Obicne djevojke koje prodaju sex

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
GoodTaste

#1451 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by GoodTaste »

madesa wrote:
supercali wrote:
Nokian808 wrote:061/418-218
Sve radi (čak i anal) i istinski uziva (ili bar dobro glumi), 28-29 godina, velike sise ali u licu prosjek...
P.S. Barem je takva bila prije koju godinu :izet:
Mislim da ce sad ovaj broj biti zauzet bar jedno 3 dana :)
:P
Ovo je provjereno eskort djevojka, bar google tako kaze :D

Ima li ko kakve slike doticne, ili neke druge da se to vidi, moze na PP :D

Glupo je zvati i nalazit se i onda da ti se ne svidi :D
supercali

#1452 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

dobar osjecaj wrote: Druzenje, socijalizacija, razgovor, zabavljanje, izlasci, seks s djevojkom koja te privlaci nisu peglanje. Osim uglavnom ljudima koji imaju teskoca u komunikaciji i socijalizaciji ili nemaju subjektivno/objektivno vremena za drustveni zivot. Da ima pegla cura/zena - ima vjerovatno srazmjerno koliko ima i daveza muskaraca. Zaobidjes ko te davi i nadjes sebi nekog ko ti prija i cao Vojnicko polje :D
ako smo ja ti peti deseti nasli sto trazimo ne znaci da svako ima srece
ne spustaj temu na licnu i pojedinacnu razinu
ja sam svoje nasao i ne pada mi na pamet da idem i sa onim djevojkama koje mi se same nude a kamoli da ja trazim
al ti izgleda moras ujesti :P
imam osjecaj da si ti ona kod koje mora biti zadnja i da je "tacna" bez obzira jel to bilo tako ili ne :)
supercali

#1453 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

GoodTaste wrote:
Ovo je provjereno eskort djevojka, bar google tako kaze :D

Ima li ko kakve slike doticne, ili neke druge da se to vidi, moze na PP :D

Glupo je zvati i nalazit se i onda da ti se ne svidi :D
mms? :)
dobar osjecaj

#1454 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dobar osjecaj »

supercali wrote:al ti izgleda moras ujesti :P
imam osjecaj da si ti ona kod koje mora biti zadnja i da je "tacna" bez obzira jel to bilo tako ili ne :)
:D ma kakvi, iskreno receno nije mi se dalo vise raditi nesto s cim sam se patila cijeli dan pa sam iskoristila tvoj post da malo izmlatim praznu slamu i provjetrim mozak koji se bio pretvorio u osusenu sljivu (bez kospice). ti si uvijek mekana podloga za skok sa desetog sprata :kiss:
supercali

#1455 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

Nemoj me ljubiti pripadam vojnickom :)
azurna_obala

#1456 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by azurna_obala »

supercali wrote:
azurna_obala wrote:Pa koliko moraš biti očajan da plaćaš sex...a još su gore one koje su spale na to :idea:
Pa nije to ocajnost neka
Nekome se mrsko peglati sa djevojkama muntati ovo ono prica ovako onako kad ovako moze odraditi bez price u manje vremena i vjerovatno isto potrosenog novca
A one koje su spale na to?
Ili finansiranje studija ili zivita generalno ili zivota na visokoj nozi ili je ucjenjena
Milion razloga zasto to radi
Ne znam zasto osudjujete druge kad ne znate razloge ni jedne ni druge strane

podvučeno: čisto sumnjam da će neko platiti sex jer mu se mrsko peglati s curama :lol:
vidim da bi ti mogao/mogla znati neke od razloga zašto to ljudi rade, pa eto de prosvijetli me, da ne lupetam bezveze :D ili nek se javi neki vrli muškarac da nam iznese vlastitta iskustva 8)

boldirano:
Hoćeš reći da cilj opravdava sredstvo jel :oops:
vrlo moguće da su troškovi studija i ostale đakonije u pitanju, ali de se zapitaj da li je to sve zaista vrijedno prodaje vlastitog tijela, gdje rizikuješ svoje zdravlje, možda i život, gdje jednostavno možeš da izgubiš više nego što dobiješ..?! :idea:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1457 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _BataZiv_0809 »

azurna_obala wrote:

podvučeno: čisto sumnjam da će neko platiti sex jer mu se mrsko peglati s curama :lol:
vidim da bi ti mogao/mogla znati neke od razloga zašto to ljudi rade, pa eto de prosvijetli me, da ne lupetam bezveze :D ili nek se javi neki vrli muškarac da nam iznese vlastitta iskustva 8)

boldirano:
vrlo moguće da su troškovi studija i ostale đakonije u pitanju, ali de se zapitaj da li je to sve zaista vrijedno prodaje vlastitog tijela, gdje rizikuješ svoje zdravlje, možda i život, gdje jednostavno možeš da izgubiš više nego što dobiješ..?! :idea:
Dovoljno je da malo prelistate ovu temu, prije 15tak stranica smo diskutovali vec o ovome. I sve to sto pitate vec ima odgovor :)

