Hakiz wrote:Pa zar to nije isto, mrziteljice muškaraca, feministkinje, lezbe.Connaisseur Karlin wrote:nisu one feministkinje , jer otvoreno izjavljuju da mrze muskarce , otkud ti takva idejahAZNADAR wrote:
Pa valjda su sve lezbejke feminiskinje. I to teze. ne mislim na kilazu![]()
![]()
LGBT parada
- Connaisseur Karlin
#1451 Re: LGBT parada
-
smijesni_ste
#1452 Re: LGBT parada
Djubre...nažalost dobar onih koji ga danas pljuju zbog kriminala i svega ostalog će ga podržati u ovoj "izjavi" .klosar pravi wrote:https://www.youtube.com/watch?v=PiDVdiuX2Yc
Gledaj Bakira na 4, 35 nije ni cudo..
- Ramzess Veliki
#1453 Re: LGBT parada
Pa kazite im da ga probaju ... jadne zene u kakvo ih je stanje odvela nestasica ...Connaisseur Karlin wrote:nisu one feministkinje , jer otvoreno izjavljuju da mrze muskarce , otkud ti takva idejahAZNADAR wrote:Pa valjda su sve lezbejke feminiskinje. I to teze. ne mislim na kilazuConnaisseur Karlin wrote:gole lezbjeke su vam favorite jer gole paradiraju za LGBT prava , a ako feministkinje gole marsiraju za prava zena, tad stanje, iz vaseg ugla posmtaranja problema , postaje kriticno i neprihvatljivo![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#1454 Re: LGBT parada
Feministkinje su grdne.Connaisseur Karlin wrote:gole lezbjeke su vam favorite jer gole paradiraju za LGBT prava , a ako feministkinje gole marsiraju za prava zena, tad stanje, iz vaseg ugla posmtaranja problema , postaje kriticno i neprihvatljivo
-
klosar pravi
#1455 Re: LGBT parada
smijesni_ste wrote:Djubre...nažalost dobar onih koji ga danas pljuju zbog kriminala i svega ostalog će ga podržati u ovoj "izjavi" .klosar pravi wrote:https://www.youtube.com/watch?v=PiDVdiuX2Yc
Gledaj Bakira na 4, 35 nije ni cudo..
A šta da ti kažem dio mene je ok s ovom izjavom dio nije..
Znaš kako ja bi bio ok s ovim samo ako se normalno okupe odjeca regularna i taj rad ako bi to licilo na Amsterdam, New York i ostalo gdje su polugoli onda..
Isto ja ne vidim zbog cega uopšte imati paradu ne ide mi u glavu šta se promoviše da možeš ti meni reci promoviše se masa gluposti i ostalo, al' ovi baš rade na pogrešan nacin i guraju se u sve sfere života.
Uglavnom poenta je da ce doci vrijeme kad nece ni biti misljenje bitno i odrzace se odrzalo bi se vec da je nekom u interesu ovako je pat pozicija.
Naravno vi znate da se oni okupljaju u standardnih par kafica 10+ godina?
Ima parade konstantno samo ne one na koju vi mislite.
-
hAZNADAR
#1456 Re: LGBT parada
Kritika muskarcima zbog odredjenih osobina, navika, stavova,... i kritika drustvenih standarda na stetu zena,... nije isto kao mrziti muskarce.Connaisseur Karlin wrote:nisu one feministkinje , jer otvoreno izjavljuju da mrze muskarce , otkud ti takva idejahAZNADAR wrote:Pa valjda su sve lezbejke feminiskinje. I to teze. ne mislim na kilazuConnaisseur Karlin wrote:gole lezbjeke su vam favorite jer gole paradiraju za LGBT prava , a ako feministkinje gole marsiraju za prava zena, tad stanje, iz vaseg ugla posmtaranja problema , postaje kriticno i neprihvatljivo![]()
![]()
Sve lezbejke jestu feminiskinje,.. druga stvar je sto se pod feminizmom cesto podrazumjeva ona agresivna i pretjerana verzija,...
Kod mene je vrlo jednostavno sve to:
Neke feminiskinje vole kitu, neke ne vole kitu,... a neke fol ne vole kitu.
Evo ti je'na pjesma dana
https://www.youtube.com/watch?v=sv6j4WUIwHM
-
jefff
#1457 Re: LGBT parada
Svi smo mi pederi. Uceruju nam kolko hoce.
