Dali to hoćeš da kažeš da Bog ima veličinu (ma kolika bila)?
"Teorija svega"
-
nermin-z
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: BMW E46
- Horoskop: poma nemam
-
nermin-z
-
nermin-z
#1453 Re: "Teorija svega"
Upravo tako.
Ako je Bog jedan onda je on poslao sve objave.
Ako je on poslao sve objave onda mora za to postojati razlog.
Jedino logično objašnjenje ja da je smatrao da treba da ih dopuni. One tako i izgledaju ako bi se pratile po redu.
Ako se s tog apekta posmaraju Božije objave, onda je sve potpuno logično i nema kontradiktornosti.
E sad, ako govorimo o ljuskim tumačenjima Božijih objava onda dobijamo mnogo nelogičnosti i nejasnoća.
Božije objave su prilično kratke i jednostavne, ljudi ih komplikuju.
To dolazimo do religija.
Judeizam, Hrišćanstvo i Islam su "religije" a ne "vjere".
Ako je Bog jedan onda i vjera može biti samo jedna (vjeruješ ili nevjeruješ).
Ljudi religije poistovjećuju s vjerom i to stvara mnogo zabluda.
Kad bi svi ljudi, samo shvatili razliku između vjere i religija, sve bi bilo daleko jasnije i jednostavnije.
-
teodati
#1454 Re: "Teorija svega"
nermin-z wrote: ↑26/10/2025 21:15Upravo tako.
Ako je Bog jedan onda je on poslao sve objave.
Ako je on poslao sve objave onda mora za to postojati razlog.
Jedino logično objašnjenje ja da je smatrao da treba da ih dopuni. One tako i izgledaju ako bi se pratile po redu.
Ako se s tog apekta posmaraju Božije objave, onda je sve potpuno logično i nema kontradiktornosti.
E sad, ako govorimo o ljuskim tumačenjima Božijih objava onda dobijamo mnogo nelogičnosti i nejasnoća.
Božije objave su prilično kratke i jednostavne, ljudi ih komplikuju.
To dolazimo do religija.
Judeizam, Hrišćanstvo i Islam su "religije" a ne "vjere".
Ako je Bog jedan onda i vjera može biti samo jedna (vjeruješ ili nevjeruješ).
Ljudi religije poistovjećuju s vjerom i to stvara mnogo zabluda.
Kad bi svi ljudi, samo shvatili razliku između vjere i religija, sve bi bilo daleko jasnije i jednostavnije.
-
teodati
#1455 Re: "Teorija svega"
-
nermin-z
-
Hakiz
#1458 Re: "Teorija svega"
Pa, da nastaviš onda tamo gdje možeš dokazati i prestaneš o tome na forumu kada na njemu već ne možeš?
Zauzimaš bez veze forumu bandwitdth i prostor na serveru
-
teodati
#1459 Re: "Teorija svega"
Istina se mora čuti, pa makar općenito, ako se već ne može o tome detaljno, najbolje da na forumu samo bajke čitamo, možeš mislit, e da!
-
nermin-z
#1460 Re: "Teorija svega"
Prijatelju. To što pišeš nema veze s mozgom. Reći da je Bog "i NIŠTA, i SVE", naprosto nema logike i to nije moguće.
Ne valja ti teorija.
-
teodati
#1461 Re: "Teorija svega"
Moguće je, pogledaj si formulu koju sam dao za prostor, imaš je ovdje u vidu zadatka o dva najmanja prostora, i to napisano više puta, sve razumno i logično, dapače.
- Voddaa
#1462 Re: "Teorija svega"
Logicno poput Teove druge tvrdnje 1=2. 
-
teodati
#1463 Re: "Teorija svega"
Formula koju sam dao o prostoru (a isto je tako i sa vremenom), jasno dokazuje da prostor nema samo jednu veličinu, već ima istovremeno sve veličine koje postoje, i to jedan te isti prostor, i najmanje je, i najveće, a i sve ostalo istovremeno.
Kako je to moguće?
