Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#1451 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
http://scsport.ba/vijest/51998
Izjava Safeta za Al DŽaziru
Izjava Safeta za Al DŽaziru
-
Mustang1
#1452 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Vjerovatno nesto kao one radijske emisije .. Javljanje rezultata i slicno .. Nedavno je na DSF.u Schalke-Galata bio prijenos iz "kafane" navijaci okolo i gosti i komentarisu sve ali na ekranu ti ne vidis nista samo rezultate 
- odr0n
#1453 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Samo ne volim ovu euforiju, uvijek me podsjeća na slične "historijske" situacije u kojima smo pregorili. Realno ovo nije presudan meč, pa i ako pobjedimo ne znači da smo ih izbacili iz utrke jer možemo kiksat u sljedećim mečevima protiv nimalo bezazlenih Slovaka kod kojih su Grci položili. Utakmica će biti gurava kao i prošla, jedan gol će odlučiti.
- Šibicar
#1454 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
[/quote]Meni nikad nije bilo jasno to "igranje na pobjedu" ili "igranje na remi". Sto to tacno treba da znaci?
Da li ako igras oprezno to znaci da bi bio zadovoljan i remijem? Ne bih rekao.
Postoji samo ofanzivna i defanzivna igra, ijedna i druga vrsta igre sluzi za postizanje sto boljeg rezultata.
Dese se utakmice u kojima tim mora pobjediti, a udju u utakmicu oprezno ili cak defanzivno. Dese se utakmice u koje tim udje ofanzivno, a ne treba im nizasta. Sve ovisi od tvoje kvalitete i od kvalitete protivnika, te od nacina njihove igre. Grcka reprezentacija je savrsen primjer ekipe koja ce uvijek poceti defanzivno, osim ako nije dosta slabiji protivnik u pitanju, cak i onda kad im treba pobjeda. Nasa reprezentacija je savrsen primjer ekipe koja ne zna igrati defanzivno cak i onda kada to pokusava. Jednostavno ne mozes sa nasom odbranom.
Uglavnom ne slazem se sa tvojom konstatacijom da je Susic ziheras. Ovaj Santos i njegov prethodnik su ziherasi. Cak sta vise mislim da je Susic jako daleko od toga, jer lik ocigledno forsira tecnu i ofanzivnu igru i takve igrace.
Da je ziheras, poceli bi bez Ibisevica i sa Rahimicem uz Zahirovica u def. sredini i ne bi cesto igrali sa tri centralna/ofanzivna vezna+2 napadaca odjednom ili krilom.
Vidjećeš ti jarane je li ziheraš ili nije kad nam se ukaže prilika da Grke ostavimo na 1 ili 3 boda(protivnik je nebitan).
- stari_rastafari
#1455 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pjanic ce da igra 100%
Ista je prica bila protiv Grcke u prvoj tekmi, povredio se ovo ono, hoce igrat nece igrat hoce...
Zar niste primijetili i da ga Roma cuva ?
Vjerujem da ce uci oko 60-65 minute i da zamijeni Misketa i vrlo vjerovatno ce da asistira Vedi
mislim da ce prije njega da ude Stevanovic i jos pred kraj da uleti Svraka... mislim da su to jos u Alziru vjezbali pa protiv Slovenije taj isti prodor, i to bas namijenjen odbrani Grckoj od igraca koje toliko ne znaju
na slican fazon su pala oba Svrakina gola... il se meni cini...
Uglavnom, Zmajevima svakako zelim dobru formu, lucidnost i vjeru u sebe ! Go Go Dragons !!!
Uglavnom, Zmajevima svakako zelim dobru formu, lucidnost i vjeru u sebe ! Go Go Dragons !!!
- Edin H.
#1456 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Apsolutna podrska euforijiodr0n wrote:Samo ne volim ovu euforiju, uvijek me podsjeća na slične "historijske" situacije u kojima smo pregorili. Realno ovo nije presudan meč, pa i ako pobjedimo ne znači da smo ih izbacili iz utrke jer možemo kiksat u sljedećim mečevima protiv nimalo bezazlenih Slovaka kod kojih su Grci položili. Utakmica će biti gurava kao i prošla, jedan gol će odlučiti.
