SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
insomnia78

#1451 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

Jbt pa preko cega ste sve spremni preci da bi opravdali tog Backovica?
Da je na snimku slucajno Tihic :mrgreen: il Zlaja do sad bi pet tema bilo otvoreno.
Eto neki dan mu zena u kriticnom stanju zavrsila u bolnici zato sto ga je Fazlija prozivo.
Sad kad ga snime na orgijama onda se vjerovatno dogovorio sa zenom pa joj to ne smeta

s' moje sokocalo
karanana

#1452 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by karanana »

ko ga brani? bas me boli briga na kome je on a ko je na njemu. ja jedino mogu biti ljubomoran sto on taslaci mlado meso. ali jednostavno mi je bilo cudno vidjati ga po gradu dok hoda sa djevojcicama, dakle bez nekog sakrivanja, sto znaci da njegova zena zna o tome.
nicaze_072

#1453 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by nicaze_072 »

Osoba A prijavila ucjenu osobe B. Osoba C po sluzbenoj duznosti vidjela snimak koji je predala osoba A. Osoba C je po sluzbenoj duznosti zastitila identitet osobe A. Osoba C otkrila sluzbenu tajnu osobi D iz Avaza i pored toga sto stiti identitet osobe A nije joj mrsko bilo otkriti da Zaim Backovic talsaci u grupnjaku.

Tugo moja novinarska. Ja da imam zavrsenu zurnalistiku i radim u Avazu zapalio bi se kao Jan Palach...
dusa_raskopuša

#1455 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dusa_raskopuša »

Jope' tramvaj zeznuli. Image

Boze, ko sve nema vozacku. :skoljka:
VjecitiStudent

#1456 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by VjecitiStudent »

karanana wrote:mislim gluposti. ko bi koga trebo ovdje ucjenjivati?
a to da je zagi poznat po vodanju maloljetnica, to znam, ne treba mi avaz. dovoljno mi je prosetat gornjim ciglanama ili otici na bazene da to vidim. on to ni ne krije meni se cini. mozda je tako i dogovorio sa svojom zenom, nemam pojma.
Nisu cetiri klinicke smrti dosle tek 'nako.
Reglan

#1457 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Reglan »

Kazu da je ovaj malac 1997 godiste sin od Izedina Ize Spahovica. :run:
Hemera

#1458 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Hemera »

važno je da neporpisno parkiran reno je usput fasovao
crnoplavo

#1459 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by crnoplavo »

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130206021

hahahahah, koja je ovo komedija, sakrio se u haustor :lol:
Hadžić je prijavljena jer nije prilagodila brzinu uslovima na cesti, a Kurteš zbog napuštanja mjesta nesreće. Spominje se kako je policija pregledala snimke sa kamera iz centra grada, a navodi se i da se Kurteš nakon nesreće sakrio u obližnji haustor.
cappy_tempo

#1460 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by cappy_tempo »

reci ce da se prepao pa iz straha pobjegao u haustor.garant je sudar podsjetio na rat pa jadnik bjezo da se sakrije. nakon ove izjave samo ce ova cura najebati i to je to
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#1461 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by I am Happy »

cappy_tempo wrote:reci ce da se prepao pa iz straha pobjegao u haustor.garant je sudar podsjetio na rat pa jadnik bjezo da se sakrije. nakon ove izjave samo ce ova cura najebati i to je to
End of story :)
Slucaj zatvoren
cappy_tempo

#1462 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by cappy_tempo »

micki125 wrote:
cappy_tempo wrote:reci ce da se prepao pa iz straha pobjegao u haustor.garant je sudar podsjetio na rat pa jadnik bjezo da se sakrije. nakon ove izjave samo ce ova cura najebati i to je to
pa cura i treba da najebe. ona se zakucala. nemojmo miješati babe i žirafe.
pa jesam li gdje rekao da ne treba najebati? dobit ce kaznu da plati ali ce nam ministar proci bez ikakve kazne.
cappy_tempo

#1463 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by cappy_tempo »

bio sam i ja zrtva u sudaru,prosao puno gore od zene koje ma udarila,kriva je po svim zakonima drzave,evrope,svijeta,fizike,hemije,biologije pa je malo falilo da i ja dobijem istu kaznu kao i ta zena. kazu dobit ce kaznu ali de ba micki ti kao da od juce zivis ovdje. pa pokrali su boga oca,skrsili auta i auta,auto do 500 000KM uspiju za 2 godine sjebati i da za to niko nije odgovarao ni u kakvom obliku,a da ovaj sad dobije kaznu jer je pobjegao.
Qler

#1464 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Qler »

A sta mislite sto je pobjegao? Bio pod dozom :) nije ni on glup da bjezi ako nije kriv.
Qler

