoji.
Ima oko 7.000 prezimena Bošnjak u Hrvatskoj. Prezimena Hrvat ima samo oko 300, a prezimena Horvat oko 20.000 i to je prezime najučestalije u Hrvatskoj.
Language

#1461 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Language »

:? :? :? :? :-) :-) :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mihaelj

#1462 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Mihaelj »

japijem wrote:
Mihaelj wrote:
japijem wrote:Mislim da nije , bio je nedavno na tv prilog o tom liku i nekom horvatu iz sdss-a, ovaj srb hrvat, a onaj horvat srbin, nešto kao što ćeš više naći hrvata koji se prezivaju bošnjak, nego bošnjaka, kao što ćeš daleko više bošnjaka naći koji se prezivaju hrvat, nego hrvata, mislim čak da prezime hrvat u hrvata i ne postoji.
Ima oko 7.000 prezimena Bošnjak u Hrvatskoj. Prezimena Hrvat ima samo oko 300, a prezimena Horvat oko 20.000 i to je prezime najučestalije u Hrvatskoj.
Kakve to veze ima s onim što sam ja napiso.
Pisao si o prezimenima Bošnjak i Hrvat u Hrvatskoj pa sam napisao koliko ih ima točno.
Mihaelj

#1463 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Mihaelj »

Language wrote::? :? :? :? :-) :-) :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vjeruj mi da je i moje lice imalo takav oblik nakon posta japijema. :-D
Mihaelj

#1464 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Mihaelj »

U pravu si. Trebale su sve televizije reći kako je strašno što je vukovarski branitelj koji je mučen 9 mjeseci u logoru u Srbiji rekao da ne može vjerovati da ga srpsko tužiteljstvo ispituje za ratne zločine u državi Hrvatskoj. Trebali su dići prekršajnu prijavu protiv njega zbog širenja mržnje. Koja pamet :dance:
barbar

#1465 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by barbar »

:razz:
Sezam

#1466 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Sezam »

@OSA

Osa branitelju, izdrzi, imas totalnu podrsku ovog foruma!!! :D

razjeba truli kapitalizam Lijepu vasu za manje od 20 godina. tako vam i treba kad ste se ufurali da ste netko i nesto...samo nema vise kredita, raznoraznih malverzacija, domovinskih penzija i ostalih ubleha...dobrodosli u stvarni svijet braco Hrvati! :mrgreen:
Mihaelj

#1467 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Mihaelj »

Sezam wrote:@OSA

razjeba truli kapitalizam Lijepu vasu za manje od 20 godina. tako vam i treba kad ste se ufurali da ste netko i nesto...samo nema vise kredita, raznoraznih malverzacija, domovinskih penzija i ostalih ubleha...dobrodosli u stvarni svijet braco Hrvati! :mrgreen:
Došlo i tvojih 5 minuta veselja. Iskoristi ih dobro. :wink:
Sezam

#1468 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Sezam »

Mihaelj wrote:

A cuj, tko visoko leti... :mrgreen:

I zato jos jednom @OSA branitelju izdrzi u prosvjedima, nedopustivo je da se ulazak u EU namece kojekakvim oduzimanjima penzija braniteljima...zamisli drskosti, hoce da te vrate na posao kojeg usput receno NEMA :D , a tako si lijepo tracio svoje umirovljenicke dane poducavajuci glupe Bosnje demokraciji i ljepotama liberanog kapitalizma na ovom forumu...
dalmatinka

#1469 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

Sezam

dobrodosli u stvarni svijet braco Hrvati! :mrgreen:
Nismo braća, samo smo susjedi.
klixober

#1470 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by klixober »

Sezam wrote:
Mihaelj wrote:

A cuj, tko visoko leti... :mrgreen:

I zato jos jednom @OSA branitelju izdrzi u prosvjedima, nedopustivo je da se ulazak u EU namece kojekakvim oduzimanjima penzija braniteljima...zamisli drskosti, hoce da te vrate na posao kojeg usput receno NEMA :D , a tako si lijepo tracio svoje umirovljenicke dane poducavajuci glupe Bosnje demokraciji i ljepotama liberanog kapitalizma na ovom forumu...
:D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1471 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by plain vanilla »

Zapalili su zastave HDZ-a, SDP-a i Europske unije.

Pise na Indeksu da su se razocarali sto HSS nema zastavu na zgradi :lol:
zemo_online

#1472 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zemo_online »

zasto pale zastave sdp-a? nisu oni na vlasti.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1473 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by plain vanilla »

test01 wrote:zasto pale zastave sdp-a? nisu oni na vlasti.
Pa nije ni Europska unija, ali im valjda bilo usput. Ne znam, to bi neko iz Hrvatske valjda znao reci, ja ovako procitah na Indexu.
Središnji motiv prosvjeda bilo je paljenje zastava dvaju najvećih političkih stranaka. Najprije je stradala zastava HDZ-a, koju su prosvjednici strgnuli sa zgrade gradske organizacije vladajuće stranke u Gundulićevoj ulici. Nedugo zatim, na Iblerovom trgu, sa SDP-ovog sjedišta skinuli su zastavu stranke i Europske unije, te obje zapalili. Vrlo je važno napomenuti da pred središnjicom SDP-a policije nije bilo, dok je zgradu HDZ-a na Trgu žrtava fašizma tijekom cijelog prosvjeda osiguravalo više desetaka interventnih policajaca u punoj bojnoj spremi.
zemo_online

#1474 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zemo_online »

sdp je najbolja stranka i kod nas i kod njih i ovo je valjda kako bi pokazali da nijedna stranka ne stoji iza protesta.

pokojni Racan je,po meni,bio najbolji politicar od raspada ex-yu.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#1475 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by prljavi Hare »

plain vanilla wrote:Zapalili su zastave HDZ-a, SDP-a i Europske unije.

Pise na Indeksu da su se razocarali sto HSS nema zastavu na zgradi :lol:
Ne smiju tako paliti zastave,moze planuti ona Josipoviceva,a ona vezana za Borisovu i Miletovu,pa ce
planuti i ove,pa ce se Ivo morati izvinjavati Miletu i Borisu,pa ce Mile blokirati povratak slijedeca
dva Hrvata u PC,pa ce se Boris izvinjavati za to Ivi,pa ce Mile zbog svega popizditi pa ukoniti
ekoloske filtere sa postrojenja rafinerije nafte u Bosanskom Brodu,pa ce ..............
implikacije su strahovite i stetne,zato.......

MOLIM VAS!!!NE PALITE ZASTAVE!!!!!

Ali posteno ako gledamo,nje ovo nista,a ni Ivo se previse ne sekira,ima puno vecih problema u susjednoj
drzavi a to ce on i Mile da rijese.Sve u duhu tolerancije i dijaloga!! :D
Post Reply