Kolinda Grabar-Kitarović

Locked
Hafis

#1451 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Eo i @lustera.
Moke, sad je tebe red :)
BHCluster

#1452 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by BHCluster »

spreca wrote:
Hafis wrote:Eh, jebat ga, teško je muškarcu sa ženskom raspravljati o drugom žensku.
Vidiš iskreno, meni se u niti jedne žene ne sviđa njen odabir bračnog partnera. Svakom ću od njih naći manu.

A inače, veliš, čašica nije strana. Batali žensko koje ne voli malo popiti kada je neka prilika za to, a pogotovo ako je snažne osobnosti i zna se nositi s tim.
Izgleda nisi mi nešto baš na tom polju :) . Nije ti ovo pojavnost frakcija u SDP-u u korelaciji s njihovom kohabitacijom s NS, s posebnim osvrtom na KS.
na kom ti ovo jeziku bulaznis....znajul Hrvati da si im izmislio jos jednu rijec koju oni jos uvijek bez prevodioca iz ercegovine neznaju :mrgreen: ....ne kvari jadan nebio ljudima jezik
Sta on tu moze kad je i sam priznao da pazi sad prvo napise u MS Wordu na HR jeziku pa onda kopira to na foruma pa sta mu Word udrobi to nas snadje.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1453 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by plain vanilla »

Moj dida sa Šolte je išao u likara. On je sidijo u ambulanti kod one doktorice Singolo. Didi je treskala se brada i zaškarpunijo se po faci. On je rekao: „Doktorice, teška je drama!“ Doktorica Singolo je dignila ombrve: „Šta je bilo?“ Dida je rekao: „Strava i užas, eto šta je bilo! Smak svita! Najgore od najgoreg!“ Doktorica Singolo je pitala: „Pa šta van je, čoviče? Ne izgledate mi baš tako slabo!“ Dida je nagnijo se prema njoj i rekao je: „Jutros me zabolila škina sa gornje live strane! A to znači da će uskoro bit rata!“

Doktorica Singolo je zinila: „Molin?“ Dida je rekao: „Kad god bi me škina zabolila sa gornje live strane, počeja bi rat! To ti je, doktorice, bez greške! Gvozdeni zakon! Nikad me škina u tom pogledu nije privarila!“ Doktorica Singolo je podviknila: „Ama o čemu vi pričate, čoviče?! Jestel vi došli mene zajebavat?“ Dida je rekao: „Zašto bi se zajebava sa tin stvarima?“ Doktorica Singolo je rekla: „Šta ja znan, možda van je dosadno!“ Dida je rekao: „Doktorice, moje van tilo ćuti sve živo! To je turbo senzor! Kad me naprimjer primjera zaboli glava od naprid, znan da će okrenit na jugo, kad me glava zaboli od straga okreniće na buru, kad me zabole zglobovi zapuvaće tramuntana, kad mi se upale sinusi digniće se gregolevanat… To ti je bez greške!“ Doktorica Singolo je rekla: „Ali to je meteoropatija, ono, klasika…“ Dida je rekao: „E, al mene je u životu samo dva puta zabolila škina sa gornje live strane, i oba puta je počeja rat! I jutros opet! Kažen ti, doktorice, biće teški ršum! Biće mrtvih i ranjenih ka kiše!“

Doktorica Singolo je skinila cvike sa očiju i piljila je u dida. Onda je ona rekla: „Čujte, šjor, ja ću van lipo prepisat brufen, može u tabletama, može u čepićima, kakvo van je draže! I leđa će van proć za dva dana!“ Dida je rekao: „E da, kako ne! Da drmnen analgetik i da onda ne znan šta se događa!“ Doktorici Singolo je uletila zbunjoza: „Kako to mislite?“ Dida je rekao: „Neću da mi brufen sjebe senzor, ženska glavo! To je ovde inače običaj, čim krenu loše vjesti, ajmo se drogirat!“ Doktorica Singolo je rekla: „Ali ja van mogu pomoć samo oko leđa, čoviče božji! Zar niste rekli da vas bole?“ Dida je rekao: „Jebeš leđa kad se sprema sto puti veća pizdarija! To je ka da iden ličit gripu, a priti mi sarkom!“ Doktorica Singolo je viknila: „Pa ne mogu van ja dat tabletu protiv rata, jebaga irud!“ Dida je rekao: „A znan da nemoš, nisan debil! Al šta da radin?“