Tako što uzrok svega ima i fizička ili i ne fizička svojstva, istovremeno je u prostoru i vremenu, ali i potpuno izvan prostora i vremena, cjelokupno gledajući.
Kako je to moguće?
Tako što uzrok svega ima i fizička ili i ne fizička svojstva, istovremeno je u prostoru i vremenu, ali i potpuno izvan prostora i vremena, cjelokupno gledajući.
-
Nocty
#1464 Re: "Teorija svega"
da vam ja kazem ovu turiju sto je poturena
mislim teoriju
ovaj medjed sto ga bog trpi jer nema drugog izbora jadan bakce po bosni sad
poslo je ljude koji su od tankog morala i sto bi druga za stolicu prodali
(ili druga za druga) zbog kojeg su ih ljudi s nesto malo vise morala pozatvarali
al interes je interes i kupovati ljude nije nista strano i drzati ih kao pijune
bog je akcija reakcija
radi njihovih akcija je islam u sred njih dvoje doveden da malo strozije prenese poruku jer prve nisu dobro primljene i mnogo krvi je proteklo dok jesu a i kad jesu na krivi nacin su primljene...i bo-sna(bogsna) od zivota dana(data) (od boga) kao bogdat nprj sto smo pomogli da napravimo (Baghdad) (bogom dat)
i ta moc i znanje i gnoza je iscezla i napravili su svoje kule oko bosne
jedan u vatikanu a drugi dole gdje su macke sad turisticka atrakcija
i onda nagrnuli na nas
haj ovo ,haj ono
haj vamo haj tamo
em jedni em drugi,em vaki em naki
em odozdo il sa strana
i onda pogine ferdinand tu
ne mozes ubit bijelog jelena u lovu
to je lose i moze se desit shoot a white deer ,die within a year
i onda kasnije svabo i francuz poklase se radi bosne nako usput
pa i momci iz harlema u drugom sv ratu
kad je svijet otiso toliko u krivo da se radi te akcije moro desit hitler
da sve potare, i svoje i tudje
ta piramida tu ...to je stara masina
bila je impresivna nekad
poluprirodna ,malo dogradjivana samo
ne pravi bog svugdje piramidalna brda
na farskim ostrvima ima jedna jer treba i tu da bude
sve su povezane
ko su svedjani?
prva bosanska djeca koja su pobjegla sto dalje od svojih roditelja ko sto bi i ja normalno
do sarafa na globusu gdje nema dalje ,zato su najbolji na svijetu u skoro svemu il bas svemu sto mene zanima
mnogo imaginarniji od dojcha (svojih rodjaka bliskih)
mnogo inovantivniji, puno vise user friendly
al prije dok su bili jedno (prije drzava) sa dancima i norvezanima
radi akcije u engleskoj i spaljivanja neduznih zena koje su bile vjeshte u nekim stvarima sto se danas smatraju normalnim a u to doba vradzbinama
radi prevara i zabadanja noza u ledja bog im je poslo vikinge (whack) kad sjekira udara u drvo
da ih malo obogate kulturoloski ,dok na kraju i sami medju zadnjima nisu primili vjeru kulta iz judeje (essenskog kulta)
a oden (jedan?) jedan jedini ... svoja vodka (svedska) sto sama o sebi ovisi samo ! (sama sebe vodi)
ne vodi... idioti su je uzeli i napravili od nje kupleraj kao du se je zli arkoni preuzeli da se izivljavaju nad njom
jer je dobra i dobrodusna
a dobrota te moze koshtat ako mislis da je svako kao ti !
nece bit kao ti i kuran ti kaze ti samo svoje furaj i pokusavaj bit dobar i mirno i s razumom sve
a i tora (familija i budi od koristi kasnije)
bog je ljut na sve vas! (na mene najvise)
imate mahanje sad od posjetitelja atlasa koji nosi darove...
ne zna covjek sta da radi vise ono...
djeca se osilila
https://www.youtube.com/watch?v=uzW_oBHuezo
srecna noc vjestahernja i pocetak nove godine svima!
