Kifla
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
- JoseMujica
#1452 Re: Kifla mandatar
Često čujemo građane koji se žale da im zrak „nabija“ visoke račune. Oni su u pravu, jer su vodomjeri koje mi koristimo osjetljivi na zrak, tako da, kad zrak izlazi iz cijevi, on se i obračuna. Ovo mogu potvrditi istraživanjem koje sam radio s kolegom - kazao je Koldžo.
i na kraju jebe se njima kad nam svima uredno obračunaju svaki kubni metar vazduha što prođe kroz cijevi
-
Innovation
#1453 Re: Kifla mandatar
Cijela Tuzla ostala bez grijanja!Alfons Kauders wrote:Daleko od toga da cvjetamo... Ali zato barem imamo vode, imamo grijanje, a cak imamo i bolnicu, zapravo vise njih...Dr. Kuca wrote:zato tuzla cvjeta pod crvenim. De tita ti i partije suti.![]()
Vi imate Zahiragica, Kiflu, Merlina i neradni petak.
http://www.avaz.ba/clanak/272675/cijela ... z-grijanja
Ne valja se rugati.
- Alfons Kauders
#1454 Re: Kifla mandatar
Valja, valja.Innovation wrote:Cijela Tuzla ostala bez grijanja!Alfons Kauders wrote:Daleko od toga da cvjetamo... Ali zato barem imamo vode, imamo grijanje, a cak imamo i bolnicu, zapravo vise njih...Dr. Kuca wrote:zato tuzla cvjeta pod crvenim. De tita ti i partije suti.![]()
http://www.avaz.ba/clanak/272675/cijela ... z-grijanja
Ne valja se rugati.
Jer je cu grijanje imati za 3-4 sata... A Sarajevo nece imati vodu narednih 3-4 godine (i to u najboljem slucaju)
- Dr. Kuca
#1455 Re: Kifla mandatar
Vi niste imali vodu 31 godinu, mi cemo kuburit do odlaska ovog kondoma.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1456 Re: Kifla mandatar
JoseMujica wrote:
i ovo ženama sexi
- JoseMujica
#1457 Re: Kifla mandatar
Black swan wrote:JoseMujica wrote:
i ovo ženama sexi
temelji na Poljinama su ženama sexi
vazda su voljele moć, pa i ne čudi što su se mućjaci vazda otimali za nju
- Alfons Kauders
#1458 Re: Kifla mandatar
Cestitam!Dr. Kuca wrote:Vi niste imali vodu 31 godinu, mi cemo kuburit do odlaska ovog kondoma.
Javi se kada nas preteknete - vjerovatno za 25 godina, u mandatu Harisa Zahiragica
- Dr. Kuca
#1459 Re: Kifla mandatar
Kad bude zahiraga ovdje ce da bude meka.
P.s. Nema imanje na poljinama, to je trebo imati kao poklon od bivseg punca.
-
Alkos
#1460 Re: Kifla mandatar
KatarinaKosaca wrote:Vecina budzetlija je u Sarajevu. Zna se kako su zaposleni i zna se kad je dan zahvalnosti. Vecina, uopce nisu Sarajlije. Tako generalizacija "Sarajevo" jednako plitka kao Dodikova. Da se radi analiza mjesta rodjenja budzetlija administrativaca ( moram uvijek izdvojiti lijecnike i ucitelje svih nivoa), po mjestu rodjenja, bar bi bio isti broj onih kojima pise Sarajevo i Tuzla. Ja bih, kao Sarajka cak voljela da Sarajevo.nije glavni grad. Nosite institucije, politicare, salteruse, sofere i cijeli auto park. Eto vam sve.......
- Alfons Kauders
#1461 Re: Kifla mandatar
Nek vam je sa srecom, komsijama zelim sve najbolje - jer kad Zahiraga bude na vlasti u Sarajevu, do Tuzle ce se putovati preko GP Nisici.Dr. Kuca wrote:Kad bude zahiraga ovdje ce da bude meka
-
kike-tike
#1462 Re: Kifla mandatar
Jesi li ti iz Beca ili Tuzle ? U svaku raspravu ubacujes Tuzlu, kao da je parametar bilo cega.Alfons Kauders wrote:Nek vam je sa srecom, komsijama zelim sve najbolje - jer kad Zahiraga bude na vlasti u Sarajevu, do Tuzle ce se putovati preko GP Nisici.Dr. Kuca wrote:Kad bude zahiraga ovdje ce da bude meka
-
Innovation
#1463 Re: Kifla mandatar
Dr. Kuca wrote:Kad bude zahiraga ovdje ce da bude meka.
