Ovo je totalna greska, prema svakom treba imat maksimalne predrasude a on svojim ponasanjem treba da te predrasude otkloni. Pa neš pustat nekog frisko sa mitinga i relija sda stranke (ono pred izbore) u kucu tek tako ba.krofnaa* wrote:Istospolnih brakova je manje nego "običnih" brakova, tako da je loših primjera generalno manje.
Ljudi se dijele na dobre i loše, neko je spomenuo gore iznad da je ima lijep primjer komšija koji su gejevi. Opet mogao je taj isti primjer biti suprotan, neovisno o tome da li su mu komšije bili gej, crnci, bijelci, azijati, zidovi, muslimani itd.
Prema ljudima ne treba jednostavno imati predrasude i tacka.
Homoseksualnost i usvajanje djece
- triconja
#1451 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
-
broj dva
#1452 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Pustio bi ga ja samo bi gledo da šta ne ukrade..
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- holowey
-
broj dva
#1455 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
holowey wrote:https://narod.hr/impressumBlack swan wrote:https://narod.hr/svijet/lanac-kina-priz ... spovijesti
Izdavac : Udruga "U Ime Obitelji" hahahahahahah
Kao da KPJ pravi dokumentarac o kapitalizmu.
Ovi "bivsi" homici bas slatki, ono kao bio/bila sam i to mi se svidjalo i privacilo me a sada vise nisam jer eto nisam to ja, it was just a fase...
Bice da su se njihovi clanovi obitelji molili uzvisenom bogu i da je to pomoglo da se rjese grjesnog i abnormalnog ponasanja.
- holowey
#1456 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
ali najbolje je sto su izjave dali oni iz ywam... pa sta ce drugo reci?broj dva wrote:holowey wrote:https://narod.hr/impressumBlack swan wrote:https://narod.hr/svijet/lanac-kina-priz ... spovijesti
Izdavac : Udruga "U Ime Obitelji" hahahahahahah
Kao da KPJ pravi dokumentarac o kapitalizmu.
Ovi "bivsi" homici bas slatki, ono kao bio/bila sam i to mi se svidjalo i privacilo me a sada vise nisam jer eto nisam to ja, it was just a fase...
Bice da su se njihovi clanovi obitelji molili uzvisenom bogu i da je to pomoglo da se rjese grjesnog i abnormalnog ponasanja.
-
broj dva
#1457 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Ma nista, ono suti i pusi. Makar se ne puca...
Zanima me da li cemo kao civilizacija ikada prevazici opsjednutost seksom, guranjem nosa u tudje poslove i tumacenjem morala kroz prizmu religije i seksa.
Vjerovatano necemo, prejak uticaj religije i idiotizma ali dozvoljeno je nadati se.
Zanima me da li cemo kao civilizacija ikada prevazici opsjednutost seksom, guranjem nosa u tudje poslove i tumacenjem morala kroz prizmu religije i seksa.
Vjerovatano necemo, prejak uticaj religije i idiotizma ali dozvoljeno je nadati se.
-
hAZNADAR
#1458 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
To je samo trend i nista vise. U prijevodu - privatno cemo ismijavati i prezirati homo populaciju, pricati vulgarne viceve o njima, strahovati da nam to ne udje u familiju,.... a javno podrska, suosjecanje, razumijevanje,... ono da ispadnemo moderni i in.broj dva wrote:Ma nista, ono suti i pusi. Makar se ne puca...
Vezano za temu - iskreno receno djeca koja su odrasla u takvoj porodici a znam ih i licno - nisu nipocemu drugacija od vrsnjaka. Tako da sam bar tu iskreno - in
- Truba
#1459 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
da da... impresumom ćete poništiti sve izjave ljudi koji su se vratili na pravu stranu
nije problem biti u krivu
problem je istrajavati u tome
jedan vid toga je silovanje kroz medije gej likovima gej ikonama gej ponašanjem i naturanjem onoga što zahvaća 10% ljudi ostaloj 90% populaciji
također je i loša stvar ušutkivati one koji su se kolebali u seksualnosti pa se vratili na prirodno normalni put kojim mogu imati djecu bez pomagala trećih partija
ali to smo već navikli kroz povijest da revolucija jede svoju djecu i da ugnjetavani
ugnjetavaju kad dođu na vlast
narod.hr je 13. ako se ne varam u HR tako da nije riječ o opskurnoj stranici nego skro mainstrim kao index. koji je sedmi po redu ako se ne varam
nije problem biti u krivu
problem je istrajavati u tome
jedan vid toga je silovanje kroz medije gej likovima gej ikonama gej ponašanjem i naturanjem onoga što zahvaća 10% ljudi ostaloj 90% populaciji
također je i loša stvar ušutkivati one koji su se kolebali u seksualnosti pa se vratili na prirodno normalni put kojim mogu imati djecu bez pomagala trećih partija
ali to smo već navikli kroz povijest da revolucija jede svoju djecu i da ugnjetavani
ugnjetavaju kad dođu na vlast
narod.hr je 13. ako se ne varam u HR tako da nije riječ o opskurnoj stranici nego skro mainstrim kao index. koji je sedmi po redu ako se ne varam
- Bloo
- Globalna šefica
#1460 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Ne.broj dva wrote:Ma nista, ono suti i pusi. Makar se ne puca...
