Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Moderator: anex
- ultima_palabra
-
edinbug
#1452 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Chisum wrote:JThomas wrote:đes školarac?
nauči li ikada napisati više od dvije svoje rečenice?
Pusti, haveru! Ne izazivaj ih... Nemoj da oni sami pisu. Boli!
Vidio si kako to izgleda...![]()
E'o ga, jos jednom... komentari s Avazove stranice...
"Bolje je procitati Bljesak ,Neazavisne novine jer pisu objektivne clanke o Gospodinu Cericu nego sto pise jedan Alkoholicar Avdic (drogirose vise puta)ili koza Selimbegovic ili celavi Pecanac.Ovakve izrode bolesne novinare nemojte dozvoliti da citate davas truju sa laznom prestavom ,laznom slikom
Svi pravi patrijote i gradjani BIH znaju odlicno koje Gospodin Ceric.Svi znaju kadje bilo najpotrebnije daje obiso najvece mentropole i lobiro kod najveci svejeski zvanicnika za promociju BIH u najboljem svijetu.Svi znaju odlicno da Gospodin Ceric posjeduje najveci prirodni talenat diplomaskog izrazavanja prezentacije..."
haha
- ultima_palabra
#1453 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Al ova je najjača...bode se džointimaChisum wrote:JThomas wrote:đes školarac?
"Bolje je procitati Bljesak ,Neazavisne novine jer pisu objektivne clanke o Gospodinu Cericu nego sto pise jedan Alkoholicar Avdic (drogirose vise puta)ili koza Selimbegovic ili celavi Pecanac.Ovakve izrode bolesne novinare nemojte dozvoliti da citate davas truju sa laznom prestavom ,laznom slikom
Svi pravi patrijote i gradjani BIH znaju odlicno koje Gospodin Ceric.Svi znaju kadje bilo najpotrebnije daje obiso najvece mentropole i lobiro kod najveci svejeski zvanicnika za promociju BIH u najboljem svijetu.Svi znaju odlicno da Gospodin Ceric posjeduje najveci prirodni talenat diplomaskog izrazavanja prezentacije..."
-
fišek
#1454 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
edinbug wrote:Chisum wrote:JThomas wrote:đes školarac?
haha
Svaka čast tabloid.
E,jesi ove levate ostavio bez texta.Vidiš,više ne znaju šta će.
Mogu ti reći da nisam prije čitao ove izjave pametnih ljudi i baš ti hvala na ovom tekstu.Na osnovu ovog tvoga posta,još više sam učvrstio svoje pozitivno mišljenje o gore prozivanom čovjeku.
Doduše,nisam nikada ni posumnjao u sebe,a niti u Fatmira lava.
- Chisum
#1455 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
fišek wrote:
Svaka čast tabloid.![]()
E,jesi ove levate ostavio bez texta.Vidiš,više ne znaju šta će.
Mogu ti reći da nisam prije čitao ove izjave pametnih ljudi i baš ti hvala na ovom tekstu.Na osnovu ovog tvoga posta,još više sam učvrstio svoje pozitivno mišljenje o gore prozivanom čovjeku.
Doduše,nisam nikada ni posumnjao u sebe,a niti u Fatmira lava.![]()
![]()
Bogami, unistio nas je... Sto bi rekli - na nista nas napravio....
- HAVANA
#1456 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Chisum wrote:JThomas wrote:đes školarac?
Jebem li im učiteljicu.
-
zonbirile
#1457 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
jeli to onaj književnik,što je početne pisanije pisao u opštini Tuzla,vodeći evidenciju poginulih i umrlih?
- ultima_palabra
#1458 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Log-out tabloid, log-in fišek
Šta ćeš, momak i subotom na poslu, a tek otkrio čari interneta
Još da ga gazda prijavi, gdje bi mu kraj bio 
- amrica
#1459 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Tito dragi, pa ni ti vak'u stranicu ne bi sebi napravio, mislim da je u rangu gradske www.semiha.ba
http://www.alispahic.net/
skroman bosnjo
-
tabloid
#1460 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
@Fisek,pogledaj njihove kometare,u nedostatku argumenata,pisanje im se svodi na nivo osmogodisnjaka.To je odraz nemoci.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1461 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
na stranicama avaza ima dosta pametnih ljudi sa svojim komentarima...
