Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anthraxQ wrote:da li bi mi neko mogao samo reci, objasniti, jednu stvar?
a to je: pedagog sam, ali bih zelio upisati postdiplomski kriminalistike! koja je tu procedura posto, kao sto je i vidljivo, nisam zavrsio fakultet kriminalistike!
kakve veze pravo ima sa tim? nađi temu o fakultetu kriminalistike, pa tamo pitaj
u teoriji nema, ali u praxi vjeruj mnogo ima veze!... zato sam i postavio pitanje ovdje!
teorija ili praksa, nemozes na pravu upisati postdiplomski kriminalstike, to ti je cinjenica. Lijepo ti covjek objasni raspitaj se na kriminalistici o tome.
LDxxxxxx wrote:kad otprilike pocinju predavanja za prvu godinu , gospodja iz studenske je rekla da se vidimo u septembru , ali nije rekla datum tacno ???
pocetkom oktobra pocinju predavanja, zato su ti rekli da pogledas u sept.
Nastava počinje u drugoj ili trećoj sedmici septembra za bolonjce. I ako fuliš prvu sedmicu tad su samo upoznavanja profesora i programa tako da ništa ne propuštaš. Sretno!
ostavite mi duvnjaka na miru molim vas
ne daj boze ajanovica profesor koji dozvoli da mu studenti prepisu ispit koji je usmeno...kada studenti dobiju pitanje dobiju vrijeme za koncept koncept pred njegovim ocima otvore puskice skripte i onda prepisu s njih na koncept procitaju i dobiju 9a da knjigu ni vjeli nisu ili pripreme odgovor kod kuce i sl sramota
meskogn wrote:ostavite mi duvnjaka na miru molim vas
ne daj boze ajanovica profesor koji dozvoli da mu studenti prepisu ispit koji je usmeno...kada studenti dobiju pitanje dobiju vrijeme za koncept koncept pred njegovim ocima otvore puskice skripte i onda prepisu s njih na koncept procitaju i dobiju 9a da knjigu ni vjeli nisu ili pripreme odgovor kod kuce i sl sramota
E u potpunosti se slažem s tobom.Stvarno je srmota koliko su studenti postali zahtijevni,mada ja znam da se i kod duvnjaka na usmenom prepisivalo.Svi hoće da ispit polože iz prvog ili drugog puta,a da nauce 10 ili 15 stranica skripte.Postalo je gore nego na politickim
meskogn wrote:ostavite mi duvnjaka na miru molim vas
E u potpunosti se slažem s tobom.Stvarno je srmota koliko su studenti postali zahtijevni,mada ja znam da se i kod duvnjaka na usmenom prepisivalo.Svi hoće da ispit polože iz prvog ili drugog puta,a da nauce 10 ili 15 stranica skripte.Postalo je gore nego na politickim
ali ako neko kod duvnjaka bude uhvacen .....bolje da se ubije
pozz
ma malko nes nasaras na papiru za koncept,pa ne mos sad sve da prepises, a laganje glava prosto nemoguce...napise na prijave sve i nebaca ih...tek kad polozis....."nemeres ga zaje........ nikakoooo" hahahahha
CVIKERASH wrote:jel duvnjak ide ili ostaje???bila je neka prica da ide nakon septembra??
a ova dvojica gore sto kazu da je bolje da duvnjak ostane na upravu, STA VAM JE ????
jestel vi normalni???kakve koristi sto cu ja nauciti upravu kad cu biti psihicki poremecen nakon sto je rijesim...
duvnjak je jedan obican maloumnik ,,,sadista ,,matoro djubre..kreten....
jel vi znate da je njegova zena teski srcani bolesnik i da se vas idol ponasa prema njoj kao pravo djubre???
lakše pljuvati nego sjesti i naučiti.. da nije duvnjaka i još par profesora neki ljudi ne bi ni osjetili da studiraju.. nego bi imali svi 9 i 10 kao kod nekih širim narodnim masama omiljenih profesora..
nuki_cika wrote:Ne znam stvarno sta ste se okomili na duvnjaka?Pa bolje i po glavama polagati nego da polazes citavu knjigu odmah.
Pa kako se ne bi i okomili kad moras odgovoriti potpuno na 12 pitanja(+ eventualna podpitanja) da bi polozio ustavno pravo
Da bi polozio radno i socijalno od haman 1000 stranica dovolnjo je da odgovoris tacno na 4 pitanja a za ustavno od 300-tinjak str. ti treba 12+ pitanja
A gdje je ono njegovo famozno raspolozenje, pa ako ne poslozis rijeci onako kako pise u knjizi on te ispravi sa "...a ne pise tako u knjizi nego..." pa ti kaze " nauci ti to bolje, ti si moj drug nemoj se ljutiti."
Itd. itd.