OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
- dzejkej
#1451 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Sta ako su i slike i poruke fotomontaza i osveta nezrelog tipa jer zena nije htjela sa njim da se spetlja? Iako je tema razradjena da places od smjeha
ako je zena zrtva ovog idiota onda stvari postaju jezive. Vidjecemo...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1452 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Sigurno je natjerao i da sa njim po Akropolju skače.dzejkej wrote:Sta ako su i slike i poruke fotomontaza i osveta nezrelog tipa jer zena nije htjela sa njim da se spetlja? Iako je tema razradjena da places od smjeha![]()
- sadie_forever
#1453 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Tomahawk11 wrote:Sigurno je natjerao i da sa njim po Akropolju skače.dzejkej wrote:Sta ako su i slike i poruke fotomontaza i osveta nezrelog tipa jer zena nije htjela sa njim da se spetlja? Iako je tema razradjena da places od smjeha![]()
spetljala se ona s njim sigurno ali ga je i odjebala i to mu je poljuljalo ego pa je ovo osveta..100%
- spreca
#1454 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
cuj odjebala....kako to ba tako....jednom dash i nema vise?sadie_forever wrote:Tomahawk11 wrote:Sigurno je natjerao i da sa njim po Akropolju skače.dzejkej wrote:Sta ako su i slike i poruke fotomontaza i osveta nezrelog tipa jer zena nije htjela sa njim da se spetlja? Iako je tema razradjena da places od smjeha![]()
spetljala se ona s njim sigurno ali ga je i odjebala i to mu je poljuljalo ego pa je ovo osveta..100%
-
PeraDzetic
#1455 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Point. wrote:U tom slučaju mora da je bivša žena, lik se žvaljio sa onom pjevaljkom šta li je javno, ko se može švalerisati javno a da ima ženu kući. Jedino ako je Rocco Sifredi.seln wrote:
Plemenitih njuski.
- triconja
#1456 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Ovo je nemoralno, znaci ispod svakog nivoa, dje ces rek!amirat take teme na vako ozbiljnoj temiSaraFina wrote:![]()
velikosrpska-kuhinja-sa-hdz-ovim-specij ... 35125.html
Može jedna reklama na ovu vrlo posjećenu temu? Govor mržnje na internetu?
Da ne kvarim sijelo, sve vam je na linku gore
Nastavite
-
FrozenCastle
#1457 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Znači to je problem žena što muškarci nemaju filtera u glavi? Ovako sigurno i silovanje se može opravdati, njen je problem što to nije htjela.djkurt wrote:Pa vi žene mislite da je to nisko, mi muški ne mislimo,FrozenCastle wrote:U prijevodu, muški prednjače i u kurvaluku do kojeg dna mogu doći. Koliko god misliš da je nisko, on može niže. A i sve da žene glume, to je opet viši nivo nego onaj na kojem su muški - deklarisane kurave bez stida.djkurt wrote: Muški su barem iskreni u namjerama, tj pojebali bi skoro svaku na dvije noge, žene pretežno glume te nekakve moralne vertikale.![]()
znači opet vaš problem ne naš.
- tandmand
- tandmand
#1459 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Nikako mi nije jasno zašto muškarci sa velikom lovom žene neke kuravele, polovnu robu sa djecom iz prijašnjih brakova i sl.
- djkurt
#1460 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Ne, problem je žena što to ne mogu da shvate muškarce i prihvate ih kakvi jesu. Mante me se te ljevičarsko transrodno ublehaške spike i spinovanja sa silovanjem.FrozenCastle wrote:
Znači to je problem žena što muškarci nemaju filtera u glavi? Ovako sigurno i silovanje se može opravdati, njen je problem što to nije htjela.
- sadie_forever
#1461 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Ne pricaj u ime svih muskarca svegatidjkurt wrote:Ne, problem je žena što to ne mogu da shvate muškarce i prihvate ih kakvi jesu. Mante me se te ljevičarsko transrodno ublehaške spike i spinovanja sa silovanjem.FrozenCastle wrote:
Znači to je problem žena što muškarci nemaju filtera u glavi? Ovako sigurno i silovanje se može opravdati, njen je problem što to nije htjela.
- Xavier1
#1462 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Pa normalno da ce mu oprostiti kad donosi novac kuci. Pitanje je da li mu zena i radi.sadie_forever wrote:moze i Vranjes,i to mu nije prvi put,oprostila mu je aferu i sa Katarinom Grujic,navodno radi djeteta najvise..a za ovu nije ni frku pravila cim je prije 2 dana objavila sliku sa muzem i djetetomPoint. wrote:U tom slučaju mora da je bivša žena, lik se žvaljio sa onom pjevaljkom šta li je javno, ko se može švalerisati javno a da ima ženu kući. Jedino ako je Rocco Sifredi.seln wrote:
Vjerujem da vecina fudbalera ima nekoliko zena sa strane.
