Mozda ti ode u neki drugi folder/kategoriju (promotions i sl. Na gmailu). Ja obicno pratim notifikacije na mobilnoj app.Maraschino wrote:Da vas pitam, ove godine(od 01.01.2018) nisam dobio ni jedan email da su karte snizene 20%. Dobijem da je 10% ako bukiras hotel, auto iznajmis i tako ali nikako za karte.
Prosle godine skoro svakog mjeseca dolazi email da su karte snizene 20% za clanove kluba a nakon par dana i za sve ostale.
Je li ovo samo kod mene ili se i vama isto desilo?
Wizz air
- sve_ovo_ja
#1451 Re: Wizz air
- Maraschino
#1452 Re: Wizz air
Nema sanse, od njih dobijam sve osim popusta na karte. Mislim da su to oni sredili u svom sistemu a vide da i cesto letim pa mi nije potrebno snizenje.sve_ovo_ja wrote:Mozda ti ode u neki drugi folder/kategoriju (promotions i sl. Na gmailu). Ja obicno pratim notifikacije na mobilnoj app.Maraschino wrote:Da vas pitam, ove godine(od 01.01.2018) nisam dobio ni jedan email da su karte snizene 20%. Dobijem da je 10% ako bukiras hotel, auto iznajmis i tako ali nikako za karte.
Prosle godine skoro svakog mjeseca dolazi email da su karte snizene 20% za clanove kluba a nakon par dana i za sve ostale.
Je li ovo samo kod mene ili se i vama isto desilo?
- vjesticanametli
#1453 Re: Wizz air
Hmmm tacno. Ni meni nema popusta....seronje air
- Connaisseur Karlin
#1454 Re: Wizz air
pa zar nemas frequent flyer status i clanairnu , na takav nacin dobijas pospust sakupljanjem poenaMaraschino wrote:
Nema sanse, od njih dobijam sve osim popusta na karte. Mislim da su to oni sredili u svom sistemu a vide da i cesto letim pa mi nije potrebno snizenje.
kako cesto letis, uzmi clansku karticuvjesticanametli wrote:Hmmm tacno. Ni meni nema popusta....seronje air
ne znam, kakve druge popuste ocekujete
- Maraschino
#1455 Re: Wizz air
Clan sam cluba i ne znam sta hoce jos.Connaisseur Karlin wrote:pa zar nemas frequent flyer status i clanairnu , na takav nacin dobijas pospust sakupljanjem poenaMaraschino wrote:
Nema sanse, od njih dobijam sve osim popusta na karte. Mislim da su to oni sredili u svom sistemu a vide da i cesto letim pa mi nije potrebno snizenje.![]()
kako cesto letis, uzmi clansku karticuvjesticanametli wrote:Hmmm tacno. Ni meni nema popusta....seronje air![]()
ne znam, kakve druge popuste ocekujete
Bili su do skora popusti(periodicno) 20% za sve clanove cluba pa nakon toga opet 20% za sve druge ali od nove godine nista mi od toga ne dolazi osim za popusti za auta i hotele.
- ovo_malo_duse
#1456 Re: Wizz air
Meni dolazi stalno. Jutros doslo 20% za sve destinacije..Maraschino wrote:Clan sam cluba i ne znam sta hoce jos.Connaisseur Karlin wrote:pa zar nemas frequent flyer status i clanairnu , na takav nacin dobijas pospust sakupljanjem poenaMaraschino wrote:
Nema sanse, od njih dobijam sve osim popusta na karte. Mislim da su to oni sredili u svom sistemu a vide da i cesto letim pa mi nije potrebno snizenje.![]()
kako cesto letis, uzmi clansku karticuvjesticanametli wrote:Hmmm tacno. Ni meni nema popusta....seronje air![]()
ne znam, kakve druge popuste ocekujete![]()
![]()
Bili su do skora popusti(periodicno) 20% za sve clanove cluba pa nakon toga opet 20% za sve druge ali od nove godine nista mi od toga ne dolazi osim za popusti za auta i hotele.
Edit:
Lazem jutros je doslo za 20 % za sve destinacije iz Beca.
A ovo prvo prije 2 dana:

Last edited by ovo_malo_duse on 14/06/2018 13:51, edited 1 time in total.
- Connaisseur Karlin
#1457 Re: Wizz air
Marashino, provjeri sa njima svoj e mail , evo drugo forumash dobija e mail za popsuste, provjeri sa kompanijm svoj statusMaraschino wrote:Clan sam cluba i ne znam sta hoce jos.Connaisseur Karlin wrote:pa zar nemas frequent flyer status i clanairnu , na takav nacin dobijas pospust sakupljanjem poenaMaraschino wrote:
ne znam, kakve druge popuste ocekujete![]()
![]()
- Maraschino
#1458 Re: Wizz air

To je to.
Jedino da kroz restarte kompa da mi nije bila iskljucena notifikacija koju sam obnovio prije par dana i sada cekam da nesto uleti.
@Karlinka, upravo sam to uradio
- Connaisseur Karlin
#1459 Re: Wizz air
mene uvijek mozes pitati za pomocMaraschino wrote:
To je to.![]()
Jedino da kroz restarte kompa da mi nije bila iskljucena notifikacija koju sam obnovio prije par dana i sada cekam da nesto uleti.
@Karlinka, upravo sam to uradio
- Rockefeller
#1460 Re: Wizz air
Povratna karta, Berlin Tuzla, za dvoje oko 360€. Sa velikim kuuuferima. Okej cijena. Kad pogledam Sarajevo dodje mi da se roknem 
-
Nadzorna_ploca
#1461 Re: Wizz air
Kad smo vec kod toga..Ulogova se i izbaci mi ovo..

