Komunjare su tako zajebavale djeda rahmetli i bracu mu, jer nisu bili u partiji, a imali su zemlje za otimacinu... Pa ih peglali cijeli zivot... isto ko sto su ovi pokusali mene i mog burazera, jer nismo bili u njihovoj partijiseln wrote:i vladala je samo jedna partija, a sef te partije je vukao sve konce...Alfons Kauders wrote:i bio onaj par-nepar...HAVANA wrote:Sve je to tito kriv,nije se moglo ic u dzamiju.redukcije i tako...
a zena mu se modirala i kostirala...
eh... stani...je li to bilo prije ili...
Onda... Nisi mogao napredovati ako nisi bio podoban... Tako mi je otac morao u KPJ seset i neke, jer nije drugacije mogao raditi u struci, pogresno prezime... A onda je uz rat morao u nezaposlene, nakon 3 decenije rada na rukovodecim pozicijama... jer je opet bilo nepodobno prezime (pa nije imalo smisla mijenjati clansku KPJ za SDA - jer nas balije mrze po defaultu, a ne da nam se mijenjati begovsko prezime - nek crknu od muke)
Haman su oni koji su presli iz partije u stranku, sa krmetine na minder, usput ponijeli i dobar dio navika KPJ.
Bili balije, ostali balije, uvijek ce biti balije... A mi bezi se bas i ne slazemo s takvim.