Doktorica Singolo je vratila cvike na oči i pitala je: „A zašto ste vi, kad je takva stvar, uopće došli u likara?“ Dida je pitao: „Nego di ću?“ Doktorica Singolo je rekla: „A šta ja znan, u neki stožer, generalštab il tako nešto! Ili kod presjednice! Ona je vrhovni komadant!“ Dida je rekao: „Već san ja zva vrhovnu komadanticu na telefon! Javila se neka tajnica i ja san joj sve lipo objasnija! A ona mi je rekla da pod hitno oden u doktora, jerbo da san očito bolestan!“ Doktorica Singolo se nakeserila i rekla je: „To van je tila reć da odete u psihijatra, a ne u likara opće prakse!“ Dida je rekao: „To san skužija! Zato san joj reka da ona ode u pizdu materinu!“ Doktorica Singolo je zakolutačila sa očima i rekla je: „Čujte, šjor, ja se sa svojin znanjem mogu dobacit maksimalno do toga da van prepišen brufen! Ako nećete brufen, pođite lipo doma i šta van bog da!“ Dida je rekao: „Ne mogu doma sidit skrštenih ruku, kad znan da me čeka užas, bol i katastrofa! Ne mogu se pravit da ne vidin siptome! To nema šanse!“ Doktorica Singolo je dreknila: „Ali šta oćete od mene?!“ Dida je rekao: „Oću pomoć!“

Doktorica Singolo je zableušila se u dida. Onda je ona ustala se od stola i rekla je: „U redu! Zovniću kolegu iz susjedne sobe, doktora Fulgozija, možda će van on moć pomoć!“ Dida je pitao: „Jel on neki specijalist?“ Doktorica Singolo je rekla: „Je! Specijalizira se za specijalce!“ Onda je doktorica Singolo izgibala u hodnik i zovnila je doktora Fulgozija iz druge sobe. Ona je njemu šapnila: „Aj pliz pomozi, ispaliću na ganglije! Opet mi je uletilo ono staro prdilo sa Šolte!“ Doktor Fulgozi je rekao: „N bava kua? Oni kretineto šta je zadnji put tija da mu izvadimo krv i provjerimo je li Hrvat?“ Doktorica Singolo je rekla: „E taj!“ Doktor Fulgozi je pitao: „A koji mu je sad kurac?“ Doktorica Singolo je rekla: „Boli ga škina i kaže da to znači da će počet rat!“ Doktor Fulgozi je vrtijo sa glavom: „Jak je, jebate, sve je jači…“

Onda su doktorica Singolo i doktor Fulgozi skupa ušli u ordinaciju. Doktor Fulgozi je didi rekao: „Kolegica mi je ukratko ispričala vaš slučaj! Vrlo, vrlo interesantno! Baš nikidan san ima pacijenta, isto nekog fosilca, kojem se uvatila mrena na oba oka! I čim mu se to desilo, vanka se spustila magla! Zamisli ti to! Reka mi je da on po mreni tačno zna kaće bit maglovito!“ Dida je zagunđao: „Doktore, ja se nisan ovde doša zajebavat!“ Doktor Fulgozi je rekao: „Okej, ispričavan se!“

Dida je rekao: „Svaki put kad bi mene zabolila škina sa gornje live strane, počeja bi rat! To je ka sveto pismo! I jutros opet! Virujte mi, doktore, biće krvi do kolina!“ Doktor Fulgozi je klimnijo sa glavom i rekao je: „Uopće se ne bi čudija! Svi vidimo da Kolinda nonstop sere! Ta đikača nas je zavadila sa cilin svitom!“ Doktorica Singolo je dignila bradu prema doktoru Fulgoziju i rekla je: „A bogami sere i Vučić!“ Doktor Fulgozi je odmahnijo sa rukom: „Ma daj, molinte lipo, Vučić je za nju mala beba! Nije on lupa šakon po stolu i spominja tenkovske divizije!“ Doktorica Singolo je viknila: „Fulgozi, jebemu mater! Kako moš hrvacku presjednicu uspoređivat sa jednim četnikom!“ Doktor Fulgozi je rekao: „Pa nisan je ja usporedija, nego ti!“ Doktorica Singolo je dreknila: „Aj briši mi iz ordinacije akoš nastavit pizdit!“ Doktor Fulgozi je viknijo: „Pa ti si mene zvala, klipsonice!“ Onda je moj dida uletijo: „Eto o čemu ja govorin… Možda prva krv padne baš u ovoj ambulanti! Možda baš odavde krene pokolj! Ne, ne, nikad mene škina nije zajebala!“

