Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Samprotivsviju

#1451 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Samprotivsviju »

Kakva je furka danasnjih djevojaka da idu u Beograd i trce za beogradjanima?
Tomahawk11
Globalni moderator

#1452 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Tomahawk11 »

Samprotivsviju wrote:Kakva je furka danasnjih djevojaka da idu u Beograd i trce za beogradjanima?
Ista kao furka odredjenih sredina gdje djevojka kad ide na studij u Sa ima za cilj da joj momak bude Sarajlija.
Samprotivsviju

#1453 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Samprotivsviju »

Tomahawk11 wrote:
Samprotivsviju wrote:Kakva je furka danasnjih djevojaka da idu u Beograd i trce za beogradjanima?
Ista kao furka odredjenih sredina gdje djevojka kad ide na studij u Sa ima za cilj da joj momak bude Sarajlija.
Pa to mi je logocnije, jer podrazumjevamo da ta ista sto studira i renta stan ili zivi u domu u Sarajevu i vidjaju se svakodnevno

Kod BG slucaja je drugacije, veza bez ikakvih obaveza, ona ode u Bg...on je primi tamo, izdeveta 1-2 dana i hajd ti nazad u Sa za 2 3 mjeseca opet isto
Tomahawk11
Globalni moderator

#1454 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Tomahawk11 »

Samprotivsviju wrote:
Tomahawk11 wrote:
Pa to mi je logocnije, jer podrazumjevamo da ta ista sto studira i renta stan ili zivi u domu u Sarajevu i vidjaju se svakodnevno

Kod BG slucaja je drugacije
Otprilike su isti motivi.

I ove sto odu u Beograd cesce zakace nekog beogradskog dripca nego finog momka isto kao i ove u Sa. Nije bitno, on je iz Sa (sta god to znacilo :-) ).

Ja bih rekao kompleks.

Ali, tema je da zene odgovaraju na pitanja, a nesto sumnjam da cemo na klix forumu dobiti odgovor na to (osim ako nema i jednih i drugih pa da nam daju odgovor).
honky tonk

#1455 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by honky tonk »

Tomahawk11 wrote:
Mozda su prekucale ovdje sve iz ponude pa sire vidike.
edo_79

#1456 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by edo_79 »

honky tonk wrote:
Tomahawk11 wrote:
Jašta su :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
djevojka bez imena

#1457 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by djevojka bez imena »

U kmsije zelenija trava?glupost
Samprotivsviju

#1458 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Samprotivsviju »

djevojka bez imena wrote:U kmsije zelenija trava?glupost
Nije tajna da dosta sarajevskih cura smatra beogradjanski akcenat privlacnim atributom :)
Euridika
Globalna šefica

#1459 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

Ne znam ima li to veze sa ovim povremenim izletima s Beograđanima, ali sam od par cura čula da se furaju na Beograd kao veliki evropski grad - metropolu, sa mnoštvo sadržaja za mlade (koji nedostaju Sarajevu i BiH ili je lošija ponuda, ako je ima) - valjda misle na provode i šoping. A za Beograđane inače vlada mišljenje da su zgodniji frajeri, nabildaniji, drže do izgleda i sl. I cure su im zgodnije od naših u prosjeku (po nekim mjerama). A valjda ima i do akcenta - kad ti Beograđanin kaže: Gde si, bre, ribo? :D
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#1460 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by heat »

Tomahawk11 wrote:
nije to Tomo :jok: idu mota da bi se praskale, a vratile casne i postene djevojke, majke, sestre, kceri :D
djevojka bez imena

#1461 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Samprotivsviju wrote:
Nije tajna da dosta sarajevskih cura smatra beogradjanski akcena

t privlacnim atributom :)
ma ajdee bezi bre!

Ja nesto nisam , cr ne u svojoj okolini, primjetila taj trend 'paljenja' na beogradjane . Ici radi frajera u Bg, besmisleno mi je.
Nasuprot tome, svjedok sam velikog interesovanja crnogorki, srbijanki a posebno 'croatica' -dalmatinki za nase momke.U sveopcem ludilu feminiziranih muskaraca, bosanci su jos uvijek muskarci u punom smislu te rijeci, svaki yna sa zenama, smisla za humor napretek-to je valjda ta dobitna kombinacija. Bg momci mogu biti super za prosetat' al za buducnost Nj. V Bosanac, ako se ja pitam.
Samprotivsviju

#1462 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Samprotivsviju »

djevojka bez imena wrote:
Samprotivsviju wrote:
Nije tajna da dosta sarajevskih cura smatra beogradjanski akcena

t privlacnim atributom :)
ma ajdee bezi bre!

