Eurosa wrote:mala noga?VenomousV wrote:samo vi pricajte o šuzama a ja cu da placem jer ne mogu naci svoj broj ni jednih koje mi se eventualno dopadnu
veeeeeeeeeeelika i uska
Eurosa wrote:mala noga?VenomousV wrote:samo vi pricajte o šuzama a ja cu da placem jer ne mogu naci svoj broj ni jednih koje mi se eventualno dopadnu
Imam isti problem, ljeti mi se stopala znoje, a ovdje je ljeti 50Cmanekenka u penziji wrote:kad smo kod obuce, postoje li baletanke u kojima se noge ne znoje?
fakat nemam problematicna stopala, ali ljeti im ne mogu nista
ne, ali uvijek se nadje njih par koji meni dijele savjete. ocigledno sam magnet za te djelitelje savjetaBig Ang wrote:Imate li naviku da dijelite savjete i kad vam ih niko ne trazi?![]()
Inace.... a ovo pitam ponajvise zbog savjeta koji su vezani za izgled druge zene. Recenice koje pocinju sa :"Ti bi trebala..." i "Tebi bi stajalo..." cujem ponekad u firmi. Doduse nas je oko 50. Zena. Svasta se moze cuti
Bambi_na_kofeinu wrote:Pa viđala sam i ružnije. Šta viđala...nosila
Iz postovanja prema svoj ocu, ne mogu ovo pitanje da preskocimlua wrote:Kakav ste odnos imali sa svojim tatom? Jeste li se uvijek dobro slagali, ili se to vremenom mijenjalo? Tipa ono da ste do puberteta recimo imale lijep odnos, pa onda malo drugačije i to? Biste li svoj odgoj i svoju porodicu nazvale patrijarhalnom? Da li ste imale otvoren odnos s ocem, u kontekstu priče o svemu i svačemu?
Ne.sha_ba wrote:prvo ruzicu da coknem![]()
![]()
i ne mogu da ne pitam jel bi se fakat odrekle djece ako bi bili homoseksualci???
Ja ba. "Odreći se nekog" i to nisam čula nigdje drugo nego ovdje. Kakav seljakluk kunem se.MedenoSrce wrote:Jok ja. Cuj odrekla to.mi je isto kao ostaviti dijete u domu. Cuj odrekla.
Jesi se ti upalila k'o fenjerema_ wrote:Bezveze je sad prepričavati stvari kako nisu ni rečene, tipična mahalska posla.
"Prvo savjetovati sa vjerske strane, ako ne ide, onda sa psihološke - stručna pomoć, ako ni to ne pomogne onda bih sa njim ostala "Selam za selam".
Uostalom, rijetko ko baš slučajno poželi biti derpe, nije to tako jednostavan proces koji se desi u roku od 2 dana - presudno je i djetinjstvo, i odgoj i ko su mu bili uzori i čemu je bio izložen i svašta nešto. "
To sam rekla na drugoj temi, i ne piše da bih se odrekla nekoga tek tako , a niti da bih se odrekla, već "Selam za selam" - to znači da ostaneš u kontaktu, ali ne kakav je bio. Uostalom, ne sumnjam da bi svi ostali koraci prije toga urodili plodom.
Eurosa wrote:Big Ang wrote:Gubite li vi stvari?
samo kisobrane,