Farma
Moderator: anex
- Tayyip
#1452 Re: Farma
Memiš izdominiro sa harmonikašima. To brejk dens, to helikopteri, to bacanje .... Kad te nema bolje da se nisam ni probudio ... Sarajevo Sarajevo

-
Igbala
#1453 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:U 60 minuta jbn bh pink ima vec 3 blok reklama od po 5 minuta, i vise
Nema derneka kad je Eki down
-
Igbala
#1454 Re: AW: Farma
Gile bi im jetre dokrajčioKal El wrote:Gdje će Daru puu -_- Šta ona već zna pjevati,treba Gileta poslat'
-
Igbala
#1455 Re: Farma
ma nije ovo ništa posla koliko je njih, neka rade i zarade, ali bez Ekremovih šovova ništa, kako on kaže mi ne trebamo raditi nego šovove pravitihodža wrote:dječak sa šibicama wrote:Ali preforsirala ih je zadruga, previse posla, premalo hrane, tankosava... svi okopnili, smrsali.
Pa nije vojska jbt...
šta treba ?? da im daju hiljade eVra guzovače ? nek' vide kako je običnom narodu teško zaraditi hljeb![]()
- dječak sa šibicama
#1456 Re: Farma
Citam upravo da je stanojka iz ljubomore sto joj crnogorac i joka kradu taktiku, posvadjala Danijela sa Jovanom... cim je saznala da joj je Jovana ukrala ekskluzivu sa sexom, okomila se na nju.
Njena manipulacija sisama i piiiii je vrhunska, ali samo kod kretena. Izgleda je i crnogorac piiiii od karaktera, za manekena nisam ni sumnjao, onda da mu kaze skoci u bunar on bi skocio.
Takodje citam kako je Danijel nekome rekao da je cuo nekoga... kako u kupatilu prica na mobitel. Ja cijenim da Zorica ima takve povlastice, ako ne ispadne ovog vikenda, onda cu biti siguran da ima protekciju.
Neki dan sam vidio kadar gdje ona spava u sred dana, nisu je kaznili koliko mi je poznato.
Njena manipulacija sisama i piiiii je vrhunska, ali samo kod kretena. Izgleda je i crnogorac piiiii od karaktera, za manekena nisam ni sumnjao, onda da mu kaze skoci u bunar on bi skocio.
Takodje citam kako je Danijel nekome rekao da je cuo nekoga... kako u kupatilu prica na mobitel. Ja cijenim da Zorica ima takve povlastice, ako ne ispadne ovog vikenda, onda cu biti siguran da ima protekciju.
Neki dan sam vidio kadar gdje ona spava u sred dana, nisu je kaznili koliko mi je poznato.
-
Igbala
#1457 Re: Farma
grudnjak je "zaboravila" a od kratke majice sa bubicom ja napravila ovo čudo pa su joj više puta krenule vankaP308 wrote:je li ovo stanija zaboravila majicu obuci
- dječak sa šibicama
#1458 Re: Farma
Zaboravio sam reci ideju, prijedlog gdji Ukrainetsovoj, ako zeli nadmasiti jovanku i danijela, pravac stala i tor sa kozama. Provjerena taktika.
Maloprije vidim andriju ojdanica na tv-u, kaze da je sve ono sa maloletnicama, lagao zbog popularnosti.. a ja se pitam, kakva je to zemlja i podneblje, gdje ti popularnost skace ako kazes da si imao vezu sa djevojcicom od 14 godina.
Maloprije vidim andriju ojdanica na tv-u, kaze da je sve ono sa maloletnicama, lagao zbog popularnosti.. a ja se pitam, kakva je to zemlja i podneblje, gdje ti popularnost skace ako kazes da si imao vezu sa djevojcicom od 14 godina.
-
Igbala
#1459 Re: Farma
Stanija sve lafo fina s njima i drago joj a najbolji dokaz da joj je krivo je ona priča o pederima...dječak sa šibicama wrote:Citam upravo da je stanojka iz ljubomore sto joj crnogorac i joka kradu taktiku, posvadjala Danijela sa Jovanom... cim je saznala da joj je Jovana ukrala ekskluzivu sa sexom, okomila se na nju.
i ono što stalno ponavlja kada ja i moj manekenčić izađemo sa farme odmah ćemo imati sex, tješi ga samo, a on papuča nasjeda, neće ona njega ni poznavati kada izađu...samo me zanima da li iko tamo zna da su prije farme u vezi bili Jovana i maneken
Neće Zorica ispasti, ko bi se svađao, psovao i ostalo...a kako mi je samo bezveze bilo što ih je bukvalno ucjenjivala onom himnom, kao sad ona ne da tekst, neka napiše neko drugi, svi su imali sedmicu dana, niko se nije potrudio samo ona
-
Igbala
#1460 Re: Farma
Dobar glas daleko se čuje, a gori još dalje...dječak sa šibicama wrote:Zaboravio sam reci ideju, prijedlog gdji Ukrainetsovoj, ako zeli nadmasiti jovanku i danijela, pravac stala i tor sa kozama. Provjerena taktika.
-
Igbala
#1461 Re: Farma
Ekrem mi je sinoć bio pravo simpa sa kravatom, ne stigoh uslikati
Saška prava jeftina seljančica, koji vrag se cijelu noć držala za ruku sa Ljubom koja me baš iznenadila razigranošću, inače sjedi za stolom i ždere...
Jovana se fino skockala
Goca B. zgodna pravo
Goca glumica je ponovo pokazala kako ima spuštene grudi što se Ekremu ne sviđa hahaha najjači je kad pozdravlja i komentariše žeMske
Memiš kralj, gas, gas
Žurka im i nije bila nešto kao što inače zna biti, Dara nekako nepristupačna bila, kao da pjeva samo za sebe
I nije mi jasno što se ona Marija mota oko Čite, on dno dna
Saška prava jeftina seljančica, koji vrag se cijelu noć držala za ruku sa Ljubom koja me baš iznenadila razigranošću, inače sjedi za stolom i ždere...