Doktor Fulgozi i doktorica Singolo su se pogledali. Onda su oni oboje gledali u dida. Onda je doktor Fulgozi dignijo livu ombrvu i rekao je: „Čuj, fosilac, ako već znaš da će bit rata, onda sigurno znaš i ko će nas napast, a? Šta kažu leđa?“ Dida je pitao: „Zašto te to zanima?“ Doktor Fulgozi se keserijo: „Pa, ono, da počnen učit jezik okupatora! Bolje se na vrime prilagodit!“ Moj dida je nagnijo se prema njemu i pitao je: „Zar ti, mladiću, sumnjaš u hrvacke obrambene snage?“

Doktor Fulgozi je u roku odma spustijo ombrvu. Dida je nanišanijo u njega sa kažimprstom i rekao je: „Zar ti viruješ da bi vrhunski naoružana i obučena hrvacka vojska, na čelu sa vrhovnom komadanticom, ikome dozvolila da nas okupira?“ Doktor Fulgozi je rekao: „Čekaj malo, pa sam si reka da će sigurno bit…“ Samo dida je njega prikinijo: „Ako će bit rata, to ne znači da će ga Hrvacka izgubit, papane! Nemoj mi prodavat te velikosrpcke brume! Otkad si uša u sobu nonstop četnikuješ!“ Doktorica Singolo je viknila: „Tako je! Tako se ponaša pristojan pacijent!“ Dida je ustao iz katrige i rekao je doktoru Fulgoziju: „Da Hrvackoj priti ratni poraz, ja sigurno ne bi doša u likara reć da me boli škina!“ Doktorica Singolo je klimnila sa glavom. Dida je okrenijo se prema njoj i rekao je: „Nego da me boli kurac!“

Robi K. (IIIa)
Hafis

#1454 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Živopisan lik u crvenom kaputiću, Goraždanin Aziz Gluščević – Zisko, sjedio je kraj ražnja koji je virio bravčetu iz grla i pozadine. Prolaznici su mu mahali, slikali se s njim i nedužnim janjetom... Zisko je kasnije izjavio da nema nikakve veze s navedenom životinjom, da nije njegova i da nema nikakav odnos s njom. Sarajevski jet set zgražao se nad Ziskom i njegovim pečenim ljubimcem, ali većina Ziskovih sugrađana je veselo promatrala kulturni događaj.

Umjetnost samozavaravanja i neprirodni kalem koji su nam donijeli iz Njemačke, Amerike, Francuske, nije se primio. Čovjek Bosanac, a bogami i Hercegovac, više voli plećku glođati nego jesti ono zgaženo meso u hamburgeru, cheesburgeru ili pileća krilca koja američki crnci obožavaju. Fish & chips nemaju šanse pred Ziskom i janjetom, ni primirisati. Nije krv voda. Znao sam vidjeti i vola od kojih 500 kila kako se okreće na osovini FAP-a, dok moćni motor radi u prvoj brzini i okreće ogromnu životinju iznad plavičastog žara. Ne u Sarajevu, ali dostojno glavnoga grada!

Kad je Sarajevo Film Festival polučio pozornost koju je privukao Zisko svojom ljudsko-životinjskom performansom? Čak se i guverner Konaković oglasio prigodom kulturno-gurmanskog događaja kojem su bili nazočni Zisko i nepoznati janjac. Naravno, iz dna duše je osudio događaj i proglasio ga, bez uvažavanja mišljenja očevidaca, primitivnim i nedostojnim glavnoga grada. Zisko i janje su privukli više pozitivnog publiciteta za glavni grad (ne smijte se, nekome jeste) nego Richard Gere, Morgan Freeman i Robert De Niro skupa. A koštali su glavni grad onoliko koliko košta jedno janje i malo ćumura. Milijuni naše love naspram janjeta, a janje pobijedilo!

