Asmir Begović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#1451 Re: Asmir Begović
nema te duse ovde koja bi ovo odbila,tako da...
- Jack Be Nimble
#1452 Re: Asmir Begović
Moze da brani u provinciji ili da sjedi na klupi kod velikana da bi se na kraju sezone slikao sa trofejom + vise $$$.
- Dr. Kuca
#1453 Re: Asmir Begović
Odlican potez
Cech nije imao motivacije vise u chelseu, pa su ga otjerali, e da se ovaj Kurton ne bi opustio doveli naseg lava da mu puse za vrat, i ako postane jos bolji golman kurton to ce biti zbog naseg pantera Bege brata
.
- Herr Flick
#1454 Re: Asmir Begović
Ma branit ce on u Fa kupu i Liga kupu,mozda i koju utakmice LP protiv slabijih timovaJack Be Nimble wrote:Moze da brani u provinciji ili da sjedi na klupi kod velikana da bi se na kraju sezone slikao sa trofejom + vise $$$.
-
SSemir
#1455 Re: Asmir Begović
al nema asmir ambicije. trebao je da odbije 67 hiljada funti, jer bolje da radi posao u kojem ce puno manje od ove cifre zaradjivati.Herr Flick wrote:
U Stokeu je imao 25,000,a vi se cudite sto prelazi
jebo ti covjek koji bira da radi posao u kojem ce vise zaradjivati..
PS naumpade mi bivsa sefica koja se ljutila na mene sto sam napustio firmu samo zato sto sam nasao bolje placen posao
Last edited by SSemir on 01/07/2015 13:22, edited 2 times in total.
-
sumirprimus
- Herr Flick
#1457 Re: Asmir Begović
Svi bi mi isto uradili da smo na njegovom mjestu..Da li bi radio na mjesalici citav dan za 20Km ili u kancelariju ladio jaja za 60 KM?SSemir wrote:al nema asmir ambicije. trebao je da odbije 67 hiljada funti, jer bolje da radi posao u kojem ce puno manje od ove cifre zaradjivati.Herr Flick wrote:
PS naumpade mi bivsa sefica koja se ljutila na mene sto sam napustio firmu samo zato sto sam nasao bolje placen posaoi godinu dana poslije okrece glavu kad me sretne na ulici, i sad se ljuti na mene
-
SSemir
#1458 Re: Asmir Begović
pa zavisi, ako ces na mjesalici raditi cijeli dan, a u kancelariji pola dana cekati da te sef angazuje, jer ima nekog drugog koga cesce angazuje, onda je bolje na mjesalici radit. jebo pareHerr Flick wrote:Svi bi mi isto uradili da smo na njegovom mjestu..Da li bi radio na mjesalici citav dan za 20Km ili u kancelariju ladio jaja za 60 KM?SSemir wrote:al nema asmir ambicije. trebao je da odbije 67 hiljada funti, jer bolje da radi posao u kojem ce puno manje od ove cifre zaradjivati.Herr Flick wrote:
PS naumpade mi bivsa sefica koja se ljutila na mene sto sam napustio firmu samo zato sto sam nasao bolje placen posaoi godinu dana poslije okrece glavu kad me sretne na ulici, i sad se ljuti na mene
-
Mustang1
#1459 Re: Asmir Begović
Mogao je on te pare dobiti i u drugom klubu da je htio. Mozda koju hiljadu dole ali bi bio prvi golman tima ali ocigledno ga boli neka stvar hoce li braniti ili nece tako da je prihvatio ovo. Eto njega na sljedece ljeto da kuka kako je pogrijesio.
Jedina sansa je ako mu je obecano da ce braniti u LP i kupu. To bi bilo OK
- Herr Flick
#1460 Re: Asmir Begović
Vidio bi ja tebe da si na Beginom mjestuSSemir wrote: pa zavisi, ako ces na mjesalici raditi cijeli dan, a u kancelariji pola dana cekati da te sef angazuje, jer ima nekog drugog koga cesce angazuje, onda je bolje na mjesalici radit. jebo pare
- Herr Flick
#1461 Re: Asmir Begović
Mustang1 wrote:Mogao je on te pare dobiti i u drugom klubu da je htio. Mozda koju hiljadu dole ali bi bio prvi golman tima ali ocigledno ga boli neka stvar hoce li braniti ili nece tako da je prihvatio ovo. Eto njega na sljedece ljeto da kuka kako je pogrijesio.
Pa ocigledno je da nije imao ponude drugih vecih klubova u Engleskoj da bude broj 1,s obzirom da svi imaju dobre golmane...Ako ode u Chelsea sasvim sigurno je da ce branit u Kupovima,a mozda i koju tekmu u LP
- Murat Sabanovic
-
SSemir
#1463 Re: Asmir Begović
cekaj ba. nije valjda da mislis da ovo ozbiljno pisem? nisi sarkazam primjetio?Herr Flick wrote:Vidio bi ja tebe da si na Beginom mjestuSSemir wrote: pa zavisi, ako ces na mjesalici raditi cijeli dan, a u kancelariji pola dana cekati da te sef angazuje, jer ima nekog drugog koga cesce angazuje, onda je bolje na mjesalici radit. jebo pare
- Edin H.