- Connaisseur Karlin
#1458 Re: LGBT parada
pa ako su sve lzbjeke feministkinje, da li to znaci da su svi homosi zenomsrci i pripadaju radikalnim grupama protiv prava zenahAZNADAR wrote:Kritika muskarcima zbog odredjenih osobina, navika, stavova,... i kritika drustvenih standarda na stetu zena,... nije isto kao mrziti muskarce.Connaisseur Karlin wrote:nisu one feministkinje , jer otvoreno izjavljuju da mrze muskarce , otkud ti takva idejahAZNADAR wrote:
Pa valjda su sve lezbejke feminiskinje. I to teze. ne mislim na kilazu![]()
![]()
Sve lezbejke jestu feminiskinje,.. druga stvar je sto se pod feminizmom cesto podrazumjeva ona agresivna i pretjerana verzija,...
Kod mene je vrlo jednostavno sve to:
Neke feminiskinje vole kitu, neke ne vole kitu,... a neke fol ne vole kitu.![]()
Evo ti je'na pjesma dana
https://www.youtube.com/watch?v=sv6j4WUIwHM
- Connaisseur Karlin
#1459 Re: LGBT parada
a one iz SkandinavijeRamzess Veliki wrote:Feministkinje su grdne.Connaisseur Karlin wrote:gole lezbjeke su vam favorite jer gole paradiraju za LGBT prava , a ako feministkinje gole marsiraju za prava zena, tad stanje, iz vaseg ugla posmtaranja problema , postaje kriticno i neprihvatljivo
- Ramzess Veliki
#1460 Re: LGBT parada
Tamo ne mislim da trazim zenu. Ona Ragnarova ubila drugog muza, nekoliko prosaca i usput gdje je koga stigla, ludo je to sa sjevera.Connaisseur Karlin wrote:a one iz SkandinavijeRamzess Veliki wrote:Feministkinje su grdne.Connaisseur Karlin wrote:gole lezbjeke su vam favorite jer gole paradiraju za LGBT prava , a ako feministkinje gole marsiraju za prava zena, tad stanje, iz vaseg ugla posmtaranja problema , postaje kriticno i neprihvatljivotamo nema zene koja ne razmislja kao faminstikinja
-
bossnjak
#1461 Re: LGBT parada
Postojil kakav zakon da ovo se spriječi
- karanana
#1462 Re: LGBT parada
zakon svevisnjeg bosnjo moj, zakon svevisnjeg.
- MarlboroGold
#1463 Re: LGBT parada
Ne moRe ako hoćemo u EU.bossnjak wrote:Postojil kakav zakon da ovo se spriječi
-
bossnjak
#1464 Re: LGBT parada
Zasto nam nameću nesto sto necemo, treba udariti po islamizmu nema druge da je bio koji tekbir ovi sa praksom bi se razbježali, zabrinjava ova pasivnost
-
bossnjak
#1465 Re: LGBT parada
A sta ako necemo??MarlboroGold wrote:Ne moRe ako hoćemo u EU.bossnjak wrote:Postojil kakav zakon da ovo se spriječi
- insomnia78
#1466 Re: LGBT parada
Sve same lezbace. Slabi ste miskarci
- MarlboroGold
#1467 Re: LGBT parada
Ti nemoj. Ja hoću.bossnjak wrote:A sta ako necemo??MarlboroGold wrote:Ne moRe ako hoćemo u EU.bossnjak wrote:Postojil kakav zakon da ovo se spriječi
- Fudo Bosna
#1468 Re: LGBT paradai
https://www.youtube.com/watch?v=PiDVdiuX2Yc
Sa Beketom se u dosta stvari ne slazem ali svaka mu cast na ovoj izjavi !
Nisam za nasilje , nisam za ekstremizam, ali nesto sto je
po svim Bozijim zakonima i prirodnim i za veliku vecinu ljudi ,nastranost, ovako , od strane EU /USA/masonerije i ostalih, ovako ofirno i nasilno promovisati , e to je van svake pameti...
Znaci izabrao si svoj put, u oblacenju, seksualnu orijentaciju , uvazavam, nema niko pravo da te vrijedja ili fizicki napada, to je tvoje ljudsko pravo. Ali ti meni ,pred mojom djecom, javno promovisati homoseksualizam e to je ugrozavanje nas ostalih gradjana i nasih prava !
po svim Bozijim zakonima i prirodnim i za veliku vecinu ljudi ,nastranost, ovako , od strane EU /USA/masonerije i ostalih, ovako ofirno i nasilno promovisati , e to je van svake pameti...