- basicm
#1464 Re: Kifla mandatar
Ima li grijanja u Tuzli? Mora da vam Sarajevo sabotira cijevi.Alfons Kauders wrote:Daleko od toga da cvjetamo... Ali zato barem imamo vode, imamo grijanje, a cak imamo i bolnicu, zapravo vise njih...Dr. Kuca wrote:zato tuzla cvjeta pod crvenim. De tita ti i partije suti.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Alfons Kauders
#1465 Re: Kifla mandatar
Tehnicki, radi se o imovini sarajevske firme - tu je riknulo, ne u sistemu tuzlanskog centralnog grijanja.basicm wrote:Ima li grijanja u Tuzli? Mora da vam Sarajevo sabotira cijevi.Alfons Kauders wrote:Daleko od toga da cvjetamo... Ali zato barem imamo vode, imamo grijanje, a cak imamo i bolnicu, zapravo vise njih...Dr. Kuca wrote:zato tuzla cvjeta pod crvenim. De tita ti i partije suti.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
- SkyLimit
#1466 Re: Kifla mandatar
Znam da je to pogrešno, ali moj um naprosto automatski dehumanizira svakog ko je zapravo u stanju glasati za Konakovića i slične. Ja se pitam koja je uopće svrha postojanja takvih ljudi na ovoj planeti.
Čak odem i u neku duboku filozofiju, da li ti ljudi zaslužuju vodu, hranu i ostale resurse planete.
Čak odem i u neku duboku filozofiju, da li ti ljudi zaslužuju vodu, hranu i ostale resurse planete.
- Alfons Kauders
#1467 Re: Kifla mandatar
A zrak?SkyLimit wrote:Znam da je to pogrešno, ali moj um naprosto automatski dehumanizira svakog ko je zapravo u stanju glasati za Konakovića i slične. Ja se pitam koja je uopće svrha postojanja takvih ljudi na ovoj planeti.
Bezveze trose zrak i zauzimaju prostor.
-
The BEN10
#1468 Re: Kifla mandatar
Bivšeg punca!? Stigao se razvesti?Dr. Kuca wrote:Kad bude zahiraga ovdje ce da bude meka.
- Dr. Kuca
#1469 Re: Kifla mandatar
Pa zenio se deset putaThe BEN10 wrote:Bivšeg punca!? Stigao se razvesti?Dr. Kuca wrote:Kad bude zahiraga ovdje ce da bude meka.
-
The BEN10
#1470 Re: Kifla mandatar
A kim je sada oženjen, pojma nemam? Niti da se ženio više puta...Dr. Kuca wrote:Pa zenio se deset putaThe BEN10 wrote:Bivšeg punca!? Stigao se razvesti?Dr. Kuca wrote:Kad bude zahiraga ovdje ce da bude meka.
P.s. Nema imanje na poljinama, to je trebo imati kao poklon od bivseg punca.prije ovog sad imao je brak sa nekom drugom, to je ona sto ima stanove, poslovne proste itd. ova je novinarka samo.
-
Innovation
#1471 Re: Kifla mandatar
http://www.youtube.com/watch?v=F8u3kRVd ... mY&index=1SkyLimit wrote:Znam da je to pogrešno, ali moj um naprosto automatski dehumanizira svakog ko je zapravo u stanju glasati za Konakovića i slične. Ja se pitam koja je uopće svrha postojanja takvih ljudi na ovoj planeti.
-
Qoom
#1472 Re: Kifla mandatar
Meanwhile, propali košarkaš i ultra nadareni student Konaković čita forum, cinično se smije "prepucavanju" Tuzle i Sarajeva, i priprema nove demagoške fekalije da ih isere tamo što normalan puk ustima zove.
- JoseMujica
#1473 Re: Kifla mandatar
The BEN10 wrote:Pa zenio se deset putaDr. Kuca wrote: Bivšeg punca!? Stigao se razvesti?prije ovog sad imao je brak sa nekom drugom, to je ona sto ima stanove, poslovne proste itd. ova je novinarka samo.
nije umočio da se nije oženio
to ti je nastavak koncepta nije se ni zaposlij dok se u stranku nije učlanijo
-
Innovation
#1474 Re: Kifla mandatar
The BEN10 wrote: A kim je sada oženjen, pojma nemam? Niti da se ženio više puta...
Iza naočitog bivšeg sportiste i sadašnjeg političara su dva neuspjela braka: prvi s nekadašnjom manekenkom Aidom Osmanović, a drugi sa sarajevskom poduzetnicom Martinom Sairom Keškić.
Lijepa i atraktivna novinarka Al Jazeere Balkans Dalija Hasanbegović i najzgodniji premijer Kantona Sarajevo Dino Konaković u novom izdanju magazina Gracija otkrivaju detalje svoje ljubavne veze, te priznaju kako ih je oboje 'ljubav iznenadila'.
-
Mohamad Sissoko
#1475 Re: Kifla mandatar
Alfons Kauders wrote:Daleko od toga da cvjetamo... Ali zato barem imamo vode, imamo grijanje, a cak imamo i bolnicu, zapravo vise njih...Dr. Kuca wrote:zato tuzla cvjeta pod crvenim. De tita ti i partije suti.![]()
Imamo kurac.Juce Stupine bez grijanja a prije nekoliko dana i cijeli dan bez vode.
Pa skoro centar grada prije koju sedmicu bez vode.
Isto prosle sedmice BingoCityCentar i taj dio grada bez vode cijeli dan.