Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post Reply
Sanjarko

#1451 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Sanjarko »

salik79 wrote:
exliberal-ex wrote:
Jel mi to nevjerujes...to treba da ti kazem pod punim imenom ko mi je govorio da bi mi vjerovao...
kako mi je tip u zatvoru podnosio pod nos da potpisem lojalnost, focak...ma da je focak nego od jabuke negdje ..tamo gdje je medjede sramota reci da su odatle...
kasnije mi drugi ,koji je dosao u zepama "od sjenice" , govorio da ja nisam niti mogu biti srbin nego samo bosanac pravoslavac....
sto je jos krvavije njih dvojca se ispalise nakon par mjeseci u "mackanje" iako su bili drotovi a ti brate srbine mrs na zuc...treba bosnu brani-ti

naravno vratili su se proslije rata, kupili stanove od srba koji se nisu htjeli vratit...sad ugledni graDJani
focaka sam vidio prije par godina kad sam bio dole, zali se kako nemoze da proda babovinu koja mu je ostala tamo negdje oko tjentista, zamisli nece niko da je kupi po cjeni koju je on stavio...cijena kao da je plac u berlinu bogovu ti majku

vidis njega niko nepita jesi li patriota ili lojalan...valjda znaju ko je lojalan po imenu :D

Kazes niko nas neomalozava, da ti pricam kako su nam oteli nekretinu u sred opstine novo sarajevo, kad smo otisli da se bunimo zena mi mrtvo hladno kaze mi smo slali papire vi niste bili u gradu pa vam nismo mogli dat, neznam ja gdje ste bili u ratu...cuj neznate a kako ste znali poslat poziv za moblizaciju pa me na zuc poslat, kurva usuti ni jedne vise nije rekla......naravno te papire je "zlatni ljiljan" zeljko mrtvo hladno potpisao, dabogda mu za lijeka trebalo.....jos se tuzimo sa opstinom... hej 20 godina , nece da se pojave na rocistima, cak su sudije poceli da kaznjavaju opstinu za namjerno razvlacenje predmeta...

da ti pricam kako su mi pobili familiju u sred grada , neke nismo nikad ni nasli i onda te u opstini natjeraju da proglasis osobu mrtvim da bi mogli zavrsit papire i vise se nevodi kao nestao u ratu nego samo familija ga proglasila mrtvim... :wink:

mislim dobro je biti podoban...dok sutis
Ako ce ti biti lakse, sve ovo prezivljavaju i Bosnjaci. Jedino nisam siguran za ovo oko mrtvih.
I to cak od samih Bosnjaka. Pa mene su i moje sami nasi sunarodnici ostetili za preko 100.000 km. Zato smo ja i moji danas bijeda.

@Liberale ti se barem tuzis za to. Mi nismo ni to mogli. Jednu tuzbu stara dobila ali je ponistili.

To je kad dodzu na pozicije pogresni ljudi.
LBVIEW

#1452 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

Bodkin wrote:
LBVIEW wrote:
Bodkin wrote:
Ma ja ba, pojedinci, budale i slicno. A dobra ti je ova zadnja. Malo fasizma cuci tu negdje. Tuci dok ne ubijas jer oni preko ubijaju. Dobro je muslimanima u rsu kako je muslimanima u gazi. Jebena logika
Fasizam na ovim prostorima, da se ne pretvaramo, je imanentan znamo kome, a to se i potvrdjuju iz dana u dan u manjem entitetu. I sta s ovom zadnjom, trebam li krenuti nabrajati primjere srpskog sikaniranja Bosnjaka?
Gdje i kada su to Bosnjaci radili/rade Srbima - jebo te, kmecite kao da vas drze po logorima, a na sistematsko ugnjetavanje Bosnjaka po sumskoj, ili sutite/relativizirate, ili se cerekate poput ovog djenerala.
Malo mjere nije odmet.
Evo ti gore opisao sve exliberal al kurac ces se ti za to zakaciti. Ovdje si svakako da prosipas frustracije
I sta s tim, jesam li ja ikad negirao nepravdu, samo sam ukazivao na stepen i razmjere iste.
Sto se frustracija tice, prosipas ih i ti , svaka druga o Sveckoj. :mrgreen:
hizo ramidovic

#1453 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by hizo ramidovic »

