Veliki Brat 2013

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
kisni indijanac

#1451 Re: Veliki Brat 2013

Post by kisni indijanac »

Asamoah Gyan wrote:Mića je totalni kokuz, bio je primoran da učestvuje u ovakvim emisijama i da se spusti na nivo jedne soraje ili ave koje su virtualne ličnosti. Halo, jedan Mića koji je još prije skoro 45 godina kao prvi jugosloven svirao u Londonu u klubovima u kojima su počinjli Zeppelin, SAbbath.... prima manju dnevnicu od djevojke koja ima ogromne vještačke sise i čija ličnost ne predstavlja ništa u ovom univerzumu. Žalosno je to.
naravno, slažem se, ali ne slažem se da su ljudi seljačine, papci i sl. samim tim što su kokuzi i što su dotakli dno života, meni ne smeta mićin vokabular, pola ukućana se vulgarnije ponaša u kući od miće i bez psovki, ali ok ovo je forum, iako su mi smiješni "argumenti" tipa...mića je seljačina i tačka !".....

mića se vratio u rodni grad, ali mića je uvijek sarajlija....
Not My Idea

#1452 Re: Veliki Brat 2013

Post by Not My Idea »

sonjiii wrote: Milic je jedna obicna seljacina.Mislim da ce tek da se pokaze koliko je prost,i kakav je pacenik.Ovo je odgovor na ono da je legenda.Legende odrzavaju svoju na slavu na drugaciji nacin,a ne pljuju po sebi,i ne vuku se po ovakvim emisijama kada su jednom nogom vec u grobu. Moze da se trudi da bude objektivan kada su drugi u pitanju,ali njegova prava licnost je fuj,bljak.
A zato Gene Simmons radi onaj genijalni reality show?

Nemoj dalje, zivota ti.
kakavdanakneiskustvu

#1453 Re: Veliki Brat 2013

Post by kakavdanakneiskustvu »

Not My Idea wrote::lol: jbg sad, vi napraviste od Vendi intelektualku

ljudi, nije tesko ispast pametan kad je pored vas 6-7 dokazanih kretena i idiota.

inace, Vendi je jednom izjavila da po cijeli dan cita Vujakliju tj uci rijeci

i to što kažeš
kakavdanakneiskustvu

#1454 Re: Veliki Brat 2013

kisni indijanac wrote:

:thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#1455 Re: Veliki Brat 2013

milić se izderao na maju n. da ne pjeva više
vedra nebesa
Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.

#1456 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

Odakle izviru Milićevi hejteri? :shock:
_nevermind_

#1457 Re: Veliki Brat 2013

Post by _nevermind_ »

didžej wrote:
_nevermind_ wrote:
Odpozdrav i tebi :-) Ja sam izvjestavala do ranih jutarnjih sati, vi se svi razbjezaste :D

Neko je pisao ovdje na forumu kako je Soraja, kada je nekad dolazila u SA uzela od sponzora bundu koju nije platila, a ustvari trebala ju je vratiti...neka me neko ispravi ako grijesim.

Nego, @didžej, imas li ti fakultet :D :D
uspavao me boban sinoc. :lol: gluho i daleko bilo. :run:
mozda je platila u naturi? :skoljka:
naravno da imam, zavrsio maksuz da bih mogao da zbarim sindi. :wink:
jos jedna potvrda da sindi cijeni prave vrijednosti, slazes li se? :D
Sreca tvoja, ja onda ne vidim nikakve prepreke za vas dvoje :D
_nevermind_

#1458 Re: Veliki Brat 2013

Post by _nevermind_ »

P308 wrote:Sta je Uros izjavio nakon izlaska iz kuce:
Nakon dve nedelje provedene u “Velikom Bratu”, sinoć je iz kuće iz izbačen kaskader Uroš Ćertić, koji ekskluzivno za Telegraf otkriva da je sve što je radio bilo, u stvari, taktika, i da sa Avom nije imao seks kao i da su se njih dvoje dogovorili da sve odglume kako bi napravili šou i što duže ostali u kući.

Ćertić je takođe demantovao sinoćnu izjavu da je zaljubljen u Soraju, ali je otkrio i to da u stvari nema nikakvu devojku, a da su mu favoriti za pobedu LGBT aktivista Boban i atletičar Topić.

