Wizz air

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sve_ovo_ja

#1451 Re: Wizz air

Post by sve_ovo_ja »

Maraschino wrote:Da vas pitam, ove godine(od 01.01.2018) nisam dobio ni jedan email da su karte snizene 20%. Dobijem da je 10% ako bukiras hotel, auto iznajmis i tako ali nikako za karte.

Prosle godine skoro svakog mjeseca dolazi email da su karte snizene 20% za clanove kluba a nakon par dana i za sve ostale.
Je li ovo samo kod mene ili se i vama isto desilo?
Mozda ti ode u neki drugi folder/kategoriju (promotions i sl. Na gmailu). Ja obicno pratim notifikacije na mobilnoj app.
Maraschino

#1452 Re: Wizz air

Post by Maraschino »

sve_ovo_ja wrote:
Maraschino wrote:Da vas pitam, ove godine(od 01.01.2018) nisam dobio ni jedan email da su karte snizene 20%. Dobijem da je 10% ako bukiras hotel, auto iznajmis i tako ali nikako za karte.

Prosle godine skoro svakog mjeseca dolazi email da su karte snizene 20% za clanove kluba a nakon par dana i za sve ostale.
Je li ovo samo kod mene ili se i vama isto desilo?
Mozda ti ode u neki drugi folder/kategoriju (promotions i sl. Na gmailu). Ja obicno pratim notifikacije na mobilnoj app.
Nema sanse, od njih dobijam sve osim popusta na karte. Mislim da su to oni sredili u svom sistemu a vide da i cesto letim pa mi nije potrebno snizenje. :D
vjesticanametli

#1453 Re: Wizz air

Post by vjesticanametli »

Hmmm tacno. Ni meni nema popusta....seronje air
Connaisseur Karlin

#1454 Re: Wizz air

Post by Connaisseur Karlin »

Maraschino wrote:
Nema sanse, od njih dobijam sve osim popusta na karte. Mislim da su to oni sredili u svom sistemu a vide da i cesto letim pa mi nije potrebno snizenje. :D
pa zar nemas frequent flyer status i clanairnu , na takav nacin dobijas pospust sakupljanjem poena :)
vjesticanametli wrote:Hmmm tacno. Ni meni nema popusta....seronje air
kako cesto letis, uzmi clansku karticu :kiss:

ne znam, kakve druge popuste ocekujete :-D
Maraschino

#1455 Re: Wizz air

Post by Maraschino »

Connaisseur Karlin wrote:
Maraschino wrote:
pa zar nemas frequent flyer status i clanairnu , na takav nacin dobijas pospust sakupljanjem poena :)

Clan sam cluba i ne znam sta hoce jos. :roll: :D
Bili su do skora popusti(periodicno) 20% za sve clanove cluba pa nakon toga opet 20% za sve druge ali od nove godine nista mi od toga ne dolazi osim za popusti za auta i hotele.
ovo_malo_duse

#1456 Re: Wizz air

Post by ovo_malo_duse »

Maraschino wrote:
Maraschino wrote:

Bili su do skora popusti(periodicno) 20% za sve clanove cluba pa nakon toga opet 20% za sve druge ali od nove godine nista mi od toga ne dolazi osim za popusti za auta i hotele.
Meni dolazi stalno. Jutros doslo 20% za sve destinacije..

Edit:
Lazem jutros je doslo za 20 % za sve destinacije iz Beca.

A ovo prvo prije 2 dana:

Image
Last edited by ovo_malo_duse on 14/06/2018 13:51, edited 1 time in total.
Connaisseur Karlin

#1457 Re: Wizz air

Maraschino wrote:
Maraschino wrote:

Marashino, provjeri sa njima svoj e mail , evo drugo forumash dobija e mail za popsuste, provjeri sa kompanijm svoj status :kiss:
Maraschino

#1458 Re: Wizz air

Post by Maraschino »

Image

To je to. :D

Jedino da kroz restarte kompa da mi nije bila iskljucena notifikacija koju sam obnovio prije par dana i sada cekam da nesto uleti.

@Karlinka, upravo sam to uradio :kiss:
Connaisseur Karlin

#1459 Re: Wizz air

Maraschino wrote:Image

To je to. :D

Jedino da kroz restarte kompa da mi nije bila iskljucena notifikacija koju sam obnovio prije par dana i sada cekam da nesto uleti.

@Karlinka, upravo sam to uradio :kiss:
mene uvijek mozes pitati za pomoc :kiss:
Rockefeller

#1460 Re: Wizz air

Post by Rockefeller »

Povratna karta, Berlin Tuzla, za dvoje oko 360€. Sa velikim kuuuferima. Okej cijena. Kad pogledam Sarajevo dodje mi da se roknem :lol:
Nadzorna_ploca

#1461 Re: Wizz air

Post by Nadzorna_ploca »

Kad smo vec kod toga..Ulogova se i izbaci mi ovo..:)

Image
Nadzorna_ploca

#1462 Re: Wizz air

Post by Nadzorna_ploca »

Sad sam provjerio postu i baca mi njihove obavijesti na junk mail. Aplikacija outlook mi ne registruje njihove mailove nikako. :|
ovo_malo_duse