#1465 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Qler »

Voznja u alkoholiziranom stanju, kriv, kako god. Kriva je i ona, ali je kriv i on. Inače ko bi nevin bježao sa mjesta nesreće, u haustor, osim ako nešto nije skrivio.
crnoplavo

#1466 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by crnoplavo »

Na mjestu događaja u ponedjeljak navečer našao se i Aminin otac Fuad Hadžić, bivši specijalac FMUP-a, koji je došao na poziv svoje kćerke. Prema njegovim riječima, Kurteš je vjerovatno bio u kafani Jagoda u Ulici Turhanija, te je u rikverc i bez upaljenih svjetala izašao iz te ulice na Ulicu maršala Tita. Tada je naišla njegova kćerka, te je došlo do sudara.

"Kurteš je pokupio tablice, koje su spale s oba auta, i rekao da se sklone vozila te da će on sve srediti. Kada je vidio da moja kćerka zove policiju, samo se udaljio niz ulicu", ispričao nam je Fuad Hadžić, dodajući da ga je tek tada kćerka pozvala.

http://www.oslobodjenje.ba/crna-hronika ... suvozacica
HaHaHa2

#1467 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by HaHaHa2 »

a sta je bilo sa nezgodom koju je napravio kod muzeja :D zaustavio patrolu i otisao :lol:
Cholina_Lokica

#1468 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Cholina_Lokica »

On je izlazio pijan (2.0 napuhao) na glavnu cestu rikvercom, samo izletio ispred nje na par metara, nikakve sanse nije bilo da zakoci... Ocigledno ko je kriv
crnoplavo

#1469 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by crnoplavo »

vlajda zato ima, postoji uvidaj, jasno je u kojem je polozaju auto, drugo, bio je pijan ko letva

a dobro mozda sve ovo nije istina, mozda mu sve ovo dusmani pakuju :sad:
Cholina_Lokica

#1470 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Cholina_Lokica »

micki125 wrote:
Cholina_Lokica wrote:On je izlazio pijan (2.0 napuhao) na glavnu cestu rikvercom, samo izletio ispred nje na par metara, nikakve sanse nije bilo da zakoci... Ocigledno ko je kriv
gdje, kada, ovo se nije moglo čuti u medijima?
Mora li sve biti iz medija. A mislim da su neki na pocetku to i objavili
cappy_tempo

#1471 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by cappy_tempo »

micki priznaj da te ovaj ministar placa :mrgreen:

ma kriva je i cura,a i ministar nista manje nije kriv. ako je pjan,a jest garant cim se ispalio u haustor, jos ako je fakat napuhao 2.0 e onda bi ga trebao ministar vise popusiti od cure. realno da nije tu sudar napravio boga pitaj bili negdje drugo ili mozda ubio koga.

ali zato jagoda razvaljuje,elitna birtija :mrgreen:
tf2_spy

#1472 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by tf2_spy »

dajte ba, ko bježi ako nije kriv? a garant je u jagodu otišo na šerbe :D
Cholina_Lokica

#1473 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Cholina_Lokica »

micki125 wrote:
Cholina_Lokica wrote:
Mora li sve biti iz medija.
pa mediji su objavili da ga tu veče policija nije mogla pronaći. odkud sad ovo. mislim, odakle je izvor ove informacije
Cholina_Lokica wrote:A mislim da su neki na pocetku to i objavili
ne, nisu. :D

Code: Select all

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/4761/sb_saznaje_ministar_kurtes_pijan_ponovo_slupao_sluzbeni_automobil.html
Vidis da jesu :mrgreen: :lol:
jazzer

#1474 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jazzer »

Mozda je djevojka izletila sa pajserom u ruci spremna da ga bije...ministar se prepao i sakrio
u haustor od bijesne vozacice..ko zna... :)
Logovan

#1475 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

crnoplavo wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130206021

hahahahah, koja je ovo komedija, sakrio se u haustor :lol:
Hadžić je prijavljena jer nije prilagodila brzinu uslovima na cesti, a Kurteš zbog napuštanja mjesta nesreće. Spominje se kako je policija pregledala snimke sa kamera iz centra grada, a navodi se i da se Kurteš nakon nesreće sakrio u obližnji haustor.
Eee moj ministre....
Mrzim kada neko pobjegne sa mjesta nesreće. Nebitno je l' to ministar ili neka "nepoznata" osoba. :x
tf2_spy wrote:dajte ba, ko bježi ako nije kriv? a garant je u jagodu otišo na šerbe :D
:lol: :lol: :lol:
Last edited by Logovan on 06/02/2013 11:27, edited 1 time in total.
Locked