očito što se tiče islama tu nema rasprave i vaganja pa svi saspu iz srca i uma... međutim kada je riječ o ekonomiji crnoj kronici i političarima... dosta ljudi kaže što misli i to zaista liči na normalni komentar
očito što se tiče islama tu nema rasprave i vaganja pa svi saspu iz srca i uma... međutim kada je riječ o ekonomiji crnoj kronici i političarima... dosta ljudi kaže što misli i to zaista liči na normalni komentar
-
StupskaBitanga
#1462 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
al kad pročitah da su klali kurban na mjestu polaganja kamena temeljca za Avaz-Robot Centar Tuzla

- tranquil
#1463 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Nisam ni tebe vidio da komentarišeš moj post dvije stranice ranije o Fatmirovom antimuslimanskom pisanju. Stisni i reci da Fatko nikada nije poredio Islam sa drogom kada postoji online objavljen intervju star 10 godina. Usudi se da negiraš da je Fatmir rekao da su Izetbegovići platili svoje nagrade bošnjačkim glavama, kada si i to vidio crno na bijelo! Reci nešto o fekalnim kolumnama Alispahića u Tuzla listu koje su na radiju SiM puštali da dignu moral svojoj vojsci! Hajde, stani još malo u odbranu dezertera koji danas, kao najgori podrumski pacov, ima obraza da pljuje po ljudima koji su 1992. branili svoj grad i svoju državu!tabloid wrote:@Fisek,pogledaj njihove kometare,u nedostatku argumenata,pisanje im se svodi na nivo osmogodisnjaka.To je odraz nemoci.
Ali ne, ti više vjeruješ copy/paste tekstovima sa alispahic.net nego svojim očima. Idi, obožavaj svog dvostrukog agenta, sigurno ti sprema lijepu budućnost.
P.S. evo ti jednog od ovih što hvale Fatmira iz teksta kojeg si kopirao sa nimalo narcisističke alispahic.net :
http://www.dnevniavaz.ba/multimedija/vi ... drvengradu
Nema šta, pravi patriota, isto ko jaran mu Fatko
- tranquil
#1464 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
komi wrote:na stranicama avaza ima dosta pametnih ljudi sa svojim komentarima...
Sistem komentara sa dnevniavaz.ba je primjer kako bi sarajevo-x trebalo urediti svoje komentare (mislim na portal, ne na forum, da OPET ne bude zabune). Nisu ni tamo 100% civilizirani, ali su neuporedivo ispred ovih sa sa-x.
Evo primjera relativno civiliziranih komentara - ne kažem da su svi fini i krasni, ali makar nisu rasisitički i vulgarni i većina njih bi vjerovatno mogla proći i naovom forumu, a s druge strane se kritički odnose prema sadržaju Avazovih kolumni, što obara tezu da su svi čitaoci Avaza "ovce koje ne razmišljaju svojom glavom i gutaju sve što im se servira" - tekst je namjerno izabran jer je većina komentara opravdano kritičarski nastrojena prema tekstu i autorici:
http://www.dnevniavaz.ba/profil/sanjav/ ... sobu-27773
-
fišek
#1465 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Njima je,moj tabloid,izgleda bitno samo namlatiti što više komentara.Ne znam u šta komentarisaše po 1000,2000 ili 10000 postova.Ako su im svi ovakvi,ne znam.Meni ih mrsko čitati.tabloid wrote:@Fisek,pogledaj njihove kometare,u nedostatku argumenata,pisanje im se svodi na nivo osmogodisnjaka.To je odraz nemoci.
Na kraju krajeva,ne sviđa mi se što je administrator strpao ovu temu ovdje,što nije ostala zasebna.Baš strpao.
Šta se ima Fatmir poistovjećivati sa Avazom?On je osoba o kojoj se ima šta reći i zaslužuje u najmanju ruku svoju zasebnu temu,pa bilo to nekome drago ili ne?Ovdje se u nedostatku ikakve kvalitetne priče izvaljuju neke gluposti koje,na kraju,nemaju nikakve veze sa čovjekom.Hvataju se za nekakve komentare sa Avazovog portala,ovo-ono.Ma idi.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1466 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
recimo do sada sam na sajtu oslobođenja vidio samo 1 (jedan) komenatr
zašto
na avazov sajt idem redovno da čitam komentare i vijesti koje me zanimaju bude smeća ali bude i solidnih stvari
na avazov sajt idem redovno da čitam komentare i vijesti koje me zanimaju bude smeća ali bude i solidnih stvari
-
udrch
#1467 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Kao neko ko se ne želi svrstati ni na jednu od ovih strana na ovoj temi o Fatmiru, mogu reći kao neko ko je živio u Tuzli u toku rata i poslije da je:
Fatmirovo pisanje bilo tabloidno i nije mazio ni Bošnjake, a ponajmanje muslimane..
A onda se okreno za 180 stepeni..