Čevljanska korida, to jest „bodljavina“ (ne vole ljudi nastrane riječi, svaka im čast), skupi 100.000 ljudi odjednom. Nema svađe, nema tučnjave, ljudi svih nacija se tu nađu, zapjevaju, zaigraju, provesele... Bikovi se bodu, što jest – jest, ali nijedan ne strada, čak se ozbiljno ne rani. Sarajevo Film Festival skupi sarajevski jet set, tek dijelom povarošen, s mišlju da će im blizina Roberta De Nira učiniti bivstvovanje jetseterskijim. Djeca političara, pokoji viđeniji homoseksualac, pjevači i gladne starlete, nijedan lik živopisan kao Zisko i nijedan koji ima barem dio ukusa janjeta na ražnju. Najbolji dio je kad sarajevski psi lutalice prošećju po crvenom tepihu. Imaju pravo, oni su domaći više od novog jet seta, De Nira, Freemana i Gerea skupa.
Puste godine glumatanja i „jet seta“ nisu urodile plodom. Džabe guverner Konaković opominje. Ovih dana bi i Valentin Inzko, visoki predstavnik, mogao „izraziti zabrinutost“ zbog Ziska i janjeta. Možda i koje društvo za zaštitu životinja. Cijela se čaršija osvrnula na Ziska i janje. S pravom. Nije ni janje loše prošlo. „Okrenulo“ ga u glavnom gradu. Ne bih volio saznati da je australijsko. Nekako bi mi bilo žao nesretne životinje, da je Zisko pojede daleko od doma.
Ionako se australijska janjad već odavno pita ima li života u Jablanici...
Point.

#1455 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Point. »

Ima li kakvih novih izvala danas od majke svih Hrvata u domovini i iseljeništvu.
Hafis

#1456 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

'Ta će Hrvatska :izet:
Imamo i mi svoju prvu damu, Kolinda joj nije ni u peti :bih:
https://www.aktuelno24h.com/otkrivamo-k ... -detaljno/
OTKRIVAMO ko je ustvari Sebija Izetbegović prva dama BiH…! (DETALJNO)
Image
Haman2

#1457 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Haman2 »

Image

Kolinda je hafiz efendija predjednica Hrvatske a Sabija je direktorica najveceg medicinskog centra u BiH. Po hafiz - efendinoj kognitivnoj logici moguce je uporedjivati babe i zabe.
Dvije dame gotovo da i nemaju nsta zajedncko. Prva je zaljubljena u sebe i pokazuje sve fizicke atribute, voli pjesmu, grljenje i ljubljenje, velicane hrvatske proslosti koju svjet osudjuje. Druga dama ima svoje komplekse, nema fizickih atributa. Istna, doktorirala prije Kolnide ali na isti nacin kako to danas cini Kolinda. Dok se Kolinda zeli predstaviti kao lijepa, drustvena i patriota, ova druga se predsatvlja kao diktator. Zajedniko jedno i drugoj nedostatak znanja za funkciju koju obavljaju.
Last edited by Haman2 on 06/10/2019 15:43, edited 2 times in total.
mayab

#1458 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by mayab »

AUTOR: ANTE TOMIĆ / 05.10.2019.

Maloumna reakcija KGK na točnu izjavu Željka Komšića
Nije to bilo nekakvo maliciozno protuhrvatsko mišljenje s kojim se možete slagati ili ne slagati, već je čovjek naprosto iznio jednu činjenicu, nešto što svatko od nas može posvjedočiti odlaskom na misu u župnu crkvu, ili na predavanje u pastoralni centar, ili klikom na link nekog braniteljskog portala, ili okretanjem na program javne televizije, na mozaičnu popodnevnu emisiju u kojoj se opušteno i nasmijano najavljuju prilozi o sobnom bilju, prednostima dojenja, brodomodelarima iz Lovrana, rekordno velikoj bundevi u Đakovu i samoprijegornom domoljublju Maksa Luburića.

Nevjerojatno je da ni hrvatska predsjednica ni ministar vanjskih poslova ništa od toga nisu vidjeli, da im je Komšićev nastup na East Riveru prvi glas o nijekanju ustaških zločina nad Srbima, Židovima i Romima.

Reakcije predsjednice i ministra Grlića Radmana na Komšićeve tvrdnje tako su slaboumne da pomislite kako je to možda prije toksikološki nego politički problem.

