U WC-u je Violeta toalet papir, dvoslojni, miris Baby puder, Made in BiH, kod 387
A sapun za ruke je EZ - Busovača.
Ajde nastavite.
Slažem se, SDA ima svoju temu, i Radeljaš ima svoju temu ...ultima_palabra wrote:Ok, mada nije jedina. Sam Komšić je primjer da se može dati noga Lagumdžiji, a da se ne nose skuti SDA...Banksy wrote:Hrabrost da otkači vožda ... Radeljaš je posebna tema, gadim se k'o i ti ...ultima_palabra wrote:Jel se u to hrabrost i poštenje ubraja i davanje kontrole na zdravstvom KS Radeljašu?
Instalirala je Damira, ok... ali Zeljković, Radeljaš i ostali "eksperti" mogu nanijeti stostruko više štete nego ovaj koristi.

Eeee, ovaj nemoj se naljutiti ali stvarno smo bukvalan narod hehehehe.Naslovnica wrote:Upravo provjerih...
U WC-u je Violeta toalet papir, dvoslojni, miris Baby puder, Made in BiH, kod 387
Ajde nastavite.
Hanka i kroz Hanku i Damira od jucer, koalicija DF sa SDA u Kantonu Sarajevo, je vrlo bitna tema.Banksy wrote: Slažem se, SDA ima svoju temu, i Radeljaš ima svoju temu ...
Tamo je bilo bar 500 ljudi. Imamo li još kakvih komentara osim Hanke?
Hanka je digla ruku za njih, dakle pripadaju ovoj temi.Banksy wrote:Slažem se, SDA ima svoju temu, i Radeljaš ima svoju temu ...
Naravno da smo bukvalan narod.antimobbing wrote:Eeee, ovaj nemoj se naljutiti ali stvarno smo bukvalan narod hehehehe.Naslovnica wrote:Upravo provjerih...
Ajde nastavite.
![]()
Toaletni papir je bio samo metafora.
Nije laž jer za 'bratskih' 35% provizije koliko Turci uzimaju našim ljudima, mogu se kupiti tone toaletnog papira ...Naslovnica wrote:Naravno da smo bukvalan narod.antimobbing wrote:Eeee, ovaj nemoj se naljutiti ali stvarno smo bukvalan narod hehehehe.Naslovnica wrote:Upravo provjerih...
Ajde nastavite.
![]()
Toaletni papir je bio samo metafora.
Neko bukvalno napiše neku laž o turcima i kako to ispraviti, nego - bukvalno.
Treba li i slika?
Imala je izbor dva zla, pretpostavljam da je mislila da bira manje ...ultima_palabra wrote:Hanka je digla ruku za njih, dakle pripadaju ovoj temi.Banksy wrote:Slažem se, SDA ima svoju temu, i Radeljaš ima svoju temu ...
Ja sam već dao komentar, pozitivan. Čak razmišljam o pristupanju, po prvi put u životu
Slažem senosara wrote:Drzite se teme, jebali vas turci i tariguz...
Je li to neko o provizijama i zaradi? Volim proviziju pa da vidmo ima li tu gdje i mene da zaradim?Naslovnica wrote:O kakvim provizijama pričamo?!?!?
ja sam pitao vec jer se to spominje. jel ovo tvoja pretpostavka ili je negdje i javno izjavljeno?VjecitiStudent wrote:Hanka i kroz Hanku i Damira od jucer, koalicija DF sa SDA u Kantonu Sarajevo, je vrlo bitna tema.Banksy wrote: Slažem se, SDA ima svoju temu, i Radeljaš ima svoju temu ...
Biće da je svakodnevno dizanje ruke za Radeljašove kadrove također hrabrost?Banksy wrote: Imala je izbor dva zla, pretpostavljam da je mislila da bira manje ...
E pa sretno ...![]()
Meni je to suviše akademski, tiho ... Ja sam više za revoluciju i nasilne metode ...
edit: i otkačite s Turcima ...
VjecitiStudent wrote:Biće da je svakodnevno dizanje ruke za Radeljašove kadrove također hrabrost?Banksy wrote: Imala je izbor dva zla, pretpostavljam da je mislila da bira manje ...
E pa sretno ...![]()
Meni je to suviše akademski, tiho ... Ja sam više za revoluciju i nasilne metode ...
Od jučer je DF i zvanično dio koalicione vlasti u Kantonu Sarajevo.StupskaBitanga wrote:A što svašta ovdje pročitah kuku majko sa nama samima
Hrabrost je kada kao otkačite vožda(Zlaju) ali je sasvim u redu da dignete ruku za krimi rad organizaciju zvanu SDA i co koja sa svojim jatacima totalno srozava KS.
Bitnost je i ono što sam jučer rekao DF je u vlasti KS jer ako je ministar D.M zvanično a jeste u DF onda je DF već u vlasti i u KS a preko Hanke i u Domu naroda gdje Hankuša daje podršku SDA. Valjda ako mene mozak služi ona nezavisna lista za Bugojno je sada u DF pa su vlast i u Bugojnu.
Ja, i?VjecitiStudent wrote: Od jučer je DF i zvanično dio koalicione vlasti u Kantonu Sarajevo.
Ja ne mogu da povezem ljude koji su oko njega i ono cile-mile jucer...Banksy wrote:Imala je izbor dva zla, pretpostavljam da je mislila da bira manje ...ultima_palabra wrote:Hanka je digla ruku za njih, dakle pripadaju ovoj temi.Banksy wrote:Slažem se, SDA ima svoju temu, i Radeljaš ima svoju temu ...
Ja sam već dao komentar, pozitivan. Čak razmišljam o pristupanju, po prvi put u životu
E pa sretno ...![]()
Znam, isto sam očekivala ... Trebalo je da leti perje ...nosara wrote:Ja ne mogu da povezem ljude koji su oko njega i ono cile-mile jucer...Banksy wrote: Meni je to suviše akademski, tiho ... Ja sam više za revoluciju i nasilne metode ...
...Pa jebo te, sve se oko nas rusi, povisi glas malo, daj barem naznake sta ce snac ovu bagru ako dobijes glas, u kurac i finjak i nivo i sve... Vec pruza ruku svima, ona nesreca prodaje telekom, nabili se u sobu od 30 kvadrata...!?
![]()
Sto rece @slucajni prolaznik, zasto nisu pozvali SVE na skupstinu, da malo zagrmi, zatalasa...![]()
Neka mu je sa srecom, on je dobricina, ima moj glas kako god, ali malo je rec da sam nezadovoljan, vec sad... "demokratska fronta"...O, jebem te, demokratijo...
U respektabilnom drušvu od samog početka, skupljenom isključivo zarad općeg boljitka, na čelu sa Radeljašom.Banksy wrote:Ja, i?VjecitiStudent wrote: Od jučer je DF i zvanično dio koalicione vlasti u Kantonu Sarajevo.