Sve dok ne evoluiramo u bića satkana od energije koja se ne razmnožavaju tjelesno, duša će nam biti gurati nos u to ko koga i kako taslači. I da li je nešto moralno iz perspektive naše male kasabe. Pa makar ona bila Pariz.
- Truba
#1461 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
meni su veći problem ASEKSUALNOST kod ljudi nego gej problemi
ne znam ni jednog geja... sumnjamo na jednog feminiziranog
ali znam barem 10-ak ili 15-ak aseksualnih osoba koje nit sam vidio s drugim spolom niti ikad razgovaraju o seksu niti vole te teme
to je pošast današnjeg vremena ali oni ne paradiraju nažalost
izvrgnuti su ruglu
također tu su ljudi koji ne mogu naći partnera i njih se ismijava...
još nekoliko mjesta pa onda problem gej
ali znam barem 10-ak ili 15-ak aseksualnih osoba koje nit sam vidio s drugim spolom niti ikad razgovaraju o seksu niti vole te teme
to je pošast današnjeg vremena ali oni ne paradiraju nažalost
izvrgnuti su ruglu
također tu su ljudi koji ne mogu naći partnera i njih se ismijava...
još nekoliko mjesta pa onda problem gej
-
ratomir
#1462 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Eh pa ako homoseksuaci hoce da zive ko zdravi ljudi nek si naprave dijete ako mogu hahahha.
sto bi oni sad nametali neku sliku u stvarnosti da su kao normalni i oni bi da imaju ko i normalan svijet prava , cak bi eto i djecu odgajali.
a ne moze nikako i tacka.
propast je gejevaima garantovana-
sto bi oni sad nametali neku sliku u stvarnosti da su kao normalni i oni bi da imaju ko i normalan svijet prava , cak bi eto i djecu odgajali.
- Streptokok
#1463 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
A ti si doktor i fino si ih pregledao, i fizicki i psihicki?hAZNADAR wrote:[
Vezano za temu - iskreno receno djeca koja su odrasla u takvoj porodici a znam ih i licno - nisu nipocemu drugacija od vrsnjaka. Tako da sam bar tu iskreno - in
-
hAZNADAR
#1464 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Znam dvoje. Generacija moje djece iz iste skole - sad vec odrasli. Znam i "roditelje".Streptokok wrote:A ti si doktor i fino si ih pregledao, i fizicki i psihicki?hAZNADAR wrote:[
Djeca - sudeci po onom sto vidim i cujem po trac partijama - ono standardno - fakultet, posao, hetero veza, facebook objave uobicajenog izgleda za tu generaciju, jedno cesto vidim posto je u komsiluku,.... stvarno nisam primijetio nikakvu devijaciju niti cuo. Dovoljno? Sudeci kako me provokativno pitas - rekao bih da mislis suprotno.
- Ramzess Veliki
#1465 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Nije ... homoseksualnost je u velikom porastu. To je ustvari plan Masona kako da kontrolisu prevelik porast broja stanovnistva, kroz propagiranje homoseksualnosti. Racunica jasna, vise homo, manje kinders. Tako da - podrzavam akciju. Bolje trpjet paradu gologuzih pedera u tangama nego trpjet granate. Znaci - sve je dobro samo da ne puca ...ratomir wrote:Eh pa ako homoseksuaci hoce da zive ko zdravi ljudi nek si naprave dijete ako mogu hahahha.
