Bosna i Hercegovina - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Poll ended at 23/03/2013 23:02

Pobjeda BiH
322
68%
Nerijeseno
99
21%
Pobjeda Grcke
54
11%

Total votes: 475

MOSALJOZE

#1451 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

http://scsport.ba/vijest/51998
Izjava Safeta za Al DŽaziru
Mustang1

#1452 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Mustang1 »

Vjerovatno nesto kao one radijske emisije .. Javljanje rezultata i slicno .. Nedavno je na DSF.u Schalke-Galata bio prijenos iz "kafane" navijaci okolo i gosti i komentarisu sve ali na ekranu ti ne vidis nista samo rezultate :D
odr0n

#1453 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by odr0n »

Samo ne volim ovu euforiju, uvijek me podsjeća na slične "historijske" situacije u kojima smo pregorili. Realno ovo nije presudan meč, pa i ako pobjedimo ne znači da smo ih izbacili iz utrke jer možemo kiksat u sljedećim mečevima protiv nimalo bezazlenih Slovaka kod kojih su Grci položili. Utakmica će biti gurava kao i prošla, jedan gol će odlučiti.
Šibicar

#1454 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Šibicar »

Meni nikad nije bilo jasno to "igranje na pobjedu" ili "igranje na remi". Sto to tacno treba da znaci?
Da li ako igras oprezno to znaci da bi bio zadovoljan i remijem? Ne bih rekao.
Postoji samo ofanzivna i defanzivna igra, ijedna i druga vrsta igre sluzi za postizanje sto boljeg rezultata.
Dese se utakmice u kojima tim mora pobjediti, a udju u utakmicu oprezno ili cak defanzivno. Dese se utakmice u koje tim udje ofanzivno, a ne treba im nizasta. Sve ovisi od tvoje kvalitete i od kvalitete protivnika, te od nacina njihove igre. Grcka reprezentacija je savrsen primjer ekipe koja ce uvijek poceti defanzivno, osim ako nije dosta slabiji protivnik u pitanju, cak i onda kad im treba pobjeda. Nasa reprezentacija je savrsen primjer ekipe koja ne zna igrati defanzivno cak i onda kada to pokusava. Jednostavno ne mozes sa nasom odbranom.
Uglavnom ne slazem se sa tvojom konstatacijom da je Susic ziheras. Ovaj Santos i njegov prethodnik su ziherasi. Cak sta vise mislim da je Susic jako daleko od toga, jer lik ocigledno forsira tecnu i ofanzivnu igru i takve igrace.
Da je ziheras, poceli bi bez Ibisevica i sa Rahimicem uz Zahirovica u def. sredini i ne bi cesto igrali sa tri centralna/ofanzivna vezna+2 napadaca odjednom ili krilom.
[/quote]

Vidjećeš ti jarane je li ziheraš ili nije kad nam se ukaže prilika da Grke ostavimo na 1 ili 3 boda(protivnik je nebitan).
stari_rastafari

#1455 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by stari_rastafari »

Pjanic ce da igra 100% :) Ista je prica bila protiv Grcke u prvoj tekmi, povredio se ovo ono, hoce igrat nece igrat hoce... :) Zar niste primijetili i da ga Roma cuva ? :D Vjerujem da ce uci oko 60-65 minute i da zamijeni Misketa i vrlo vjerovatno ce da asistira Vedi ;) mislim da ce prije njega da ude Stevanovic i jos pred kraj da uleti Svraka... mislim da su to jos u Alziru vjezbali pa protiv Slovenije taj isti prodor, i to bas namijenjen odbrani Grckoj od igraca koje toliko ne znaju :P na slican fazon su pala oba Svrakina gola... il se meni cini...

Uglavnom, Zmajevima svakako zelim dobru formu, lucidnost i vjeru u sebe ! Go Go Dragons !!! :)
Edin H.