Upitate se zaista, šta su to njih dvoje pušili?
Haman2

#1459 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Haman2 »

NAPOMENA: Komsic misli "da joj se omaklo". Ne vjerujem. To je najslabije obrazovana predsjednica na prostoru Evrope iako ce uskoro dobiti i titulu Dr.
KOMŠIĆ PORUČIO KOLINDI: "Neće moći, gospođo Kitarović, SIGURNI SMO DA VAM SE NIJE OMAKLO...!"
Vara se svako onaj koji će pomisliti da je u pitanju nepoznavanje zemljopisa. Naravno da nije!

Image

DF oštro je reagovao na istup hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović nakon fudbalskog meča Hrvatske i Mađarske u Splitu.

Grabar Kitarović je, podsjetimo, nakon pobjede Vatrenih poručila: "Presretna sam zbog, naravno, rezultata, ali još više zbog Dalića i svih igrača i ponajviše svih ovih ljudi koji su se skupili ovdje u Splitu. Od Visa do Kupresa, cijela Hrvatska".

Na činjenicu da je dio BiH pripisala "cijeloj Hrvatskoj", oštro su reagovali iz DF-a. Saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Sigurni smo da joj se nije (opet) omaklo, kada je sinoć, nakon sjajne igre i pobjede nogometne reprezentacije Hrvatske u Splitu, predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila: „A šta da vam kažem, presretna sam zbog, naravno, rezultata, ali još više zbog Dalića i svih igrača i ponajviše svih ovih ljudi koji su se skupili ovdje u Splitu. Od Visa do Kupresa, cijela Hrvatska.“

Vara se svako onaj koji će pomisliti da je u pitanju nepoznavanje zemljopisa. Naravno da nije!

U pravu je svako onaj koji ovu izjavu tumači kao direktan atak na suverenitet i teritorijalni integritet susjedne zemlje Bosne i Hercegovine!

Toliko o ispraznim frazama i iskrenim namjerama susjedne nam Hrvatske i njene zvanične politike da će učiniti sve kako bi i BiH postala članicom „europske porodice“.

Ovakvu skandaloznu izjavu koja, po ko zna koji put, dovodi u pitanje sveukupne odnose dvije suverene zemlje, ništa ne može opravdati, pa ni utrka za novi mandat predsjednice Hrvatske. Pitamo se: Kojem djelu, kojoj populaciji, kojim potencijalnim biračima je ovakva poruka poslana? Koliko vas još ima koji hoćete do kraja da raščerečite i satarete Bosnu i Hercegovinu?

Nemojte misliti da će strpljenje građana ove zemlje, poštenih i iskrenih patriota (a njih ima, ni pojma nemate koliko) vječno trajati? Bojimo se da vam se odgovor svih tih ljudi ne bi dopao!

I na kraju, da podsjetimo kako je slične izjave sa teritorijalnim pretenzijama, svojevremeno slao i „prvi u četnika“ Vojislav Šešelj, a jedna takva je glasila: “Srbija do Virovitice i Karlobaga“!

Između te dvije izjave ne vidimo nikakvu razliku!

Dakle, „pametnom je i išaret dovoljan“.

Neće moći baš tako, gospođo Kitarović!".
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/129 ... maklo.html
tranquil

#1460 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by tranquil »

Ispašće da branim Komšića i DF, iako ih stvarno ne volim, ali su doslovno napisali "Sigurni smo da joj se nije (opet) omaklo", u naslovu i više puta u tekstu, tako da bi mogao korigovati ovo što si napisao.
Point.

#1461 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Point. »

Sisatu fuficu proglasiti personom non grata u BiH, nije joj prvi put a ni zadnji da dio BiH prisvaja Hrvatskoj. Nećemo se tako igrati fufice glupa. Radi dobrosusjedskih odnosa, ne.
Haman2

#1462 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Haman2 »

Ne vjerujem puno nasim novinarima. Obcno pisu prenaglasavajuci neke tvrdnje u recenicama.
wewa

#1463 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by wewa »

Haman2 wrote:Ne vjerujem puno nasim novinarima. Obcno pisu prenaglasavajuci neke tvrdnje u recenicama.
onda pogledaj njihove:

https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/do ... u/9470942/
Haman2

#1464 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Haman2 »

Manje ili vise sve isto. Ne tvrdim da nesto tako nije kazala, naveo sam i zasto. Govorim opcenito o pisanju novinara. Prenaglasavanje do senzacija.
Novak20

#1465 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Novak20 »

Grabar Kitarović je, podsjetimo, nakon pobjede Vatrenih poručila: "Presretna sam zbog, naravno, rezultata, ali još više zbog Dalića i svih igrača i ponajviše svih ovih ljudi koji su se skupili ovdje u Splitu. Od Visa do Kupresa, cijela Hrvatska".
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/12 ... maklo.html

Pa sad, što reći. Nesretnu, nespretnu ili nespretno interpretiranu izjavu, u prolazu sa utakmice na kojoj su lijepo i sportski navijali Hrvati od Kupresa do Splita koristiti za poređenje sa Šešeljom i prijetnjom po BiH je previše i od DF.