- Ramzess Veliki
#1466 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Homoseksualci ne prave djecu ako vec nemaju svoju iz braka koji nije bio homoseksualan. Najcesce traze usvajanje djece, sto im osporavaju najvise religijske institucije. Ja u tome ne vidim nikakav problem, a za tvoj komentar ti ide prijava, pa drugi put pazi na izrazavanje. Nismo svi na ovom forumu djeca koja tolerisu takvo ophodjenje.ratomir wrote:ha, ha, sta ,sta napisa.???Ramzess Veliki wrote:Nije ... homoseksualnost je u velikom porastu. To je ustvari plan Masona kako da kontrolisu prevelik porast broja stanovnistva, kroz propagiranje homoseksualnosti. Racunica jasna, vise homo, manje kinders. Tako da - podrzavam akciju. Bolje trpjet paradu gologuzih pedera u tangama nego trpjet granate. Znaci - sve je dobro samo da ne puca ...ratomir wrote:Eh pa ako homoseksuaci hoce da zive ko zdravi ljudi nek si naprave dijete ako mogu hahahha.
cuj manje kinders ,to su djeca jel.a podrzavas akciju da mogu usvojiti djete.kakve veze ima rat i pucanje sa tim da pederi usvoje djecu.
nidje veze je sve ovo sto si napisao.
- uglavnomja
#1467 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
ratomir wrote:Eh pa ako homoseksuaci hoce da zive ko zdravi ljudi nek si naprave dijete ako mogu hahahha.
postoje i zenski homoseksualci koji ne moraju usvajati dijete
-
ratomir
#1468 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
ali im treba musko da ga napraviuglavnomja wrote:ratomir wrote:Eh pa ako homoseksuaci hoce da zive ko zdravi ljudi nek si naprave dijete ako mogu hahahha.
postoje i zenski homoseksualci koji ne moraju usvajati dijete
eh eto kakvi su ti pedderi ljudi inace,smutnja i laz je ono sto oni zive
- Streptokok
#1469 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Drskost je bez adekvatnog znanje tvrditi nesto ovako ozbiljno.hAZNADAR wrote:Znam dvoje. Generacija moje djece iz iste skole - sad vec odrasli. Znam i "roditelje".Streptokok wrote:A ti si doktor i fino si ih pregledao, i fizicki i psihicki?hAZNADAR wrote:[
Djeca - sudeci po onom sto vidim i cujem po trac partijama - ono standardno - fakultet, posao, hetero veza, facebook objave uobicajenog izgleda za tu generaciju, jedno cesto vidim posto je u komsiluku,.... stvarno nisam primijetio nikakvu devijaciju niti cuo. Dovoljno? Sudeci kako me provokativno pitas - rekao bih da mislis suprotno.
-
broj dva
#1470 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
A nije drsko predpostaviti na racun svojih predrasuda da nesto nije u redu sa tom djecom ??
- wewa
#1471 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
da se homoseksualnost moze sprijeciti tako sto djecu odgajaju samo heteroseksualni parovi, homoseksualnosti ne bi bilo, jelte.
mnogo je vaznija stabilnost porodice nego poze koje roditelji upraznjavaju u spavacoj sobi.
mnogo je vaznija stabilnost porodice nego poze koje roditelji upraznjavaju u spavacoj sobi.
- Bloo
- Globalna šefica
#1472 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Usput i neplodnim heteroseksualnim parovima zabraniti usvajanje jer ne mogu prirodnim putem da dobiju djecu - taslačenjem.
Ha ja.
Ha ja.
- S4mpion
#1473 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Jedni ne mogu, drugi ne žele, razlika je očigledna.Bloo wrote:Usput i neplodnim heteroseksualnim parovima zabraniti usvajanje jer ne mogu prirodnim putem da dobiju djecu - taslačenjem.
Ha ja.
Isto tako, kad treba utvrdit' poremećaj kod hetero parova, to se uradi za minutu, ali ne d'o Bog to uradit' za homo parove.
- medvjed23
#1474 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
što su ti problem? nameću ti aseksualnost? otimaju ti pare za užinu?Black swan wrote:meni su veći problem ASEKSUALNOST kod ljudi nego gej problemi
- Ramzess Veliki
#1475 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Ono "idi ba popusi" ... mislis da je to pristojan nivo razgovora sa starijim i ozbiljnijim forumasima?ratomir wrote: za koji komentar ide prijava i gdje-.
ja ne vidim da sam igdje ikog vrijedjao i tako dalje al eto nema veze.
a zasto bi im se dalo da usvajaju djete ako su i oni sami rodjeni tako sto su im otac(musko) i majka(zensko) imali odnos.
protiv sam toga.
gejevima propast garantovana
Ja sam tebi odgovorio sa vrlo ozbiljnim postom misleci da mozes razumjeti sta sam napisao. Trebao bi mi se izvinuti za neprimjeren rijecnik i ubuduce malo povedi racuna dok se sa nekim ne sjaranis dovoljno da mu mozes takvo nesto reci a da se on ne nadje uvrijedjen. Shvaticu da si tek poceo pisati na forumu pa nisi upoznat sa pravilima i da si mlad i malo preopusten. Ali nemoj vise molim te.
Last edited by Ramzess Veliki on 12/09/2018 14:16, edited 1 time in total.