Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ramzess Veliki wrote:
Nemam ti ja taktiku neku ... imam Alfu.
Jooo kakvu sam Alficu upravo kupio ...
Moram se pohvaliti ...
Pricaj
Pokupio onu iz Kramara, pregledao kritike i pohvale, karakteristike i ... otišao i jamio je da je neko drugi ne zdipi. Poveo stručni tim - Brzog i Debelog, pregledali sve i rekli - dobar.
Kad oni kažu to, znači da je j.... dobar.
Ramzess Veliki wrote:
Pokupio onu iz Kramara, pregledao kritike i pohvale, karakteristike i ... otišao i jamio je da je neko drugi ne zdipi. Poveo stručni tim - Brzog i Debelog, pregledali sve i rekli - dobar.
Kad oni kažu to, znači da je j.... dobar.
Bevenutti a la famighlia de la machine italiane
Samo pazi da te madner ne prokuzi
p.s. jos jednom respekt za motive kupovine. veliki si covjek i otac
Arii wrote:I da, ljudi nas/me pitaju ili kazu eto sad se mozes/trebas udat ili kad ces, mada mene urijetko jer im indirektno (nenormalnim odg npr. da volim zene, da ne mogu da se odlucim izmedju dva momka s kojima izlazim, da sam mentalno nesposobna za brak) dam do znanja da ih se to ne tice
Ma to je nasa kombinacija rodjacko-komsijskog zabijanja nosa u tudje zivote. Nema veceg veselja za rodbinu od razvoda i vanbracnog djeteta. Mjesecima imaju o cemu naglabati. Kad me neko pita kad ces se ozeniti, a onda u istom dahu i mislim li prestati pusitim, a onda se jos obavezno zakaslju.
Freamon Lester wrote:
Ma to je nasa kombinacija rodjacko-komsijskog zabijanja nosa u tudje zivote. Nema veceg veselja za rodbinu od razvoda i vanbracnog djeteta. Mjesecima imaju o cemu naglabati. Kad me neko pita kad ces se ozeniti, a onda u istom dahu i mislim li prestati pusitim, a onda se jos obavezno zakaslju.
Pogresno si ti to shvatio, nije to njihova znatizelja i zajedljivost, nego zabrinutost...
Ja koliko vidim mi čitamo samo Raminu stranu; dok istina može biti sasvim drugačija.
Vjerovatno mu je žena bila ne shvaćena i ne zadovoljenja. Emotivno i fizički.
Dok je on tuniro dizne kod motora o to vrijeme zenine dizne su ostale netaknute.
...ovdje je ionako istina ono sto ti serviraju, a ko zna sta, kako je u biti stanje, pak, ne treba veremiti plaho u svakom slucaju, u jedno sam sigurna, izdaju se persone za jednu a sasvim su druge osobe ...
ho oponopono wrote:...ovdje je ionako istina ono sto ti serviraju, a ko zna sta, kako je u biti stanje, pak, ne treba veremiti plaho u svakom slucaju, u jedno sam sigurna, izdaju se persone za jednu a sasvim su druge osobe ...
kada se sa ovim upoznas mnogo se relaksiranije cita i pise
Kuku,kuku,muski su iz ofanzive presli na zensku stranu iz solidarnosti.... .Ispricala mi jaranica vic,cura 25+ i sad je neko porodicno slavlje u pitanju.Okupila se citava porodica I pocele babe,tetke,strine da je pitaju kad se planira udavat,kako joj je vrijeme,kako one samo cekaju na to,itd...A ona njima odgovori nesto u stilu,i ja samo Cekam da vi pocnete krepavati pa da vas mogu sahranjivati
ho oponopono wrote:...fuj kad ocaj uzme maha, pa pocnu ove + da kukaju i vriste na sav glas...hocu u vrtic tad sam bar imala frajera...pu pu jebem vam pleme...
...duso, pak drzi razmak od mene, zazmuri na me, kako ti ne dosadi baviti se mnome pobogu...a ponekad nije umjesno koristiti sinonim kad postoji prava rijec...dovoljno je jedna rijec odjebi!
A ti svoje retoricke sposobnosti siri dalje od mene...
ho oponopono wrote:...duso, pak drzi razmak od mene, zazmuri na me, kako ti ne dosadi baviti se mnome pobogu...a ponekad nije umjesno koristiti sinonim kad postoji prava rijec...dovoljno je jedna rijec odjebi!
A ti svoje retoricke sposobnosti siri dalje od mene...
ho oponopono wrote:...fuj kad ocaj uzme maha, pa pocnu ove + da kukaju i vriste na sav glas...hocu u vrtic tad sam bar imala frajera...pu pu jebem vam pleme...
One su u dvadesetim pa kukaju, ti u tridesetim ne.
Imam jednu ima cura 33 i druzi se s curom od 24,i nemaju nikakav pressure..uskoro ce i ova mladja ostati usidjelica
ne kukamo, nije očaj, govorimo o životu u 25+ godinama, to je tema, iznosimo neke svoje probleme, tj probleme u vezi našeg životnog doba, što nas muči, šta nam odgovara i tako. Tako žive svi normalni ljudi, s određenim problemima...
Imam jednu ima cura 33 i druzi se s curom od 24,i nemaju nikakav pressure..uskoro ce i ova mladja ostati usidjelica
Ja mislim da se cure u tridesetim vec pomire da ce ostati same pa zato manje kukaju od ovih mladjih.
Gabrielo wrote:
Ja mislim da se cure u tridesetim vec pomire da ce ostati same pa zato manje kukaju od ovih mladjih.
Ovu od 33 je zafrkao njen mentalitet princeze,pricala mi je kako je momka odjebala jer joj je rekao hajde dodji ti pola puta i ja cu pola pa cemo se vidjeti u nekom gradu tu(dakle to nakon sto je 3 puta isao njoj ,a zivjeli su dalje jedno od drugog)