https://www.youtube.com/watch?v=MHioIlbnS_A
u ovo nek ne darachu jer ne znaju da boga izazivaju samo i nijedan nije dobro proso ko god je darak'o... ha se rodio tu ha ne
i gdje su im god djeca otisla belaje su pravili uz znanje koje su donosili sa sobom
izmedju sebe i sa okolinom uopste
dodje do upale sve-ga sto bi crnogorac reko...
a lude planete sunce ti poljubim...
i haj ti to objasni ovom mom malom od 14 god?
ne
samo igrice
(opet je pametniji od mene)
samo ja sam ozbiljan kad kazem ako se nastavi glupirat i ne shavat neke stvari ozbiljno u finsku ima da ga posaljem na prevaspitavanje
sam sam nemocan...
mislim teoriju
ovaj medjed sto ga bog trpi jer nema drugog izbora jadan bakce po bosni sad
poslo je ljude koji su od tankog morala i sto bi druga za stolicu prodali
(ili druga za druga) zbog kojeg su ih ljudi s nesto malo vise morala pozatvarali
al interes je interes i kupovati ljude nije nista strano i drzati ih kao pijune
bog je akcija reakcija
radi njihovih akcija je islam u sred njih dvoje doveden da malo strozije prenese poruku jer prve nisu dobro primljene i mnogo krvi je proteklo dok jesu a i kad jesu na krivi nacin su primljene...i bo-sna(bogsna) od zivota dana(data) (od boga) kao bogdat nprj sto smo pomogli da napravimo (Baghdad) (bogom dat)
i ta moc i znanje i gnoza je iscezla i napravili su svoje kule oko bosne
jedan u vatikanu a drugi dole gdje su macke sad turisticka atrakcija
i onda nagrnuli na nas
haj ovo ,haj ono
haj vamo haj tamo
em jedni em drugi,em vaki em naki
em odozdo il sa strana
i onda pogine ferdinand tu
ne mozes ubit bijelog jelena u lovu
to je lose i moze se desit shoot a white deer ,die within a year
i onda kasnije svabo i francuz poklase se radi bosne nako usput
pa i momci iz harlema u drugom sv ratu
kad je svijet otiso toliko u krivo da se radi te akcije moro desit hitler
da sve potare, i svoje i tudje
ta piramida tu ...to je stara masina
bila je impresivna nekad
poluprirodna ,malo dogradjivana samo
ne pravi bog svugdje piramidalna brda
na farskim ostrvima ima jedna jer treba i tu da bude
sve su povezane
ko su svedjani?
prva bosanska djeca koja su pobjegla sto dalje od svojih roditelja ko sto bi i ja normalno
do sarafa na globusu gdje nema dalje ,zato su najbolji na svijetu u skoro svemu il bas svemu sto mene zanima
mnogo imaginarniji od dojcha (svojih rodjaka bliskih)
mnogo inovantivniji, puno vise user friendly
al prije dok su bili jedno (prije drzava) sa dancima i norvezanima
radi akcije u engleskoj i spaljivanja neduznih zena koje su bile vjeshte u nekim stvarima sto se danas smatraju normalnim a u to doba vradzbinama
radi prevara i zabadanja noza u ledja bog im je poslo vikinge (whack) kad sjekira udara u drvo
da ih malo obogate kulturoloski ,dok na kraju i sami medju zadnjima nisu primili vjeru kulta iz judeje (essenskog kulta)
a oden (jedan?) jedan jedini ... svoja vodka (svedska) sto sama o sebi ovisi samo ! (sama sebe vodi)
ne vodi... idioti su je uzeli i napravili od nje kupleraj kao du se je zli arkoni preuzeli da se izivljavaju nad njom
jer je dobra i dobrodusna
a dobrota te moze koshtat ako mislis da je svako kao ti !
nece bit kao ti i kuran ti kaze ti samo svoje furaj i pokusavaj bit dobar i mirno i s razumom sve
a i tora (familija i budi od koristi kasnije)
bog je ljut na sve vas! (na mene najvise)
imate mahanje sad od posjetitelja atlasa koji nosi darove...
ne zna covjek sta da radi vise ono...
