Fabregas
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1451 Re: English Premier League
Ove jedna minuta je pokazala zasto je Totenhem vec decenijama retardiran klub. Umjesto da odbranu dovode, oni svake godine silne pare bacaju na napadace
Fabregas

Fabregas
- do_tokija
#1452 Re: English Premier League
Arsenal je ponzio smijesni klub koji nije dostojan premiershipa!
looserpool propada!
looserpool propada!
- Better Man
#1453 Re: English Premier League
Berbatov i Rooney za novu pobjedu Manchestera od 2:0 protiv Blackburna. Apsolutna dominacija na terenu i trebao je Manchester barem još 2 gola zabiti. Nije mi jasno kako su uspjeli prošlo kolo izgubiti od idiota Liverpoola, koji pokazuje da ove sezone nemaju šta tražiti u Premiershipu. Chelsea odigrao briljantnu partiju, kao i Arsenal.
-
flamethrower
#1454 Re: English Premier League
Ja bih istakao i dobru partiju Pompeya uz raspolozenog Arunu Dindanea.
- muz66
#1455 Re: English Premier League
Glory Glory Man United 
-
hali gali halid
#1456 Re: English Premier League
Come on Chelsea!
-
krusty
#1457 Re: English Premier League
liverpool igra dobro samo protiv man utda chelsea ili arsenala... ostali ih svi deru...
- cyprus
#1458 Re: English Premier League
Ja mislim da je savršeno jasno ko je ove sezone No1 u England 
- rado_vidjen
#1459 Re: English Premier League
tanka klupa ce presudit chelseau
tako da nisam sekunde zabrinut
spansko-argentinski klub nastavlja tonut, sretno im bilo na tom putu
spansko-argentinski klub nastavlja tonut, sretno im bilo na tom putu
-
flaster
#1460 Re: English Premier League
Arsenal opet demonstrirao silu nad yidsima
. Koliko ovo godina nisu uzeli North London Derby u gostima, bilo na Highbery ili Emiratesu? Desetak?
Ludi Harry poslije tekme prica gluposti kao da se zavrsilo 1:0 golom iz 93 minute a ne rutinskom pobjeda gunnersa.
Chelsea i dalje melje, bice glavni konkurent Arsenalu. ManU iz ove utrke ispada uskoro
a Liverpool je ispao i prije pocetka sezone. 
Ludi Harry poslije tekme prica gluposti kao da se zavrsilo 1:0 golom iz 93 minute a ne rutinskom pobjeda gunnersa.
Chelsea i dalje melje, bice glavni konkurent Arsenalu. ManU iz ove utrke ispada uskoro
-
flamethrower
#1461 Re: English Premier League
Vrlo lijepo razmisljanje.flaster wrote:Arsenal opet demonstrirao silu nad yidsima. Koliko ovo godina nisu uzeli North London Derby u gostima, bilo na Highbery ili Emiratesu? Desetak?
![]()
Chelsea i dalje melje, bice glavni konkurent Arsenalu. ManU iz ove utrke ispada uskoroa Liverpool je ispao i prije pocetka sezone.
Ono nesto sto se naziva klubom nas nije dobilo tamo od 93. ja mislim!
- Better Man
#1462 Re: English Premier League
To da Manchester ispada iz utrke uskoro je najsmješnija provala koju sam čuo. Manchester je prvi favorit za osvajanje prvenstva.flaster wrote:Arsenal opet demonstrirao silu nad yidsima. Koliko ovo godina nisu uzeli North London Derby u gostima, bilo na Highbery ili Emiratesu? Desetak?
![]()
Chelsea i dalje melje, bice glavni konkurent Arsenalu. ManU iz ove utrke ispada uskoroa Liverpool je ispao i prije pocetka sezone.
- do_tokija
#1463 Re: English Premier League
kakav united njih samo sudije mogu odvesti do titule, ovo vise postalo redovno juce su ponistili cist gol blackburna ofsajd su vidili samo fergie i sudija sto je dovoljno da se ponisti, lopovi!Better Man wrote:To da Manchester ispada iz utrke uskoro je najsmješnija provala koju sam čuo. Manchester je prvi favorit za osvajanje prvenstva.flaster wrote:Arsenal opet demonstrirao silu nad yidsima. Koliko ovo godina nisu uzeli North London Derby u gostima, bilo na Highbery ili Emiratesu? Desetak?
