Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Inače, Football Manager scouting sekcija je najjača i najbrojnija organizacija na svijetu za scouting. Koliko samo talenata otkriju prije mnogih klubova, to je za ne povjerovati.
Što se Olimpica tiče, fakat mi ne ide u glavu nemogućnost da izađu u Evropu. Opet imaju za naše uslove strašan prelazni rok.
Inače, Football Manager scouting sekcija je najjača i najbrojnija organizacija na svijetu za scouting. Koliko samo talenata otkriju prije mnogih klubova, to je za ne povjerovati.
100%, i stojim iza ovoga jer sam licno to iskusio igrajuci prvo CM manager pa kasnije njegovog nasljednika FM!!! Saviola je recimo zviijer bio dok se nije pomolio u Evropi, stalno sam ga kupovo, zatim Aimar, pa Freddy Guarin(sad u Portu igra) itd itd itd, ne moze mi sad naumpasti ipak je to davno bilo, ali nije se jednom desilo da neki klub u Evropi dovede nekog mladica a da meni kroz glavu prodje "stani, pa ovog znam s managera"! Ljudi jako cesto ubodu sto se reputacije nekog mladica tice!
Joj jebemti sad me vrati u stare dane kad se po 10 sati sautalo CM-a a ona slova blinkaju(very fast), uzmes Barcu i posjeta oftalmologu ti je zagarantovana sljedece hefte! Sad me nalozi da skidam stare verzije!
A ako nastavimo, dokinut ce nas moderatori pa cemo imati vremena za sutanje managera...
Znaci, svaki od klubova moze par dana prije odigravanja svoje domace utakmice prijaviti stadion koji hoce kao domaci stadion, bez obzira koji je razlog sto nece da igra na svom prije prijavljenom maticnom stadionu?
-LIBERO- wrote:Znaci, svaki od klubova moze par dana prije odigravanja svoje domace utakmice prijaviti stadion koji hoce kao domaci stadion, bez obzira koji je razlog sto nece da igra na svom prije prijavljenom maticnom stadionu?
Mogu prijaviti ali licencirane stadione Premijer lige.