Ja nesto nisam , cr ne u svojoj okolini, primjetila taj trend 'paljenja' na beogradjane . Ici radi frajera u Bg, besmisleno mi je.
Nasuprot tome, svjedok sam velikog interesovanja crnogorki, srbijanki a posebno 'croatica' -dalmatinki za nase momke.U sveopcem ludilu feminiziranih muskaraca, bosanci su jos uvijek muskarci u punom smislu te rijeci, svaki yna sa zenama, smisla za humor napretek-to je valjda ta dobitna kombinacija. Bg momci mogu biti super za prosetat' al za buducnost Nj. V Bosanac, ako se ja pitam.
Ja ih znam dosta, svako malo vikend provedu tamo :-)

Pa gle to je tacno, bh muskarci su njima malo sasavi i zabavni, dok za bg nekako djeljuju ozbiljnije zrelije i muzevnije :D

Sta sve akcenat uradi :-x
djevojka bez imena

#1463 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Muzevni zbog akcenta? :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1464 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by _BataZiv_0809 »

Ovo mi je u nivou onog "Cure u Visokom vole varati" :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1465 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Tomahawk11 »

heat wrote:
Tomahawk11 wrote:
nije to Tomo :jok: idu mota da bi se praskale, a vratile casne i postene djevojke, majke, sestre, kceri :D
Doduse, ima i ta varijanta :D
Samprotivsviju

#1466 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Samprotivsviju »

djevojka bez imena wrote:Muzevni zbog akcenta? :lol:
Ne znaci da jesu, ali misljenje je tako :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1467 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by _BataZiv_0809 »

Mozda je do provoda i splavova?
prog321

#1468 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by prog321 »

Mozda je premalo neobraz(ova)nih u Sarajevu pa otišle da ih edukuju? :-D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1469 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Velkoski »

honky tonk wrote:
Tomahawk11 wrote:
više-manje tačno :mrgreen:

jednom kad te ufati loš glas u Sarajevu, moraš van pašaluka :!:
SukiJr

#1470 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by SukiJr »

evo jedno pitanje za žene :izet:

Imam jednu kolegicu na poslu(inace prelijepu :kiss: ).Ima muža ali se stalno zali sto se udala za njega i kakvu je grešku napravila.
Eh sad prije par dana smo se dodali na fejsu, a nekoliko dana poslije toga otislI smo na poslovni sastanak na kahvu.
Dan poslije tog sastanka ona postavlja na onaj svoj fejsbuk zid poruku
KAFA JE MAGICNO PIĆE. ZAMISLITE KOLIKO LJUDI JE DOŠLO NA SVIJET ZGOG REČENICE : IDEMO NA KAFU

A DAN KASNIJE PORUKU:
ODLAZAK OD NEKOG JE CESTO DOLAZAK SEBI

Da li ja umisljam da se ja njoj sviđam ili je ovo sto je ona postavila cista slucajnost?
Empedokles

#1471 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Empedokles »

Imam i ja pitanje za žene.
Da ne idem na okolo i na široko, evo ukratko.
Imam djevojku i u zadnja dva mjeseca, iako se kune da me voli, da me ne vara, da sam joj jedini i sve to, dešavaju se čudne stvari.
Npr., iako potencira izlaske sa mnom, na svakom je sjebana, umorna, fali joj ovo, ono, nervira se, ništa joj nije uredu, ima problema itd itd :?
A kad izađe s drugaricama, raspoložena je u fulu. Ne znam koji vrag :?
Ima li iko ideju šta može biti :skoljka:
pukepuke

#1472 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

SukiJr wrote:evo jedno pitanje za žene :izet:

Imam jednu kolegicu na poslu(inace prelijepu :kiss: ).Ima muža ali se stalno zali sto se udala za njega i kakvu je grešku napravila.
Eh sad prije par dana smo se dodali na fejsu, a nekoliko dana poslije toga otislI smo na poslovni sastanak na kahvu.
KAFA JE MAGICNO PIĆE. ZAMISLITE KOLIKO LJUDI JE DOŠLO NA SVIJET ZGOG REČENICE : IDEMO NA KAFU

A DAN KASNIJE PORUKU:

Da li ja umisljam da se ja njoj sviđam ili je ovo sto je ona postavila cista slucajnost?
Ja bih rekla da umišljaš. I moram prokomentirati, dama koja svima redom priča kako se zeznula što se udala baš i nije dama.
esmasaric

#1473 Re: RE: Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by esmasaric »

SukiJr wrote:evo jedno pitanje za žene :izet:

A DAN KASNIJE PORUKU:

More bit, ali i ne mora. Ako direktno ne pokaže sviđanje možeš upasti u sotonovu jamu i biti prozvan jer se nabacuješ udatoj ženi.

Ti napiši nešto u smislu da je magično s osobom ali eto uvijek nešto fali tj. postoji neko treći u igri.
Pravilo br.1 je da nikad ne budeš br.2.
pukepuke

#1474 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

Empedokles wrote:Imam i ja pitanje za žene.
Imam djevojku i u zadnja dva mjeseca, iako se kune da me voli, da me ne vara, da sam joj jedini i sve to, dešavaju se čudne stvari.
Npr., iako potencira izlaske sa mnom, na svakom je sjebana, umorna, fali joj ovo, ono, nervira se, ništa joj nije uredu, ima problema itd itd :?
Možda ona tebe pokušava navesti da ti prekineš s njom?
esmasaric

#1475 Re: RE: Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by esmasaric »

Empedokles wrote:Imam i ja pitanje za žene.
Trebao bi možda otići malo na dugo i na široko jer ovo samo izgleda kao da je pred tobom intimnija i lakše joj je podijeliti neke probleme dok pred prijateljicama ima imidž savršene djevojke koja rijetko ima problema. Ne znam...opiši bolje kakvo je ponašanje s tobom osim što se žali. Svi mi kukamo najbližima.

Moguće i da je pukepuke upravu, ali to jedino ako je zaista mlada (srednja škola). Jer je to igranje.
Post Reply