Big Ang wrote:Prestani više pominjati motor
prestanite se lozit na motore
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Big Ang wrote:Prestani više pominjati motor
Isus je rođen kad je Božić, valjda..Ramzess Veliki wrote:Big Ang wrote:Istaknuta riba: Osama Bin Laden.
Istaknuti tajni agent, sad je garant obrij'o bradu i sunča se neđe na Karibima i troši dolare ...
![]()
Albert Einstein je Riba, Isa pejgamber isto ...
Ribe su inače tajni agenti koji znaju nuklearnu fiziku i razbijaju atome 'nako za razonodu ...
ho oponopono wrote:klixoris wrote:Hmmmm...Big Ang wrote: Strijelac 23.11. - 21.12.
Najotvoreniji znak dok je u pitanju seks su svakako Strijelci koji vole različite tipove partnera, a osobito su slabi na one s egzotičnim naglaskom. Dobar humor za njih je savršena predigra, pa njihovu pažnju mogu privući samo zabavni ljudi koji se ne boje šaliti na svoj račun.
Želite li ga osvojiti pogledajte s njim neki strani film ili provedite vikend u nekoj egzotičnoj zemlji. Jedino što morate upamtiti da onog trenutka dok mu postanete dosadni, bez ikakvih će problema krenuti dalje.Nesto se poklapa al ovo sa filmovima i glupostima nidje veze...
...kakav crni muvi?!![]()
... a kad je dosada u pitanju, naravna stvar da idem dalje, nek se sam dosađuje, to nešto kao samoća u dvoje pobogu!
JARAC- MUŠKARCI
Karakter
Dominantan, konzervativan inhibiran, fatalisti, zlopamtilo, ambiciozan,ozbiljni, tradicionalista, tvrdoglav, kontradiktoarn jer je sigurani u svoje znanje, a nesiguran kao ličnosti .Potreban mu je oslonac u životu i uglavnom ga nalazi u nekoj očinskoj figuri, kada sam postane otac, on je veliki svojoj deci. Jarac sve radi da bi dobio priznanje. On je često veliki radnik, a priznati mu vrednost znači voleti ga. Njegov sistem vrednosti malo ko može da razume, on je sa godinama sve mladolikiji, dugo je detinjast, malo ko može da kaže da ga poznaje, iako je društven, kozer, ume da zabavi. Ma čime da se bavi, uspešan je.
U ljubavi je vrlo postojan i odan. Međutim odanost supruzi ne znači da se toku braka neće bar jednom zaljubitim jer je jako zaljubljive prireode. Ovo je znak sa najvećom lepezom osećanja, može biti jako romantičan a mrgodan da niko ne može da prozre šta se skriva u njihovoj duši ili da bude glavni kozer i zabavlja cello društvo, a u sebi duboko pati zbog ljubavnog razočarenja. S njim vredi biti u životu, ma po koju cenu jer zauzvrat pruža mnogo.
Najbolje se slaže sa; Bikom, Ribom, Škorpijom, Jarcem,Vodolijom,
Vagom, povremeno sa Rakom i Devicom.
Ima me malo i u podznakuŠKORPIJA - muškarac
Karakter
Tip prividnog usamljenika, ima prodoran ispitujući pogled, svestan sebe i svojih potencijala ali ne i prepotentan, teško ga je uvrediti jer je samouveren, ne reaguje na komplijente mada mu prijaju. Ne voli da mu iko laska. Sumnjičav je prema motivima drugih kada ga hvale, hladnokrvan,deluje povremeno kao da je nezainteresovan za okolinu, a sve percipira, teško ga je unervoziti, poseduje jake psihološke moći ,zrači vitalnošću, ne pokazuje šta oseća, svesno želi da ostavi utisak ravnodušnosti, kaže samo ono što smatra da je umesno, ali ne otkriva svoje misli, zaključke i namere olako. Za njega misle da je nesebičan, što ne mora da bude tačno, mada je u suštini vrlo plemenit i osetljiv na tuđu patnju, zaslužuje poštovanje, poseduje energetsku moć, odan je prijateljima, hrabar, interesuje ga religija, pitanje života i smrti. Poseduje strast za životom, jaku samokontroilu. Strastven je, može da deluje rezervisano, ali u suštini veoma topao, ne želi da otkrije romantičan deo svoje duše. Poseduje jak intelekt i jake emocije,sve drži pod kontrolom, iako ume da bude bučan, ali trenutno kada je s razlogom ljut. Ovo je jedan od najjačih tipova muškaraca u horoskopu, gotovo idealan, ali pošto takav ne postoji, onda gotovo idealan. On je druga verzija Ovna, ali daleko slojevitija ličnost, njegovo samopouzdanje nije bez osnova, mladalačko, bahato kao kod Ovna, on sve što radi, radi smišljeno, ne sa zadnjim namerama i ne zlonamerno, već zato što apsolutno zna šta želi, i kako to da postigne., sposoban za jaka osećanja, odan onima koje voli.
