Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobro rece @It_is_a_Leclerc, da je lom vilice u pitanju, bilo bi tu raznoraznih grimasa i previjanja
Ipak je Kolosinac komunicirao sa doktorima, sto sugerise da ipak nije lom.
A onaj igrač Reala ako ne zakaže sistematski u roku od 24h imaćemo još jednu misterioznu smrt igrača na terenu. Bog zna šta se u njemu slomilo, neće stići ni ilaknuti.
E jbg SEO Brajlovic vec poceo pravit sudzuku u tecnom stanju
It_is_a_Leclerc wrote:Aman, kakav lom vilice, ko vam to reče... Kad čovjek polomi vilicu, ne može otvoriti usta nikako, a bolovi su takvi da se čovjek previja, mlati rukama, cvili, mrmlja.. Meni je ovo ličilo na dislokaciju, jer se Seo držao za tm zlogb. Pravi maksofacijalac to namjesti sa čajnom kašikom za pola sata.
E super. Napisao sam i ranije da je vrlo sumnjivo govoriti o lomu vilice, jer to su povrede koje se doživljavaju u saobraćajkama, i kod kojih se pacijent uglavnom onesvijesti od bola.
Samo neka bude spreman za ove prijateljske, jer bez njega je tapija, ruku na srce.
N.N. wrote:Dobro rece @It_is_a_Leclerc, da je lom vilice u pitanju, bilo bi tu raznoraznih grimasa i previjanja
Ipak je Kolosinac komunicirao sa doktorima, sto sugerise da ipak nije lom.
p.s. nekako mi preplasen djeluje na ovim slikama
Ne moze Seo biti preplasen, sad edituj post i izvini se i Sei i nama.
Molim moderatore da sankcionisu ovo.
Hajde sad, bez zajebancije. I da je najgori na terenu bio sinoc, a nije..... Jebote, meni pravo drago sto ga imamo u repki, ko da mi je sin rodjeni. Masina prava, jak i stabilan. Sa njim, reprezentacija dobila puno. Nema nazad, moze biti samo bolje. Sa njim u liniji, imat cemo pravi Bosanski zid. Naprijed Kolashine
archi_a wrote:Hajde sad, bez zajebancije. I da je najgori na terenu bio sinoc, a nije..... Jebote, meni pravo drago sto ga imamo u repki, ko da mi je sin rodjeni. Masina prava, jak i stabilan. Sa njim, reprezentacija dobila puno. Nema nazad, moze biti samo bolje. Sa njim u liniji, imat cemo pravi Bosanski zid. Naprijed Kolashine