Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post Reply
Sanjarko

#1451 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

uglavnomja wrote:
Danguba wrote:
Vizionar 1985 wrote: Tokic je nebitan.

Bitno/Poenta je da je Uhapsen zbog Zastava koje nisu nijednim zakonom na nivou Drzave Bosne i Hercegovine zabranjene.
A jedna od zastava zbog kojih je Uhapsen sadasnja Masonska zastava sa Pravim trokutom i sedam punih zvijezda i jedne osme popolovljene na dva dijela sa 2 i 3 kraka.
Uhapsen zbog ovoga

Image

I ovoga

Image
:thumbup:

a tek kakve kravate nosi... :D

poenta je da nije imao nikakvog razloga, povoda, svrhe, cilja, smisla .... da mase tom zastavom tamo ... osim licne promocije.

dzaba prica "nije tokic bitan"...
jeste bitan zato je je sve zakuhao. qrac bi sad palamudio kod fahrA na tv da nije uradio to sto je uradio.

u biti, zastava je tu nebitna, a ne tokic. zastava jje samo sredstvo za provociranje. moglo je biti nesto drugo, alijjina slika, predsjednika iz doba te iste zastave ... naslo bi se jos stvari koji bi dovele do istog efekta, uz tokicevu svesrdnu pomoc pri (samo)hapsenju ...

i kad bi se ppjvio neki (propali) pc-ovski politicar usred ferhadije sa srpskom ratnom ikonoografijom - isto bi prosao. da se ne lazemo.
Sad i slika Prije ratnog i poslije ratnog Legitimnog i Legalnog Predsjednika Bosne i Hercegovine Alije Izetbegovica koji je bio Predsjednik BiH-a Prije Dejtonske i Poslije Dejtonske BiH-a preko 10 godina provokacija, A slike Mladica,Karadzica,Tudzmana,Seselja,Draze,Milosevica nisu.
Jeste providni.
Jos cete reci da je tespih,Kuran,sufara,ilmihal itd. provokacija.
Ups pa rekli ste to kada su iz RS-a hapsili povratnike zbog toga pod parolom/motom borba protiv terora/straha terorizma.
Mene nasao farbati osobu koja je Dekodirala Masonske zastave EU i BiH-a.
uglavnomja

#1452 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by uglavnomja »

_BataZiv_0809 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Ako ti tako kazes. Zalosno je biti gradjanin drugog reda u sopstvenoj drzavi.
Sve to mozemo zahvaliti onome na Kovacima.
a zahvaljujuci nerdinu, sejfi i ostalim internet patriotskim ratnicima moze biti samo jos gore.

s tim da sve ovo vodi jednom cilju, ostanku na vlasti ovih istih (sa sve 3 strane) koji 20+ godina hebu i kradu kako hoce, dok se narod zamajava budalastinama i pusi svaku manipulaciju :zzzz:
Danguba

#1453 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Danguba »

_BataZiv_0809 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Sta je to rahmetlija potpisao?
Da se krse osnovns ljudska prava, da se sikaniraju nesrbi, da se nije ravnopravno na cijelom teritoriju drzave... :-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1454 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by _BataZiv_0809 »

uglavnomja wrote: a zahvaljujuci nerdinu, sejfi i ostalim internet patriotskim ratnicima moze biti samo jos gore.

s tim da sve ovo vodi jednom cilju, ostanku na vlasti ovih istih (sa sve 3 strane) koji 20+ godina hebu i kradu kako hoce, dok se narod zamajava budalastinama i pusi svaku manipulaciju :zzzz:
Upravo tako.
zateznistub

#1455 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by zateznistub »

_BataZiv_0809 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Glede i unatoč teme na kojoj se poprilično slažem sa tobom, ovo što si napisao je čista glupost!