#1456 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Edin H. »

odr0n wrote:Samo ne volim ovu euforiju, uvijek me podsjeća na slične "historijske" situacije u kojima smo pregorili. Realno ovo nije presudan meč, pa i ako pobjedimo ne znači da smo ih izbacili iz utrke jer možemo kiksat u sljedećim mečevima protiv nimalo bezazlenih Slovaka kod kojih su Grci položili. Utakmica će biti gurava kao i prošla, jedan gol će odlučiti.
Apsolutna podrska euforiji :dance:

Koji je natpis Dzeko pripremio ispod dresa kada ga zavali? :mrgreen:

Nego muci me jedan problem - da li na kladionici igrati skromnih 4 - 1 ili 6 - 0 za nas?
jeza u ledja

#1457 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by jeza u ledja »

Šibicar wrote: Vidjećeš ti jarane je li ziheraš ili nije kad nam se ukaže prilika da Grke ostavimo na 1 ili 3 boda(protivnik je nebitan).
Ne kontam.
Muhamed Đakmić

#1458 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Muhamed Đakmić »

stari_rastafari wrote:Pjanic ce da igra 100% :) Ista je prica bila protiv Grcke u prvoj tekmi, povredio se ovo ono, hoce igrat nece igrat hoce... :) Zar niste primijetili i da ga Roma cuva ? :D Vjerujem da ce uci oko 60-65 minute i da zamijeni Misketa i vrlo vjerovatno ce da asistira Vedi ;) mislim da ce prije njega da ude Stevanovic i jos pred kraj da uleti Svraka... mislim da su to jos u Alziru vjezbali pa protiv Slovenije taj isti prodor, i to bas namijenjen odbrani Grckoj od igraca koje toliko ne znaju :P na slican fazon su pala oba Svrakina gola... il se meni cini...

Uglavnom, Zmajevima svakako zelim dobru formu, lucidnost i vjeru u sebe ! Go Go Dragons !!! :)
Možda ste vi rastafarijanci vidjeli da je prvu sa Grcima igrao, ali Boga mi nije igrao :D
cindrlimindrli

#1459 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by cindrlimindrli »

Edin H. wrote:Nego muci me jedan problem - da li na kladionici igrati skromnih 4 - 1 ili 6 - 0 za nas?
6-0, jer ako im zabijemo cetiri, male su sanse da necemo ugurati jos dva.
Edin H.

#1460 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Edin H. »

cindrlimindrli wrote:
Edin H. wrote:Nego muci me jedan problem - da li na kladionici igrati skromnih 4 - 1 ili 6 - 0 za nas?
6-0, jer ako im zabijemo cetiri, male su sanse da necemo ugurati jos dva.
Jeste vala logicno :oops:
jeza u ledja

#1461 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by jeza u ledja »

Edin H. wrote:
odr0n wrote:Samo ne volim ovu euforiju, uvijek me podsjeća na slične "historijske" situacije u kojima smo pregorili. Realno ovo nije presudan meč, pa i ako pobjedimo ne znači da smo ih izbacili iz utrke jer možemo kiksat u sljedećim mečevima protiv nimalo bezazlenih Slovaka kod kojih su Grci položili. Utakmica će biti gurava kao i prošla, jedan gol će odlučiti.
Apsolutna podrska euforiji :dance:

Nego muci me jedan problem - da li na kladionici igrati skromnih 4 - 1 ili 6 - 0 za nas?
Najgore je sto Grci nemaju nekog igraca a la Ronaldo ili Nasri da stavimo sliku kako place ko picka i balimo. Nemogucnost takvog nacina podizanja neutemeljenog ega ima potencijal narusavanja idilicnog stanja agresivne euforije, tako tipicne za prosjecnog bosanskog navijaca pred jos jednu historijsku utakmicu nase reprezentacije.
Edin H.

#1462 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Edin H. »

jeza u ledja wrote:
Edin H. wrote:Apsolutna podrska euforiji :dance:

Najgore je sto Grci nemaju nekog igraca a la Ronaldo ili Nasri da stavimo sliku kako place ko picka i balimo. Nemogucnost takvog nacina podizanja neutemeljenog ega ima potencijal narusavanja idilicnog stanja agresivne euforije, tako tipicne za prosjecnog bosanskog navijaca pred jos jednu historijsku utakmicu nase reprezentacije.
Jesmo ga vala dobro Ronaldu suknuli :D

