Vidi, ja samo kažem ti sigurno nisi nikakav skaut, niti košarkaški stručnjak. Nisam ni ja. Amaterski se igralo košarke, prati se taj sport i to je to. Dakle, složit ćeš se da i ja ti nemamo realno pojma ako bi govorili u profesionalnom smislu.shalla wrote: ↑18/12/2019 14:04 Pročitajte moje prijašnje postove, ja mu ne želim da ne uspije već suprotno. I prvi sam ga nekidan branio, mlad je, naravno da je tek na početku karijere i da se još svašta može desiti ali je njegov problem (bar ono kako se predstavlja javnosti) njegova kurčevitost. I iskreno, savršen si primjer dao, Mario Hezonja - pandan Musi 100%. Kurčevitog ponašanja, ja sam najbolji igrač, ložiona wow puko sam bananu LBJ a u stvarnosti, treći klub u 4 godine karijere, u svakom klubu na marginama. Da nije poletio u NBA, da je ostao još 2 godine u Barceloni sada bi bio superstar a ovako ga ismijavaju i amerikanci i hrvati a njemu pritom puca kurac. E takav će i Džanan biti ako malo ne klapi ušima i skonta da NIJE najpametniji i najbolji na svijetu. U reprezentaciji je već sa 17 htio da vedri i oblači, nije priznavao ničiji autoritet, znam iz prve ruke kako se ponašao za vrijeme priprema i ono kad je bilo sranje sa Mirzom u Mejdanu...
Pa ajde onda da vjerujemo ljudima koji imaju pojma, koji su uostalom razvili biznis i izabrali Musu na draftu.
Dakle, ja ti i zajedno svi u BiH kad bi sabrali koliko smo gledali Musu, to je opet 10x manje nego onoliko koliko su NBA skauti gledali istog i analizirali ga. Fizicki. Psihicki i kako ne.
I zasto sad ja treba da se slazem s tobom, ne s njima? Sto neko rece, kad bude slobodan agent, kad ga niko ne bude htio ni pogledati, e onda ćemo vidjeti. Mada ja ti kažem, nema šanse da će se to desiti.