Najbolje se slaže sa; Bikom, Rakom, Devicom, Jarcem, Ribama i nekim drugim Škorpijama.
Nije ... lagali su mu za godine kad su ga zvali na regrutaciju.berenice wrote:Isus je rođen kad je Božić, valjda..Ramzess Veliki wrote:Istaknuti tajni agent, sad je garant obrij'o bradu i sunča se neđe na Karibima i troši dolare ...
![]()
Ribe su inače tajni agenti koji znaju nuklearnu fiziku i razbijaju atome 'nako za razonodu ...
Jasta...krvava wrote:kiki jes' to i ti jarac
KPNCTNJAH wrote:Jasta...krvava wrote:kiki jes' to i ti jarac![]()
ja sam nakav hibrid
Ovo je za mene jednom davno bilo opasno po srceKPNCTNJAH wrote:I sta ka'e, Isus Riba
E'o pise da smo veliki radnici![]()
JARAC- MUŠKARCI
Karakter
Dominantan, konzervativan inhibiran, fatalisti, zlopamtilo, ambiciozan,ozbiljni, tradicionalista, tvrdoglav, kontradiktoarn jer je sigurani u svoje znanje, a nesiguran kao ličnosti .Potreban mu je oslonac u životu i uglavnom ga nalazi u nekoj očinskoj figuri, kada sam postane otac, on je veliki svojoj deci. Jarac sve radi da bi dobio priznanje. On je često veliki radnik, a priznati mu vrednost znači voleti ga. Njegov sistem vrednosti malo ko može da razume, on je sa godinama sve mladolikiji, dugo je detinjast, malo ko može da kaže da ga poznaje, iako je društven, kozer, ume da zabavi. Ma čime da se bavi, uspešan je.
U ljubavi je vrlo postojan i odan. Međutim odanost supruzi ne znači da se toku braka neće bar jednom zaljubitim jer je jako zaljubljive prireode. Ovo je znak sa najvećom lepezom osećanja, može biti jako romantičan a mrgodan da niko ne može da prozre šta se skriva u njihovoj duši ili da bude glavni kozer i zabavlja cello društvo, a u sebi duboko pati zbog ljubavnog razočarenja. S njim vredi biti u životu, ma po koju cenu jer zauzvrat pruža mnogo.
Najbolje se slaže sa; Bikom, Ribom, Škorpijom, Jarcem,Vodolijom,
Vagom, povremeno sa Rakom i Devicom.
