joj izjava do poluvremena i poslije tekme

kakvih kingova ovde ima

sve u svemu neki su na kladionici hajrovali
ne znam ko se realano moze brinuti za makar prvi mec sa slovacima tj ovaj kod kuce ? kontrolisali smo u prvom tekmu u gotovo najjacem sastavu gdje nam je jedine probleme pravio altidore koji je jadnog spahu bacao kako je stigao. i to su nam jedini problemi bili. srecom nekako su ga zaustavljali i po meni to nije alarm jer smo djelovali odlicno na svakoj poziciji sinoc u prvih 45 minuta. kasnije ocekivano sve s obzirom da sam i zbog kladare ocekivao da ce safet ubaciti ovako hokejaski par igraca a amerika na klupi ima vecinom slicne igrace onima iz prvog tima i igra im se nije promijenila

malo su se ove izmjene pogubile i izgubili smo igru totalno ali nista strasno

srecom 3 izmjene su moguce u takmicarskim tekmama hehehe
iskreno nadam se da ce rijetko repka igrati na kosevu cisto zbog onog vasara po gradu

zivot mi se zgadio. a cirkus oko stadiona i na stadionu se samo nastavio s facama, transparentima, tecnim bosansko-engleskim-njemackim-skandinavskim gdje su preovladavala ova zadnja 3 jezika. ne znam da li je neko vidio ali ispred istoka kod C-VI ulaza 5 lola sjelo u travu sa stomacinama do zuba skinuli fino majice i jedno 5-6 kila janjetine ispred njih i pive i udri

a o tome kako ih 50% ne zna rimske brojeve pa za C-IV hoce se poklati sa redarima da je IV rimski 6
helem , sa osmijehom sam ispratio kraj tekme i odlazak razmazenih sa stadiona
i za kraj svaka cast momci , dobra tekma. bravo pape za isprobavanje i opustenost jer za to prijateljske i sluze

aBd slovacku dobijamo pa makar i 1 0
a ostalim selektorima isto svaka cast