Puno više i mnogo prije se trebaš za takve stvari zahvaljivati onome u Haagu i onima što leže na Mirogoju i onom e što su ga strpalli ne znam ni ja gdje..
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1456 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by pici »

Image

Image

:mrgreen: :bih:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1457 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by _BataZiv_0809 »

Danguba wrote:
Da se krse osnovns ljudska prava, da se sikaniraju nesrbi, da se nije ravnopravno na cijelom teritoriju drzave... :-)
Indirektno da. Ali sta ces, nije lako jedno do podne, drugo poslijepodne :-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1458 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by _BataZiv_0809 »

zateznistub wrote: Glede i unatoč teme na kojoj se poprilično slažem sa tobom, ovo što si napisao je čista glupost!

Puno više i mnogo prije se trebaš za takve stvari zahvaljivati onome u Haagu i onima što leže na Mirogoju i onom e što su ga strpalli ne znam ni ja gdje..
Nisam rekao da je to uradio namjerno i iz losih namjera. Uopce ne sumnjam da je bio dobar covjek i sasvim solidan mislilac (čitao sam njegove knjige). Ali da je znao igrati u kolu sa vukovima-nije.
Danguba

#1459 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Danguba »

_BataZiv_0809 wrote:
Danguba wrote:
Indirektno da. Ali sta ces, nije lako jedno do podne, drugo poslijepodne :-)
De ba Bato ohladi malo. Pocinjes da se gubis u branjenju neodbranljivog. :wink:

p.s. neka svi postuju potpisano i nastace mir...
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1460 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by _BataZiv_0809 »

Danguba wrote:
De ba Bato ohladi malo. Pocinjes da se gubis u branjenju neodbranljivog. :wink:

p.s. neka svi postuju potpisano i nastace mir...
Jah :zzzz:
uglavnomja

#1461 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by uglavnomja »

[quote="Vizionar 1985"
Sad i slika Prije ratnog i poslije ratnog Legitimnog i Legalnog Predsjednika Bosne i Hercegovine Alije Izetbegovica koji je bio Predsjednik BiH-a Prije Dejtonske i Poslije Dejtonske BiH-a preko 10 godina provokacija, A slike Mladica,Karadzica,Tudzmana,Seselja,Draze,Milosevica nisu.
Jeste providni.
Ups pa rekli ste to kada su iz RS-a hapsili povratnike zbog toga pod parolom/motom borba protiv terora/straha terorizma.
Mene nasao farbati osobu koja je Dekodirala Masonske zastave EU i BiH-a.[/quote]

halo ba, procitaj pa komentarisi. da se pojavi neko sa tim slikama u sred sarajeva, mislim sarajevska ulica ferhadija :roll:

ne znam ko smo to mi? ovi sto misle da je tokicevo zastavanje samo licna promocija? da ispadne u medijima? da opet upadne u teglu meda pa da lize? ovi sto misle da je to samo performans za iq 83?

pojedinacno, sebi je donio neku korist, kakvu, necemo saznati, ocito ovo nije sam uradio. a kokuz je, duzan brdo para, povlaci se po sudovima zbog para...

a globalno, korist i dodiku i bakiru :zzzz:

itd ...
Not My Idea

#1462 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Not My Idea »

ali fakat bato, opra ti na ruke :-) govoris sarafini da ne zna "sjahat" s teme a ti na svaki post repliciras :run:
Sanjarko

#1463 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

_BataZiv_0809 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Jasta Aljo kriv za sve Tudzman nije, Milosevic nije, nije ni Karadzic,Ratko,Biljana,itd.
Aljo kriv jbg za sve. :-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1464 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by _BataZiv_0809 »

Not My Idea wrote:ali fakat bato, opra ti na ruke :-) govoris sarafini da ne zna "sjahat" s teme a ti na svaki post repliciras :run:
Jbga puno notifikacija :) U pravu si ti, bolje da se ispalim sa teme :kiss:
Danguba

#1465 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Danguba »

Not My Idea wrote:ali fakat bato, opra ti na ruke :-) govoris sarafini da ne zna "sjahat" s teme a ti na svaki post repliciras :run:
...evo ja mu dzenlimenski nudim savjetovanje sa tatom po nekim pitanjima... :D
pumica

#1466 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by pumica »

reis1 wrote:Gledam Sejfu... pametno prica.
Pametno. Nego sta...
:bih:
asker

#1467 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by asker »

Da je Tokic ovo uradio neposredno pred neke izbore kakva bi tek onda paljba bila po njemu.