Какав зулум трпе Срби у муслиманском тзв. Сарајеву најбоље сведочи пример мог комшије Милутина:
пре неколико дана мој комшија Милутин пролазио је аутом кроз муслиманско тзв. Сарајево. Испред њега је било још једно ауто. У муслиманској Добрињи оба аута зауставила је муслиманска полиција. Кад су изашли из аута, у расправи која је уследила Милутин је чуо да је возач испред њега извесни Мехо, дакле муслиман. И онда је муслиманска полиција Меху љубазно поселамила и пустила и није му написала никакву казну док су Милутина дрско и нељубазно вербално напали и написали му казну због невезивања појаса. Јасно је, дакле, да је полиција казнила Милутина само зато што је Србин а Меху пустила јер је муслиман.
Поштен човек се мора након оваквог случаја запитати: па докле више трпити турски зулум!!!
General War

#1454 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by General War »

LBVIEW wrote:
General War wrote: Tebi normalo da svoja sranja prebacujes drugima, jos bi malo i da pravdu djelis zato sto sam ti naveo prostu cinjenicu...takvo licitiranje sa nevinim ljudima je vrijedno samo prezira.
A tvoje izrugivanje sikaniranju povratnika - a nije ti prvi put, prijseticemo se teme o bosanskom jeziku - nije?
I ne bih ja pravdu dijelio, samo cinicno cerekanje sudbini drugog i ne zavrijedjuje drugaciju reakciju.
Cinjenica da bosnjaci u PC imaju svoje predstavnike na najvisim funkcijama moze se shvatiti kao izrugivanje jedino likovima koji imaju problem sa zdravorazumskim prosudjovanjem.
Kad opalim po cetaljima onda mi je svaka ko u Njegusa :mrgreen:
...tvoj sklop mi je poznat, i ocekivan, i sta se sjecas a sta ne sjecas.
LBVIEW

#1455 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

General War wrote: Cinjenica da bosnjaci u PC imaju svoje predstavnike na najvisim funkcijama moze se shvatiti kao izrugivanje jedino likovima koji imaju problem sa zdravorazumskim prosudjovanjem.
Nisu moji sunarodnjaci tvoji sunarodnjaci pa da dopustaju sebi svasta, u PC imas svoje predstavnike i podpredsjednika pa se njemu zali, a i Ustavnom Sudu PC ciji je predsjednik koliko sam cuo...nes vjerovat-Bosnjak
I?
A sta da se tebi poruci nesto slicno?
jeza u ledja

#1456 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by jeza u ledja »

Fudu za predsIjednika u AmeriKi. :bih: :lol:
Fudo387

#1457 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Fudo387 »

exliberal-ex wrote:

Jel mi to nevjerujes...to treba da ti kazem pod punim imenom ko mi je govorio da bi mi vjerovao..
Ne vjerujem, nema potrebe da pises ko si, i ko ti je sta govorio, i to ces slagat.
A sta imas od ovog petljanja?
General War

#1458 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by General War »

LBVIEW wrote:
General War wrote: Cinjenica da bosnjaci u PC imaju svoje predstavnike na najvisim funkcijama moze se shvatiti kao izrugivanje jedino likovima koji imaju problem sa zdravorazumskim prosudjovanjem.
Nisu moji sunarodnjaci tvoji sunarodnjaci pa da dopustaju sebi svasta, u PC imas svoje predstavnike i podpredsjednika pa se njemu zali, a i Ustavnom Sudu PC ciji je predsjednik koliko sam cuo...nes vjerovat-Bosnjak
I?
Ne znas citati...a porucio si, ono sto od kako te znam na forumu, prizeljkujes.
General War

#1459 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by General War »

hizo ramidovic wrote:Какав зулум трпе Срби у муслиманском тзв. Сарајеву најбоље сведочи пример мог комшије Милутина:
пре неколико дана мој комшија Милутин пролазио је аутом кроз муслиманско тзв. Сарајево. Испред њега је било још једно ауто. У муслиманској Добрињи оба аута зауставила је муслиманска полиција. Кад су изашли из аута, у расправи која је уследила Милутин је чуо да је возач испред њега извесни Мехо, дакле муслиман. И онда је муслиманска полиција Меху љубазно поселамила и пустила и није му написала никакву казну док су Милутина дрско и нељубазно вербално напали и написали му казну због невезивања појаса. Јасно је, дакле, да је полиција казнила Милутина само зато што је Србин а Меху пустила јер је муслиман.
Поштен човек се мора након оваквог случаја запитати: па докле више трпити турски зулум!!!
Elem, dosadilo Sulji što Mujo svako malo spominje kako je sve relativno, te relativno ovo, te relativno ono, pa ga ustavio da mu objasni tu, kako se kaže, teoriju relativnosti. “Pazi ovako”, stao mu objašnjavati Mujo, “to ti je isto kao da ja tebi sad nabijem prst u dupe.” “Čuj”, promeškoljio se Suljo u stolici, “kako to?” “E pa lijepo”, objasni mu Mujo, “nabijem ti dakle prst u dupe, znači ja imam prst u dupetu, ti imaš prst u dupetu, samo što sam ja u relativno boljem položaju.”
LBVIEW