djeca se osilila
https://www.youtube.com/watch?v=uzW_oBHuezo
srecna noc vjestahernja i pocetak nove godine svima!
https://www.youtube.com/watch?v=MHioIlbnS_A
u ovo nek ne darachu jer ne znaju da boga izazivaju samo i nijedan nije dobro proso ko god je darak'o... ha se rodio tu ha ne
i gdje su im god djeca otisla belaje su pravili uz znanje koje su donosili sa sobom
izmedju sebe i sa okolinom uopste
dodje do upale sve-ga sto bi crnogorac reko...
a lude planete sunce ti poljubim...
i haj ti to objasni ovom mom malom od 14 god?
ne
samo igrice
(opet je pametniji od mene)
samo ja sam ozbiljan kad kazem ako se nastavi glupirat i ne shavat neke stvari ozbiljno u finsku ima da ga posaljem na prevaspitavanje
sam sam nemocan...
-
teodati
#1465 Re: "Teorija svega"
Pošto uzrok svega nije osobno biće, već upravo suprotno, za nas ljude najvažnije je tko je glavni u našem svijetu, dakle u našoj dimenziji, koje je to biće vladar naše dimenzije, a pošto ima više religija, jasno je da sve ne mogu biti u pravu, već samo jedna, i to ne u svemu, već samo u tome tko je glavni, i tko nam zbilja može dati život poslije ovoga života.
Kandidate za glavnoga u našem prostor-vremenu ima više, pa eto nekih ( ako netko misli da ima još neki, slobodno neka ovdje iznese, dapače):
-Višnu
-Šiva
-Šakti
-Krišna
-Jahve
-Buda
-Zeus
-Odin
-Isus Krist
-Alah
-Sai baba
Samo je jedan odgovor točan, dakako, ali koji, e da?
Kandidate za glavnoga u našem prostor-vremenu ima više, pa eto nekih ( ako netko misli da ima još neki, slobodno neka ovdje iznese, dapače):
-Višnu
-Šiva
-Šakti
-Krišna
-Jahve
-Buda
-Zeus
-Odin
-Isus Krist
-Alah
-Sai baba
Samo je jedan odgovor točan, dakako, ali koji, e da?
-
teodati
- -Chesterfield-
-
teodati
#1469 Re: "Teorija svega"
Vansvemirci nemaju materijalni oblik, jer Sila nema oblika, ali može uzeti bilo koji materijalni oblik, najsličnija je biću Q, iz "Zvjezdanih staza".
https://hr.wikipedia.org/wiki/Q_(Zvjezdane_staze)
Koliko li samo Vanzemaljskih vrsta ima u tim serijama, nije to plod ljudske mašte, dapače.
Sva ta bića su Vansvemirci (ili Sila, ili Svjetleća bića, kako god to zvali, o istome se radi), napravili prije nas ljudi, mi smo posljednji na popisu, ali smo vrhunac materijalnoga svijeta, dakako kada će naša tijela biti savršena, kao što su to imali i prvi ljudi, e da.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Q_(Zvjezdane_staze)
Koliko li samo Vanzemaljskih vrsta ima u tim serijama, nije to plod ljudske mašte, dapače.
Sva ta bića su Vansvemirci (ili Sila, ili Svjetleća bića, kako god to zvali, o istome se radi), napravili prije nas ljudi, mi smo posljednji na popisu, ali smo vrhunac materijalnoga svijeta, dakako kada će naša tijela biti savršena, kao što su to imali i prvi ljudi, e da.
-
teodati
#1470 Re: "Teorija svega"
Istina o Bogu je ta da u prvom redu nije neko svjesno osobno biće, možda to neki konačno zapamte, da ne moram na svim temama to ponavljati.
Dakle istina o Bogu kosi se sa vjerovanjima danas postojećih religija, jer su religije krivo shvatile poruke u svojim takozvanim "svetim" knjigama.
Istina je da je Bog i vječan, i oduvijek, i zauvijek, i beskonačan u prostoru i vremenu, i izvan prostora i vremena, i transcendentan i imanentan, jednak i u onome najmanjemu i u onome najvećemu, uzrok nastanka i prostora i vremena, i svijesti, i energije, i materije, ali sve to nisu svojstva nekog osobnog bića, dapače.