-
Nadzorna_ploca
#1462 Re: Wizz air
Sad sam provjerio postu i baca mi njihove obavijesti na junk mail. Aplikacija outlook mi ne registruje njihove mailove nikako. 
- ovo_malo_duse
#1463 Re: Wizz air
Kada?Rockefeller wrote:Povratna karta, Berlin Tuzla, za dvoje oko 360€. Sa velikim kuuuferima. Okej cijena. Kad pogledam Sarajevo dodje mi da se roknem
Ja kupio povratne za troje Berlin Tuzla pocetak - kraj jula 400 i kusur KM , doduse karte su kupljene pocetkom maja. Upravo iz razloga da da se roknes kako izgleda karta za Sarajevo.
- ovo_malo_duse
#1464 Re: Wizz air
Novo pravilo u EU. Svako ko zeli sacuvati toj e-mail da ti salje ponude ili bilo sta mora trazit dozvolu. Ako nisi potvrdio neces dobijati nista.Nadzorna_ploca wrote:Kad smo vec kod toga..Ulogova se i izbaci mi ovo..
-
Nadzorna_ploca
#1465 Re: Wizz air
Potvrdio sam. Stizalo mi je i do sad, pa neka se nastavi i dalje.ovo_malo_duse wrote:Novo pravilo u EU. Svako ko zeli sacuvati toj e-mail da ti salje ponude ili bilo sta mora trazit dozvolu. Ako nisi potvrdio neces dobijati nista.Nadzorna_ploca wrote:Kad smo vec kod toga..Ulogova se i izbaci mi ovo..
- Rockefeller
#1466 Re: Wizz air
Kraj jula, sredina augusta. Bolje i ovo nego Sarajevo, trenutno. Usrali su da valja al haj.ovo_malo_duse wrote:Kada?Rockefeller wrote:Povratna karta, Berlin Tuzla, za dvoje oko 360€. Sa velikim kuuuferima. Okej cijena. Kad pogledam Sarajevo dodje mi da se roknem
Ja kupio povratne za troje Berlin Tuzla pocetak - kraj jula 400 i kusur KM , doduse karte su kupljene pocetkom maja. Upravo iz razloga da da se roknes kako izgleda karta za Sarajevo.
- starii
#1467 Re: Wizz air

na karti ovako stoji, jel to znaci da mogu veci kofer do 20kg ponijeti?hvala...let je tuzla berlin?
- Maraschino
#1468 Re: Wizz air
kako stoji mozes sve ovo sto je prikazano(veliki kofer predani do 20 kg, mali do 10 kg i torbicu).starii wrote:
na karti ovako stoji, jel to znaci da mogu veci kofer do 20kg ponijeti?hvala...let je tuzla berlin?
valjda znas sta si platio.
- thekupus
#1469 Re: Wizz air
Jeste sigurni? Meni izgleda neoznaceno ova velika torba, valjda bi obje imale bijelu podlogu
- Maraschino
#1470 Re: Wizz air
Kada nema velikog kofera nema ni slike a ovdje stoji '' 1checked-in baggage''.
- Dupli_skalp
#1471 Re: Wizz air
nevjerovatno da ne nude opciju letova sa presjedanjem isto preko wizz aira, kako onda da si isplaniram let?
-
Gandra_1
#1472 Re: Wizz air
Tako ti je to sa low-cost kompanijama... Uzmeš fino kartu za jednu destinaciju i pogledaš im raspored iz tog grada za dalje, sačekaš let i to je to, nema druge...eyesburn wrote:nevjerovatno da ne nude opciju letova sa presjedanjem isto preko wizz aira, kako onda da si isplaniram let?
- Dupli_skalp
#1473 Re: Wizz air
pa evo konkretno, kako otići u barselonu s wizz airom? i uopšte ne ispadne low cost, recimo samo iz budimpešte imaju za barcelonu, a do budimpešte mogu samo iz sarajeva. a samo povratna karta sarajevo-budimpešta oko 250KM.Gandra_1 wrote:Tako ti je to sa low-cost kompanijama... Uzmeš fino kartu za jednu destinaciju i pogledaš im raspored iz tog grada za dalje, sačekaš let i to je to, nema druge...eyesburn wrote:nevjerovatno da ne nude opciju letova sa presjedanjem isto preko wizz aira, kako onda da si isplaniram let?
- zgiba
#1474 Re: Wizz air
U Wizz air je povratna karta Sarajevo - Budimpesta 90 KM (tako bar prikazuje na njihovoj stranici)
- Dupli_skalp
#1475 Re: Wizz air
zavisi od datuma, ja sam gledao datume kada imam godišnji odmor i sa prtljagom, i ispadne ta cifra.zgiba wrote:U Wizz air je povratna karta Sarajevo - Budimpesta 90 KM (tako bar prikazuje na njihovoj stranici)
znači daleko odosmo od low cost podneblja, a ne nude mi opciju kako da se prebacim do barcelone u paketu.