Ja sam od pocetka govorio da podrzavam Barbareza, zato sto sam vjerovao da ce dobro odraditi osnovne stvari, jer nam raniji selektori ni to nisu priustili.BHF_Manijak wrote: ↑01/04/2026 18:40Ovo je stvarno lose!
I da ode Barbarez, doci ce neki neznalica. Nema nam spass kad je fudbal u pitanju.
Ooo, kako je znalac?Pisano 12.10.2025, prije dakle pola godine, 29. stranica teme Kipar-BiH. I ti imas nekom spocitati da nema pojam o fudbalu?
![]()
Prozivas sve redom, komentatore, strucnjake, niko ziv veze nema ko prica ono s cim se ne slazes, a koje su tvoje reference? Sta si ti tacno u zivotu napravio u sportu, da mozemo reci nabrojani ne znaju, ti znas? Pretpostavljam nista.
Od pocetka, a i danas tvrdim da Barbarez ima nedostatke, a ticu se vizije fudbala. Tu je ogranicen, i zato nikad nije bio trener. Nema kvalitete a sigurno ni volju da uci. Medjuti i ovakav je bolji od vecina dosadasnjih selektora. Ne zato sto je bolji strucnjak, nego zato sto zna kako jedna fudbalska ekipa ili organizacija danas funkcionise. To je naucio kroz svoju karijeru, i zato je bolkji od propalih trenera iz 80-tih.
Ja sam kritikovao igru nase repke pod Barbarezom u par navrata, i iza toga stoji, ali nikad, bas jikad nisam trazio njegovu smjenu ili mislio da je neko drugi bolja opcija od njega.
Ja hvala bogu jesam. Igrao sam fudbal, bio trener..... i ovim nasim strucnjacima sa tv-a mogu predavati fudbal. Ali kao sto rekoh, nije mi problem diskutovati na svaku temu vezano za repku. Znaci zasto igra Tahirovic, zasto je Ermedin nama potreban, zasto ne igra Ajalbegovic itd itd....
Zasto i Mugaremovic nije toliko dobar kao sto se prica, moze i to ako treba.