KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#1451 Re: KUP BiH
A vi kako te?
- Ricken
#1452 Re: KUP BiH
Balavurdija vas priželjkivala. Realno ako ovo niste u stanju proći, kurac ste od kluba, taman još jednog Tana dovukli.leškarenje wrote:Zasto niste ? Sami kazete da ste u Kupu nenadjebivi godinama,sto bi sad bilo drugacije kad ste dobili nas levate...reci mi je li vas pola na ovom forumu nas prizeljkivalo i sad kad su nas izvukli lafo niste favoriti ...BHF_Manijak wrote:Daj ba LEsko ne pilaj naopako!Dovedes kisu Boziju igraca, imas na svakoj poziciji po dva fudbalera i onda mi satro favoriti...
Prihvatili ili neprihvatili ulogu favorita, na kraju će se stvari svesti na to. U nikad boljoj poziciji pred derbi niste bili. Još nemožemo računati ni na Ramiće i Bogdanovića.
- limeni
#1453 Re: KUP BiH
siroki- olimpic 70-30
celik- velez 40-60
zeljo- sarajevo 50-50
mladost-zrinjski 20-80
celik- velez 40-60
zeljo- sarajevo 50-50
mladost-zrinjski 20-80
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1454 Re: KUP BiH
Derbi je derbi. Tu nema klasicnog favorita. I to nije samo floskula, to je tako. Cesto se znalo desiti da bas ekipa koja je na papiru, po statistici ili bilo cemu, u nekoj kao "prednosti" izgubi na kraju. Nema ovdje favorita, to je realno tako.
- MOSALJOZE
#1455 Re: KUP BiH
Ima ti ova mjesta-LIBERO- wrote:Derbi je derbi. Tu nema klasicnog favorita. I to nije samo floskula, to je tako. Cesto se znalo desiti da bas ekipa koja je na papiru, po statistici ili bilo cemu, u nekoj kao "prednosti" izgubi na kraju. Nema ovdje favorita, to je realno tako.
- armin071
#1456 Re: KUP BiH
Kako god okreneš biće guravo. Željo je puno stabilniji u o derbijima i to je fakat. Jedino da neko od ovih naših zvijezda bljesne ali da bog da. Nema tu borbe neke dok će ovi željini poginuti da se dokažu. Biće slična tekma ko i protiv Čelika samo što je Željo puno jači od Čelika. Nadam se samo da će sudija malo katonirati grube startove da ne bude lomova nogu jer će atmosfera biti usijana.
-
north
#1457 Re: KUP BiH
Tema je napokon primirila vidim i to je dobro...poneki padobranac uskoči, ali ništa strašno....Pa dobro, neko ko ima tako impresivnu statistiku u kupu se ne smije unaprije reći da će biti iskaran..ako ijedan igrač Sarajeva tako uđe u tekmu biće puša..ali neće
....i još nešto, zadnjih nekoliko derbija mi brat brat nismo imali više od dva-tri igrača u koje se polagalo nade...zato i nikako nismo mogli više stvoriti od jene šanse po utakmici, doduše nisu ni oni
....sad je takva slična situacija kod košpa, tri-četiri više nego pristojna igrača, ostalo nije neka pljačka da se ne lažemo i nije subjektivno...mi prvi put imamo više od pola tima koji realno imaju znanje, ali ako uđu kao protiv Čelika opušteno i bezidejno bez odgovora na agresivnu igru protivnika opet ćemo biti donji...samo ne mislim da ova naša ekipa može opet tako slabo odigrati...biće to siguran sam bolje na Grbavici, zadovoljan sam i neriješenim ali samo sa datim golom, 0-0 me nimalo ne zadovoljava..nikakav sam prognozer, ali da pokušam, 1-1, pa ćemo se na Koševu još pobiti
....
