Erdogan poručio Demitrašu:Kikibombona wrote:Kradja!
S tobom sam htio,
ono što nisam s drugima,
da zauvijek budeš,
moja ljubav najveća,
a što mi je veća,
i od Bosne tuga,
to je tvoja zasluga!
https://www.youtube.com/watch?v=89VOgIqjdO0
Erdogan poručio Demitrašu:Kikibombona wrote:Kradja!
Sta pricas, osvojio je 316 mandata, sto je apsolutna vlast. Bilo je potrebno 270 cini mi seCrvene_brigade wrote:AK Party je pobijedila, ali opet neće moći ispuniti želje svog lidera. Erdogan nije uspio ni u drugom pokušaju da od sebe napravi diktatora koji će sam vladati Republikom Turskom.DinoZornic1978 wrote:http://informativa.ba/2015/11/01/velika ... -u-turskoj
Vrhovna izborna konisija Turske (YSK) objavila je preliminarne rezultate koji se odnose na 83 posto prebrojanih glasova. U toku je prebrojavanje i ostatka biračkih listića.
salik79 wrote:Znao samKikibombona wrote:Kradja!

331trcicu trceci wrote:Sta pricas, osvojio je 316 mandata, sto je apsolutna vlast. Bilo je potrebno 270 cini mi seCrvene_brigade wrote:AK Party je pobijedila, ali opet neće moći ispuniti želje svog lidera. Erdogan nije uspio ni u drugom pokušaju da od sebe napravi diktatora koji će sam vladati Republikom Turskom.DinoZornic1978 wrote:http://informativa.ba/2015/11/01/velika ... -u-turskoj
Vrhovna izborna konisija Turske (YSK) objavila je preliminarne rezultate koji se odnose na 83 posto prebrojanih glasova. U toku je prebrojavanje i ostatka biračkih listića.
Kikibombona wrote:Kradja!
Ah...Znaš kako je sa idejama, uvijek jedna istisne drugu, i tako to...Patriotska_Liga wrote:Meščini da je Kemalova ideja nakon manje od 100 godina i zvanično pr'nula u fenjer.
Čestitam drugu Kikiju Bombi, ostvarili su se rezultati koje je priželjkivao kao najbolje za Kurde.Kikibombona wrote: Za Kurde bi najbolje bilo da uzme Erdo, jer je lik totalno procvakao, izgubio kompas... Ako bi uzeo CHP, velike su sanse da bi se slizali sa Rusima i Asadom, te tako izbacili Amerikance i Kurde iz igre... Kurdi bi u tom slucaju imali veliki problem odrzati Rojavu. Dakle, ne znam sta da mislim...
insomnia78 wrote:salik79 wrote:Znao samKikibombona wrote:Kradja!![]()
Sada je 315, mijenja se iz minute u minutu. To je bilo 331 na 50% prebrojanih glasova.cHouse wrote:331trcicu trceci wrote:Sta pricas, osvojio je 316 mandata, sto je apsolutna vlast. Bilo je potrebno 270 cini mi seCrvene_brigade wrote: AK Party je pobijedila, ali opet neće moći ispuniti želje svog lidera. Erdogan nije uspio ni u drugom pokušaju da od sebe napravi diktatora koji će sam vladati Republikom Turskom.prekucali
Pa dobar dio Kurda zaista i slavi pobjedu svog AKP-a.Norman wrote:Čestitam drugu Kikiju Bombi, ostvarili su se rezultati koje je priželjkivao kao najbolje za Kurde.Kikibombona wrote: Za Kurde bi najbolje bilo da uzme Erdo, jer je lik totalno procvakao, izgubio kompas... Ako bi uzeo CHP, velike su sanse da bi se slizali sa Rusima i Asadom, te tako izbacili Amerikance i Kurde iz igre... Kurdi bi u tom slucaju imali veliki problem odrzati Rojavu. Dakle, ne znam sta da mislim...
Po njegovoj analizi, trebalo bi da Kurdi sada slave!?
FARMAS wrote:Mozemo li ocekivati da veceras turci izadju na ulice Sarajeva da slave pobjedu?? onako malo cigalnuka i papanluka nebi bilo na odmet
nije jos, 97% je prebrojanoHouse wrote:318 konačno
Dokaz, kolega!Kikibombona wrote:Kradja!
Srbi su u Srbiji, saucesce povodom cega, budi malo jasniji i manje konfuzanHouse wrote:FARMAS wrote:Mozemo li ocekivati da veceras turci izadju na ulice Sarajeva da slave pobjedu?? onako malo cigalnuka i papanluka nebi bilo na odmet
Srbine,primi moje saučešće![]()
Ma jok ba...treba prosta vecinaIt_is_a_Leclerc wrote:Čuj 300 / 520 za Vladu... Šta je to ? 2/3.. Ko da je Skupština Hercegovačko neretvanskog kantona
Svašta
kamen spoticanja wrote:Kikibombona wrote:Kradja!![]()
![]()