Ima me malo i u podznakuŠKORPIJA - muškarac
Karakter
Tip prividnog usamljenika, ima prodoran ispitujući pogled, svestan sebe i svojih potencijala ali ne i prepotentan, teško ga je uvrediti jer je samouveren, ne reaguje na komplijente mada mu prijaju. Ne voli da mu iko laska. Sumnjičav je prema motivima drugih kada ga hvale, hladnokrvan,deluje povremeno kao da je nezainteresovan za okolinu, a sve percipira, teško ga je unervoziti, poseduje jake psihološke moći ,zrači vitalnošću, ne pokazuje šta oseća, svesno želi da ostavi utisak ravnodušnosti, kaže samo ono što smatra da je umesno, ali ne otkriva svoje misli, zaključke i namere olako. Za njega misle da je nesebičan, što ne mora da bude tačno, mada je u suštini vrlo plemenit i osetljiv na tuđu patnju, zaslužuje poštovanje, poseduje energetsku moć, odan je prijateljima, hrabar, interesuje ga religija, pitanje života i smrti. Poseduje strast za životom, jaku samokontroilu. Strastven je, može da deluje rezervisano, ali u suštini veoma topao, ne želi da otkrije romantičan deo svoje duše. Poseduje jak intelekt i jake emocije,sve drži pod kontrolom, iako ume da bude bučan, ali trenutno kada je s razlogom ljut. Ovo je jedan od najjačih tipova muškaraca u horoskopu, gotovo idealan, ali pošto takav ne postoji, onda gotovo idealan. On je druga verzija Ovna, ali daleko slojevitija ličnost, njegovo samopouzdanje nije bez osnova, mladalačko, bahato kao kod Ovna, on sve što radi, radi smišljeno, ne sa zadnjim namerama i ne zlonamerno, već zato što apsolutno zna šta želi, i kako to da postigne., sposoban za jaka osećanja, odan onima koje voli.
Najbolje se slaže sa; Bikom, Rakom, Devicom, Jarcem, Ribama i nekim drugim Škorpijama.
A, taman sam ti htjela reći gdje živimRamzess Veliki wrote:Nije ... lagali su mu za godine kad su ga zvali na regrutaciju.berenice wrote:Isus je rođen kad je Božić, valjda..Ramzess Veliki wrote:Istaknuti tajni agent, sad je garant obrij'o bradu i sunča se neđe na Karibima i troši dolare ...
![]()
Ma svega mi pročitao u nekoj knjižici od Jehovinih svjedoka, a u religiju se razumijem k'o i u fudbal ...berenice wrote:A, taman sam ti htjela reći gdje živimRamzess Veliki wrote:Nije ... lagali su mu za godine kad su ga zvali na regrutaciju.berenice wrote:Isus je rođen kad je Božić, valjda..![]()
![]()
blehe he hekrvava wrote:ja sam jarčicA s podznakom laviceKPNCTNJAH wrote:Jasta...krvava wrote:kiki jes' to i ti jarac![]()
ja sam nakav hibrid
To mu dođe - dominantna neradnica.krvava wrote:ja sam jarčicA s podznakom laviceKPNCTNJAH wrote:Jasta...krvava wrote:kiki jes' to i ti jarac![]()
ja sam nakav hibrid
tačno, pogotovo ovo za pogled. fakat im je strašan pogled, kao skener.KPNCTNJAH wrote:
ŠKORPIJA - muškarac
Karakter
Ma daaaaaj ... kakav njihov pogled ... moj je efektivniji ... ne možeš mu odoliti:sheilak wrote:tačno, pogotovo ovo za pogled. fakat im je strašan pogled, kao skener.KPNCTNJAH wrote:
ŠKORPIJA - muškarac
a i osjećaji takodjer.
strašni, mislim.
Jes' ... ajkula ... nisu sve Ribe za gradele ...sheilak wrote:![]()
![]()
a ti si ono riba, jel'?
Vidim, pogodio te moj komentar za ribeRamzess Veliki wrote:Jes' ... ajkula ... nisu sve Ribe za gradele ...sheilak wrote:![]()
![]()
a ti si ono riba, jel'?
Istina ...klixoris wrote:Vidim, pogodio te moj komentar za ribeRamzess Veliki wrote:Jes' ... ajkula ... nisu sve Ribe za gradele ...sheilak wrote:![]()
![]()
a ti si ono riba, jel'?![]()
Ne valja ni ajkula ! Okrenes je na ledja i sva se paralizujeZene ti to mogu povezat sa sexom i eto belaja
PlačRibe – samosažaljevajući dosadnjakovići, čekaju da netko dođe i utješi ih, ne mogu se ni popišati bez tuđe pomoći, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi, kad su dobre volje, bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju – i tako ukrug. Ribe ne lažu. To nije moguće, vjeroispovijest im to ne dozvoljava. Redovito idu na misu, redovito primaju oprost na ispovjedi. Uostalom, da su slučajno to uradili svevišnji im nikad ne bi oprostio, sigurno bi ih momentalno munjom spržio