O kome se točno radi napisao sam više puta baš ovdje na filozofiji, na temi "teorija svega", pa neću ponavljati, koga zanima može to pročitati.
Dakle postoji Bog kao uzrok svega, ali nije onakav kakvim Ga opisuju današnje religije, sva ta svojstva ima jedino NIŠTA, e da.
Dakle istina o Bogu kosi se sa vjerovanjima danas postojećih religija, jer su religije krivo shvatile poruke u svojim takozvanim "svetim" knjigama.
Istina je da je Bog i vječan, i oduvijek, i zauvijek, i beskonačan u prostoru i vremenu, i izvan prostora i vremena, i transcendentan i imanentan, jednak i u onome najmanjemu i u onome najvećemu, uzrok nastanka i prostora i vremena, i svijesti, i energije, i materije, ali sve to nisu svojstva nekog osobnog bića, dapače.
O kome se točno radi napisao sam više puta baš ovdje na filozofiji, na temi "teorija svega", pa neću ponavljati, koga zanima može to pročitati.
Dakle postoji Bog kao uzrok svega, ali nije onakav kakvim Ga opisuju današnje religije, sva ta svojstva ima jedino NIŠTA, e da.
-
Hakiz
#1471 Re: "Teorija svega"
Ra? Jupiter? Ahura Mazda? Dirawong? Manitou? Itd?teodati wrote: ↑01/11/2025 12:57 Pošto uzrok svega nije osobno biće, već upravo suprotno, za nas ljude najvažnije je tko je glavni u našem svijetu, dakle u našoj dimenziji, koje je to biće vladar naše dimenzije, a pošto ima više religija, jasno je da sve ne mogu biti u pravu, već samo jedna, i to ne u svemu, već samo u tome tko je glavni, i tko nam zbilja može dati život poslije ovoga života.
-Višnu
-Šiva
-Šakti
-Krišna
-Jahve
-Buda
-Zeus
-Odin
-Isus Krist
-Alah
-Sai baba
Samo je jedan odgovor točan, dakako, ali koji, e da?![]()
Sai Baba nije bog. Guru je, ali nije bog. Ja sam osamdesetih bio zainteresovan za njega, ali sam zaključio da je varalica. Ima i danas ljudi koji u njegova "učenja" vjeruju. ALi, ne čudi me da si ga uvrstio jer (citat sa wikipedije):
Zvuči poznato?U travnju 1976., dr. H. Narasimhaiah, fizičar, racionalist i prorektor sveučilišta Bangalore, osnovao je i predsjedavao je posebnim odborom kako bi "racionalno i znanstveno istražio čudesa i druga praznovjerja". Haraldsson je prenio da je Narasimhaiah polsao Sai Babi pristojno pismo i još daljnja dva pisma koja su naknadno široko publicirana, a u kojima je javno izazvao Babu da izvede svoja čuda pod kontroliranim uvjetima. Sai Baba je rekao da je ignorirao Narasimhaiaha jer je osjećao da je njegov pristup bio neispravan. Guru je nadalje rekao je o Narasimhaiahovom odboru: "Znanost se mora ograničiti samo na stvari koje pripadaju ljudskim osjetilima, dok duhovnost nadilazi osjetila. Ako želite razumjeti prirodu duhovne snage, možete to učiniti samo preko puta duhovnosti, a ne preko znanosti. Znanost je uspjela rasplesti tek dio kozmičkog fenomena...
Buda takođe nije bog. U budizmu, tehnički, nema bogova. Budizam je neteistička religija. Buda je čovjek, imenom Sidarta Gautama, koji je meditacijom i asketizmom postao "probuđeni", prešao u drugo stanje. Ali nije bog. Više je učitelj nego bog.