Čitava nacija bila je u šoku kada su već prvu noć po ulasku u rijaliti Ava i Uroš imali seks ispod pokrivača, što se moglo naslutiti na osnovu snimka, a kasnije i njegovog prizanja Maji Nikolić da je sa starletom spavao čak četiri puta. Međutim, Ćertić otkriva kako se sve to zapravo nije desilo i da su se Ava i on sve dogovorili.

- Ja sam Marijani potvrdio da sam zaljubljen u Soraju samo da bi nastavio šou, isto tako sam rekao i da imam devojku napolju koja sprema doktorat, ali to nije tačno, izmislio sam, nemam nikog, a za doktorat je bila fora da udarim kontru Avi koja je na sva usta brojala svoje škole i fakultete. Sve u cilju da napravim da bude zanimljivo – izjavio je Uroš i uz to priznao da je možda ipak mogla da se rodi ljubav sa starletom u kući da je ostao duže, jer su tamo ipak drugačije okolnosti.
Bas kao sto sam i ranije napisala...ocigledno da on prije ulaska u kucu VB nikada nije ni cuo za Avu i Soraju, pa nakon sto ih je izgoogle-ao :mrgreen: brze bolje okrenuo plocu. Sad ce radije ispasti lazovcina i reci da se sa Avom sve dogovorio i sve odglumio, nego da, ne daj Boze, neko pomisli da je mogao imati bilo sta s njom. A i sa Sorajom je odjednom ponovo postao prijatelj. A to da vani vise nema djevojku, svakako odavno znamo :mrgreen: :mrgreen:
P308

#1459 Re: Veliki Brat 2013

Post by P308 »

A Soaraja jadna u ispovedaonici izjavljuje kako je Ava kriva sto je Uros ispao, i sto se onako ponasao iako je on stotinu puta rekao da ima djevojku. Kaze posten je i nije dvolican :lol:
E moja Soraja :D
_nevermind_

#1460 Re: Veliki Brat 2013

Post by _nevermind_ »

P308 wrote:A Soaraja jadna u ispovedaonici izjavljuje kako je Ava kriva sto je Uros ispao, i sto se onako ponasao iako je on stotinu puta rekao da ima djevojku. Kaze posten je i nije dvolican :lol:
E moja Soraja :D
Namlatice njega Soraja cim izadje :lol: :lol:
vedra nebesa

#1461 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

Veliki brat je saopštio ukućanima da su zbog brojnih kršenja pravila kuće Velikog brata svi nominovani. Imunitet će jedino imati pobednik Balkan Song Kontesta.
P308

#1462 Re: Veliki Brat 2013

Post by P308 »

vedra nebesa wrote:
Veliki brat je saopštio ukućanima da su zbog brojnih kršenja pravila kuće Velikog brata svi nominovani. Imunitet će jedino imati pobednik Balkan Song Kontesta.
Super, tako je i najbolje. Ali Tintoreto opet nece izaci, mislim da ce ili Nevena ili Sindi.
Not My Idea

#1463 Re: Veliki Brat 2013

Post by Not My Idea »

:lol: joj ja Milicha sto mekeche :mrgreen:
ZV Keli

#1464 Re: Veliki Brat 2013

Post by ZV Keli »

Milic legenda roka.? Hahaha,nemoj me nasmijavati :lol: . Pravi rok ne pada pod komercijalu.Nikada! Milic je izduvana lopta,koja nikada nije ni bila naduvana.
Ja sam kriv sto uopste ulazim u diskusiju sa nekom ocigledno trebicom,koja se registrovala da bi sudjelovala na temi.Vjerovatno se furas na Avu ili Soraju i blago ti ocu i majci.
Ps ja ovo i ne gledam ali stalno mi izlazi sa strane da je hot tema,ukljucio sam neki dan i mogu da vas pitam,koji pratite.
Ko je ona pedercina,kakav je to on VIP?
Ko je onaj nabildani celavi ?
Ko je onaj istetovirani,patriota iz Kanade ?
Ko su oni blizanci i kakvi su to oni VIP,plus sto im se na faci vidi da su klasicni degeni ?
Ava,poznata po izjavama VIP,jel to sto ga prima od poznatih ili ?
Soraja isto kao Ava,sta to ona radi da zaradi hljeb ?
didžej

#1465 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

samo je sindi tamo vip. jedini, pravi, autenticni, originalni, unikatni...
ako ispadne sindi za mene vb prestaje. :x
Not My Idea