![]()
-
mirzanek
#1464 Re: English Premier League
Ovde se samo još poneki mogu tješiti da je mančaster bolji od arsenala ili čelzija.Do sad je arsenal postigao u svim takmičenjima 47 golova,a nije ni trečina takmičenja prošla.To je za svaki respekt
-
flaster
#1465 Re: English Premier League
I sve to rece covjek koji ode na teletext ili livescore, pogleda kad su pali golovi i onda nam prenese izvjestaj sa svih utakmica Premiershipa, kao da je gledao.Better Man wrote:To da Manchester ispada iz utrke uskoro je najsmješnija provala koju sam čuo. Manchester je prvi favorit za osvajanje prvenstva.flaster wrote:Arsenal opet demonstrirao silu nad yidsima. Koliko ovo godina nisu uzeli North London Derby u gostima, bilo na Highbery ili Emiratesu? Desetak?
![]()
Nego, spreman sam ti dati 2:1 u opkladi da ManU nece biti prvak. Nisam u SA trenutno ali angazovacu nekog da izvrsi uplatu, samo reci kad si spreman. Nista ispod 100 mambi (znaci mojih 200) ne prihvatam. Bujrum!
- Charuga
- Globalni moderator
#1466 Re: English Premier League
Chelsea i Arsenal su za sada sigurno najveci kandidati za titulu. Manchester je do sada imao puno srece ali morat ce ih jednom i sreca zaobici dok Liverpool moze zaboraviti na titulu dok god je Rafe i njegovih "pojacanja".
Doduse, prelazni rok je u Januaru pa cemo vidjeti ko ce kako hajrovati.
Doduse, prelazni rok je u Januaru pa cemo vidjeti ko ce kako hajrovati.
- do_tokija
#1467 Re: English Premier League
ako jos i onaj eduardo bude u formi i bez ozlijeda u veznom redu ne vidim tim koji moze zaustaviti topnike u pohodu na premiership i ligu prvaka!
-
flamethrower
#1468 Re: English Premier League
Druze, Song ce nam otici na onaj kup(jebem li ti Afriku), tako da moramo nekog mozda i dovestdo_tokija wrote:ako jos i onaj eduardo bude u formi i bez ozlijeda u veznom redu ne vidim tim koji moze zaustaviti topnike u pohodu na premiership i ligu prvaka!
u Januaru.
Sta mislis?
Koga za DMC-a.
Mozda Matuidi ili igrati sa Denilsonom?
- Better Man
#1469 Re: English Premier League
Za tvoju informaciju utakmice gledam na TV-u, tj na RTS 2, jer su bolji komentatori, a i slika nego na BHT i na RTS 2 redovno prenose utakmice Premiershipa koje se igraju subotom u pola 7. Na teletexu pratim samo one kojih nema na tv-u. Svi dobro znaju da Manchester pravu formu tempira oko nove godine, dok drugi malo posustanu i tada Manchester rješava pitanje prvaka. Smiješni su mi oni koji tvrde na Manchester nema šanse pored Chelsea ili Arsenala kojeg smo već u jednom meču pobjedili.flaster wrote:I sve to rece covjek koji ode na teletext ili livescore, pogleda kad su pali golovi i onda nam prenese izvjestaj sa svih utakmica Premiershipa, kao da je gledao.Better Man wrote:To da Manchester ispada iz utrke uskoro je najsmješnija provala koju sam čuo. Manchester je prvi favorit za osvajanje prvenstva.flaster wrote:Arsenal opet demonstrirao silu nad yidsima. Koliko ovo godina nisu uzeli North London Derby u gostima, bilo na Highbery ili Emiratesu? Desetak?
![]()
![]()
![]()
Nego, spreman sam ti dati 2:1 u opkladi da ManU nece biti prvak. Nisam u SA trenutno ali angazovacu nekog da izvrsi uplatu, samo reci kad si spreman. Nista ispod 100 mambi (znaci mojih 200) ne prihvatam. Bujrum!
- do_tokija
#1470 Re: English Premier League
ma coquelin iz rezervi odlican nije los taj matuidi ali ako mu bude velika cijena sumnjam da ce ga wenger dovesti. vec dugo me nerviraju ovi afrikanci sa ovim svojim kupom ali eto nama samo song i eboue idu a chelsiju idu dva glavna igraca, drogba i essienflamethrower wrote:Druze, Song ce nam otici na onaj kup(jebem li ti Afriku), tako da moramo nekog mozda i dovestdo_tokija wrote:ako jos i onaj eduardo bude u formi i bez ozlijeda u veznom redu ne vidim tim koji moze zaustaviti topnike u pohodu na premiership i ligu prvaka!
u Januaru.