#1460 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

General War wrote:
LBVIEW wrote:
I?
Ne znas citati...a porucio si, ono sto od kako te znam na forumu, prizeljkujes.
Samo isti arsini, dakle ako imate kakvih problema zalite se svojim predstavnicima. :zzzz:
LBVIEW

#1461 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

BHCluster wrote:
Bodkin wrote:
Evo ti gore opisao sve exliberal al kurac ces se ti za to zakaciti. Ovdje si svakako da prosipas frustracije
Eno @General napisao sta trebate raditi:
imas svoje predstavnike i podpredsjednika pa se njemu zali
:oops:
A ne, to ne vredi za Srbe.
Bodkin

#1462 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Bodkin »

Glupa prica kompeksaska. Znaci sve ove teme na politici treba zatvoriti sa “zali se sda. U rsu su 20 godina”.
Ovo je forum. To sto ste vi umislili nekakvo plakanje je da se taj kompleks namiri
LBVIEW

#1463 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

To ti vidi s ovim generalom, prvi je potegao to opravdanje.
General War

#1464 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by General War »

Bodkin wrote:Glupa prica kompeksaska. Znaci sve ove teme na politici treba zatvoriti sa “zali se sda. U rsu su 20 godina”.
Ovo je forum. To sto ste vi umislili nekakvo plakanje je da se taj kompleks namiri
Upravo tako, bosnjaci izaberu sebi predstavnike u PC koji qurcu nista ne rade za dobrobit tih istih, jos se medjusobno soraju po srebrnici pa srbi na kraju dobise nacelnika opstine, ali ne...eto ja se sprdam sa zrtvama. :-)
I jos pride, dezurni vanjski saradnici patrijotske pesnice, bi da imaju sansu da dijele pravdu, gdje su "njihovi " zapisali.
General War

#1465 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by General War »

LBVIEW wrote:To ti vidi s ovim generalom, prvi je potegao to opravdanje.
Kako ti lijepo zaboravis uvjek kako je pocelo...
General War

#1466 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by General War »

LBVIEW wrote: Samo isti arsini, dakle ako imate kakvih problema zalite se svojim predstavnicima. :zzzz:
Da su isti arsini, ti nebi imao svoje predstavnike kao sto ni js nemam...vase cuveno izdrkavanje na onih 2%
Fudo387

#1467 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Fudo387 »

General War wrote:
LBVIEW wrote: Samo isti arsini, dakle ako imate kakvih problema zalite se svojim predstavnicima. :zzzz:
Da su isti arsini, ti nebi imao svoje predstavnike kao sto ni js nemam...vase cuveno izdrkavanje na onih 2%
Kako ti nemas svoje predstavnike?
General War

#1468 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by General War »

Fudo387 wrote:
General War wrote:
Kako ti nemas svoje predstavnike?
De me napomeni, nikako da mi padne na pamet.
Fudo387

#1469 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Fudo387 »

General War wrote: De me napomeni, nikako da mi padne na pamet.
Pa cek, imas li nekog favorita, a da mu nedaju opake Bosnje?
General War

#1470 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by General War »

Fudo387 wrote:
Pitam te koji je moj favorit? I kako moze biti igdje bas i zbog bosnjackih rucica.
Fudo387

#1471 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Fudo387 »

General War wrote:
Fudo387 wrote:
Pitam te koji je moj favorit? I kako moze biti igdje bas i zbog bosnjackih rucica.
Kako cu ja znati koga ti hoces da te predstavlja, a kao nedaju ti?
General War

#1472 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by General War »

Fudo387 wrote:
A kao daju?
insomnia78

#1473 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by insomnia78 »

General War wrote:
LBVIEW wrote:To ti vidi s ovim generalom, prvi je potegao to opravdanje.
Kako ti lijepo zaboravis uvjek kako je pocelo...
Pa preglasavanjem. Kako bi deugacije?
Fudo387

#1474 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Fudo387 »

General War wrote:
Fudo387 wrote:
A kao daju?
A kao nedaju?
Pa ko je?
General War

#1475 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by General War »

insomnia78 wrote:
General War wrote: Kako ti lijepo zaboravis uvjek kako je pocelo...
Pa preglasavanjem. Kako bi deugacije?
Hmmm, a ja mislio;
Ode fudo - dodje Bodkin
Ode insomnia - dodje ex liberal
Ode LEBIEW - dodje GW
Post Reply