#1466 Re: Veliki Brat 2013

Post by Not My Idea »

didžej wrote:samo je sindi tamo vip. jedini, pravi, autenticni, originalni, unikatni...
zajebat ces prljavogHareta.
_nevermind_

#1467 Re: Veliki Brat 2013

Post by _nevermind_ »

vedra nebesa wrote:
Taktika VB da se rijesi necujnih u kuci poput Nevene. U suprotnom, od strane ukucana ce uvijek biti nominovani blizanci i Maja N., kao su najaktivniji u kuci.
didžej

#1468 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

Not My Idea wrote:
didžej wrote:samo je sindi tamo vip. jedini, pravi, autenticni, originalni, unikatni...
zajebat ces prljavogHareta.
ne kontam?
vedra nebesa

#1469 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

ZV Keli wrote:
Milic legenda roka.? Hahaha,nemoj me nasmijavati :lol: . Pravi rok ne pada pod komercijalu.Nikada! Milic je izduvana lopta,koja nikada nije ni bila naduvana.
Ja sam kriv sto uopste ulazim u diskusiju sa nekom ocigledno trebicom,koja se registrovala da bi sudjelovala na temi.Vjerovatno se furas na Avu ili Soraju i blago ti ocu i majci.
Ps ja ovo i ne gledam ali stalno mi izlazi sa strane da je hot tema,ukljucio sam neki dan i mogu da vas pitam,koji pratite.
Ko je ona pedercina,kakav je to on VIP?
Ko je onaj nabildani celavi ?
Ko je onaj istetovirani,patriota iz Kanade ?
Ko su oni blizanci i kakvi su to oni VIP,plus sto im se na faci vidi da su klasicni degeni ?
Ava,poznata po izjavama VIP,jel to sto ga prima od poznatih ili ?
Soraja isto kao Ava,sta to ona radi da zaradi hljeb ?
Dobro reče-ti si kriv što ulaziš diskusiju s hejterima. Milić je za njih kralj :thumbup:
vedra nebesa

#1470 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

O, ne, samo to ne :cry: :mrgreen:

Didžeja treba ubaciti u kuću :lol:
didžej

#1471 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

vedra nebesa wrote:
O, ne, samo to ne :cry: :mrgreen:

Didžeja treba ubaciti u kuću :lol:
plesala bi sindi kako didzej svira. 8-)
_nevermind_

#1472 Re: Veliki Brat 2013

Post by _nevermind_ »

Preuzeto sa foruma: http://www.velikibrat.us/forum/zarko-st ... kusija/60/

Zivim u francuskoj i pratio sam ih u Francuskoj verziji Velikog Brata. Bili su sjajni ambasadori Srbije. Uvek pravicni.

Francuska verzija je nemilosrdnija od Srpske jer ih gazda kuce non stop navlaci da namestaju jednim drugima i da se igraju tudjim emocijama. Zeljko je bio odlican igrac ali je uvek odbio da nekome namesti neko zlo pa je cak vise puta bio nominovan zbog toga. Stalno je stitio slabice u igri sto ga je kostalo pobede na kraju.
U Francuskom VB-u su obojica bili pravicni i dobri momci. Postojalo je dva klana a Zeljko je bio u slabijem ali postenijem. Zarko i Zeljko su bili odlicni borci ali i pravicni. Svi su ih se plasili u kuci pa su im namestili nominacije Zarko vs Zeljko. Kad su mu izbacili brata njegova igra je pocela hehe Zeljko osvetnik je izbacivao jednog po jednog. Mislim da je rekorder po broju nominacija.

Niko nije verovao da ce devojka koja je 15 nedelja samo plakala pobediti. Sto je najgore zeljko je vise puta zastitio jer mu je bilo zao te devojke iako je bila u protivnickom klanu.
Ali bilo je pravo zadovoljstvo gledati kako Zeljko svake nedelje izbacuje one namazane zlotvore jednog po jednog
didžej

#1473 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

vidi nickova na forumu vb: neduzna zvoncica, paja patak, miki maus, petar pan... :D
Ambrozija

#1474 Re: Veliki Brat 2013

Post by Ambrozija »

didžej wrote:vidi nickova na forumu vb: neduzna zvoncica, paja patak, miki maus, petar pan... :D
i didzej :P :D koji si ti od tih? Cek da procitam ko je jedini ko brani SIndi :P
Eluveitie

#1475 Re: Veliki Brat 2013

Post by Eluveitie »

Sjoo Soraja & Sindi.. fuj fuj fuj!
Locked