#1464 Re: Asmir Begović
Ne spocitava mu se prelazak u Chelsea, nego sto je odlucio da okaci kopacke o klinleškarenje wrote:I dalje ne mogu da vjerujem da mu se spocitava prelazak u klub kakav je Celzi
Je li to mislis da je Petr Cech frajer?
Keno vrati se
- and
#1465 Re: Asmir Begović
samo nek on potpiše,ne bojim se da će izboriti mjesto na golu 
-
hzsa22
#1466 Re: Asmir Begović
Joj oca mi, ljudi i dalje porede 25 milja u Stoku sa 67 milja u Celziju. Sjedio bih na Heathrow-u svaki dan za te pare a ne na Recaro sjedistima.
Uostalom on i kao rezervni golman Chelsea za 3-4 godine moze otici u top klub za prvog golmana. Iz Ville, Stoke-a i ostale buranije tesko.
- Mišo_Kovač
#1467 Re: Asmir Begović
Ko zna kakav je deal pao izmedju Begovica i Čelzija...Recimo, Ulreichu je sad kad je potpisivao ugovor, navodno, Bayern garantirao 8 utakmica minimum u sezoni. Mozda je i ovdje bio neki pisani ili nepisani (dzentlmenski) dogovor o nekom kulturnom broju utakmica u prvoj postavi 
-
Tyke
#1468 Re: Asmir Begović
I ja nisam za njegov odlazak u Chelsea, ali super zvuci imati naseg igraca u tako jakom klubu. Dovoljno kupova se igra u Engleskoj pa ce sigurno u njima braniti, dok za Ligu sampiona ce biti gutavo ko je prvi izbor.
U svakom malo slabijem klubu, ne samo u Engleskoj, Beguna bi bio prvi izbor na golu, ali et', on valjda bolje zna.
U svakom malo slabijem klubu, ne samo u Engleskoj, Beguna bi bio prvi izbor na golu, ali et', on valjda bolje zna.
- Leons
#1469 Re: Asmir Begović
Cuj izbacice Belgijanca iz prvih 11. Begovic mu moze samo vodu donosit.
Umjesto da ceka rasplet sa de Geom ili neke druge opcije on je odlucio krenuti Edinovim stopama. Ozuljati guzicu na klupi al nek se nabro para.
Umjesto da ceka rasplet sa de Geom ili neke druge opcije on je odlucio krenuti Edinovim stopama. Ozuljati guzicu na klupi al nek se nabro para.
- GeneralBHF
#1470 Re: Asmir Begović
Edin je imao mnogo prilika u tom klubu a Begovic cisto sumnjam da ce dobiti toliko prostora jer kolika je vjerovatnoca da se golman povrijedi koliko je Aguero povreda imao.Leons wrote:Cuj izbacice Belgijanca iz prvih 11. Begovic mu moze samo vodu donosit.
Begovic moze da potpise taj ugovor sa Chelsea i da se penzionise. Nema potrebe ni na treninge da ide!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1471 Re: Asmir Begović
I ja mislim da Kurto ima prednost, otjerao je jednog Ceha.
Da sacekamo, pa da vidimo u cemu je stos.
Da sacekamo, pa da vidimo u cemu je stos.
-
SSemir
#1472 Re: Asmir Begović
ako nekome nije mrsko neka provjeri koliko je čeh utakmica odigrao prosle sezone, kroz kupove sve, prvenstvo i ligu prvaka.
- Edin H.
#1473 Re: Asmir Begović
GeneralBHF wrote:Edin je imao mnogo prilika u tom klubu a Begovic cisto sumnjam da ce dobiti toliko prostora jer kolika je vjerovatnoca da se golman povrijedi koliko je Aguero povreda imao.Leons wrote:Cuj izbacice Belgijanca iz prvih 11. Begovic mu moze samo vodu donosit.
Begovic moze da potpise taj ugovor sa Chelsea i da se penzionise. Nema potrebe ni na treninge da ide!
- mirzadelibasic
#1474 Re: Asmir Begović
Sa Murinhom se nikad ne zna i čovjek je nepredvidiv. Sjetimo se slučaja Casiljas i ko je branio umjesto njega. Nadam se da ne kupuje uzalud Begovića i da bi sa njima mogao praviti rotacije kao što Enrique pravi sa Ter Stegenom i Bravom.
- Jack Be Nimble
#1475 Re: Asmir Begović
Mou i rotacija ko nebo i zemljamirzadelibasic wrote:Sa Murinhom se nikad ne zna i čovjek je nepredvidiv. Sjetimo se slučaja Casiljas i ko je branio umjesto njega. Nadam se da ne kupuje uzalud Begovića i da bi sa njima mogao praviti rotacije kao što Enrique pravi sa Ter Stegenom i Bravom.