Googlerica wrote:aha,kako se muskarci tjese za neulazak u brak![]()
tjeshe se zhenama
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Googlerica wrote:aha,kako se muskarci tjese za neulazak u brak![]()
Saian wrote:Googlerica wrote:aha,kako se muskarci tjese za neulazak u brak![]()
tjeshe se zhenama![]()
McMoy wrote:Nije do nas. Vi se nešto nećkate, premišljate, postavljate nerealne uslove...
A svakako je tema o ženama...![]()
Googlerica wrote:
meni su muskarci divna stvorenja
ako pod modom smatraš odjevne kombinacije, da nema direktne vezeGooglerica wrote:ne-ulazak u brak nema veze sa modom,pisete gluposti
krvava wrote:A vasi uvjeti su realni?!McMoy wrote:Nije do nas. Vi se nešto nećkate, premišljate, postavljate nerealne uslove...
ženu će udati....ona samathea wrote:Decki na vama je da odgovorite jednom i zauvijek sta ce udati zenu, na kraju vi nas pitate za ruku.
Moji apsolutno realnikrvava wrote:A vasi uvjeti su realni?!McMoy wrote:Nije do nas. Vi se nešto nećkate, premišljate, postavljate nerealne uslove...
bravokritichar wrote:ženu će udati....ona samathea wrote:Decki na vama je da odgovorite jednom i zauvijek sta ce udati zenu, na kraju vi nas pitate za ruku.
neke žene nikad neće biti za udaju
Mudro!kritichar wrote:ženu će udati....ona samathea wrote:Decki na vama je da odgovorite jednom i zauvijek sta ce udati zenu, na kraju vi nas pitate za ruku.
Čuj majke ti za ruku, pa nemoram se ja ženit da bih dobio ruku, di su ostali delovi telathea wrote:Decki na vama je da odgovorite jednom i zauvijek sta ce udati zenu, na kraju vi nas pitate za ruku.
Zavisi kakvi su trendovi,prije su se cure hvalile kako znaju praviti pite,sarme itd a danas se hvale kako ne znaju nista i kako ih to zivo ne zanimakritichar wrote:ženu će udati....ona samathea wrote:Decki na vama je da odgovorite jednom i zauvijek sta ce udati zenu, na kraju vi nas pitate za ruku.
krvava wrote: Cek malo ne govorimo o.kitabima nego vasim uvjetima! Po ovoj temi sudeci mora biti: 90-60-90/ 180+, broj cipela 36, pametnija od Anstajna,ljepsa u licu od Monike Belucci,i naravno mora znat pitu u letu praviti
@Idrize
U svoje ime govoriMcMoy wrote:krvava wrote: Cek malo ne govorimo o.kitabima nego vasim uvjetima! Po ovoj temi sudeci mora biti: 90-60-90/ 180+, broj cipela 36, pametnija od Anstajna,ljepsa u licu od Monike Belucci,i naravno mora znat pitu u letu praviti
@Idrize
Budite vi onakve kako u kitabima piše, ne tražimo mi ništa više.
ZAGORS wrote:Šta najbolje udaje ženu ?
Miraz !
I da hoću ne mogu, jer samo one brkate za miraz daju brda i doline.McMoy wrote:ZAGORS wrote:Šta najbolje udaje ženu ?
Miraz !
qq tebi ako se na to upecaš!
pa to su te koje nisu za udaju, ustvari ni za štaarslanbey wrote:Zavisi kakvi su trendovi,prije su se cure hvalile kako znaju praviti pite,sarme itd a danas se hvale kako ne znaju nista i kako ih to zivo ne zanimakritichar wrote:ženu će udati....ona samathea wrote:Decki na vama je da odgovorite jednom i zauvijek sta ce udati zenu, na kraju vi nas pitate za ruku.
ne treba biti 180, previse je to, dzepne venere su najbolje, a ovo ostalo si u pravu, manje visekrvava wrote: Cek malo ne govorimo o.kitabima nego vasim uvjetima! Po ovoj temi sudeci mora biti: 90-60-90/ 180+, broj cipela 36, pametnija od Anstajna,ljepsa u licu od Monike Belucci,i naravno mora znat pitu u letu praviti
@Idrize
Oni nađu drugog muškarca ... skontali šta valja ...Googlerica wrote:a moderni muskarcikritichar wrote:ovo su moderne žene, one se ne udaju
Jes' ... ruku već imam ...edo_79 wrote:Čuj majke ti za ruku, pa nemoram se ja ženit da bih dobio ruku, di su ostali delovi telathea wrote:Decki na vama je da odgovorite jednom i zauvijek sta ce udati zenu, na kraju vi nas pitate za ruku.