Tokic moze bit alkoholicar, kockar, politki propao lik...............ali uvijek neki pojedinac napravi korak ciji izhod u tom trenutku nije poznat. Onaj Kinez pred tenkovima, novinarka pred buldozerom u Palestini, Rosa u autobusu sa bijelcima itd. Sve do jedne sulude i nepromisljene akcije. Danas o njima cijeli svijet zna.

Ako nista drugo podsjeti nas Tokic s kim imamo posla. Manje me brine sto ga policija odvede, iskreni da budemo uljudno su razgovarali s njim i bez ikakve sile je usao u auto. Moze se reci i da su to uradili preventivno jer se skupljala veca masa pa da ga sacuvaju.

Vise brine "majku balijsku" i kolicina mrznje u obicnim ljudima.
Sanjarko

#1468 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

_BataZiv_0809 wrote:
zateznistub wrote: Glede i unatoč teme na kojoj se poprilično slažem sa tobom, ovo što si napisao je čista glupost!

Nisam rekao da je to uradio namjerno i iz losih namjera. Uopce ne sumnjam da je bio dobar covjek i sasvim solidan mislilac (čitao sam njegove knjige). Ali da je znao igrati u kolu sa vukovima-nije.
Pa kada te Vukovi napadnu branis se, pa kada se povuku prestanes braniti se.
Potpises mirovni sporazum da te vise Vukovi ne napadaju.
Ja logike :) :-)
Walther

#1469 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Walther »

_BataZiv_0809 wrote:

Cak da je to istina (a nije), nije do njega vec do vukova... To je tad bio maksimum koji se mogao dobiti (sto je i sam rekao). Inace bi bilo lijepo da mu prestanes seruckati po kostima.

p.s.: zaboravljas da je I ono "vise" sto je oslobodio morao vratiti zbog slobodarskog Zapada?
Last edited by Walther on 25/05/2015 22:13, edited 1 time in total.
tandmand

#1470 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by tandmand »

Vizionar 1985 wrote: Sad i slika Prije ratnog i poslije ratnog Legitimnog i Legalnog Predsjednika Bosne i Hercegovine Alije Izetbegovica koji je bio Predsjednik BiH-a Prije Dejtonske i Poslije Dejtonske BiH-a preko 10 godina provokacija, A slike Mladica,Karadzica,Tudzmana,Seselja,Draze,Milosevica nisu.
Jeste providni.
Radovanove tekovine su sigurne, sve dok se RS u Federaciji brani.
Sanjarko

#1471 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

uglavnomja wrote:
Vizionar 1985 wrote: Sad i slika Prije ratnog i poslije ratnog Legitimnog i Legalnog Predsjednika Bosne i Hercegovine Alije Izetbegovica koji je bio Predsjednik BiH-a Prije Dejtonske i Poslije Dejtonske BiH-a preko 10 godina provokacija, A slike Mladica,Karadzica,Tudzmana,Seselja,Draze,Milosevica nisu.
Jeste providni.

halo ba, procitaj pa komentarisi. da se pojavi neko sa tim slikama u sred sarajeva, mislim sarajevska ulica ferhadija :roll:

ne znam ko smo to mi? ovi sto misle da je tokicevo zastavanje samo licna promocija? da ispadne u medijima? da opet upadne u teglu meda pa da lize? ovi sto misle da je to samo performans za iq 83?

pojedinacno, sebi je donio neku korist, kakvu, necemo saznati, ocito ovo nije sam uradio. a kokuz je, duzan brdo para, povlaci se po sudovima zbog para...

a globalno, korist i dodiku i bakiru :zzzz:

itd ...
Procitao sam te Ja slika Alije problem a Tudzo,Milo,Rado,Rato itd. i njihove slike nisu problem. :-)
Last edited by Sanjarko on 25/05/2015 22:18, edited 1 time in total.
Sanjarko

#1472 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

asker wrote:Da je Tokic ovo uradio neposredno pred neke izbore kakva bi tek onda paljba bila po njemu.