#1463 Re: Wizz air

Post by ovo_malo_duse »

Rockefeller wrote:Povratna karta, Berlin Tuzla, za dvoje oko 360€. Sa velikim kuuuferima. Okej cijena. Kad pogledam Sarajevo dodje mi da se roknem :lol:
Kada?
Ja kupio povratne za troje Berlin Tuzla pocetak - kraj jula 400 i kusur KM , doduse karte su kupljene pocetkom maja. Upravo iz razloga da da se roknes kako izgleda karta za Sarajevo.
ovo_malo_duse

#1464 Re: Wizz air

Post by ovo_malo_duse »

Nadzorna_ploca wrote:Kad smo vec kod toga..Ulogova se i izbaci mi ovo..:)

Image
Novo pravilo u EU. Svako ko zeli sacuvati toj e-mail da ti salje ponude ili bilo sta mora trazit dozvolu. Ako nisi potvrdio neces dobijati nista.
Nadzorna_ploca

#1465 Re: Wizz air

Post by Nadzorna_ploca »

ovo_malo_duse wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Kad smo vec kod toga..Ulogova se i izbaci mi ovo..:)

Image
Novo pravilo u EU. Svako ko zeli sacuvati toj e-mail da ti salje ponude ili bilo sta mora trazit dozvolu. Ako nisi potvrdio neces dobijati nista.
Potvrdio sam. Stizalo mi je i do sad, pa neka se nastavi i dalje.
Rockefeller

#1466 Re: Wizz air

Post by Rockefeller »

ovo_malo_duse wrote:
Rockefeller wrote:Povratna karta, Berlin Tuzla, za dvoje oko 360€. Sa velikim kuuuferima. Okej cijena. Kad pogledam Sarajevo dodje mi da se roknem :lol:
Kada?
Ja kupio povratne za troje Berlin Tuzla pocetak - kraj jula 400 i kusur KM , doduse karte su kupljene pocetkom maja. Upravo iz razloga da da se roknes kako izgleda karta za Sarajevo.
Kraj jula, sredina augusta. Bolje i ovo nego Sarajevo, trenutno. Usrali su da valja al haj.
starii

#1467 Re: Wizz air

Post by starii »

Image

na karti ovako stoji, jel to znaci da mogu veci kofer do 20kg ponijeti?hvala...let je tuzla berlin?
Maraschino

#1468 Re: Wizz air

Post by Maraschino »

starii wrote:Image

na karti ovako stoji, jel to znaci da mogu veci kofer do 20kg ponijeti?hvala...let je tuzla berlin?
kako stoji mozes sve ovo sto je prikazano(veliki kofer predani do 20 kg, mali do 10 kg i torbicu).
valjda znas sta si platio.
thekupus

#1469 Re: Wizz air

Post by thekupus »

Jeste sigurni? Meni izgleda neoznaceno ova velika torba, valjda bi obje imale bijelu podlogu
Maraschino

#1470 Re: Wizz air

Post by Maraschino »

Kada nema velikog kofera nema ni slike a ovdje stoji '' 1checked-in baggage''.
Dupli_skalp

#1471 Re: Wizz air

Post by Dupli_skalp »

nevjerovatno da ne nude opciju letova sa presjedanjem isto preko wizz aira, kako onda da si isplaniram let?
Gandra_1

#1472 Re: Wizz air

Post by Gandra_1 »

eyesburn wrote:nevjerovatno da ne nude opciju letova sa presjedanjem isto preko wizz aira, kako onda da si isplaniram let?
Tako ti je to sa low-cost kompanijama... Uzmeš fino kartu za jednu destinaciju i pogledaš im raspored iz tog grada za dalje, sačekaš let i to je to, nema druge...
Dupli_skalp

#1473 Re: Wizz air

Post by Dupli_skalp »

Gandra_1 wrote:
eyesburn wrote:nevjerovatno da ne nude opciju letova sa presjedanjem isto preko wizz aira, kako onda da si isplaniram let?
Tako ti je to sa low-cost kompanijama... Uzmeš fino kartu za jednu destinaciju i pogledaš im raspored iz tog grada za dalje, sačekaš let i to je to, nema druge...
pa evo konkretno, kako otići u barselonu s wizz airom? i uopšte ne ispadne low cost, recimo samo iz budimpešte imaju za barcelonu, a do budimpešte mogu samo iz sarajeva. a samo povratna karta sarajevo-budimpešta oko 250KM. :)
zgiba

#1474 Re: Wizz air

Post by zgiba »

U Wizz air je povratna karta Sarajevo - Budimpesta 90 KM (tako bar prikazuje na njihovoj stranici)
Dupli_skalp

#1475 Re: Wizz air

Post by Dupli_skalp »

zgiba wrote:U Wizz air je povratna karta Sarajevo - Budimpesta 90 KM (tako bar prikazuje na njihovoj stranici)
zavisi od datuma, ja sam gledao datume kada imam godišnji odmor i sa prtljagom, i ispadne ta cifra.

znači daleko odosmo od low cost podneblja, a ne nude mi opciju kako da se prebacim do barcelone u paketu.
Post Reply