Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Raja, malo ste nerealni. Ova tekma nam je za klasu bolja od one sa latviom. Aco petrovic pokazao da nema potrebne trenerske kvalitete, ali u trenutnom stanju može se trpiti.
Teletović se danas podredio timskoj igri, vecinu šuteva je morO jer nismo imali drugog rjesenja. Šutalo više ne bi smio dobiti ni minute na prvenstvu.
Bavčić loš ali može pomoći kad treba zatvoriti krilnog centra. Bjelica nije mogao meda kad ga je on cuvao. Petrovicć mora naći nacin da rastereti Mirzu. Vidjelo se i ko igra srcem. Pašaliću svaka čast. Sinanović po meni bačen u drugi plan, a on je jedan od igrača koji može zabiti 20 ppena.
Ja zadovoljan i mislim da sa današnjim pristupom možemo dobiti nnnarednu tekmu
It_is_a_Leclerc wrote:Generalno, na mahove smo pokazali da znamo, ali smo u većem dijelu utakmice izgledali neuigrano, taman koliko i protiv Latvije. U svakom momentu kad smo imali napad da smanjimo ispod 10, evo ti ga Đedović, izigrava Bryanta, sa nekim zajebanim uletima u reket, gdje ga Katić zapanji svojim "inteligentnim blokadama". Strašno, brate... Wright je odigrao - d a t e b o g s a č u v a !
Bavčić je uvjerljivo najlošiji košarkaš kojeg sam vidio u životu, i to je to. Ona njegova dva promašena slobodna u ključnom momentu su .
Sutra, brate, na glavu protiv Crnogoraca, pa makar da odigramo za čast.
Bvacčic ,taj lik mi je totalna nepoznanica kako on uopšte dođe do repreznetacije i čime je zaslužio poziv?
Slobodna bacanja izvodi kao da baca ciglu sa napunjenom maltom unutra ,a ne loptu?
Likkk uopšte nema senzibilnosti u igri ni kod izbacaja lopte na koš
l secna na 4 minute prije kraja ,11 razlike imamao napad a aco na klupi kao da je izgubljena utakmica minus trideset ,pa haj da malo odmorim
Last edited by nuki_cika on 05/09/2013 20:12, edited 1 time in total.
tataćusak wrote:Raja, malo ste nerealni. Ova tekma nam je za klasu bolja od one sa latviom. Aco petrovic pokazao da nema potrebne trenerske kvalitete, ali u trenutnom stanju može se trpiti.
Teletović se danas podredio timskoj igri, vecinu šuteva je morO jer nismo imali drugog rjesenja. Šutalo više ne bi smio dobiti ni minute na prvenstvu.
Bavčić loš ali može pomoći kad treba zatvoriti krilnog centra. Bjelica nije mogao meda kad ga je on cuvao. Petrovicć mora naći nacin da rastereti Mirzu. Vidjelo se i ko igra srcem. Pašaliću svaka čast. Sinanović po meni bačen u drugi plan, a on je jedan od igrača koji može zabiti 20 ppena.
Pasalicu kapa do poda za igru i zalaganje. Vidjelo se da je jedini koji je igrao srcem.
Srbi s pola snage i još uvijek velikom razlikom, pobjeda ni u jednom trenu nije dolazila u pitanje. To s jedne strane govori koliko Srbija ima još rezerve a s druge koliko je BiH loša.
Većinu vremena BiH me podsjeća na Hrvatsku, koja se isto sramoti na ovom prvenstvu i valjda igra najlošiju košarku ikad. Čak ne vjerujem da bi Hrvatskoj pomogla i cijela sedmorica igrača koji fale (Popović, Planinić, Tomas, Barać, Lončar, Banić, Hezonja) jer nedostaje pobjednički duh...a bojim se i pravi trener.
tataćusak wrote:Raja, malo ste nerealni. Ova tekma nam je za klasu bolja od one sa latviom. Aco petrovic pokazao da nema potrebne trenerske kvalitete, ali u trenutnom stanju može se trpiti.
Pasalicu kapa do poda za igru i zalaganje. Vidjelo se da je jedini koji je igrao srcem.