Jovana se fino skockala
Goca B. zgodna pravo
Goca glumica je ponovo pokazala kako ima spuštene grudi što se Ekremu ne sviđa hahaha najjači je kad pozdravlja i komentariše žeMske
Memiš kralj, gas, gas
Žurka im i nije bila nešto kao što inače zna biti, Dara nekako nepristupačna bila, kao da pjeva samo za sebe
I nije mi jasno što se ona Marija mota oko Čite, on dno dna
- dječak sa šibicama
#1462 Re: Farma
Mislim da je neko nekada spomenuo to za jovanku i manekena, ali koliko sam ja pratio rekli su da je to medijska izmisljotina, sta je istina ne znam.
Od pocetka se provlaci ta prica, kao bili u vezi a sad se ponasaju kao da se ne poznaju.
Karan ista Vilma iz kremenka, taj stajling... Vilma
Od pocetka se provlaci ta prica, kao bili u vezi a sad se ponasaju kao da se ne poznaju.
Karan ista Vilma iz kremenka, taj stajling... Vilma
- leki hz
#1463 Re: Farma
Ma razvalio Memo, da ne bi njega i brejk dens-aTayyip wrote:Memiš izdominiro sa harmonikašima. To brejk dens, to helikopteri, to bacanje .... Kad te nema bolje da se nisam ni probudio ... Sarajevo Sarajevo![]()
- dječak sa šibicama
#1464 Re: Farma
On nju zove snajka, a s obzirom da i stanojku zove snajka, pretpostavljam da je Marija u vezi sa nekim njegovim prijateljem, bratom jelte, tebricomIgbala wrote: I nije mi jasno što se ona Marija mota oko Čite, on dno dna
Neko rece da je ona pred vjeridbom... mozda zato bjezi od muskaraca, ko Memo od zena... sinoc ga Vilma zagrli a on se nakon 5 sekundi povuce
- leki hz
#1465 Re: Farma
Styling joj je pravi seljački, niđe vezeIgbala wrote:grudnjak je "zaboravila" a od kratke majice sa bubicom ja napravila ovo čudo pa su joj više puta krenule vankaP308 wrote:je li ovo stanija zaboravila majicu obuci
- amiliana
#1466 Re: Farma
Joj ocajne zurke sinoc sve drvo do drveta ali Memo je najaci jedini se popeo na stolicu i đuska oko Dare
- Kal El
#1467 Re: AW: Farma
Jesu li to Stanojka i Maneken raskinuli? 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1468 Re: AW: Farma
Odakle toKal El wrote:Jesu li to Stanojka i Maneken raskinuli?
Maneken je inače pravi "mir u svijetu", loži da Ćema sa lažnim info kao iz vana da je najpopuolarniji, lik se prima kao saučešće da je to normalno , jer kao biva on malo kaže ali šta kaže to je učinkovito i efikasno i "ljudi to prepoznaju"
- dječak sa šibicama
#1469 Re: AW: Farma
ako i jesu, sad slijedi danonocno pomirenje... treba raditi shovoveKal El wrote:Jesu li to Stanojka i Maneken raskinuli?
sad su se Marija, Cita, Danijel, Jovanka, stanojka i maneken uvezali u Dinastiju... ocajni su
-
Nucleo1985
#1470 Re: Farma
Joj Eki će nam se otrovati kad rakija bude gotova.
Tu mu je i kraj, gledam ga u onom sorcu, lik je skelet ništa drugo.
On izlgeda ništa ne jede, samo udara po "bijeloj kafi"
Tu mu je i kraj, gledam ga u onom sorcu, lik je skelet ništa drugo.
On izlgeda ništa ne jede, samo udara po "bijeloj kafi"
-
Nucleo1985
#1471 Re: Farma
"Ekrem je za farmu, kao Miralem Pjanic za fudbal"
....Memis je kralj 
- dječak sa šibicama
#1472 Re: Farma
Ovi supci sto su Ekremu dali stapic, kontali da se rijese konkurencije.
Posebno ova makedonka... koja supcina, Ekrem se cijelo vrijeme zeza sa njom, ova rogbaba je vrijedja svaki dan, i ona daje stapic Ekremu. Jaaaado.
Posebno ova makedonka... koja supcina, Ekrem se cijelo vrijeme zeza sa njom, ova rogbaba je vrijedja svaki dan, i ona daje stapic Ekremu. Jaaaado.
-
Ambrozija
#1473 Re: Farma
ko je makedonka? a i ekrem se ljuti ko dijetedječak sa šibicama wrote:Ovi supci sto su Ekremu dali stapic, kontali da se rijese konkurencije.
- dječak sa šibicama
#1474 Re: Farma
Bozinovska.
Vratice se rogbaba 1/1, treba dalje kuhati na farmi, nego sad ce naebati ova jovanka.
Stanija veceras najsretnija osoba u tom dijelu plaete, ode joj konkurentkinja.
Vratice se rogbaba 1/1, treba dalje kuhati na farmi, nego sad ce naebati ova jovanka.
Stanija veceras najsretnija osoba u tom dijelu plaete, ode joj konkurentkinja.
-
obmana
#1475 Re: Farma
Kako prodjose stapici nisam upratio.
Tko je sve dao ekiju, a tko onoj debeloj.
Ako nekome nije mrsko.... hvala
Tko je sve dao ekiju, a tko onoj debeloj.
Ako nekome nije mrsko.... hvala