Danas mogu reći da mi je drago da postoji čovjek koji piše o nekim temama koje su tabu i o kojima se ne raspravlja u medijima koje mi doživljavamo kao objektivne..
Zna ga pretjerati, ali mi je ipak drago da i među Bošnjacima ima takvih..
Fatmirovo pisanje bilo tabloidno i nije mazio ni Bošnjake, a ponajmanje muslimane..
A onda se okreno za 180 stepeni..
Danas mogu reći da mi je drago da postoji čovjek koji piše o nekim temama koje su tabu i o kojima se ne raspravlja u medijima koje mi doživljavamo kao objektivne..
- seln
#1468 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
U pravu si, svaka nacija treba svoje budale.udrch wrote: Danas mogu reći da mi je drago da postoji čovjek koji piše o nekim temama koje su tabu i o kojima se ne raspravlja u medijima koje mi doživljavamo kao objektivne..
-
VjecitiStudent
#1469 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Srbi imaju Dobricu (treba priznati, ovdje je fakat duga lista), Hrvati Aralicu, Bosnjaci Fatmira, svi se poredali u gornjem dijelu abecede...seln wrote:U pravu si, svaka nacija treba svoje budale.udrch wrote: Danas mogu reći da mi je drago da postoji čovjek koji piše o nekim temama koje su tabu i o kojima se ne raspravlja u medijima koje mi doživljavamo kao objektivne..
- ultima_palabra
#1470 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Fakat, ko se poželio prijeratne Politike i odstrel-novinarstva po narudžbi, neka malo zaviri na web prezentaciju dotičnog F.A.VjecitiStudent wrote:Srbi imaju Dobricu (treba priznati, ovdje je fakat duga lista), Hrvati Aralicu, Bosnjaci Fatmira, svi se poredali u gornjem dijelu abecede...seln wrote:U pravu si, svaka nacija treba svoje budale.udrch wrote: Danas mogu reći da mi je drago da postoji čovjek koji piše o nekim temama koje su tabu i o kojima se ne raspravlja u medijima koje mi doživljavamo kao objektivne..
- Better Man
#1471 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Interesantno, nakon što su prije znali pisati bljuvotine o Čedi Jovanoviću, u današnjem broju Avaza su ga proglasili ličnošću dana i sve same hvalospjeve o njemu napisali. Neko bi rekao da je Radončić došao tobe, ali čisto sumnjam.
-
udrch
#1472 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Budale ili ne..mi kao nacija trebamo i ljude koji će otvarati škakljive teme..ljude koji će se ispovraćati na svakoga..jebiga, nekad ubodu, pa se ispovraćaju na pravu osobu..seln wrote:U pravu si, svaka nacija treba svoje budale.udrch wrote: Danas mogu reći da mi je drago da postoji čovjek koji piše o nekim temama koje su tabu i o kojima se ne raspravlja u medijima koje mi doživljavamo kao objektivne..
- Roy
#1473 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Povrdjena optuznica protiv Ramiza Dzaferovica, omiljene fahrine licnosti.
Sta's sad Scepo?
Komunjare i Mujo S. smjestili postenom Ramizu, ha?
ISLAMOFOBIJA!
Sta's sad Scepo?
ISLAMOFOBIJA!
- aerosa
#1474 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Pa izađi i ti vani i pljuj svakog ko naiđe i na kraju ćeš sigurno pljunuti i nekog ko to baš zaslužuje...udrch wrote:Budale ili ne..mi kao nacija trebamo i ljude koji će otvarati škakljive teme..ljude koji će se ispovraćati na svakoga..jebiga, nekad ubodu, pa se ispovraćaju na pravu osobu..seln wrote:U pravu si, svaka nacija treba svoje budale.udrch wrote: Danas mogu reći da mi je drago da postoji čovjek koji piše o nekim temama koje su tabu i o kojima se ne raspravlja u medijima koje mi doživljavamo kao objektivne..
Ovi koje si pljunuo ONAKO... ma nisu ni bitni ,jebat ih, bitno je da si jednog i pogodio PRAVOG...
- ultima_palabra
#1475 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Nešto se ne sjećam da si isto napisao na temi 60 minutaudrch wrote:Budale ili ne..mi kao nacija trebamo i ljude koji će otvarati škakljive teme..ljude koji će se ispovraćati na svakoga..jebiga, nekad ubodu, pa se ispovraćaju na pravu osobu..seln wrote:U pravu si, svaka nacija treba svoje budale.udrch wrote: Danas mogu reći da mi je drago da postoji čovjek koji piše o nekim temama koje su tabu i o kojima se ne raspravlja u medijima koje mi doživljavamo kao objektivne..