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1458 Re: KUP BiH
Jači jedino po logistici, ničemu više.armin071 wrote:Kako god okreneš biće guravo. Željo je puno stabilniji u o derbijima i to je fakat. Jedino da neko od ovih naših zvijezda bljesne ali da bog da. Nema tu borbe neke dok će ovi željini poginuti da se dokažu. Biće slična tekma ko i protiv Čelika samo što je Željo puno jači od Čelika. Nadam se samo da će sudija malo katonirati grube startove da ne bude lomova nogu jer će atmosfera biti usijana.
Fala Bogu nema Vukasa.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1459 Re: KUP BiH
Vise imaju nabrijane svoje djece, a i igraca koji znaju sta je derbi i sta on za navijace znaci. Vise imaju i samopouzdanja, tradicija nepobjedivosti u KUP-u je na njihovoj strani.
Nije ni psiholoski momenat za baciti. Cak sta vise.
Naravno da navijam za svoj klub. Ali ne bih ja bas tako samouvjereno rekao da smo favoriti. Cak sta vise.
Naravno da navijam za svoj klub. Ali ne bih ja bas tako samouvjereno rekao da smo favoriti. Cak sta vise.
-
AdrianaL
#1460 Re: KUP BiH
Ne znam što se ti javljaš i kvariš temu.north wrote:Tema je napokon primirila vidim i to je dobro...poneki padobranac uskoči, ali ništa strašno...
- Chile17
#1461 Re: KUP BiH
to je to..slazem se u potpunosti-LIBERO- wrote:Vise imaju nabrijane svoje djece, a i igraca koji znaju sta je derbi i sta on za navijace znaci. Vise imaju i samopouzdanja, tradicija nepobjedivosti u KUP-u je na njihovoj strani.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
AdrianaL
#1462 Re: KUP BiH
Ja ti opet kažem da Željo ima jaču ekipu.north wrote: zadnjih nekoliko derbija mi brat brat nismo imali više od dva-tri igrača u koje se polagalo nade...zato i nikako nismo mogli više stvoriti od jene šanse po utakmici, doduše nisu ni oni....sad je takva slična situacija kod košpa, tri-četiri više nego pristojna igrača, ostalo nije neka pljačka da se ne lažemo i nije subjektivno...mi prvi put imamo više od pola tima koji realno imaju znanje
-
AdrianaL
#1463 Re: KUP BiH
Vidjećemo kako Dino misli postaviti igru. Ako počne kao na Koševu s majstorima u veznom redu, vi opet nećete vidjeti loptu.leškarenje wrote:Slazem se,zato stojim iza svojih rijeci da ste favoriti.Jarni treba tako postaviti igru,pokusati se odbraniti svim silama,a na Kosevu probati dogurati do penala pa sta bude,onda cemo moci reci da nismo imali srece ako ispadnemo.AdrianaL wrote:Ja ti opet kažem da Željo ima jaču ekipu.north wrote: zadnjih nekoliko derbija mi brat brat nismo imali više od dva-tri igrača u koje se polagalo nade...zato i nikako nismo mogli više stvoriti od jene šanse po utakmici, doduše nisu ni oni....sad je takva slična situacija kod košpa, tri-četiri više nego pristojna igrača, ostalo nije neka pljačka da se ne lažemo i nije subjektivno...mi prvi put imamo više od pola tima koji realno imaju znanje
Last edited by AdrianaL on 04/03/2014 21:22, edited 1 time in total.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#1464 Re: KUP BiH
Ja bih sada potpisao 1:1 na Grbavici.

-
AdrianaL
#1465 Re: KUP BiH
Pa to je za vas vrhunski rezultat. Ipak, ja više vjerujem u 2:0 budući da mi imamo najboljeg golmana u ligi i odličan stoperski par.-LIBERO- wrote:Ja bih sada potpisao 1:1 na Grbavici.![]()
Evo, otrkit ću Jarniju, da su nam bekovi najveći problem. Srećom, vi više nemate krilnog igrača koji nam može stvoriti probleme poput Suljića ili Husejinovića.