Sta mislis?
Koga za DMC-a.
Mozda Matuidi ili igrati sa Denilsonom?
beterman vidjeli smo kako ste dobili arsenala ono posteno nad arshavinom nije penal a rooney simulira i penal za manchester ali dobro navikli smo da kriminalnog skota i njegov sugavi tim guraju sudije svake godine u prosjeku jedan penal protiv arsenala stvarno ofirno postalo...
- kory
#1471 Re: English Premier League
meni je u engleskoj arsenal sila klub al mislim da oni nemogu osvojit prvenstvo jer ipak treba imat igraca i malo starijih iskusnijih treba se ba ljudi koji igrac kupit.ja znam svaka njima cast nemam nista protiv arsenala momci su masine ali nemozez ti poredit igraca od 50 i 150 utakmica.....treba biti realan ali ipak osvojice valjda.za mene je celzi glavni favorit.liverpula jebu ove "male"utakmice a man utd nevjerujem da moze protiv celzia al vidjet cemo....
-
krusty
#1472 Re: English Premier League
niko ne spominje man city kao favorita za prvaka ?
hahaha koji cirkus od ekipe, da im nema Givena ne bi imali pola od ovog malo jada bodova sto su skupili...
hahaha koji cirkus od ekipe, da im nema Givena ne bi imali pola od ovog malo jada bodova sto su skupili...
-
flaster
#1473 Re: English Premier League
Pa bujrum stavi pare na to tempiranje forme. Ponuda i dalje stoji, 2:1, tebi i svim ostalim koji to zele. Ja kazem da ce prvi kroz cilj proci Arsenal ili Chelsea, treci ce vjerovatno biti United, cetvrti Tottenham, L'pool peti, City sesti. Naravno da dosta zavisi od Januara, prvo jer je prelazni rok i ako se United ne pojaca definitivno otpadaju iz utrke. A drugo jer ce se tada u Angoli odrzati Africki Kup Nacija i tu ce dosta igraca iz Premiershipa biti prisutno. Prvenstveno mislim na Drogbu bez kojeg je Chelsea totalno druga ekipa i tu vidim najvecu Arsenalovu sansu da se eventualno odlijepiBetter Man wrote:
Za tvoju informaciju utakmice gledam na TV-u, tj na RTS 2, jer su bolji komentatori, a i slika nego na BHT i na RTS 2 redovno prenose utakmice Premiershipa koje se igraju subotom u pola 7. Na teletexu pratim samo one kojih nema na tv-u. Svi dobro znaju da Manchester pravu formu tempira oko nove godine, dok drugi malo posustanu i tada Manchester rješava pitanje prvaka. Smiješni su mi oni koji tvrde na Manchester nema šanse pored Chelsea ili Arsenala kojeg smo već u jednom meču pobjedili.
Da sam simpatizer Uniteda ipak ne bih spominjao tu pobjedu nad Arsenalom jer znamo kakva je bila ali hajde, valjda to dodje u paketu sa odabirom kluba koji simpatises
- kory
#1474 Re: English Premier League
ja sam konto da bi mogli biti dobri ove godine al slabo igraju skroz kakve igrace imaju sad su nula po igrama isto ko totenhem...krusty wrote:niko ne spominje man city kao favorita za prvaka ?
- windfucker
#1475 Re: English Premier League
THE TOP 5 USES OF THE WORD 'F*CK' IN HISTORY....
5. What the f*ck was that? - The mayor of Hiroshima, 1945.
4. You want WHAT! on the f*ckin ceiling? - Michelangelo, 1566.
3. Aw c'mon honey, who the f*ck is going to find out? - Bill Clinton, 1997.
2. I need this parade like I need a f*ckin hole in the head ! - John F. Kennedy 1963.
1. We'll definately win the f**kin league this year....Liverpool fans, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 20 00, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
5. What the f*ck was that? - The mayor of Hiroshima, 1945.
4. You want WHAT! on the f*ckin ceiling? - Michelangelo, 1566.
3. Aw c'mon honey, who the f*ck is going to find out? - Bill Clinton, 1997.
2. I need this parade like I need a f*ckin hole in the head ! - John F. Kennedy 1963.
1. We'll definately win the f**kin league this year....Liverpool fans, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 20 00, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010