-
teodati
#1472 Re: "Teorija svega"
Nije ni bilo pitanje jesu li to vječni Bogovi, nego tko vlada od njih našim prostor-vremenom, a vladaju Vansvemirski Bogovi koji nisu vječni, ali koji točno vlada od njih, a Sai baba jeste jedan od Vansvemiraca, samo kažem.Hakiz wrote: ↑09/11/2025 23:01Ra? Jupiter? Ahura Mazda? Dirawong? Manitou? Itd?teodati wrote: ↑01/11/2025 12:57 Pošto uzrok svega nije osobno biće, već upravo suprotno, za nas ljude najvažnije je tko je glavni u našem svijetu, dakle u našoj dimenziji, koje je to biće vladar naše dimenzije, a pošto ima više religija, jasno je da sve ne mogu biti u pravu, već samo jedna, i to ne u svemu, već samo u tome tko je glavni, i tko nam zbilja može dati život poslije ovoga života.
-Višnu
-Šiva
-Šakti
-Krišna
-Jahve
-Buda
-Zeus
-Odin
-Isus Krist
-Alah
-Sai baba
Sai Baba nije bog. Guru je, ali nije bog. Ja sam osamdesetih bio zainteresovan za njega, ali sam zaključio da je varalica. Ima i danas ljudi koji u njegova "učenja" vjeruju. ALi, ne čudi me da si ga uvrstio jer (citat sa wikipedije):
Zvuči poznato?U travnju 1976., dr. H. Narasimhaiah, fizičar, racionalist i prorektor sveučilišta Bangalore, osnovao je i predsjedavao je posebnim odborom kako bi "racionalno i znanstveno istražio čudesa i druga praznovjerja". Haraldsson je prenio da je Narasimhaiah polsao Sai Babi pristojno pismo i još daljnja dva pisma koja su naknadno široko publicirana, a u kojima je javno izazvao Babu da izvede svoja čuda pod kontroliranim uvjetima. Sai Baba je rekao da je ignorirao Narasimhaiaha jer je osjećao da je njegov pristup bio neispravan. Guru je nadalje rekao je o Narasimhaiahovom odboru: "Znanost se mora ograničiti samo na stvari koje pripadaju ljudskim osjetilima, dok duhovnost nadilazi osjetila. Ako želite razumjeti prirodu duhovne snage, možete to učiniti samo preko puta duhovnosti, a ne preko znanosti. Znanost je uspjela rasplesti tek dio kozmičkog fenomena...Meni zvuči kao strah i izgovor, ali neka vjeruje ko šta hoće.
Buda takođe nije bog. U budizmu, tehnički, nema bogova. Budizam je neteistička religija. Buda je čovjek, imenom Sidarta Gautama, koji je meditacijom i asketizmom postao "probuđeni", prešao u drugo stanje. Ali nije bog. Više je učitelj nego bog.
-
Hakiz
#1473 Re: "Teorija svega"
Sai Baba.teodati wrote: ↑10/11/2025 16:59Nije ni bilo pitanje jesu li to vječni Bogovi, nego tko vlada od njih našim prostor-vremenom, a vladaju Vansvemirski Bogovi koji nisu vječni, ali koji točno vlada od njih, a Sai baba jeste jedan od Vansvemiraca, samo kažem.Hakiz wrote: ↑09/11/2025 23:01Ra? Jupiter? Ahura Mazda? Dirawong? Manitou? Itd?teodati wrote: ↑01/11/2025 12:57 Pošto uzrok svega nije osobno biće, već upravo suprotno, za nas ljude najvažnije je tko je glavni u našem svijetu, dakle u našoj dimenziji, koje je to biće vladar naše dimenzije, a pošto ima više religija, jasno je da sve ne mogu biti u pravu, već samo jedna, i to ne u svemu, već samo u tome tko je glavni, i tko nam zbilja može dati život poslije ovoga života.