Motiva ima raznih, i ako vi "cisto sumnjate" u nesto, to ne znaci da se to ne dogadja. Ima ljudi koji drukcije ne mogu doci do sexa (npr. invalidi, ljudi sa fizickim deformacijama,bez razvijenih socijalnih vjestina), ima ljudi koji to rade iz zabave (bogatasi npr.), ima onih kojima je mrsko peglati se...ima raznih slucajeva.Sto ljudi sto cudi.

Poenta price je da da nemamo pravo suditi nikome, jer nismo bili u njegovoj poziciji.
azurna_obala

#1458 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by azurna_obala »

_BataZiv_0809 wrote:
Dovoljno je da malo prelistate ovu temu, prije 15tak stranica smo diskutovali vec o ovome. I sve to sto pitate vec ima odgovor :)

Motiva ima raznih, i ako vi "cisto sumnjate" u nesto, to ne znaci da se to ne dogadja. Ima ljudi koji drukcije ne mogu doci do sexa (npr. invalidi, ljudi sa fizickim deformacijama,bez razvijenih socijalnih vjestina), ima ljudi koji to rade iz zabave (bogatasi npr.), ima onih kojima je mrsko peglati se...ima raznih slucajeva.Sto ljudi sto cudi.

Poenta price je da da nemamo pravo suditi nikome, jer nismo bili u njegovoj poziciji.

Znači demokratija :D :oops:
supercali

#1459 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

azurna_obala wrote:
supercali wrote:
azurna_obala wrote:Pa koliko moraš biti očajan da plaćaš sex...a još su gore one koje su spale na to :idea:
Pa nije to ocajnost neka
Nekome se mrsko peglati sa djevojkama muntati ovo ono prica ovako onako kad ovako moze odraditi bez price u manje vremena i vjerovatno isto potrosenog novca
A one koje su spale na to?
Ili finansiranje studija ili zivita generalno ili zivota na visokoj nozi ili je ucjenjena
Milion razloga zasto to radi
Ne znam zasto osudjujete druge kad ne znate razloge ni jedne ni druge strane

boldirano:
To da li ja neko drugi ili bilo ko orodaje tijelo zbog stvari zivota neceg treceg ne bi trebalo biti nicija briga
Ako ona to radi i misli da je ok sto bi joj ja to nabijao na nos?
Ne moram se ja zapitati jer sam ja sto se tice toga odlucio a za necije drugo tijelo brine se ta osoba
Sto se tice ovoga zasto se neko ne bi peglao
Zato jer nece da se pegla s djevojkama
Nismo svi isti i isti slucaj kao sa djevojkama ko ce meni ili bilo kome spocitavati i govoriti sto ti je mrsko peglanje s djevojkama i sto placas sex
dobar osjecaj

#1460 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dobar osjecaj »

supercali wrote:Nemoj me ljubiti pripadam vojnickom :)
No sikiriki. Od mojih poljubaca se nije zatreslo Vojnicko :D
supercali

#1461 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

dobar osjecaj wrote:
supercali wrote:Nemoj me ljubiti pripadam vojnickom :)
No sikiriki. Od mojih poljubaca se nije zatreslo Vojnicko :D
Nije tvoje trziste? :D
Ramzess Veliki

#1462 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Ramzess Veliki »

radostan dan wrote:
mirzet87sa wrote:E'o sam se zrtvovao za vas zagorakse, bi mi dosadno nesto pa sam okrenuo tih par brojeva u nadi da sta do kraja godine opalite :D
klasika 1h 100km, noc 300, dan 500, masaza obicna 40, erotska 80, usluge se vrse iskljucivo u njihovom stanu. K'o je maher moze se i cjenkat, ha ja.. :D

znači, 10-15 minuta - 20 do 25 KM...
Ili se skupiti četverica po 25 KM na 15 minuta ... :lol: :lol: :lol:
trcicu trceci

#1463 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by trcicu trceci »

klix raja vazda mora filozofirati i moralizirati o svemu, pa i o seksu... kakvi demagozi :-)
asurbanipal

#1464 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by asurbanipal »

karanana wrote:mene je vise strah situacije da me ne nashutaju i ne opeljese i prije negoli skinem pantalone a kamoli ga pristavim.
i sta cu onda? da u avazu kazem ti i ti me opljackali i isprebijali dok sam isao u taj stan da guzim.