:roll:
cindrlimindrli

#1463 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by cindrlimindrli »

jeza u ledja wrote:Najgore je sto Grci nemaju nekog igraca a la Ronaldo ili Nasri da stavimo sliku kako place ko picka i balimo. Nemogucnost takvog nacina podizanja neutemeljenog ega ima potencijal narusavanja idilicnog stanja agresivne euforije, tako tipicne za prosjecnog bosanskog navijaca pred jos jednu historijsku utakmicu nase reprezentacije.
Ovo nije utakmica onog nivoa sa Portugalom, ne moze se to porediti.
Bosanski_kralj

#1464 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Bosanski_kralj »

Ovaj forum je najzanimljivije čitati ovako pred utakmice reprezentacije, čovjek se pošteno može nasminati.

I ne znam kako imate živaca raspravljati o taktici, sastavu...kad mene već sad nervoza uveliko udara i ništa ostalo me ne zanima nego da napokon utakmica počne i da pobjedimo. :bih: :bih:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1465 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JoseMujica »

ma ovu cu tek mu gledati ko Leptiricu kad sam bio mali...strava hebemu :-? nadam se da ćemo im vise jumf skinuti u takmicarskom programu :bih:
Šibicar

#1466 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Šibicar »

jeza u ledja wrote:
Šibicar wrote: Vidjećeš ti jarane je li ziheraš ili nije kad nam se ukaže prilika da Grke ostavimo na 1 ili 3 boda(protivnik je nebitan).
Ne kontam.
Ma bio sam ti napisao kilometarski post,ali sam shvatio da ćemo nastaviti razglabati o tome u nedogled,a ja nemam više živaca za to,pa sam se predomislio. :mrgreen:
Herr Flick

#1467 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Herr Flick »

BHT prenosi utakmicu u HD-u :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gomago

#1468 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by gomago »

BHT HD digitalna televizija milina. :lol:
Ammaar

#1469 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Ammaar »

CVIKERASH wrote:Spahic i Dzeko otvaraju fan shop,Vedo se druzi sa djecom.Umjesto da ih Pape odvede u neku vukojebinu gdje nema homosapiensa na 100 kilometara,nastavljamo nasom starom politikom-hajmo od svega napraviti show.
Znaci I dalje smo neozbiljna repka zna se kako to ozbiljni rade kao recimo svabe pred vaznu tekmu igracima engine karantin jedno 5 dana najmanje tako da nema sveranja maksimalni treninzi I psiho sprema I da nema sexa sto je jako bitno dan pred tekmu da su igraci odmorni samo lagani trening I to je to...
Logovan

#1470 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Logovan »

Herr Flick wrote:BHT prenosi utakmicu u HD-u :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
Staromodni HD. :D
cindrlimindrli

#1471 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by cindrlimindrli »

CVIKERASH wrote:Spahic i Dzeko otvaraju fan shop,Vedo se druzi sa djecom.Umjesto da ih Pape odvede u neku vukojebinu gdje nema homosapiensa na 100 kilometara,nastavljamo nasom starom politikom-hajmo od svega napraviti show.
Pa sad, meni prvo sto je palo na pamet kad sam vidio izvjestaj treninga iz Hrasnice je, `dje je ovo u pm?

Salu na stranu, oni uslovi za trening su na nivou kantonalne lige, nije mi jasno zasto se zajebaju na onoj livadi?
odr0n

#1472 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by odr0n »

Herr Flick wrote:BHT prenosi utakmicu u HD-u :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image

:lol:
l33t

#1473 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by l33t »

mozemol mi kako RAK-u da se zalimo na kvalitet slike na bhtu kad je LP i repka u pitanju ??? jebo ih svak
Magarece_godine

#1474 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Magarece_godine »

Bilo mi dosadno, pa sam sklepo ovo ...

jeza u ledja

#1475 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by jeza u ledja »

Šibicar wrote:
jeza u ledja wrote:
Ne kontam.
Ma bio sam ti napisao kilometarski post,ali sam shvatio da ćemo nastaviti razglabati o tome u nedogled,a ja nemam više živaca za to,pa sam se predomislio. :mrgreen:
Haha, posteno. :D :thumbup:
Locked