Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jbt pa preko cega ste sve spremni preci da bi opravdali tog Backovica?
Da je na snimku slucajno Tihic il Zlaja do sad bi pet tema bilo otvoreno.
Eto neki dan mu zena u kriticnom stanju zavrsila u bolnici zato sto ga je Fazlija prozivo.
Sad kad ga snime na orgijama onda se vjerovatno dogovorio sa zenom pa joj to ne smeta
ko ga brani? bas me boli briga na kome je on a ko je na njemu. ja jedino mogu biti ljubomoran sto on taslaci mlado meso. ali jednostavno mi je bilo cudno vidjati ga po gradu dok hoda sa djevojcicama, dakle bez nekog sakrivanja, sto znaci da njegova zena zna o tome.
Osoba A prijavila ucjenu osobe B. Osoba C po sluzbenoj duznosti vidjela snimak koji je predala osoba A. Osoba C je po sluzbenoj duznosti zastitila identitet osobe A. Osoba C otkrila sluzbenu tajnu osobi D iz Avaza i pored toga sto stiti identitet osobe A nije joj mrsko bilo otkriti da Zaim Backovic talsaci u grupnjaku.
Tugo moja novinarska. Ja da imam zavrsenu zurnalistiku i radim u Avazu zapalio bi se kao Jan Palach...
karanana wrote:mislim gluposti. ko bi koga trebo ovdje ucjenjivati?
a to da je zagi poznat po vodanju maloljetnica, to znam, ne treba mi avaz. dovoljno mi je prosetat gornjim ciglanama ili otici na bazene da to vidim. on to ni ne krije meni se cini. mozda je tako i dogovorio sa svojom zenom, nemam pojma.
hahahahah, koja je ovo komedija, sakrio se u haustor
Hadžić je prijavljena jer nije prilagodila brzinu uslovima na cesti, a Kurteš zbog napuštanja mjesta nesreće. Spominje se kako je policija pregledala snimke sa kamera iz centra grada, a navodi se i da se Kurteš nakon nesreće sakrio u obližnji haustor.
reci ce da se prepao pa iz straha pobjegao u haustor.garant je sudar podsjetio na rat pa jadnik bjezo da se sakrije. nakon ove izjave samo ce ova cura najebati i to je to
cappy_tempo wrote:reci ce da se prepao pa iz straha pobjegao u haustor.garant je sudar podsjetio na rat pa jadnik bjezo da se sakrije. nakon ove izjave samo ce ova cura najebati i to je to
cappy_tempo wrote:reci ce da se prepao pa iz straha pobjegao u haustor.garant je sudar podsjetio na rat pa jadnik bjezo da se sakrije. nakon ove izjave samo ce ova cura najebati i to je to
pa cura i treba da najebe. ona se zakucala. nemojmo miješati babe i žirafe.
pa jesam li gdje rekao da ne treba najebati? dobit ce kaznu da plati ali ce nam ministar proci bez ikakve kazne.
bio sam i ja zrtva u sudaru,prosao puno gore od zene koje ma udarila,kriva je po svim zakonima drzave,evrope,svijeta,fizike,hemije,biologije pa je malo falilo da i ja dobijem istu kaznu kao i ta zena. kazu dobit ce kaznu ali de ba micki ti kao da od juce zivis ovdje. pa pokrali su boga oca,skrsili auta i auta,auto do 500 000KM uspiju za 2 godine sjebati i da za to niko nije odgovarao ni u kakvom obliku,a da ovaj sad dobije kaznu jer je pobjegao.
Voznja u alkoholiziranom stanju, kriv, kako god. Kriva je i ona, ali je kriv i on. Inače ko bi nevin bježao sa mjesta nesreće, u haustor, osim ako nešto nije skrivio.
Na mjestu događaja u ponedjeljak navečer našao se i Aminin otac Fuad Hadžić, bivši specijalac FMUP-a, koji je došao na poziv svoje kćerke. Prema njegovim riječima, Kurteš je vjerovatno bio u kafani Jagoda u Ulici Turhanija, te je u rikverc i bez upaljenih svjetala izašao iz te ulice na Ulicu maršala Tita. Tada je naišla njegova kćerka, te je došlo do sudara.
"Kurteš je pokupio tablice, koje su spale s oba auta, i rekao da se sklone vozila te da će on sve srediti. Kada je vidio da moja kćerka zove policiju, samo se udaljio niz ulicu", ispričao nam je Fuad Hadžić, dodajući da ga je tek tada kćerka pozvala.
On je izlazio pijan (2.0 napuhao) na glavnu cestu rikvercom, samo izletio ispred nje na par metara, nikakve sanse nije bilo da zakoci... Ocigledno ko je kriv
Cholina_Lokica wrote:On je izlazio pijan (2.0 napuhao) na glavnu cestu rikvercom, samo izletio ispred nje na par metara, nikakve sanse nije bilo da zakoci... Ocigledno ko je kriv
gdje, kada, ovo se nije moglo čuti u medijima?
Mora li sve biti iz medija. A mislim da su neki na pocetku to i objavili
ma kriva je i cura,a i ministar nista manje nije kriv. ako je pjan,a jest garant cim se ispalio u haustor, jos ako je fakat napuhao 2.0 e onda bi ga trebao ministar vise popusiti od cure. realno da nije tu sudar napravio boga pitaj bili negdje drugo ili mozda ubio koga.
hahahahah, koja je ovo komedija, sakrio se u haustor
Hadžić je prijavljena jer nije prilagodila brzinu uslovima na cesti, a Kurteš zbog napuštanja mjesta nesreće. Spominje se kako je policija pregledala snimke sa kamera iz centra grada, a navodi se i da se Kurteš nakon nesreće sakrio u obližnji haustor.
Eee moj ministre....
Mrzim kada neko pobjegne sa mjesta nesreće. Nebitno je l' to ministar ili neka "nepoznata" osoba.
tf2_spy wrote:dajte ba, ko bježi ako nije kriv? a garant je u jagodu otišo na šerbe
Last edited by Logovan on 06/02/2013 11:27, edited 1 time in total.