- strong69
#1466 Re: KUP BiH
Ima. Vidis da se vecina navijaca Sarajeva slaze. Ako izborimo minimalan poraz bicemo presretni.AdrianaL wrote:Ja ti opet kažem da Željo ima jaču ekipu.north wrote: zadnjih nekoliko derbija mi brat brat nismo imali više od dva-tri igrača u koje se polagalo nade...zato i nikako nismo mogli više stvoriti od jene šanse po utakmici, doduše nisu ni oni....sad je takva slična situacija kod košpa, tri-četiri više nego pristojna igrača, ostalo nije neka pljačka da se ne lažemo i nije subjektivno...mi prvi put imamo više od pola tima koji realno imaju znanje
-
AdrianaL
#1467 Re: KUP BiH
To je već loš rezultat za vas. U revanšu bi se vašim noge odsjekle, ne bi smjeli centra preći u strahu da ne prime gol.leškarenje wrote:-LIBERO- wrote:Ja bih sada potpisao 1:1 na Grbavici.![]()
![]()
I 0:0,samo da ne izgubimo...
-
todd_smith
#1468 Re: KUP BiH
Doduse i to sto kazes, Zeljo bio bez poraza, jedva 1 gol primao po utakmici i onda ih deba povalja i zabi im gol na Kosevu-LIBERO- wrote:Derbi je derbi. Tu nema klasicnog favorita. I to nije samo floskula, to je tako. Cesto se znalo desiti da bas ekipa koja je na papiru, po statistici ili bilo cemu, u nekoj kao "prednosti" izgubi na kraju. Nema ovdje favorita, to je realno tako.
-
LSD
#1469 Re: KUP BiH
nece biti debakl, Ara ce stati na dva gola
-
AdrianaL
#1470 Re: KUP BiH
Zar je Željo tad izgubio?todd_smith wrote:Doduse i to sto kazes, Zeljo bio bez poraza, jedva 1 gol primao po utakmici i onda ih deba povalja i zabi im gol na Kosevu-LIBERO- wrote:Derbi je derbi. Tu nema klasicnog favorita. I to nije samo floskula, to je tako. Cesto se znalo desiti da bas ekipa koja je na papiru, po statistici ili bilo cemu, u nekoj kao "prednosti" izgubi na kraju. Nema ovdje favorita, to je realno tako.
-
todd_smith
#1471 Re: KUP BiH
Pricao sam o favoritima
-
LSD
#1472 Re: KUP BiH
Mi cemo i petu godinu zaredom igrati u finalu Kupa, to je tako naprosto....nažalost po vas, žrijeb je tako odlucio i jbg sad.leškarenje wrote:Pa gledajuci vase rezultate u Kupu zadnjih godina mi nemamo sta traziti,pokusati vas izmoriti da bar u prvenstvu kiksate jer nemate dovoljan broj igraca zdravih.LSD wrote:nece biti debakl, Ara ce stati na dva gola
Kup,kup,kup je vas
A slažem se da ce se potrošiti u kupu, posebno Jamak koji se inace nemilice troši po kafanama.
-
AdrianaL
#1473 Re: KUP BiH
Nego, ovaj Kup je biti ili ne biti za Sarajevo, budući da Europu s ovim rasporedom neće izboriti.
Jedino ako se bude nešto mutilo s licencama...
Jedino ako se bude nešto mutilo s licencama...
- Charuga
- Globalni moderator
#1474 Re: KUP BiH
Sta vam je ljudi, Jamak je okrenuo list kako se ozenio. Nema vise alkohola, supruga mu je sugerisala da mu to noje dobro ... 
- MOSALJOZE
#1475 Re: KUP BiH
Kakvi su to debili,kad uopšte razmišljaju o terminu prije 18,a i ovaj nije neštowannabe_ultra wrote:samo se nadam da ce utakmica biti u 18:00 a ne u 15:00