Koji je natpis Dzeko pripremio ispod dresa kada ga zavali?
Nego muci me jedan problem - da li na kladionici igrati skromnih 4 - 1 ili 6 - 0 za nas?
- jeza u ledja
#1457 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ne kontam.Šibicar wrote: Vidjećeš ti jarane je li ziheraš ili nije kad nam se ukaže prilika da Grke ostavimo na 1 ili 3 boda(protivnik je nebitan).
- Muhamed Đakmić
#1458 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Možda ste vi rastafarijanci vidjeli da je prvu sa Grcima igrao, ali Boga mi nije igraostari_rastafari wrote:Pjanic ce da igra 100%Ista je prica bila protiv Grcke u prvoj tekmi, povredio se ovo ono, hoce igrat nece igrat hoce...
Zar niste primijetili i da ga Roma cuva ?
Vjerujem da ce uci oko 60-65 minute i da zamijeni Misketa i vrlo vjerovatno ce da asistira Vedi
mislim da ce prije njega da ude Stevanovic i jos pred kraj da uleti Svraka... mislim da su to jos u Alziru vjezbali pa protiv Slovenije taj isti prodor, i to bas namijenjen odbrani Grckoj od igraca koje toliko ne znaju
na slican fazon su pala oba Svrakina gola... il se meni cini...
-
cindrlimindrli
#1459 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
6-0, jer ako im zabijemo cetiri, male su sanse da necemo ugurati jos dva.Edin H. wrote:Nego muci me jedan problem - da li na kladionici igrati skromnih 4 - 1 ili 6 - 0 za nas?
- Edin H.
#1460 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jeste vala logicnocindrlimindrli wrote:6-0, jer ako im zabijemo cetiri, male su sanse da necemo ugurati jos dva.Edin H. wrote:Nego muci me jedan problem - da li na kladionici igrati skromnih 4 - 1 ili 6 - 0 za nas?
- jeza u ledja
#1461 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Najgore je sto Grci nemaju nekog igraca a la Ronaldo ili Nasri da stavimo sliku kako place ko picka i balimo. Nemogucnost takvog nacina podizanja neutemeljenog ega ima potencijal narusavanja idilicnog stanja agresivne euforije, tako tipicne za prosjecnog bosanskog navijaca pred jos jednu historijsku utakmicu nase reprezentacije.Edin H. wrote:Apsolutna podrska euforijiodr0n wrote:Samo ne volim ovu euforiju, uvijek me podsjeća na slične "historijske" situacije u kojima smo pregorili. Realno ovo nije presudan meč, pa i ako pobjedimo ne znači da smo ih izbacili iz utrke jer možemo kiksat u sljedećim mečevima protiv nimalo bezazlenih Slovaka kod kojih su Grci položili. Utakmica će biti gurava kao i prošla, jedan gol će odlučiti.![]()
Nego muci me jedan problem - da li na kladionici igrati skromnih 4 - 1 ili 6 - 0 za nas?
- Edin H.
#1462 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jesmo ga vala dobro Ronaldu suknulijeza u ledja wrote:Najgore je sto Grci nemaju nekog igraca a la Ronaldo ili Nasri da stavimo sliku kako place ko picka i balimo. Nemogucnost takvog nacina podizanja neutemeljenog ega ima potencijal narusavanja idilicnog stanja agresivne euforije, tako tipicne za prosjecnog bosanskog navijaca pred jos jednu historijsku utakmicu nase reprezentacije.Edin H. wrote:Apsolutna podrska euforiji![]()
-
cindrlimindrli
#1463 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ovo nije utakmica onog nivoa sa Portugalom, ne moze se to porediti.jeza u ledja wrote:Najgore je sto Grci nemaju nekog igraca a la Ronaldo ili Nasri da stavimo sliku kako place ko picka i balimo. Nemogucnost takvog nacina podizanja neutemeljenog ega ima potencijal narusavanja idilicnog stanja agresivne euforije, tako tipicne za prosjecnog bosanskog navijaca pred jos jednu historijsku utakmicu nase reprezentacije.