No, ne čudi me.

U nedostatku vlastitih političkih i ekonomskih problema u BiH, poziva se na mobiliziranje iskrenih patriota zbog "prijetnje". O čemu će drugo DF truniti ? Da neće o neuspostavljanju vlasti, uspjesima nogometne reprezentacije BiH ili katastrofalnom stanju u rudnicima ?
Ovakvu skandaloznu izjavu koja, po ko zna koji put, dovodi u pitanje sveukupne odnose dvije suverene zemlje, ništa ne može opravdati, pa ni utrka za novi mandat predsjednice Hrvatske. Pitamo se: Kojem djelu, kojoj populaciji, kojim potencijalnim biračima je ovakva poruka poslana? Koliko vas još ima koji hoćete do kraja da raščerečite i satarete Bosnu i Hercegovinu?
Nemojte misliti da će strpljenje građana ove zemlje, poštenih i iskrenih patriota (a njih ima, ni pojma nemate koliko) vječno trajati? Bojimo se da vam se odgovor svih tih ljudi ne bi dopao!
I na kraju, da podsjetimo kako je slične izjave sa teritorijalnim pretenzijama, svojevremeno slao i „prvi u četnika“ Vojislav Šešelj, a jedna takva je glasila: “Srbija do Virovitice i Karlobaga“!
Između te dvije izjave ne vidimo nikakvu razliku!

Dakle, „pametnom je i išaret dovoljan“.

Neće moći baš tako, gospođo Kitarović!".
Haman2

#1466 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Haman2 »

A sta mislis "generale" da je nek Bosnjaka srocio slicnu recenicu i povezao je sa Sandzakom. Kakvu bi dreku digli Vicic, Dodik i ostala bratja.
megaman4

#1467 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by megaman4 »

Point. wrote:Sisatu fuficu proglasiti personom non grata u BiH, nije joj prvi put a ni zadnji da dio BiH prisvaja Hrvatskoj. Nećemo se tako igrati fufice glupa. Radi dobrosusjedskih odnosa, ne.
Glupaca koja misli da se nesto pita ona i njena Hrvatska? :-)

Nije ona ovo tek tako izjavila jer računa na glasove covicevih glasaca.

Posto doticna guzna ima kompleks od Bosnjaka i BiH, doticnu proglasiti nepozečjnom u BiH jer truje nasu zemlju svojim poganim jezikom.
Bodkin

#1468 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Bodkin »

A ne tako davno je bila kraljica balkana :D
BHCluster

#1469 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by BHCluster »

A sad samo Kobilinda. :oops: Ono Šešelj dobije istomišljenika u Kobilindi.
swanfilter

#1470 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by swanfilter »

Banovase me sa Klix komentara samo sto sam spomenuo Kolindu ...
spreca

#1471 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by spreca »

BHCluster wrote:A sad samo Kobilinda. :oops: Ono Šešelj dobije istomišljenika u Kobilindi.
Nemoj tako...kolega iznad ce poceti plakati :mrgreen:
spreca

#1472 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by spreca »

swanfilter wrote:Banovase me sa Klix komentara samo sto sam spomenuo Kolindu ...
tamo sad drugi vjetrovi duvaju...napises Ustasa ili Cetnik i odma ide trajni ban...a napises mundzos ili isilovac odma stotine lajkova
swanfilter

#1473 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by swanfilter »

:D

I to sam primjetio ...
duh_sa_sjekirom

#1474 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by duh_sa_sjekirom »

Što reći, koju posluku porati?
Jednostavno-kraljica Balkana
spreca

#1475 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by spreca »

duh_sa_sjekirom wrote:Što reći, koju posluku porati?
Jednostavno-kraljica Balkana
K(u)ravica Balkana :lol:
Locked