- Dosadno mii
#1463 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Ko da ga neko ucjenjuje da bude u braku s ovomtandmand wrote:Nikako mi nije jasno zašto muškarci sa velikom lovom žene neke kuravele, polovnu robu sa djecom iz prijašnjih brakova i sl.
- sadie_forever
#1464 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Donosio bi i da ode jer imaju dijeteXavier1 wrote:
Pa normalno da ce mu oprostiti kad donosi novac kuci. Pitanje je da li mu zena i radi.
A ja mislim da dzeko treba naci kakvu Ona amrica vec primjetno stari,polako i on ce
- Xavier1
#1465 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Ne znam sta Dzeki bi da ozeni stariju sa djetetom. A ona njega ne bi nikad ni pogledala da nema love.sadie_forever wrote:Donosio bi i da ode jer imaju dijeteXavier1 wrote:
Pa normalno da ce mu oprostiti kad donosi novac kuci. Pitanje je da li mu zena i radi.
A ja mislim da dzeko treba naci kakvu Ona amrica vec primjetno stari,polako i on ce
- Point.
#1466 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
To je istina.Xavier1 wrote:Ne znam sta Dzeki bi da ozeni stariju sa djetetom. A ona njega ne bi nikad ni pogledala da nema love.sadie_forever wrote:Donosio bi i da ode jer imaju dijeteXavier1 wrote:
- Point.
#1467 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
A koji qurac se i žene ovi ako se ne mogu držati jedne žene i ako misle šarati okolo? Bezveze sebi dramu prave.
- sadie_forever
#1468 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Jbg...al jebote koliko narod prica o amrinim godinama sadpogleda Ona samo 1 god starija...e jesmo divljaci,ja mislila bar5 godPoint. wrote:A koji qurac se i žene ovi ako se ne mogu držati jedne žene i ako misle šarati okolo? Bezveze sebi dramu prave.
-
detroit-mercy
#1469 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Saro bi i ti da mozes, nego tvoje su mogucnosti puno manje od jednog fudbalera, muzicara, glumca ili parajlijePoint. wrote:A koji qurac se i žene ovi ako se ne mogu držati jedne žene i ako misle šarati okolo? Bezveze sebi dramu prave.
Eto ona ce ic sa nekim Hazimom sto cio dan prestoji na skeli
- tandmand
#1470 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
bona, starija po iskustvusadie_forever wrote:Jbg...al jebote koliko narod prica o amrinim godinama sadpogleda Ona samo 1 god starija...e jesmo divljaci,ja mislila bar5 godPoint. wrote:A koji qurac se i žene ovi ako se ne mogu držati jedne žene i ako misle šarati okolo? Bezveze sebi dramu prave.
- Xavier1
#1471 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Pa da imaju djecu sa nekom i jer je obicaj. Vidis da im se zene vecinom ni ne bude. Bolje sa fudbalerom punim love koji je vara nego sa nekim prosjecnim muskarcem.Point. wrote:A koji qurac se i žene ovi ako se ne mogu držati jedne žene i ako misle šarati okolo? Bezveze sebi dramu prave.
-
nepoznati988
#1472 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
i kilometražitandmand wrote:bona, starija po iskustvusadie_forever wrote:Jbg...al jebote koliko narod prica o amrinim godinama sadpogleda Ona samo 1 god starija...e jesmo divljaci,ja mislila bar5 godPoint. wrote:A koji qurac se i žene ovi ako se ne mogu držati jedne žene i ako misle šarati okolo? Bezveze sebi dramu prave.
- tandmand
#1473 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
ali među goblenima je to Vilerov kvalitet ...nepoznati988 wrote:i kilometraži
- Dinostula
#1474 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
To je dogovor izmedju njih dvoje.Mislis da ovaj njen muz ne zna da se ova udara okolo kao pecat u opstini ?Xavier1 wrote:Pa da imaju djecu sa nekom i jer je obicaj. Vidis da im se zene vecinom ni ne bude. Bolje sa fudbalerom punim love koji je vara nego sa nekim prosjecnim muskarcem.Point. wrote:A koji qurac se i žene ovi ako se ne mogu držati jedne žene i ako misle šarati okolo? Bezveze sebi dramu prave.
Ovakvi brakovi su cista farsa za siru masu.
- Logovan