- Bosanski_kralj
#1464 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ovaj forum je najzanimljivije čitati ovako pred utakmice reprezentacije, čovjek se pošteno može nasminati.
I ne znam kako imate živaca raspravljati o taktici, sastavu...kad mene već sad nervoza uveliko udara i ništa ostalo me ne zanima nego da napokon utakmica počne i da pobjedimo.

I ne znam kako imate živaca raspravljati o taktici, sastavu...kad mene već sad nervoza uveliko udara i ništa ostalo me ne zanima nego da napokon utakmica počne i da pobjedimo.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1465 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ma ovu cu tek mu gledati ko Leptiricu kad sam bio mali...strava hebemu
nadam se da ćemo im vise jumf skinuti u takmicarskom programu 
- Šibicar
#1466 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma bio sam ti napisao kilometarski post,ali sam shvatio da ćemo nastaviti razglabati o tome u nedogled,a ja nemam više živaca za to,pa sam se predomislio.jeza u ledja wrote:Ne kontam.Šibicar wrote: Vidjećeš ti jarane je li ziheraš ili nije kad nam se ukaže prilika da Grke ostavimo na 1 ili 3 boda(protivnik je nebitan).
- Herr Flick
#1467 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
BHT prenosi utakmicu u HD-u

- gomago
#1468 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
BHT HD digitalna televizija milina. 
-
Ammaar
#1469 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Znaci I dalje smo neozbiljna repka zna se kako to ozbiljni rade kao recimo svabe pred vaznu tekmu igracima engine karantin jedno 5 dana najmanje tako da nema sveranja maksimalni treninzi I psiho sprema I da nema sexa sto je jako bitno dan pred tekmu da su igraci odmorni samo lagani trening I to je to...CVIKERASH wrote:Spahic i Dzeko otvaraju fan shop,Vedo se druzi sa djecom.Umjesto da ih Pape odvede u neku vukojebinu gdje nema homosapiensa na 100 kilometara,nastavljamo nasom starom politikom-hajmo od svega napraviti show.
- Logovan
#1470 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Herr Flick wrote:BHT prenosi utakmicu u HD-u![]()
![]()
![]()
![]()
Staromodni HD.
-
cindrlimindrli
#1471 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pa sad, meni prvo sto je palo na pamet kad sam vidio izvjestaj treninga iz Hrasnice je, `dje je ovo u pm?CVIKERASH wrote:Spahic i Dzeko otvaraju fan shop,Vedo se druzi sa djecom.Umjesto da ih Pape odvede u neku vukojebinu gdje nema homosapiensa na 100 kilometara,nastavljamo nasom starom politikom-hajmo od svega napraviti show.
Salu na stranu, oni uslovi za trening su na nivou kantonalne lige, nije mi jasno zasto se zajebaju na onoj livadi?
- odr0n
#1472 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Herr Flick wrote:BHT prenosi utakmicu u HD-u![]()
![]()
![]()
![]()

-
l33t
#1473 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
mozemol mi kako RAK-u da se zalimo na kvalitet slike na bhtu kad je LP i repka u pitanju ??? jebo ih svak
- Magarece_godine
#1474 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Bilo mi dosadno, pa sam sklepo ovo ...
- jeza u ledja
#1475 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Haha, posteno.Šibicar wrote:Ma bio sam ti napisao kilometarski post,ali sam shvatio da ćemo nastaviti razglabati o tome u nedogled,a ja nemam više živaca za to,pa sam se predomislio.jeza u ledja wrote:Ne kontam.Šibicar wrote: Vidjećeš ti jarane je li ziheraš ili nije kad nam se ukaže prilika da Grke ostavimo na 1 ili 3 boda(protivnik je nebitan).