Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lijeve su super iako su meni opet nekako ljepse cipele sa tankom petom. ove mi izgledaju nekako preteske i nekako samo za jednu sezonu kad je ovaj fazon moderan.
Ne znam, meni iz takvog tipa žene jednostavno isijava jeftinoća, žena treba biti profinjena
Ne budi rob predrasuda
Jeftinoca cjelokupno stanje svijesti, bez obzira na krpe na njoj. Moje dvije ozbiljne veze su bile sa djevojkama koje su njegovale taj stil. Prva je bila tako kako ti kazes, ali druga susta suportnost-obrazovana, nacitana, inteligentna i voljna da se spakuje for my eyes only
Koliko ogavnih cipela na jednom mjestu, oči mi krvare
Te obrve su proslavile turske serije, kod njih svaka žena sa gusjenicama iznad očiju.
Turkinjama i njihovoj fizionomiji lica i pristaje, naše to nešta iscrtavaju po kalupima i tetoviraju pa izgledaju kao majka Silvestera Stalonea (guglati na vlastitu odgovornost).
Jeftinoca cjelokupno stanje svijesti, bez obzira na krpe na njoj. Moje dvije ozbiljne veze su bile sa djevojkama koje su njegovale taj stil. Prva je bila tako kako ti kazes, ali druga susta suportnost-obrazovana, nacitana, inteligentna i voljna da se spakuje for my eyes only
Jeftin izgled je jeftin izgled, predrasuda bi bila da sam konstatirala nešto o njihovoj osobnosti, što nisam.
Estetski meni takva žena neće biti lijepa ni sexy, sasvim nebitno koliko je fakulteta zavrišla i jel inače duša od čovjeka, voli životinje i pravi pite.
annoy wrote:
Jeftin izgled je jeftin izgled, predrasuda bi bila da sam konstatirala nešto o njihovoj osobnosti, što nisam.
Estetski meni takva žena neće biti lijepa ni sexy, sasvim nebitno koliko je fakulteta zavrišla i jel inače duša od čovjeka, voli životinje i pravi pite.