Tokic moze bit alkoholicar, kockar, politki propao lik...............ali uvijek neki pojedinac napravi korak ciji izhod u tom trenutku nije poznat. Onaj Kinez pred tenkovima, novinarka pred buldozerom u Palestini, Rosa u autobusu sa bijelcima itd. Sve do jedne sulude i nepromisljene akcije. Danas o njima cijeli svijet zna.

Ako nista drugo podsjeti nas Tokic s kim imamo posla. Manje me brine sto ga policija odvede, iskreni da budemo uljudno su razgovarali s njim i bez ikakve sile je usao u auto. Moze se reci i da su to uradili preventivno jer se skupljala veca masa pa da ga sacuvaju.

Blek Stena

#1473 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Blek Stena »

Jel podnjeta kakva prijava protiv ovog sarlatana ili jos kompletiraju predmet.?
Ne bi lose bilo bar po dzepu da ga opale
Moenx

#1474 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Moenx »

Vizionar 1985 wrote:
asker wrote:Da je Tokic ovo uradio neposredno pred neke izbore kakva bi tek onda paljba bila po njemu.

Pa dobro ovo sto je TOkic uradio nije bas u rangu KIneza pred tenkom -- to se cesto desava kada su u pitanju BOsnjaci u RS -- samo sto je to TOkic najavio i ucinio je to u BL -- bio je slucaj u Mrkonjic Gradu slicno ovako

Drugo policija uljudna ovo ono pa to jeste OK bolje je da je tako nego da nije tako ali ipak to nije dovoljno -- naprosto stav policije a i gradjana tamo je kao pa dobro mozete zivjeti ali nema nista od nekih vecih sloboda -- to je jedna uljudnost i stvaranje atmosfere u kojem se prema Bosnjacima tretira kao grupaciji ili cak pojavi koja je ogranicenog karaktera u smislu bosnjackog pogleda na sudbinu tih prostora

A sto se tice gradjana i tog jednog izliva bijesa na kraju su svi njihovi povici i uvrede mogu okrakakterisati kao pojava livadara -- livadara u punom smislu te rijeci dakle vulgarnih i primitivnih provincijalaca no zahvaljujuci tom i takvom dejstvu policije plus onom atraktivnom zahvatu od strane gradj BL to je anulirano
uglavnomja

#1475 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by uglavnomja »

Vizionar 1985 wrote: Procitao sam te Ja slika Alije problem a Tudzo,Milo,Rado,Rato itd. i njihove slike nisu problem. :-)
mislim, nista nisi skontao :|

tokic je otisao da bude uhapsen. alijina slika je samo navedena kao nesto sto je mogao uzeti da mase umjesto zastvae ... nebitan je alija, nego simbol tog doba.

a slike pometunih stvorova se ne nosaju po sarajevu. kad bi se pronosale, zavrsili bi isto kao i tokic.

:roll:

poredis besmisleno mahanje nevazecom zastavom u najgorem mogucem momentu sa ljudima koji su zrtvovali svoj zivot? ili su mogli zaginuti zbog veceg CILJA??????
koji cilj je imao sejfo?

i ne brine te kolicina mrzne u obicnim ljudima sa ove strane? to je opravdano, jelte, svi srbi su cetnici, bosnjaci su zrtve i sve im je dopusteno, i nerdini, i sejfe, i hebavanje cetnicke majke, ...

mene vise brine sto su ovim vec dobijeni izbori, status quo, buranija pjeni po internetu, sejfo odradje (i zaradjue) posao, a dode i bakiri u dvorima zive dok narod za bibera nema.
Post Reply