-Višnu
-Šiva
-Šakti
-Krišna
-Jahve
-Buda
-Zeus
-Odin
-Isus Krist
-Alah
-Sai baba
Zvuči poznato?U travnju 1976., dr. H. Narasimhaiah, fizičar, racionalist i prorektor sveučilišta Bangalore, osnovao je i predsjedavao je posebnim odborom kako bi "racionalno i znanstveno istražio čudesa i druga praznovjerja". Haraldsson je prenio da je Narasimhaiah polsao Sai Babi pristojno pismo i još daljnja dva pisma koja su naknadno široko publicirana, a u kojima je javno izazvao Babu da izvede svoja čuda pod kontroliranim uvjetima. Sai Baba je rekao da je ignorirao Narasimhaiaha jer je osjećao da je njegov pristup bio neispravan. Guru je nadalje rekao je o Narasimhaiahovom odboru: "Znanost se mora ograničiti samo na stvari koje pripadaju ljudskim osjetilima, dok duhovnost nadilazi osjetila. Ako želite razumjeti prirodu duhovne snage, možete to učiniti samo preko puta duhovnosti, a ne preko znanosti. Znanost je uspjela rasplesti tek dio kozmičkog fenomena...Meni zvuči kao strah i izgovor, ali neka vjeruje ko šta hoće.
Rođen 23. 11. 1926. Umro 24. 4. 2011.
Od 2005. bio u invalidskim kolicima nakon što je dva puta lomio kuk i jednom bedrenu kost, 1988. i 2003. Treći put lomio kuk 2006, kaže da je jedan od njegovih studenata pao na njega.
Rekao bi čovjek da su vansvemirci koji su stvorili bogove malo otporniji. Barem na lomove ako ne na umiranje. Ali, izgleda da nisu.
Ili da Sai Baba nije vansvemirac.
Šta je vjerovatnije, da vansvemirac koji je vladar našim prostor-vremenom lomi kukove i na kraju umre, ili da taj koji je lomio kukove i na kraju umro nije vladar našim prostor-vremenom, nije vansvemirac?
-
teodati
#1474 Re: "Teorija svega"
Nisam ni rekao da je Sai Baba vladar, ali da je radio sa prirodom kao što je i Isus to radio, to je dokazano i osobnim prisustvom ljudi koje ja dobro poznajem.Hakiz wrote: ↑10/11/2025 19:23
Sai Baba.
Od 2005. bio u invalidskim kolicima nakon što je dva puta lomio kuk i jednom bedrenu kost, 1988. i 2003. Treći put lomio kuk 2006, kaže da je jedan od njegovih studenata pao na njega.
Rekao bi čovjek da su vansvemirci koji su stvorili bogove malo otporniji. Barem na lomove ako ne na umiranje. Ali, izgleda da nisu.
Šta je vjerovatnije, da vansvemirac koji je vladar našim prostor-vremenom lomi kukove i na kraju umre, ili da taj koji je lomio kukove i na kraju umro nije vladar našim prostor-vremenom, nije vansvemirac?
Završio je svoju misiju, pa je morao nekako otići odavde.
A Vansvemirci imaju svoga vladara, a jedan od Vansvemiraca je bio i Sai Baba, nije bez veze milijune ljudi imao kao svoje štovatelje, probaj ti to napraviti ako možeš, e da.
-
Hakiz
#1475 Re: "Teorija svega"
Sada Sai Baba nije više vansvemirac, sada je malo vansvemirac jer i on ima drugog vansvemirca koji mu je vladar.teodati wrote: ↑10/11/2025 21:56Nisam ni rekao da je Sai Baba vladar, ali da je radio sa prirodom kao što je i Isus to radio, to je dokazano i osobnim prisustvom ljudi koje ja dobro poznajem.Hakiz wrote: ↑10/11/2025 19:23
Sai Baba.
Završio je svoju misiju, pa je morao nekako otići odavde.
A Vansvemirci imaju svoga vladara, a jedan od Vansvemiraca je bio i Sai Baba, nije bez veze milijune ljudi imao kao svoje štovatelje, probaj ti to napraviti ako možeš, e da.![]()
Ja nisam nikada htio pokušati "puk da me slijedi", to mi nije želja.
Ali:
Znaš koliko miliona štovatelja su imali i imaju bilo koji član popularnog benda ili solista?
Ono je Lenon rekao da su Bitlsi popularniji od Isusa. I nije pogriješio.
Zato:
Neću ti odgovarati neko vrijeme, dok se oporaviš, počeo si se gubiti.