Oplakah care :lol: :lol: :lol:
oskarboy

#1465 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by oskarboy »

pa i vecinu je strah takvih situacija da ce bas njega ufatit neka racija ili murija kad bude guzio.
Dobrinja80

#1466 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Dobrinja80 »

sherbett wrote:znači, odvratno!
Toga fakat ima, ali ja nikad prije na to nisam obračala pažnju. U zadnje vrijeme ih primjećujem..uglavnom po restorinama. Točno se daju skužit! Nedavno mi u jednom restoranu hotela..gazda s dvije ženske u kutu..točno se po njima vidi a su za pare..i ponašanje i izgled..sve!
Jučer isto..prvo ja mislila neko veselo društvo tipa kolege s posla..pogledam bolje kako je večer odmicala, to su neke dvije balavice jedva 20 godina..jedna još i aparatić nosi na zubima...klinke, čak ništa poseno obučene, kao da idu na kavu u kvartu..i oni dva starija konja..vade pare..po 200 kn za pjesmu tim balavicama..50 eura na trubu ovo ono..fino se za večeru i piće i muziku..ovaj plazi po njoj, ona se kao izmiče..ma fuj..ne znam odakle im ta potreba? gdje ih nađu? gdje ih skupe? ne razumijem kako se spoje?
dvije seljanke i dva uspaljena konja koji troše pare na njih..i kako im se ne gade? ne ..ne razumijem!
Netreba ih tražiti, dođu same kad nanjuse pare.
nightvision

#1467 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by nightvision »

Pa da, nisu profi vec su amaterke. I opet je bolje da se :izet: nego da smrcu ili se bodu. Manja je steta, brojcanika nema a sapun nije da se potrosi. Neka cura nek i to probaju ako imaju zelju. Pocesto su takve bolje u braku nego neka nevinascad koje do braka glume svetice a u braku djavoli postanu. Nije bitno jesil' prvi nego da si zadnji.
JThomas

#1468 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by JThomas »

a dosad si mislila da u slobodno vrijeme prevode i rade mikrozadatke na netu? :D
Ramzess Veliki

#1469 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Ramzess Veliki »

nightvision wrote:Pocesto su takve bolje u braku nego neka nevinascad koje do braka glume svetice a u braku djavoli postanu. Nije bitno jesil' prvi nego da si zadnji.
Ja nevinoj i poštenoj ne vjerujem ni malo. :oops:
nightvision

#1470 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by nightvision »

Dajte ljudi da uvedemo malo reda u ovaj grupnjak, ja vec treci put pusim...
Kad quotate, dajte quotajte samo onoga kome se obracate, dzaba mi notifikacije dolaze...
Eto nadam se da cete uvaziti molbu. :)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1471 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Truba »

Prodajem kilo sexa
Oce ko kupit :mrgreen:
p206

#1472 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by p206 »

.
Last edited by p206 on 04/01/2015 01:34, edited 1 time in total.
nightvision

#1473 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by nightvision »

sherbett wrote:
nightvision wrote:Dajte ljudi da uvedemo malo reda u ovaj grupnjak, ja vec treci put pusim...
Kad quotate, dajte quotajte samo onoga kome se obracate, dzaba mi notifikacije dolaze...
Eto nadam se da cete uvaziti molbu. :)
pusi :lol:
malo se cimaš, ha?
Pa dzaba se cimam. :-)
p206

#1474 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by p206 »

.
Walther

#1475 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Walther »

sherbett wrote:ali di? kako?
mislim to su dvije mlade cure..kažem, dvadesetak godina..oni su oko 50 i kusur..di su oni njih sreli? šta, na cesti?
oni pitali i one otišle s njima? jele, pile, naručivale pjesme..i očekivale da ih pokrju dekicom?
kaže moja prijateljica da ima hrpa takvih u oglasnicima...al ove nisu bile tipične..neke duge široke veste, nit uređene nit sređene..znači, nisu neke profi..doduše, na dobrom su putu
pridju same... neke znaju biti jako direktne :wink: ove mladje to rade zbog dokazivanja, starije samo sponzora :wink:
Post Reply