eh jutros sam imala epizodu s divom
danas sam trebala dobit i jutros pred ispit kontam...da ne brinem, idem ja to stavit pa sta bude, da ne brinem. stavim, udje odma, namjesti se lijepo, sjednem, ne osjetim i tako...
za 5 minuta skontam, ma idem ja to izvadit, kolke su sanse da cu na ispitu dobit, samo cu stavit jedan onaj platneni ulozak pa ak dobijem stavicu to.
krenem da izvadim, PANIKA. kasnim na ispit, ne mogu ono cudo nikako da uhvatim, sklisko previse (tmi?). pokusavam, a teror sve veci u meni

. na kraju nekako safatam, i povucem ono...odjednom kad samo POP. napravio se ono..usis...mora se pustit zrak unutra inace tak sto se to stisne sa dna tak da se ne napravi "vakum" i onda se izvadi. al jok...kad sam safatala nisam sekunde razmisljala o tome nego sam povukal iz sve snage i....uzas. isto da sam iz grla iscupala nesto eto dokle me je zabolilo.
al sto je najgore, tu nije bio kraj...spuca me vazovagalna reakcija (ilitiga OPCI KOLAPS SISTEMA)...nesvjesta mi se, muka mi, povraca mi se, mutno mi u glavi, gorim, lose mi sve odjednom. a nidje nikog oko mene...jedva sam se dozvala...i stigla knap na ispit.
kad sam mami pricala zena se rasplakala od smijeha...a i meni smijesno...nije tolko traumaticno ispalo, al taj trenutak apsolutnog horora...hahahahahhahahahaha
sad sam evo dobila (mozda ima veze i s tim, haha) pa se kontam da probam ponovo...ne moze opet bit tolko lose sve dok se podsjecam da ne panicim.