Znaci izabrao si svoj put, u oblacenju, seksualnu orijentaciju , uvazavam, nema niko pravo da te vrijedja ili fizicki napada, to je tvoje ljudsko pravo. Ali ti meni ,pred mojom djecom, javno promovisati homoseksualizam e to je ugrozavanje nas ostalih gradjana i nasih prava !
- Edin H.
#1469 Re: LGBT parada
Forumska razmisljanja
-
paladinka
#1470 Re: LGBT paradai
Zasto ne , javno se prikazuje i heteroseksualizam ?Fudo Bosna wrote:https://www.youtube.com/watch?v=PiDVdiuX2Yc
![]()
- karanana
#1471 Re: LGBT paradai
Fudo Bosna wrote:https://www.youtube.com/watch?v=PiDVdiuX2Yc
![]()
s baketom se na slazem, ali.....
nisam za nasilje, ali.....
najbolje su ovi pocetci recenica koji kao opravdavaju sta ces reci nakon njih.
koje to zakone ovi krse? kazes bozije zakone. jesu to neki zakoni koji su propisani da se moraju pratiti ili su to zakoni koji prate vjernici? moraju li svi to pratiti i postovati.
- insomnia78
#1472 Re: LGBT parada
Zanimljivo da zidovi koje inace redovno proglasavate upravljacima svijeta odobravaju ovo
- Fudo Bosna
#1473 Re: LGBT paradai
paladinka wrote:Zasto ne , javno se prikazuje i heteroseksualizam ?Fudo Bosna wrote:https://www.youtube.com/watch?v=PiDVdiuX2Yc
![]()
Nesto ne vidjam parade normalnih heteroseksualnih ljudi...
Ja ne hodam sa svojom suprugom ili ranije sa djevojkom sa jos 100tinjak ljudi i vicem/vicemo unaokolo ; "hajmo se zabavljati , hajmo se vjencavati", znaci neko je homoseksulac , vecina ljudi nisu, ne treba takvoga, tuci, presretati , zabranjivati, to je njegovo pravo ali nema pravo da mi namece svoje qey stavove ili mojoj obitelji.
Javno nesto , sto je za 90% covjecanstva bolest , promovisati, nasilno nametati, to je bezobrazluk i nije tu cilj zastita svojih , homo prava, vec promocija homoseksualizama i unistenja porodice !
-
paladinka
#1474 Re: LGBT paradai
Ako se neko osjeca nervozno radi necijih stavova , onaj to pitanje zasto?Fudo Bosna wrote:paladinka wrote:Zasto ne , javno se prikazuje i heteroseksualizam ?Fudo Bosna wrote:https://www.youtube.com/watch?v=PiDVdiuX2Yc
![]()
Nesto ne vidjam parade normalnih heteroseksualnih ljudi...
Ja ne hodam sa svojom suprugom ili ranije sa djevojkom sa jos 100tinjak ljudi i vicem/vicemo unaokolo ; "hajmo se zabavljati , hajmo se vjencavati", znaci neko je homoseksulac , vecina ljudi nisu, ne treba takvoga, tuci, presretati , zabranjivati, to je njegovo pravo ali nema pravo da mi namece svoje qey stavove ili mojoj obitelji.
Javno nesto , sto je za 90% covjecanstva bolest , promovisati, nasilno nametati, to je bezobrazluk i nije tu cilj zastita svojih , homo prava, vec promocija homoseksualizama i unistenja porodice !
- Fudo Bosna
#1475 Re: LGBT paradai
karanana wrote:Fudo Bosna wrote:https://www.youtube.com/watch?v=PiDVdiuX2Yc
![]()
s baketom se na slazem, ali.....
nisam za nasilje, ali.....
najbolje su ovi pocetci recenica koji kao opravdavaju sta ces reci nakon njih.
koje to zakone ovi krse? kazes bozije zakone. jesu to neki zakoni koji su propisani da se moraju pratiti ili su to zakoni koji prate vjernici? moraju li svi to pratiti i postovati.
Normalne ljudske zakone i norme, ako hoces i Bozije i one moralne norme vecine ljudi koji nisu vjernici vec ateisti ili agnostici.
Oni imaju pravo na svoju seksualnu orijentaciju koja se razlikuje od vecine i to je demokratija, ali nemaju pravo javno to nametati i unistavati porodice , otkud nekome pravo da to namece mome maloljetnom djetetu ili unuku?
On ako ga neko ne primi na posao zbog seksualne orijentacije, ako ga fizicki napadne ili vrijedja ima pravo na zastitu ali NEMA pravo to drugima nametati.